Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ίσι μου αυτό που έγραψες (το κακό) μου το είπε και ο γιατρός μου και εκνευρίστηκα!! Αλλά ο δικός μου ο γιατρός μου είπε για μετά τις 38 εβδομάδες (οπότε μην ανησυχείς), άσε που προστατευόμαστε από την ινσουλινη. Μα γιατί μας λένε τέτοια πράγματα!!!!???

έλα κλέλια... λάθος το πληκτρολόγησα!!! 39η ήθελα να γράψω και δεν το πρόσεξα... όσο γι αυτό που είπε, το κακό, έχει έναν τρόπο να μου τα λέει όλα, που δεν μου χαλούν τη διάθεση!

όσο το γιατί μας τα λένε... να πω... κι ας είναι και με προδιάθεση... για να κάνουν τη δουλειά τους... και να κάνουν καισαρική οπωσδήποτε... και να έχουν επιπλέον κέρδος! αν και ο δικός μου ξεκαθάρισε από την αρχή ότι θα είναι ίδιο το ποσό που θα πάρει αυτός, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο! αλλα η κλινική??? χμμμ...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο ΜΗΤΕΡΑ χρέωναν (με τιμολόγιο Ιουνίου-Ιουλίου) την καισαρική 200-700 ευρώ επιπλέον και την επισκληρίδιο 438-670 ευρώ επιπλέον. Και για να μην σου μείνει απορία: οι τιμές εξαρτώνται από το πόσες κλίνες έχει το δωμάτιο :confused: :confused:. Είπατε τπτ??? Εγώ που είμαι σε μονόκλινο προφανώς θα μου κάνουν καισαρική με ράμμα aslanis και επισκληρίδιο με γεύση Milko προφανώς!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελενη πιστευω οτι αν πινεις γαλατακι και τρως φετα ή κασερι, εισαι οκ

Η αδερφη μου δεν πηρε σε καμμια απ τις εγκυμοσυνες της λογω αηδιας (να το γραψω ευγενικα ) και χουν περασει 9 χρονια απο τοτε χωρις καποιο προβλημα γι αυτην ή τα παιδια

Το κορυφαιο ηταν οτι οταν του ανακοινωσα -του γιατρου- οτι δεν θα παιρνω Ca και οτι μαλιστα οταν πινω γαλα βγαινω εξω στο μπαλκονι να με χτυπησει ο ηλιος για να κανει πληρη απορροφηση ο οργανισμος το ασβεστιο,νομιζω οτι του πεσε το σαγονι :mrgreen: και γελωντας μου πε "νομιζω οτι δεν με χρειαζεσαι.."

vasdeli

Δεν εχω ακομη την οικειοτητα να κανω τετοιου ειδους σχολια αλλα θα το πω:νομιζω οτι σοκαριστηκα για το τσιγαρο στην κρεβατοκαμαρα :|

να σας πω κάτι; μέχρι να έρθει ο καλός μου στη ζωή μου (που είναι άκαπνος) κι εγώ κάπνιζα στο δωμάτιο (πάντα με ανοιχτά παράθυρα.... αλλά και πάλι ... αίσχος). Μιλάμε για πολύ βαρυά καπνίστρια... ευτυχώς πάνε αυτά!

όσο για τον κρύσταλλο όπως τα λες είναι, έχουμε και τον δοκτωρα vasdelo να μας καθοδηγεί ;)

Τσιπούρα:tabon!! Και να μην είσαι σίγουρη για τις ημ/νίες διότι εγώ ήμουν σίγουρη ότι τον Ιανουάριο δεν έκανα ωορρηξία (αλλά μάλλον έκανα, έτσι δεν είναι :tongue: ??)

μωρέ έκανες και παραέκανες!!!!!!

εγω ποτέ δεν έχω καταλάβει την ωορρηξία μου, για να πω την αλήθεια ποτέ δεν ασχολήθηκα, κάποιες φορές μπορεί να είχα λίγη ενόχληση ή πονοκέφαλο και να έλεγα είμαι στα μέσα του κύκλου για αυτό... αλλά ως εκει. Ούτε egg whites που έχω διαβάσει (σαν βλέννα κάτι), δεν έχω προσέξει κάτι. Είμαι ουφο? μάλλον...

