Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι καλέ! τι κάπως??? ακούγομαι κάπως??? μπα... πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και που δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να τα κάνω... από βδομάδα!

με πήρε τώρα τηλ και η μαμά του βαφτηστηριού και λίγο με χάλασε, αλλά οκ, τι να γίνει, καθένας με την ιστορία του και τα χαζά του! μάλλον με τον άντρα της πρέπει να μιλήσουμε και να του πούμε κανα δυο κουβέντες, γιατί κι αυτός, γιατρός γαρ, γκαστρώνει και δεν στρώνει! τεσπα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

όχι καλέ! τι κάπως??? ακούγομαι κάπως??? μπα... πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και που δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να τα κάνω... από βδομάδα!

με πήρε τώρα τηλ και η μαμά του βαφτηστηριού και λίγο με χάλασε, αλλά οκ, τι να γίνει, καθένας με την ιστορία του και τα χαζά του! μάλλον με τον άντρα της πρέπει να μιλήσουμε και να του πούμε κανα δυο κουβέντες, γιατί κι αυτός, γιατρός γαρ, γκαστρώνει και δεν στρώνει! τεσπα!

αν θέλει η κουμπαρα σου έχω ετοιμα σχέδια για Παχνί να βάλει το donkey της αν θέλει......

επίσης μπορείς να της συστήσεις την vasdeli μας που είναι βετεράνα και στις γκαστριές αλλά και σε doctor-donkey- λατρεμένο συζυγάτο!

όπως φαίνεται ένα παχνι του χρειάζεται! αλλά κι αυτή... μέσα στη γκρίνια! αφού δεν τα θελες 3 παιδιά, τι τα κανες??? ε κυρία μου??? είναι και ζυγός η κουμπάρα:?:-?:? βρε λες να κάνω λάθος με τους ζυγούς? να το μετανιώνω? ο κουμπαρος ψαράκι... για πες!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Kαλημερα σε ολες!!

Τσιπουρα ευχομαι να κανεις ονειρεμενες διακοπες και να γυρισεις σουπερ ανανεωμενη!!:cool:

Οσο αφορα στο θεμα για το ασβεστιο θελω να πω τα εξης:πινω 1,5 ποτηρι γαλα την ημερα και τρωω αρκετη φετα και ενιοτε και παρμεζανα

Ο γιατρος στον 5 μηνα μου ειπε να ξεκινησω ασβεστιο.Εκανα την μετρηση του ασβεστιου στο αιμα και ειχα 10,40 με ορια 8-11

Ετσι αποφασισα να μην παρω και απλα να το ανακοινωσω στον γιατρουλη μου

Απλα αν σε 2-3 χρονια αρχισουν να πεφτουν τα δοντια και να τριζουν τα κοκκαλα μου θα επωμιστω τις συνεπειες της αποφασης μου!! :roll:

Μια συναδελφος στις αρχες του 8ου μηνα εκανε 2 πετρες στα νεφρα.Ο πονος και το ζορι που τραβηξε - γιατι αναγκαστικα εκανε και μια μικροεπεμβαση- δεν περιγραφονται.Αποφανθηκαν οι γιατροι οτι δημιουργηθηκε λογω πλεοναζοντος ασβεστιου.

Παρολα αυτα πιστευω οτι οι οργανισμοι των γυναικων στην εγκυμοσυνη τεινουν να δημιουργουν προβληματα στα οποια εχουν προδιαθεση απο πριν και οχι οτι αυτα καθαυτα τα συμπληρωματα ειναι ο εχθρος..

Have a real nice day!!!:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

καλημέρα φωτούλα!!!

κουμπαρούλα φεύγεις σήμερα ε? θα σε χάσουμε? για πόσο?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

όπως φαίνεται ένα παχνι του χρειάζεται! αλλά κι αυτή... μέσα στη γκρίνια! αφού δεν τα θελες 3 παιδιά, τι τα κανες??? ε κυρία μου??? είναι και ζυγός η κουμπάρα:?:-?:? βρε λες να κάνω λάθος με τους ζυγούς? να το μετανιώνω? ο κουμπαρος ψαράκι... για πες!!!

οι ζυγοί είναι ναρκισσοι και θέλουν όλη την προσοχή πάνω τους, το ξέρουμε αυτό! για αυτό και η γκρίνια κλπ.... το ψαράκι τώρα καλό χρυσό αλλά αμα του τα πολύ τουτ..... βλέπε εμένα, κλέλια, ρένα.... κατάλαβες κουμπαρούλα μου; η αλήθεια είναι ότι κάνε μου ότι θέλεις αλλά δεν αντέχω γκρίνια και μούτρα!!!!!!! (μάλλον αυτό έπαθε ο κουμπάρος σου) άν περάσουμε ένα στάδιο τα ψαράκια... γινόμαστε καρχαρίες και δεν μαζευόμαστε εύκολα και ειδικά στο τί λέμε...... ότι μπορούμε για να θίξουμε και να πληγώσουμε τον αλλον!

