Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαμαλευτεράκι ναι θα την γνωρίσω μετά την γέννα την παιδίατρο. Ακόμα δεν έχω ρωτήσω την κοπέλα που θα βαφτίσει την μπουμπού μου ποια είναι η δική της παιδίατρος... Είναι πολύ ψαγμένη η νονά μας και θέλω την γνώμη της...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πότε γεννάς κούκλα εσύ ? από πού είσαι ?

Η ΠΗΤ μου ειναι 12/11 αλλα ο μπεμπης μου υπερηχογραφικα ειναι 8-9 μερες μεγαλυτερος, οποτε μπορει να γεννησω και Οκτωβρη!

Ειμαι απο τη λατρεμενη Θεσσαλονικη!:-D

μαμαλευτεράκι ναι θα την γνωρίσω μετά την γέννα την παιδίατρο. Ακόμα δεν έχω ρωτήσω την κοπέλα που θα βαφτίσει την μπουμπού μου ποια είναι η δική της παιδίατρος... Είναι πολύ ψαγμένη η νονά μας και θέλω την γνώμη της...

Αν επρόκειτο να πας στην παιδίατρο της κουμπαράς σου και την γνωρίζει καλά μπορείς να πας να την γνωρίσεις και να της πεις και για αυτό το θέμα δεν είναι κακό να πας να την γνωρίσεις το παιδί σου θα της εμπιστευτείς εξάλλου σε λιγο και θα της τηλ και 3 το χάραμα αν χρειαστεί να την ρωτήσεις γιατί δεν έκανε κακά το μωρο

Πολλά φιλιααααααα πάω να απλώσω ένα πλυντήριο και να ετοιμάσω τα ψαράκια μέχρι να έρθει το στεφάνι μου φιλιααααααααα

Το απόγευμα θα ξανά βγω αγορά να πάρω νυχτικουλια χιχιιχ μόνο εσείς να ψωνίζεται μέσο ινερνετ αγαθά πάω επί τόπου ιχιχι

:tongue::tongue:

Η ΠΗΤ μου ειναι 12/11 αλλα ο μπεμπης μου υπερηχογραφικα ειναι 8-9 μερες μεγαλυτερος, οποτε μπορει να γεννησω και Οκτωβρη!

Χμ μαζί θα γεννήσουμε κούκλα εγώ είμαι από Λάρισα φιλιαααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Χμ μαζί θα γεννήσουμε κούκλα εγώ είμαι από Λάρισα φιλιαααααααααααααααα

Πολλα βορειοελλαδιτισσα!!!

Προχθες ημουν στα μερη σας παρεα με το συζυγο.

Στα 22 (οταν ημουν νεα δηλαδη!!!) πηγαινα συχνα στη Λαρισα γιατι σπουδαζαν εκει παιδικοι μου φιλοι..

Η φοιτητικη ζωη στη Θεσσαλονικη ειναι σουπερ αλλα και η Λαρισα δεν παει πισω!

Ωραια χρονια :wink: αχ αχ αχ

Καλα ψωνια!!

Διαφημίσεις

Πολλα βορειοελλαδιτισσα!!!

Προχθες ημουν στα μερη σας παρεα με το συζυγο.

Στα 22 (οταν ημουν νεα δηλαδη!!!) πηγαινα συχνα στη Λαρισα γιατι σπουδαζαν εκει παιδικοι μου φιλοι..

Η φοιτητικη ζωη στη Θεσσαλονικη ειναι σουπερ αλλα και η Λαρισα δεν παει πισω!

Ωραια χρονια :wink: αχ αχ αχ

Καλα ψωνια!!

συμφωνω λαρισσα ειναι σουπερ..σπουδαζε αδερφη μου εκει..ειχα περασει τελεια.. αλλα εχω να παω 10 χρονια!!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γεια σας κοριτσακια !!

Επεστρεψα απο διακοπες στην πεθερα (ναι ναι το εκανα κι αυτο, ας οψεται η κριση)

Καλα ητανε ..πολυ θαλασσα !!!Η μικρη καταχαρηκε!

Χθες ειδαμε την μπουμπου μας .2250 εφτασε.!!Ανυπομονω να την γνωρισω.

Θα σας διαβασω σιγα σιγα και τα λεμε παλι!!!Φιλια!!

Ειδα καινουριο μελος!!Fire καλωσηρθες!!!

καλως το βρε το κορίτσι! και μας έλειψες! άντε να εμφανιστεί και το ειρηνάκι που έχει μέρες να φανεί... επιστρέφουμε σιγά σιγά και πολύ χαίρομαι!