ταμπον δεν .... έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές στα νιάτα μου αλλά τα τελευταία χρόνια το αποφεύγω για λόγους υγειηνής, έλα μωρέ προσέχω τόσα χρόνια να μην προσέξω τώρα 4 μέρες που έχω και έμμεσο στόχο; δεν πειράζει!

ξαπλώστρα παρεό, καφεδάκι και βιβλίο! μια χαρά με βλέπω!

επίσης να αναφέρω ότι είμαστε power εδώ ??? !!!

Καλημερα φιλες μου!!!Μολις ηρθα απο τον γιατρό, πήγαμε να δουμε το νινι..Ειναι μια χαρα, ζωηρος, φαγανος (εχει να μοιασει, χαχα) και ειδαμε και τη φατσουλα του..Ειναι πολύ γλυκας και συνεχως γλειφόταν, πως βλεπουμε κτ κουταβακια με τη γλωσσιτσα απ'έξω, ετσι ηταν!!Επίσης εχουμε πιασει τα 2 κιλά και μου ειπε πως υπερηχογραφικα ειναι κατα 3 εβδομαδες μεγαλύτερο..

Κατα τα αλλα απο ψωνια τα εχω κανει σχεδόν ολα, εχω πάρει πυτζαμουλες και σουτιενακια για μετα, φορμακια για το μωρο, κτ ομορφες φορμουλες με ζακετακι που βρηκα,κτ σεντονακια που μου αρεσαν πολύ, και μου εμειναν μονο 3-4 χειμερινα ρουχακια να του πάρω..

Επίσης σημερα πρωτη φορα σε αυτη την εγκυμοσυνη οση ωρα περιμενα νστο ιατρειο να ερθει η σειρα μου να περασω για την εξεταση, ενοιωσα φοβο..τον ιδιο που ειχα στον Ανασταση μου απο την πρωτη μερα μεχρι να γεννησω..:(:(

Εχω αρχισει λίγο και σκεφτομαι, και θυμαμαι και το αγχος ολο και αυξανεται..

Θα ερθω μετα να σας σχολιασω γιατι ειμαστε εξω στην αυλή και ο μικρος εχει ρημαξει όλα τα λουλουδια..:twisted:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone μπράβο κορίτσι μου!! Τέλειος ο μπόμπιρας!!

Τι φοβάσαι καλό μου?? Δεν έχεις κανέναν λόγο... Μάλλον ανυπομονησία ειναι, επειδή φόβο δεν έχεις!!

GEXxp3.png

Kαλημερουδια σαςςςςς....

Καλε πολυ πρωι ξυπνατε και πολλα κατεβατα γραφετε πω πω δεν σας προλαβαινω πια....

Εγω σημερα ειχα τον πιο ανωμαλο τρομακτικο υπνο..... ελπιζω το μεσημερι να τον αναπληρωσω οπως πρεπει

Τσιπουριτσα κοιτα να ξεκουραστεις... και ξεκουρασου και για αυτες που δεν πηγαν πουθενα {βλεπε εμενα}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

μη φοβού Πετρούλα μου.... october power!

τέλειος ο ταρζανάκος σου! μα καλά τί γίνεται εδώ, όλα τα μωράκια είναι εξελιγμένη μοντέλα??!!!! φτου φτου φτου φτου!

φωτεινή και μαμουνάκι καλημερούδια

Τι μου ηρθε τωρα στο μυαλο???

Οταν ερθει η ωρα και μου η γιατρος μου πει ξεκινα να περπατας... με τα τσισακια τι θα κανω???

Που θελω καθε λιγο και λιγακι να κανω τσισακια...θα σταματαω στις γωνιες και θα σηκωνω το ποδαρακι???

Αυτο μου ειπε και ο συζυξ αστειευοντας οταν του ειπα πριν .... αλλα δεν του απαντησα τον περιμενω να ερθει να φαμε τα ψαρακια ... και θα δει εκεινη την ωρα :twisted::twisted::twisted: ακους εκει σαν τα σκυλακια:twisted::twisted::twisted:

Σκεφτομαι την τιμωρια χιχιχιχιιχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

chris και stone μπραβο στα μωρακια σας! πιασανε το 2 κιλο και παμε για το 3κιλο...σουπερ...

