Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βέβαια από μωρά τον ύπνο τον είχαμε σε εκτίμηση. και να πω την αλήθεια μέχρι τώρα προσπαθώ να μην του χαλάω το πρόγραμμα γιατί αλλιώς χαθήκαμε.

α ειστε πολυ καλα παιδια τοτε εσεισ!!!!φτου φτου μην σασ ματιαξω!!εμεισ παλι απο νεογενητα που ημασταν εωσ και τωρα,9 μηνων σε καθολου μα καθολου εκτιμηση δεν τον εχουμε αυτον τον κυριο!!:tongue::tongue:για τον υπνο λεω!!!!!:tongue::tongue:

οποτε οι μανουλεσ που εχουν ηδη παιδακια με καταλαβενετε!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααα

εμεις ετοιμαζομαστε να παμε μια βολτα στο χωριο.να βγουμε και λιγο απο το σπιτι!

και εμεις ειναι η αληθεια ειμαστε του υπνου αλλα κ του ξυπνιου!!!χαχαχα

κοριτσια σας στελνω πμ!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέεερα!!

Εδώ έχει έναν χάρμα καιρό, ουουουου!! Η ατμόσφαιρα είναι κόκκινη και ο ουρανός είναι μαύρος (μπλιαξ!!)!!

Αγαπούλα, στο facebook θα σε κάνω add το απόγευμα, καθώς στην δουλειά μου είναι αποκλεισμένο (τσόντες μπορούμε να βλέπουμε, facebook ή youtube τσου!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέεερα!!

Εδώ έχει έναν χάρμα καιρό, ουουουου!! Η ατμόσφαιρα είναι κόκκινη και ο ουρανός είναι μαύρος (μπλιαξ!!)!!

Αγαπούλα, στο facebook θα σε κάνω add το απόγευμα, καθώς στην δουλειά μου είναι αποκλεισμένο (τσόντες μπορούμε να βλέπουμε, facebook ή youtube τσου!!)

χαχαχαχαχχα τι πονηρο μυαλο εισαι εσυ!!!!!!οκ καρδουλα μου!!!!

τι θα φατε σημερα κλελια?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Τώρα είπες φαγητό και είμαι σκασμένη! Έφαγα μόλις μια αραβική πίτα 850 πράγματα μέσα - και μην μου πείτε ότι είναι νωρίς! 5.35 ξυπνάω, τώρα είναι μεσημέρι για μένα!!

Θα μαγειρέψω το απόγευμα (μετά που θα ξυπνήσω - όλο κοιμάμαι) ξιφία στην κατσαρόλα και πατάτες με μανιτάρια και τυρί στον φούρνο. Ο άντρας μου είναι βραδυνός οπότε σήμερα μόνη μου θα το φάω...

Εσείς??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα εγκυούλες!!!

Πως ειστε;;Σας εχασα το Σαβ/κο

Περαστικα στους αρρωστουληδες της παρεας μας

Νενακι τελειο το blog σου και οι φωτο σου επίσης!!!

Τα εχω δει και παλιοτερα, νομιζω ειχες τη διευθυνση του blog στην υπογραφη σου ε;;;

Κλέλια πολύ καλά 'ξηγηθηκες με την αραβικη..Και εγω όταν θελω να φαω καμια "βρωμια" (που την λέει κι οκαλος μου) την παίρνω με αραβικη...αχαχα

Σημερα εχω ρολακια κοτοπουλου απο χτες και σουπιες στιφαδο που μου εφερε η μανουλα μου (το αγαπημενο μου!!!)

Εγω αυχενικη αργω ακόμη, μετα το Πασχα..καπως αργα δεν μου την εβαλε;;;

Και εδω μεχρι πριν 15 λεπτα χιονιζε αρκετα, τωρα εχει σταματησει ομως όλα ειναι ασπρα ακόμη και απο το γραφειο η θεα είναι μοναδική..

Καλη εβδομαδα σε όλες μας!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

stone σε ευχαριστω!!!ναι το ειχα στην υπογραφη μου καποτε!!!!

κλελια μια χαρα σε βρισκω!!!Σε αυτη την φαση που ειμαστε δε μας παρεξηγει κανεις!!!

γεια σου μαρακι!!!

εγω σημερα θα φτιαξω φασολακια με πατατες.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα!!

nenaki περαστικα, το blog σκιζειιιιι!!!!!!!!!!

clelia τι μου εκανες τωρα με την αραβικη???????????? Θα σε σκοτωσω, μου ετρεξαν τα σαλια!!!!

Εγω θα φαω κεφτεδακια κοκκινιστα με ρυζι , αλλα σε μικρη ποσοτητα, καθοτι το βραδυ θα βγουμε με τις κοπελες απο την δουλεια στο La pasteria και με βλεπω να χτυπαω καμια καρμποναρα που θα γινει αορατη απο το στρωμα παρμεζανας και ενα τιραμισου απο πανω για να δεσει η συνταγη!!!

