Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου ρε βασδελάκι με τα χωρατά σου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τώρα τι το θελαν το 3ο αφου... τι να πω... έτυχε λέει... (πέτυχε λεω εγώ, ξέρει τι κάνει ο κουμπάρος)

δε ΜΕ λέτε κι εμένα την ανίδεη και όχι τόσο ψαγμένη... τι είναι τα αποσμητικά κρύσταλλος? πείτε και καμιά εταιρία εύκολη στην αγορά... όσο για τη διαφορά που έχουν με τα υπόλοιπα, οκ, το πιασα! κι ας μην έχω σύζυγο doctor αλλά architectural disigner!

Καλέ κοπελιά, σοβαρά είπα ό,τι είπα!!!! Χωρατό ουδέν!:D

Τώρα όσο για τους κρυστάλλους άντε να ΣΕ πούμε κι εσένα....:tongue:

Τα κοινά αποσμητικά περιέχουν αλουμίνιο και παραμπενς και άλλες βλαβερές ουσίες που ουσιαστικά φράζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες με αποτέλεσμα οι τοξίνες να παραμένουν στον οργανισμό.Κατηγορούνται για καρκίνο μαστού όλο και περισσότερο. Οι κρύσταλλοι είναι προ'ι'όντα φυσικά, που δεν εμποδίζουν την εφίδρωση, αντίθετα την ευνοούν αλλά δρουν ενάντια στα βακτήρια χωρίς να έχουν βλαβερές ουσίες....

Διάβασε και εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51398

Χαιρομαι vasdeli που βρισκεις οτι ειμαι καλως ενημερωμενη.. Με συζυγο ογκολογο κατι παραπανω θα ξερεις..:-D

Γενικοτερα ειμαι πολυ της εναλλακτικης οσο αφορα στον τροπο ζωης (με ολες τις εκφανσεις του) και απο εφηβη ακομη ψαχνομαι:rolleyes: και συνεχιζω να το κανω γιατι βλεπω αποτελεσμα..

Ξέρεις καλή μου(αλήθεια, πώς σε λένε;) από πότε φωνάζω στον ογκολόγο για το συγκεκριμένο ζήτημα; Ευτυχώς εδώ και μερικά χρονάκια με πήρε στα σοβαρα διότι το έχουν γράψει και μελέτες-λέει....:twisted:

Στο παρεντς, το 'αλλο φόρουμ είναι ένα τόπικ, αν θες για έλα και από εκεί:http://http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61955

Vasdeli εγώ πήρα ένα αποσμητικό roll-on της SANTE που γράφει Kristall και είναι free από alcohol, colorants και aluminum chloride salts... Σιγά μην έπαιρνα συμπαγές κρύσταλλο :tongue:.

Το ρολ ον είναι λίγο ανατριχιαστικό(για μένα). Αφήνει μια γλίτσα στην μασχάλη που με ανατριχιάζει....Αν θες δοκίμασε αργότερα και το σπρέι(χωρίς προωθητικά).:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!:-D

Στη Θεσσαλονικη εχουμε συννεφια και ελαφρυ αερακι και ειναι τελεια!

Νομιζω οτι μπορω ν αναπνευσω!!!

Vasdeli σ ευχαριστω πολυ για το τοπικ, you got me.. αυτη ειναι η φιλοσοφια μου.Θα τις ξεψαχνισω τις σελιδες να μαθω καινουρια πραγματακια, αφου πρωτα καθαρισω τους παγκους της κουζινας μου με σοδα και ξυδι :wink:

Ευα με λενε, καλο Σκ σε ολες!!!

καλημέρα!

κι εμείς έχουμε συννεφάκια και αεράκι, όμως η ζέστη εκεί... όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη δεν άναψα κλιματισμό, αλλά καλά κρατεί!

βασδελάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

καλό σαββατοκύριακο σε όλες! και όποιες μπορέσετε να ξεφύγετε για μια τελευταία βουτιά, την καλύτερη δουλειά θα κάνετε! φιλιάααααααααααααααα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Buon giorno!!!!

Εδω και ηλιο εχουμε και ζεστη!!

Καλα να περασετε οτι κι αν κανετε!!Εμενα με περιμενουν τα κολοκυθακια να τα γεμισω και το απόγευμα καμια βολτιτσα στο magic park για να ξεδωσει και ο μικρος..

Φιλια πολλά και καλημερες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπούλες μου!!!

Στην εξωτική Αθήνα φυσάει μετά από πολύυυυυυυ καιρό!!! Άντε να δούμε...

Βαριέμαι να μαγειρέψω... Κοτόπουλο με πατάτες (μάλλον).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ξεπατώθηκα!! Από τις 12.00 μαγείρεψα κοτόπουλο, έπλυνα την κουζίνα, άδειασα το πλυντήριο πιάτων, καθάρισα τις πατάτες, καθάρισα μισό καρπούζι (τρώω τώρα 2 κομματάκια). Τώρα μόλις κάθισα να πάρω μία ανάσα να φτιάξω πατάτες λεμονάτες... Εν τω μεταξύ προηγουμένως είχα τακτοποιήσει την παραγγελία που ήρθε από το σούπερ μάρκετ και είχα απλώσει ρούχα...

