Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεσποινάκι μου περαστικά της Μελίνας σου!!!!!!! Το καημενάκι πραγματικά το λυπήθηκα :(:(:(

Τα έμαθες όμως τα ευχάριστα; αυτά ήταν όλα τα κακά βρε! τώρα... όλα καλά όλα ανθηρά!!!!!!!!!

πολλά φιλάκια και να προσέχεις την μικρή χορευταρού! <3

Η fire ήταν η stalker μας .... χιχιχιχιχι τώρα είναι επίσημη πλέον! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λατρεύω τους U2!!!!!! στην θεσ/νίκη δεν τα είχα καταφέρει να πάω γιατί δούλευα και δεν γινόταν!

όταν είχαμε κλείσει τα εισητήρια για την επερχόμενη συναυλία δεν ήμουν εγκυος και είχαμε κάνει συμφωνία ότι δεν θα πάω μόνο αν είμαι στο μήνα μου! έμεινα έγκυος και για λίγες ημέρες διαφορά δεν θα είχα μπει στο μήνα μου, όταν του έλεγα μα με την κοιλιά τούρλα θα τρέχω???? κλπ ..... μου έλεγε η συμφωνία είναι συμφωνία!

η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε και η αλήθεια είναι ότι μου κάνει κάπως που θα πάω κάπως.. άδεια... :roll:

λέτε να με ερωτευτεί ο Μπόνο (εφηβικό έρωτας) και να τα βροντήξω όλα και να ζήσω έρωτα τρελό στην ιρλανδία ;;;;;;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τσιπουρα μην σκεφτεσαι τετοια..θα πας να γεμησεις τις μπαταριες σου στους u2, και να πεις του μπονο (του ερωτα..) οτι του χρονου δε θα μπορεσεις να πας παλι να τον δεις γιατι θα εχεις το τσιπουρακι σου στο κοιλουμπονι..και οτι χαρη του κανουμε φετος που τον εβλεπουμε..:tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Αλο!!!

chrisaki και πετρουλα μπραβο για τα μπεμπακια!! τελικα δεν ειμαι η μονη που βιαζομαι!!!μαζι μου και η stone!!! καλε τι κανουμε και παμε 3 εβδομαδες μπροστα και οι 2??μαγικα??:confused::confused:

εμενα οι προετοιμασιες εμειναν πισω γιατι τελικα το μελινακι ραγισε το χερι του:(:(..την πηγαμε στο παιδων την τεταρτη το βραδυ γιατι εκλαιγε και δεν μπορουσε να κοιμηθει..θα εχει το χερακι της δεμενο για 3 εβδομαδες και μετα θα παμε για επανεξεταση..στο εντωμεταξυ πρεπει να την προσεχουμε τρελα να μην ξαναπεσει γιατι μας ειπαν τα ντοκτορια οτι μπορει να σπασει πολυ ευκολα και οτι εχει ραγισει αρκετα..ρε γαμωτο ποιος μας εχει φτυσει φετος???μολις γυρισαμε την πρωτη φορα απο διακοπες, επαθε την ιωση με τα 40αρια!!τωρα ραγισε το χερι της!!!ελεος δηλαδη!!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ???ΟΕΟ????:confused::confused:

περαστικα στο κοριτσακι σου..να κολλησει γρηγορα το χερακι...ευτυχως που δεν ηταν καταγμα..θα ηταν χειροτερα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

τσιπουρα μην σκεφτεσαι τετοια..θα πας να γεμησεις τις μπαταριες σου στους u2, και να πεις του μπονο (του ερωτα..) οτι του χρονου δε θα μπορεσεις να πας παλι να τον δεις γιατι θα εχεις το τσιπουρακι σου στο κοιλουμπονι..και οτι χαρη του κανουμε φετος που τον εβλεπουμε..:tongue:

εσένα δεν σου έχω ρίξει καμιά καρδούλα ακόμα; ε;

ήρθε η ώρα μου φαίνεται!

<3 μια για εσένα και <3 για την μπουμπού σου!

Διαφημίσεις

Αγαπούλες μου Φευγω και Σκόρδα!!!

οδηγίες:

να είστε χαμογελαστές όσο δεν παίρνει άλλο!

να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας "ρίχνει" την ψυχολογία" ούτε στον εαυτό σας....

να μην διαβάζετε περίεργα πράγματα στο internet

είστε στην καλύτερη φάση της εγκυμοσύνης σας για αυτό και χαρείτε την όσο περισσότερο μπορείτε!!!!

october power!!!!!

περίμενω ενημέρωση για όλα!!!!!! Κλέλια το ντόπλερ σου είναι την τρίτη;

θα κλέβω ιντερνετ και θα επικοινωνούμε

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Τσιπουρίτσα καλά να περάσετε!!!!

Ανεβασμένη διάθεση και θετικές σκέψεις!!!

Ναι, την Τρίτη έχω doppler, θα επικοινωνήσω στο κινητό σου, όπως και αν έχω νέα για αυτά που λέγαμε...

Σε φιλώ καρδουλίνα μου, καλές διακοπές!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Fire ούτε εγώ πίνω ασβέστιο λόγο πετράς στα νεφρά και καμία έλλειψη δεν έχω πίνω γάλα και τρώω αρκετό τυρί τυράκι τουρου μου ρου αχ αχαχ (παιδικό τραγουδάκι το τραγουδά ο γιος μου )

Clelia με γεια τα πάντα που παρήγγειλες εγώ λέω να μην τις αλαξης την μπιζαμουλες μια χαρά άνετες να σου είναι αν τώρα σου είναι ΙΣΑ ΙΣΑ κρατάτε λίγο θα πρηστεί το στήθος λίγο θα έχεις τις σερβιέτες λοχίας θα καληφθη το περίσσευμα

οσο για το τσιγάρο τι να πω για τον σύζυγο σου ασχολίαστο

αλά προσπάθησε να αλλάζει μπλουζάκι κάθε φορά που άρχετε σε επαφή με το παιδί κρίμα το ψηχουλακι σου

FwTeiNi χαχα θα φοράμε τενα χιχιχιχιχιχι

despina100 περαστικά σας κούκλα μου

mamounaki! Και Ελένη πολλά φιλία ξέχασα καμία ???????????