Επισης ερχεται η μανουλα μου την Τεταρτη και ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι περα που την πεθυμησα καθως εχω να την δω απο τα Χριστουγεννα μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει και ο,τι θελω... Και θελω...κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο, αρνακι φρικασε, δεν θα συνεχισω γιατι η λιστα δεν εχει τελος!!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

βασικα τωρα που βλεπω την ωρα καλησπερα θα πω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε κακουργες σταματηστε να μιλατε για φαγητα:cry::cry::cry: θελω να φαω γυρους πιτες σουβλακια καρποναρες πιτσες φουλ στα αλαντικα..........τα θελω ολααααααααααααααααααααααααα αλλα δεν μπορω και θα παθω τραλαλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αν δεν εχω παθει ηδη δηλαδη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εδω απο χιονι τιποτις τζιφος!!!!!!του λεω ριξε καμια καλε να δουμε τωρα που ειμαι κατω απο την κουβερτουλα....αλλα .....και παλι τιποτις!!!:evil:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Kalimera koritsia ,diladi kalo mesimeri....

Ki edo xionizei apo ti nuxta poluuuuu,alla fetos to varethika edo pera to xioni,diladi ftanei eleos!Telos panton milate gia fagita,ta ligoureuomai kai den mporo na ta fao..aporo pou de sas peirazoun tuxeres!Emena o,ti fao apo tis duo kai meta ta vgazo,ki etsi apofasisa na min troo...klaps klaps..:cry:

Nenaki polu oraio to kalathi,fantastiko mpravo sou!

Ego pao gia auxeniki stis 18,tin alli pempti ki exo agonia den mporo na po.

Nenani mipos sou eipe kai to fulo o giatros?

Filia se oles!

Κοριτσια ηθελα να ρωτησω κατι που με προβληματιζει. Ο γιατρος μου δεν μου εδωσε να κανω εξετασεις ουρων και γενικη αιματος. Εκανα εκεινες τις πρωτες για τοξοπλασμα, HIV, αντισωματα κτλ.Εσεις εχετε κανει?? Σκεφτομαι να παω να τις κανω μονη μου, αλλα φοβαμαι μηπως γινομαι υπερβολικη...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλή εβδομάδα τσουπρίτσες μου!!!!!!!!!!

Νενάκι είσαι πραγματικά χρυσοχέρα!!!! εύγε!!!!!

Chris συγχαρητήρια για το ανήψι!!! Περιμένω κι εγώ το δικό μου από στιγμή σε στιγμή!!!!!!! Όντως είναι η χρονιά μας φέτος!!!!

Elain ο κάθε γιατρός τα δικά του...... αλλά σημαντικό προς όλες !!!!!

να μην τρως καρμπονάρες γιατί το αυγό είναι ωμό και δεν κάνει!

ούτε μαγιονέζες, κλπ ότι έχει ωμό αυγό δεν κάνει, ρώτησα και για το αυγολέμονο μου είπαν ότι εκει ψήνεται το αυγό... τι να πω;;;;;;;

μου το είπε η διστροφολόγος (ο γιατρός .... αλλού, όταν τον ρώτησα μου είπε εννοείτε δεν κάνει!!!! πες το βρε άνθρωπε, να το φανταστώ από μόνη μου;;;;;;; )

Κλέλια με γειά τα ρουχαλάκια!!!! καλοφόρετα!!!!! με γεια και το κούρεμα του πατσαβουροσκυλάκου σου!

προς όλες μας: για τα κιλά! ξεκίνησα με πολλά παραπάνω..... χοντρή χοντρή και προσπαθώ, όχι πάντα με επιτυχία..... έκοψα και το τσιγάρο βλέπετε και όλα μαζί με τρέλαναν:)

μου είπαν γιατρός και διατροφολόγος μαξ 10. για αν δούμε, ελπίζω

κουράγιο μας ........

σήμερα θα πάω να με δει (η διστροφολόγος), μάλλον θα με μαστιγώσει :(

σήμερα θα φτιάξω βραστά λαχανικά, το μεσημέρι έφαγα μαρούλι + τοστ

προσπαθώ να ρεφάρω όπως καταλάβατε ;)

καλά λεει η chris, πότε ακούμε τα μωρά μας;;;;;;; μάλλον είναι νωρίς ακόμα

έχετε χιόνια στα βόρεια;;;; εμεις αυτή την βρώμα έχουμε στην Αθήνα.....

να έχετε μια υπέροχη GASTRO- ΕΒΔΟΜΑΔΑ :)

Επεξεργάστηκαν by tsipoura

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...