πέρασες καλά ρένα? το πήρες το χρωματάκι? σούπερ και η μπουμπούκα! καλέ τι μεγάλα μωράκια που έχετε όλες! η δικιά μου μόνο θα βγει μινιόν? χαχαχαχ

και η πετρούλα με τον υπερμπόμπιρα που ζήλεψε από τη δέσποινα! και το κρισάκι που ανησυχεί γιατί έχει λέει μεγάλο κεφάλι!!! ακούς εκεί!

κι εγώ την άλλη πέμπτη θα ξέρω λεπτομέρειες! άντε να δούμε!

κουμπαρούλα μου καλό ταξίδι, καλή ξεκούραση, όλα καλά, ευχαρισοτύμε για τις υπέροχες ευχούλες σου και τα λέμε!!! φιλιά και στον κουμπάρο και φρόντισε να τον χαλαρώσεις και να τον ξεκουράσεις ;););)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλά καλε!!!! Δεν ντρέπεστε να γράφετε τόόόόσα πολλά και να κάθομαι με τις ώρες όρθια στο μπαλκόνι έγκυος γυναίκα για να σας διαβάσω;:D

Vasdelakion σενάριο: έρχετε με το καλό ο μπεμπίνος, όλα τέλεια! Σε 2 χρονάκια αποφασίζεις για το 4ο (ή σε ξεγελάει ο doctor vasdelos..... και προκύπτουν δίδυμα!!!!! Τέλειο???!!!!!!!!!

Μαρή τσιπούρα που ήσουν όταν ο Χιτσκοκ χρειαζόταν βοηθό στα σενάριά του;

αν θέλει η κουμπαρα σου έχω ετοιμα σχέδια για Παχνί να βάλει το donkey της αν θέλει......

επίσης μπορείς να της συστήσεις την vasdeli μας που είναι βετεράνα και στις γκαστριές αλλά και σε doctor-donkey- λατρεμένο συζυγάτο!

:-D:-D:-D:-D

όπως φαίνεται ένα παχνι του χρειάζεται! αλλά κι αυτή... μέσα στη γκρίνια! αφού δεν τα θελες 3 παιδιά, τι τα κανες??? ε κυρία μου??? είναι και ζυγός η κουμπάρα:?:-?:? βρε λες να κάνω λάθος με τους ζυγούς? να το μετανιώνω? ο κουμπαρος ψαράκι... για πες!!!

Εμ, στα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγες...ακούς εκεί τα παρθενάκια ζώδια χωρίς υπόσταση....Α!!! όλα κιόλα αλλά αυτό παραπάει!!!!

Μα καλά, και αυτοί το τρίτο παιδάκι γιατί το κάνανε αφού δεν....:roll:

vasdeli το αποσμητικό-κρύσταλλος δεν μου αρέσει!! Δεν μυρίζει! Θα το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά δεν μυρίζει!! (σαν μωρό κάνω)...

!

Μα καλή μου, αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του κρυστάλλου!!! Να μην μυρίζει γιατί ακόμη και το άρωμα είναι επιβαρυντικό στην εκεί περιοχή...Όπως είπε και η φίλη Fire-την οποία βρίσκω πολύ ψαγμένη παρεμπιπτόντως- όλοι οι ογκολόγοι( και ο δικός μου doctor ογκολόγος vasdeloσύζυγος) προτείνει τους κρυστάλλους για να αποφευχθεί καρκίνος του μαστού. Το αλουμίνιο και όλα τα άλλα που έχουν τα συμβατικά αντιιδρωτικά είναι ζημιάα......

Πήρες το συμπαγες κρύσταλλο ή τον υγρό σε σπρέι χωρίς προωθητικά; Εγώ έχω δοκιμάσει και τα 2 και ομολογώ ότι μου ταιριάζει ο υγρός κρύσταλλος.Σημειωτέον, αν έχεις τον συμπαγές πρέπει να τον βρέχεις πριν τον βάλεις στην μασχάλη...:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεια σου ρε βασδελάκι με τα χωρατά σου!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: τώρα τι το θελαν το 3ο αφου... τι να πω... έτυχε λέει... (πέτυχε λεω εγώ, ξέρει τι κάνει ο κουμπάρος)

δε ΜΕ λέτε κι εμένα την ανίδεη και όχι τόσο ψαγμένη... τι είναι τα αποσμητικά κρύσταλλος? πείτε και καμιά εταιρία εύκολη στην αγορά... όσο για τη διαφορά που έχουν με τα υπόλοιπα, οκ, το πιασα! κι ας μην έχω σύζυγο doctor αλλά architectural disigner!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Χαιρομαι vasdeli που βρισκεις οτι ειμαι καλως ενημερωμενη.. Με συζυγο ογκολογο κατι παραπανω θα ξερεις..:-D

Γενικοτερα ειμαι πολυ της εναλλακτικης οσο αφορα στον τροπο ζωης (με ολες τις εκφανσεις του) και απο εφηβη ακομη ψαχνομαι:rolleyes: και συνεχιζω να το κανω γιατι βλεπω αποτελεσμα..