Kαλημερα σε ολες!!

Τσιπουρα ευχομαι να κανεις ονειρεμενες διακοπες και να γυρισεις σουπερ ανανεωμενη!!:cool:

Μια συναδελφος στις αρχες του 8ου μηνα εκανε 2 πετρες στα νεφρα.Ο πονος και το ζορι που τραβηξε - γιατι αναγκαστικα εκανε και μια μικροεπεμβαση- δεν περιγραφονται.Αποφανθηκαν οι γιατροι οτι δημιουργηθηκε λογω πλεοναζοντος ασβεστιου.

η συνάδελφος όμως δεν ήταν στο october power! ας πρόσεχε! χιχιχιχιι

είστε δύναμη εσεις, δεν το συζητώ!

σε ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκι ! ελπίζω να ξεκουραστεί το μυαλό μου βασικά!

γυρνάμε στις 3 σεπτεμβίου για να πάμε U2!!! (μέσα σε όλα αυτό με μάρανε αλλά είχαμε κλείσει τα εισητήρια από πέρσυ)

που είσαι βρε ροκού μου (Renah) όλο σε σκέφτομαι σήμερα!!!!

Ειρηνάκι κι εσύ που είσαι καλό μου;

Καλημέερα!!!

chris τέλειο το μωρό σου!!!! Μπράβο μεγάλο είναι!!! Μην μετράς καλέ κεφάλια! Μια χαρά ροζ κεφαλάκι θα έχει το νινί!!!

Ploegisi την κορτιζόνη μου την πρότεινε επειδή άπαξ και θεωρούμαι διαβητική (να το σχολιάσω τώρα αυτό??), τα μωρά των διαβητικών, ακόμη και 40 εβδομάδων να γεννηθούν 5 κιλά (λέμε τώρα) είναι λίγο (πολύ λίγο) πίσω στο αναπνευστικό τους... Αλλά είδες, αυτά είναι σχολές, ο κάθε γιατρούλης ακολουθεί την δική του... Και εγώ δεν πιστεύω πως ήταν απαραίτητη η κορτιζόνη, αλλά στην τελική μόνο καλό μπορεί να κάνει... Δυστυχώς για την παρακολούθηση ο γιατρούλης μου ήταν κάθετος, μάλλον έχει να κάνει με την πολιτική των μαιευτηρίων, τι να πω... Δλδ αν κάνει κάποια γκαστρούλα ινσουλίνη το μωρό αυτόματα θεωρείται ότι ζει σε υπεργλυκαιμικό περιβάλλον και το παρακολουθούν 24 ώρες για κρίσεις υπογλυκαιμίας :(. Μακάρι να αλλάξουν γνώμη σε 3-4 εβδομάδες... :(. Για το ασβέστιο το διάβασα και εγώ το θέμα που έγραψες (I am watching you :tongue:) και δεν το πολυ-έψαξα. Δεν με έπεισε σαν θέμα...

Τσιπούρα καλές διακοπούλες, καλά να περάσετε και να επιστρέψετε 3 :tongue: :tongue:.

Παρέλαβα τα προϊόντα της weleda, κάτι καλλυντικά-κολώνια κλπ και τις πυτζαμούλες-βρακάκια-νυχτικιά!! Κορίτσιαααααααα: οι πιτζάμες που παρήγγειλα μου κάνουν αυτή την στιγμή, δεν είναι φαρδιές, αλλά δεν με ενοχλούν, είναι άνετες. Όταν γεννήσω θα είμαι σαν τον φασουλή?? Να τις επιστρέψω και να αλλάξω νούμερο, τι να κάνω?? Η μαμά μου είπε ότι λογικά θα είναι εντάξει?? Λογικά???

vasdeli το αποσμητικό-κρύσταλλος δεν μου αρέσει!! Δεν μυρίζει! Θα το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά δεν μυρίζει!! (σαν μωρό κάνω)...

Fire να σε μαλώσω που δεν ακολούθησες την συμβουλή του γιατρού?? Δεν θα σε μαλώσω, άλλη φορά :-D.