STONE εισαιτυχερη που ειδες φατσουλα..εμενα μπεμπα μου χει γυρισει την πλατη εδω και κανα μηνα και το μονο που μου δειχνει ο γιατρος ειναι πολλα μαλλια και μακρια ποδια:confused::confused::confused:

clelia μεγια τα πραγματακια..παρε και κλωστη βελονα μαζι..καποιος θα βρεθει να κανει καμια μεταποιηση αν χρειαστει...

ΤΣΙΠΟΥΡΑ και απομενα πολλες ευχες για πολυυυ ξεκουρασω και ελπιζω να προλαβεις να κανεις καμια βουτια...αλλιως θα εισαι σαν ψαρι εξω απ'το νερο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mamalefteraki θα τα διαβασω αργοτερα τα αρθρα..δεν προκαμα..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

γυρνάμε στις 3 σεπτεμβίου για να πάμε U2!!! (μέσα σε όλα αυτό με μάρανε αλλά είχαμε κλείσει τα εισητήρια από πέρσυ)

που είσαι βρε ροκού μου (Renah) όλο σε σκέφτομαι σήμερα!!!!

Ειρηνάκι κι εσύ που είσαι καλό μου;

και γω θελω u2222...αλλα με κοιλουμπονι που να παω να χοροπηδησω τρομαρα μου...ειχα παει το 97 ΘΕΣΣ/ΚΗ και ηταν φανταστικη συναυλια!

μα καλα τωρα που μπηκα εγω φυγατε ολες??? ψστττ...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

λατρεύω τους U2!!!!!! στην θεσ/νίκη δεν τα είχα καταφέρει να πάω γιατί δούλευα και δεν γινόταν!

όταν είχαμε κλείσει τα εισητήρια για την επερχόμενη συναυλία δεν ήμουν εγκυος και είχαμε κάνει συμφωνία ότι δεν θα πάω μόνο αν είμαι στο μήνα μου! έμεινα έγκυος και για λίγες ημέρες διαφορά δεν θα είχα μπει στο μήνα μου, όταν του έλεγα μα με την κοιλιά τούρλα θα τρέχω???? κλπ ..... μου έλεγε η συμφωνία είναι συμφωνία!

η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε και η αλήθεια είναι ότι μου κάνει κάπως που θα πάω κάπως.. άδεια... :roll:

λέτε να με ερωτευτεί ο Μπόνο (εφηβικό έρωτας) και να τα βροντήξω όλα και να ζήσω έρωτα τρελό στην ιρλανδία ;;;;;;;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλο!!!

chrisaki και πετρουλα μπραβο για τα μπεμπακια!! τελικα δεν ειμαι η μονη που βιαζομαι!!!μαζι μου και η stone!!! καλε τι κανουμε και παμε 3 εβδομαδες μπροστα και οι 2??μαγικα??:confused::confused:

εμενα οι προετοιμασιες εμειναν πισω γιατι τελικα το μελινακι ραγισε το χερι του:(:(..την πηγαμε στο παιδων την τεταρτη το βραδυ γιατι εκλαιγε και δεν μπορουσε να κοιμηθει..θα εχει το χερακι της δεμενο για 3 εβδομαδες και μετα θα παμε για επανεξεταση..στο εντωμεταξυ πρεπει να την προσεχουμε τρελα να μην ξαναπεσει γιατι μας ειπαν τα ντοκτορια οτι μπορει να σπασει πολυ ευκολα και οτι εχει ραγισει αρκετα..ρε γαμωτο ποιος μας εχει φτυσει φετος???μολις γυρισαμε την πρωτη φορα απο διακοπες, επαθε την ιωση με τα 40αρια!!τωρα ραγισε το χερι της!!!ελεος δηλαδη!!!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ???ΟΕΟ????:confused::confused:

Αλήθεια απο την ηρω ειχαμε κανενα νεοτερο???

Και ποια ειναι η fire καλε???εχασα επεισοδια:confused::confused:

Δέσποινα περαστικά!!! Τι κρίμα ρε γμτ!! Φαντάσου πόνο το παιδάκι :(... Κανείς δεν σε έχει φτύσει, ήταν να γίνει και έγινε!! Και είμαι σίγουρη πως αυτή είναι η τελευταία περιπέτεια της Μελίνας!! Δεν θα έχει άλλο!!

Η fire ειναι μία μανούλα Οκτωβρίου που μπήκε στο καφέ στον 8ο μήνα :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...