Όλα μαζί, ουφ!!! Η μέση μουουουου...

vasdeli ξέχασα να σου απαντήσω: τα roll-on με βολεύουν χρόνια, τα σπρέι με γαργαλάνε μωρέεεεεε :tongue:

GEXxp3.png

τσα! είμαι στο πεθερικοεξοχικό (είναι στο δρόμο μας, άυριο φεύγουμε) και είπα να δω τί κάνετε! εγω ξεκουράζομαι και χαλαρώνω :)

για μπανιο δεν είναι με τόση συννεφιά, μπορεί να βρέξει κιόλας!

κλέλια χαλαρωσε λίγο παιδάκι μου!

φιλιά σας

γεια σας κοριτσακια..απο το πρωι φυσαει και εχω ανοιξει οοολα τα παραθυρα...οσα παιρνει ο ανεμος...

τωρα ψηνω ψαρακια και κανω δουλιτσες..θα σας δω μετα! φιλακια σε οοολες!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

mamounaki! Και Fire καιρός να έρθετε Λάρισα σας περιμένω

RENAH κάλος ήρθατε τεράστια και η δίκια σου μπουμπού άντε με το καλό

ploegisi και ο δικός μου μινιατούρα είναι μην αγχώνεσαι

Γ οι παραθεσεις που εκανε η μαμαλευτερακι δεν ειναι τυχαιες καθως μιλαμε για τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας και την αμερικανικη παιδιατρικη υπηρεσια δηλαδη τους 2 πιο εγκυρους οργανισμους στον κοσμο αυτη τη στιγμη...δηλαδη δεν ειναι κατι που εγραψε καποιος τυχαιος στο νετ..τ )..
ευχαριστώ που το επισήμανες

Κούκλες όλες μπήκατε είπατε τον και τον καιρό και φύγατε αχουυυυυυυυυυυυ παει ο αρναουτογλου την χάνει την δουλεία του με εσάς και να μην χαλάσω εγώ την σειρά

εδώ ΛΑΡΙΣΑ Σ

άββατο 21/08/2010

21:00

3 Μποφόρ

ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

:tongue::tongue:

Καλησπερα !!!!

ΜαμαΛευτερακι πως ζειτε στη Λαρισα παιδι μου;;;;Περσυ ειχαμε τον μπαμπα μου στη Αρωγη και ειχα ερθει μερικες φορες.Η τελευταια φορα ητανε μαιο και τα ειχα δει ολα απο την ζεστη!!!!Ουτε ενα δεντρακι βρε;;;;;

Εδω φυσαει σημερα και ειναι καλυτερα παντως!!Επιτελους!!!

εδω ειμαι και εγω κοριτσια!!!

Σημερα εχω παρα πολλα πονακια και συσπασεις....με εχει πιασει ενα αγχος....μεχρι στιγμης παντως δε φαινεται για γεννα!!!

σορρυ που απεχω απο εδω τελευταια αλλα εχω πολλα στο κεφαλι μου..

φιλακια σε ολες τις κουκλιτσες!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νένα μου!! Το σίγουρο είναι ότι είσαι στην 38η εβδομάδα, οπότε τπτ απίθανο!! Μην αγχώνεσαι!

Πάρε τηλ. τον γιατρό σου και αυτός θα σε καθοδηγήσει!! Και στείλε μνμ σε μία από εμάς αν γίνει κάτι, ώστε να το μάθουμε βρε!!

Όλα καλά θα πάνε!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να περασετε ολεσ σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμπαινα και σασ διαβαζα σχεδον καθε μερα αλλα δεν προλαβαινα να γραψω!!!!!!!!!!...θα σχολιασω οτι θυμαμαι...

τσιπουριτσα μου γλυκια δεν σου ευχηθηκα χτεσ.....καλα να περασεισ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να περασετε οσο πιο τελεια γινεται και κοιταξε να ξεκουραστεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοντευεισ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με εναν πονο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε σκορδα κ μονο σκορδα!!!!!!!!!!!φτου φτου τι παιδαρουσ κ κορακλεσ εχετε εσεισ?????εννοω τα μπεμπονια τησ ρενασ ,δεσποινασ ,χρυσακι και τησ πετρουλιτσασ!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!

εγω εχω επαναληπτικο ντοπλερ το σαββατο!!!!!δεν θα κατεβω ομωσ αθηνα,θα παω εδω σε μια κλινικη!!

αχ κοριτσια οσο παμε και τα καταφερνω στο θεμα υπνοσ + αγγελικη!!!!!!!αρχισαμε παλι την κουνια,σασ ακουσα και δεν τησ μιλαω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μοναχα καθομαι διπλα τησ κ την κοιταω....αυτη βεβαια κανει οτι καραγκιοζιλικια ξερει για να μου τραβηξει την προσοχη αλλα δεν μασαω...χε χε!!!!!

αγορασαμε και την προικα τησ δευτερησ πριγκιπισσασ μαζι με μπιμπερο ,πιπιλεσ και διαφορα τετοια!!!βασικα η προικα τησ αγγελικησ ειναι ολοκαινουρια ,σχεδον 1 χρονου αλλα ειπα να παρω και κατι καινουριο!!!

αχ αν ξεχασα να σχολιασω καμια ,συγνωμη!!!!!!!!!!!παω να σασ κανω μια επαναληψη και καπου πηρε το ματι μου για μια κουμπαρα τησ ελαινησ με κατι κορυφαιο που ειπαν (???)για 3ο παιδι...(??)το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...