Μαμουνάκι και μαμαλευτεράκι ευχαριστούμε για τα άρθρα!! Θα τα εκτυπώσω να τα τρίψω στην μούρη της μαμάς μου και του συζύγου μου. Η μία επιμένει στις παλιές απόψεις με τους μύθους και δεν ακούει που της λέω ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα (και με λέει ξερόλα, εξυπνάκια και άλλα ωραία πραγματάκια), ο άλλος μετά από πολύ καυγά κατάφερε να καπνίζει εκτός σπιτιού. Μέχρι προ διετίας εγώ κοιμόμουν και αυτός κάπνιζε δίπλα μου στο κρεβάτι (nice!!). Καπνίζει σαν την τσιμινιέρα, θα βρωμοκοπάει στο μωρό μουουουου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τα μωρά των διαβητικών, ακόμη και 40 εβδομάδων να γεννηθούν 5 κιλά (λέμε τώρα) είναι λίγο (πολύ λίγο) πίσω στο αναπνευστικό τους...

Για το ασβέστιο το διάβασα και εγώ το θέμα που έγραψες (I am watching you :tongue:) και δεν το πολυ-έψαξα. Δεν με έπεισε σαν θέμα...

Τσιπούρα καλές διακοπούλες, καλά να περάσετε και να επιστρέψετε 3 :tongue: :tongue:.

αυτό με το αναπνευστικό μου το είπε κι εμένα, αλλά επιμένει ότι στην 38η εβδομάδα και 1-2-3 μέρες το μωρό είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο χωρίς προβλήματα και χωρίς παρακολούθηση. επίσης, τον ρώτησα τι θα γίνει αν αφήσουμε το μωρό να έρθει από μόνο του όποτε γουστάρει... και πάλι καισαρική να κάνουμε... και μου είπε ότι όσο μένει μέσα μετά την 29η εβδομάδα, αυξάνονται (όχι δραστικά αλλά αυξάνονται - λόγω διαβήτη) οι πιθανότητες το μωρό να καταλήξει στην κοιλιά...

όσο για αυτό με το ασβέστιο... τι να πω... ο καθένας!

τέλεια η ευχούλα στην κουμπαρούλα μου! εγώ περιμένω να μου πει ποτε φεύγει για να της ευχηθώ!

καλέ δε σχολίασα το μωρό του χρυσακίου!!! τι μπέμπαρος είναι αυτή καλε??? βάλε καμια φωτό στο fb να τη δούμε! φτου σας! κι εσύ καισαρική? γιατί?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλώς την !!!! με γειά τα πραγματάκια!!!!!!!!!!

τα weleda μου αρεσουν παρα πολύ!!!! θα πάρω κι εγώ και θα το μυρίζω και θα νοιώθω τον ανηψιό μου που μου λειπει!!!

χθες μίλαγα με την αδελφή μου και τον άκουγα που χαρχαλευόταν

λατρίτσα μου!!!!!!!!!

όσο για το τσιγάρο πριν πιάσουν το μωρό πρέπει να πλένουν καλά τα χέρια τους!!!!!!

να γυρίσουμε 3 είναι λίγο δύσκολο γιατί την δευτέρα ή την τρίτη περιμένω περίοδο και ναι την περιμένω κανονικά γιατί τον προηγούμενη μήνα πήρα την ορμόνη για την κύστη οπότε είχε διόδια για καβάλα!

να δω θα κάνω μπανάκι φέτος; δεν έβγαιναν αλλιώς οι ημερομηνίες για τις διακοπές έτσι που έγιναν τα πράγματα

θα κάνω μπανάκια , ας μην γκρινιάζω, λίγα αλλά θα κάνω!

κουμπαρούλα μου σήμερα φεύγουμε! θα κάνουμε μία στάση στο πεθερικοεξοχικό και την κυριακή το πρωί στο νησάκι :) με το καλό!

Διαφημίσεις

Τσιπούρα καλά να περάσετε!!!!!!!!! Να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε, να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να γυρίσετε πίσω για ένα νέο ξεκίνημα αισιόδοξοι!!!!

Clelia καλώς τα δέχτηκες τα πραγματάκια σου! Μια χαρά θα σου είναι οι πυτζαμούλες. Δεν έχουν κορδονάκι, λαστιχάκι, κάτι; Τα δικά μας ακόμα να έρθουν :twisted::twisted::evil:

Fire ούτε εγώ παίρνω ασβέστιο σε αυτή την εγκυμοσύνη γιατί με ενοχλεί, δοκίμασα και χάπια και ταμπλέτες αλλα και τα δυο μου φέρνουν αναγούλα. Έτσι και εγώ το σταμάτησα :roll:

Ploegisi έχετε χρόνο ακόμα και όλα θα γίνουν φανταστικά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελένη μπυ το ξέρω ότι έχουμε χρόνο ακόμα! και ξέρεις γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, σε αντίθεση με το αμόρε! αλλά τώρα τελευταία το έχω ρίξει και λίγο στο "έλα μωρέ, από βδομάδα..."