Stone εμείς τα λέμε και στο άλλο καφέ

:tongue::tongue:

μαμαλευτεράκι όσο σκέφτομαι αυτό με το τσιγάρο και τον σύζυγο, τόσο εκνευρίζομαι μιλάμε!! Είναι και αγύριστο κεφάλι και προβλέπω ομηρικούς καβγάδες: εγώ θα νοιάζομαι για το μωρό μου και αυτός θα νομίζει ότι θέλω να περάσει το "δικό μου"!!

Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου τώρα!! Θέλω να πάω να τον πλακώσω στα χαστούκια τώρα που κοιμάται μέσα!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μαμαλευτεράκι όσο σκέφτομαι αυτό με το τσιγάρο και τον σύζυγο, τόσο εκνευρίζομαι μιλάμε!! Είναι και αγύριστο κεφάλι και προβλέπω ομηρικούς καβγάδες: εγώ θα νοιάζομαι για το μωρό μου και αυτός θα νομίζει ότι θέλω να περάσει το "δικό μου"!!

Με έχουν πιάσει τα νεύρα μου τώρα!! Θέλω να πάω να τον πλακώσω στα χαστούκια τώρα που κοιμάται μέσα!!!

Λυπών εσυ δεν θα κάνεις τίποτα και ο δικόσ μου έτσι ήταν

οταν πατέ στην παιδίατρο καλό θα ήταν να την ενημερώσεις

από ποιο πριν για την κατάσταση

και να πει ότι και καλά ακούει κάτι στον μικρό και να επισημάνει ότι απαγορεύετε δια ρόπαλου το κάπνισμα θα χεστή πάνω του:tongue::tongue::tongue::tongue:

και θα το ελάττωση

ένα αθώο ψέμα θα είναι θα είναι για καλό;);););)

σκέψου το ..........................................

αναίμακτα θα ξεμπερδέψει μια και καλή χιχιχιχι

γυναικεία π@τ@νι@ χιχιχιχχιιχ

Καλό ως ιδέα, λες να το κάνω στην πρώτη επίσκεψη της παιδίατρου όταν το μωρό θα είναι ημερών?? Αλλά και πάλι αφού δεν την ξέρω, με ποιο θάρρος θα της πω τηλεφωνικά να πει αυτό το ψεματάκι??

GEXxp3.png

Καλό ως ιδέα, λες να το κάνω στην πρώτη επίσκεψη της παιδίατρου όταν το μωρό θα είναι ημερών?? Αλλά και πάλι αφού δεν την ξέρω, με ποιο θάρρος θα της πω τηλεφωνικά να πει αυτό το ψεματάκι??

Η παιδίατρος θα γίνει η καλύτερη σου φίλη και ξέρει από αυτά τα κόλπα να σε σίγουρη πότε θα την γνωρίσεις ?μετά την γέννα ?

Fire ούτε εγώ πίνω ασβέστιο λόγο πετράς στα νεφρά και καμία έλλειψη δεν έχω πίνω γάλα και τρώω αρκετό τυρί τυράκι τουρου μου ρου αχ αχαχ (παιδικό τραγουδάκι το τραγουδά ο γιος μου )

Clelia με γεια τα πάντα που παρήγγειλες εγώ λέω να μην τις αλαξης την μπιζαμουλες μια χαρά άνετες να σου είναι αν τώρα σου είναι ΙΣΑ ΙΣΑ κρατάτε λίγο θα πρηστεί το στήθος λίγο θα έχεις τις σερβιέτες λοχίας θα καληφθη το περίσσευμα

οσο για το τσιγάρο τι να πω για τον σύζυγο σου ασχολίαστο

αλά προσπάθησε να αλλάζει μπλουζάκι κάθε φορά που άρχετε σε επαφή με το παιδί κρίμα το ψηχουλακι σου

FwTeiNi χαχα θα φοράμε τενα χιχιχιχιχιχι

despina100 περαστικά σας κούκλα μου

mamounaki! Και Ελένη πολλά φιλία ξέχασα καμία ???????????

Stone εμείς τα λέμε και στο άλλο καφέ

Μαμαλευτερακι χαιρομαι που τελικα δεν ειμαι η μονη που δεν παιρνω ασβεστιο..!!:wink:

Γεια σου Δεσποινα! Οπως σου γραψαν και τα κοριτσια ειμαι καινουρια και ειμαι 1 μηνα σχεδον πισω απο σας..ειμαι στον 7ο μηνα.Περαστικα στο μωρακι σου

Μολις εφαγα τα μακαρονια με κιμα μου σλουρπ και μες τις σαλτσες θελω να πω και γω τον καημο μου που δεν θα παω στους U2 για τους οποιους απλα τρελλαινομαι

Ο δικος μου ερωτας βεβαιως βεβαιως ειναι ο Edge

Kαι περσι που κατεβηκα Αθηνα για τους Depeche Mode παπαρα εφαγα με τα συγχωρησεως

Anyway, συναυλια δε μου καθεται, χαλαλι ομως μου κατσε ο μπομπιρας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...