Vasdeli εγώ πήρα ένα αποσμητικό roll-on της SANTE που γράφει Kristall και είναι free από alcohol, colorants και aluminum chloride salts... Σιγά μην έπαιρνα συμπαγές κρύσταλλο :tongue:.

Πήρα την ενδοκρινολόγο μου, της είπα τις μετρήσεις και ότι την στιγμή που ξεκίνησα ινσουλίνη έκανα και κορτιζόνη. Όντως 2 ημέρες ήταν στα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ επίπεδα το πρωινό ζάχαρο, σήμερα πήγε 85 (!). Οπότε μάλλον κατάφερε να δράσει η ινσουλίνη (ή ήταν τυχαίο, δεν ξέρω). Τέσπα, μου είπε να συνεχίσω με 4 μονάδες ινσουλίνη το βράδυ και θα ξαναμιλήσουμε Δευτέρα...

GEXxp3.png

Γεια σου κατασκοπε!!!καλωσηρθες!!!!

για το ασβεστιο εχω να δηλωσω οτι εχω 2-3 μηνες να παρω!!χτυπαω ομως 2 γιαουρτακια τη μερα οποτε ειμαι οκ..επισης ουτε σιδηρο παιρνω πια αφου ο αιματοκριτης δεν επεσε ποτε κατω απο 34 και τωρα ανεβαινει παλι...κοινως εχω να δηλωσω οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη τα χαπια τα ειχα χε#^%μενα (και ας με βριζουν μερικες μερικες..)

οσο για το καπνισμα και το θηλασμο (ειδατε καλε???διαβασα πολλα σημερα!), δηλωνω πως συμφωνω με τη μαμαλευτερακι αλλα με μετρο..

δεν εχω κρυψει οτι καπνιζω στην εγκυμοσυνη (το οποιο ειναι φοβερα χειροτερο απο οτι το καπνισμα στο θηλασμο και ντρεπομαι για αυτο)..στη μελινα εκανα γυρω στα 6 τσιγαρα οταν θηλαζα αλλα με ειχε βολεψει τρομερα το οτι θηλαζε καθε 3 ωρες και κοιμοταν ολη νυχτα γιατι καπνιζα ειτε αμεσως μετα το θηλασμο ειτε τη νυχτα.. οι παραθεσεις που εκανε η μαμαλευτερακι δεν ειναι τυχαιες καθως μιλαμε για τον παγκοσμιο οργανισμο υγειας και την αμερικανικη παιδιατρικη υπηρεσια δηλαδη τους 2 πιο εγκυρους οργανισμους στον κοσμο αυτη τη στιγμη...δηλαδη δεν ειναι κατι που εγραψε καποιος τυχαιος στο νετ..τεσπα...ο καθενας πραττει οπως νομιζει και δεν παιζει κριτικη..σιγουρα το ιδανικο ειναι να μην καπνιζεις αλλα πραγματικα ειναι χειροτερο το να μη θηλασεις καθολου επειδη κανεις 5-6 τσιγαρα τη μερα..αυτη ειναι η δικη μου αποψη..

ασχετο τωρα..

πόσο συχνα εχετε συσπασεις??? εγω εχω 4-5 φορες τη μερα.φυσιολογικο ειναι?? (στη μελινα δεν θυμαμαι αν ειχα νομιζω οχι)..

Τπτ διαφορετικό από ό,τι κάνει πάντα: μου σπάει τα νεύρα... Απλά ανέφερα ότι όταν εγώ είχα κόψει το κάπνισμα (προ 2ετίας περίπου) αυτός κάπνιζε σαν τσιμινιέρα ακόμα και μέσα στο υπνοδωμάτιο όταν εγώ κοιμόμουν. Μετά από πολλούς καυγάδες πλέον καπνίζει εκτός σπιτιού. Αλλά και πάλι κάνει 2,5 πακέτα την ημέρα...

Τις συσπάσεις δεν τις καταλαβαίνω... Μόνο όταν έχω πόνους χαμηλά καταλαβαίνω ότι είναι κάτι τέτοιο, αλλιώς χαμπάρι δεν παίρνω... Εσύ είσαι πιο έμπειρη σε αυτά

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...