και κάτι δε μου κάνει! αλλά ναι, όλα θα γίνουν!

μια χαρά μαριέττα! και να μη γυρίσετε τρεις, να κάνετε την προετοιμασία, να προπονηθείτε, και γυρνώντας θα είστε ετοιμοι για το ρεκόρ! όσο για τα μπανάκια, κι εμένα θα με πονούσε αν δε μπορούσα να κάνω, αλλά και μόνο η ξεκούραση κάτι είναι!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

vasdeli το αποσμητικό-κρύσταλλος δεν μου αρέσει!! Δεν μυρίζει! Θα το χρησιμοποιώ βέβαια αλλά δεν μυρίζει!! (σαν μωρό κάνω)...

Fire να σε μαλώσω που δεν ακολούθησες την συμβουλή του γιατρού?? Δεν θα σε μαλώσω, άλλη φορά :-D.

Μαμουνάκι και μαμαλευτεράκι ευχαριστούμε για τα άρθρα!! Θα τα εκτυπώσω να τα τρίψω στην μούρη της μαμάς μου και του συζύγου μου. Η μία επιμένει στις παλιές απόψεις με τους μύθους και δεν ακούει που της λέω ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα (και με λέει ξερόλα, εξυπνάκια και άλλα ωραία πραγματάκια), ο άλλος μετά από πολύ καυγά κατάφερε να καπνίζει εκτός σπιτιού. Μέχρι προ διετίας εγώ κοιμόμουν και αυτός κάπνιζε δίπλα μου στο κρεβάτι (nice!!). Καπνίζει σαν την τσιμινιέρα, θα βρωμοκοπάει στο μωρό μουουουου!!!

Μη με μαλωσεις κλελια μου κι ειναι πρωι ακομα..:wink:

Το αποσμητικο κρυσταλλος γενικοτερα δεν μυριζει ωραια απ οποια εταιρεια κι αν το παρεις! Ομως δεν περιεχει αλουμινιο,οπως αυτα τα κλασσικα του εμποριου,το οποιο τα τελευταια χρονια ενοχοποιειται για την ραγδαια αυξηση του καρκινου του μαστου.Θα το συνηθισεις, θα δεις! Εγω παιρνω τον κρυσταλλο της Μacrovita και κανει καλη δουλεια. Ολοι οι ογκολογοι και οι μαστολογοι προτεινουν πλεον κρυσταλλο τα τελευταια χρονια..

Προχθες το ειδα και στην εκπομπη της Οπρα που ειχε αφιερωμα στον καρκινο του μαστου

Και κατι ακομη ηθελα να σου γραψω,αλλα τι???

Δεν εχω ακομη την οικειοτητα να κανω τετοιου ειδους σχολια αλλα θα το πω:νομιζω οτι σοκαριστηκα για το τσιγαρο στην κρεβατοκαμαρα :|

Ίσι μου αυτό που έγραψες (το κακό) μου το είπε και ο γιατρός μου και εκνευρίστηκα!! Αλλά ο δικός μου ο γιατρός μου είπε για μετά τις 38 εβδομάδες (οπότε μην ανησυχείς), άσε που προστατευόμαστε από την ινσουλινη. Μα γιατί μας λένε τέτοια πράγματα!!!!???

Τσιπούρα:tabon!! Και να μην είσαι σίγουρη για τις ημ/νίες διότι εγώ ήμουν σίγουρη ότι τον Ιανουάριο δεν έκανα ωορρηξία (αλλά μάλλον έκανα, έτσι δεν είναι :tongue: ??)

Ελένη δεν έχουν κορδονάκι, τπτ. Απλά οι πιτζάμες έχουν πίσω λάστιχο και τπτ μπροστά :confused:. Με το που τις είδα σκέφτηκα ότι θα μου είναι τεράστιες, αλλά μου είναι μια χαρά (είμαι λίγο χοντρή ή μου φαίνεται?? :D ). Θα πάρω παραμάνες μαζί μου στο ΜΗΤΕΡΑ :-D

GEXxp3.png

Fire μου να γράφεις ό,τι θέλεις!! Άπαξ και το δημοσίευσα, έχεις κάθε λόγο να το σχολιάσεις... Και ναι είναι σοκαριστικό αυτό που γινόταν (και χρησιμοποιούμε ήπιο χαρακτηρισμό, το ξέρω...)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...