Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μέσα σε όλα έπεσα, τι να σου πω...

Φωτεινή κορίτσι μου φάε!! Ή ξεκίνα με λίγη σαλάτα, μην λυσσοπεινάς έτσι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέσα σε όλα έπεσα, τι να σου πω...

Φωτεινή κορίτσι μου φάε!! Ή ξεκίνα με λίγη σαλάτα, μην λυσσοπεινάς έτσι!!

Μετα δεν θα του κανω παρεα θα τρωει μονος του φουσκωνω ευκολα με την παραμικρη μπουκια :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια και οι ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ καλες ειναι:-D:grin::-D

εχει καμια αντιρρηση???:mrgreen::mrgreen:

καλέ μόνο καλές; ΑΡΙΣΤΕΣ! εδώ προσφέρονται και ως λουλούδια σε επετείους γάμων - ειρηνάκι μου σωστά;;;;;;;;

χιχιχιχιχιχιχιι

φάτε με καλέ είμαι κι αλανιάρα (όχι που δεν θα ήμουν...... ;) )

Bρε τρελοκοριτσα!!!Οργιοκοριτσα, ποσα γραψατε???

Σας διαβασα και τι να πρωτοσχολιασω, τα ξεχασα..

Χρυσα καλώς ηρθατε!!

Κι εσυ Δεσποινακι μας welcome back!!Τα προλαβες ολα βρε σκατουλα, μπραβο!!

Κλέλια ποτε τα παρηγγειλες τα προϊοντα της Weleda και σου ηρθαν τωρα??

Κι εγω τα περιμενω..

Tσιπουρακι ετοιμο το διακοποβαλιτσακι?Τι ωραια...Ζηλεύω λίγο, λίγο ομως..Καλα να περασετε και καλή χαλάρωση!!!

Το πρωί πηγα εκανα λίγα ακομη ψωνια για το μπεμπε, κτ καλτσακια, κτ ολοσωμα κορμακια, μετα γυρισα εκανα πεντανοστιμο φαγακι που γλειφαμε και τα δαχτυλα μας...Μακαρονια με μοσχαρακι κοκκινιστο για μας και κριθαρακι με μοσχαρακι για τον μικρο μου..Ο συζυγος μολις εφυγε και ο μικρος κοιμηθηκε βλέποντας mazoo..Ειναι η 2η εβδομαδα που εχω αρχισει να του βαζω στην tv dvd (και οχι μονο σε cd) και εχει ξετρελαθει..Ερχεται με ενθουσιασμο και μου λέει τα κατορθωματα της αλεπους (που πηγε η μπουμπου μαμα???), του αλόγου (που το λένε Αλη κι ειναι παλικαλι..χαχα) και αλλα τετοια..Μπορει να μην μου πολυαρεσει που καθεται και βλέπει τηλεοραση (βλέπει σχεδον ολο το dvd, μετα βαριεται) αλλα λίγο ξεκουραζομαι κι εγω ή δεν εχω συνεχεια το νου μου (οταν πχ μαγειρευω) να τον ψαχνω που κρυφτηκε ή τι ζημια σκαρφιζεται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το πρωί πηγα εκανα λίγα ακομη ψωνια για το μπεμπε, κτ καλτσακια, κτ ολοσωμα κορμακια, μετα γυρισα εκανα πεντανοστιμο φαγακι που γλειφαμε και τα δαχτυλα μας...Μακαρονια με μοσχαρακι κοκκινιστο για μας και κριθαρακι με μοσχαρακι για τον μικρο μου..Ο συζυγος μολις εφυγε και ο μικρος κοιμηθηκε βλέποντας mazoo..Ειναι η 2η εβδομαδα που εχω αρχισει να του βαζω στην tv dvd (και οχι μονο σε cd) και εχει ξετρελαθει..Ερχεται με ενθουσιασμο και μου λέει τα κατορθωματα της αλεπους (που πηγε η μπουμπου μαμα???), του αλόγου (που το λένε Αλη κι ειναι παλικαλι..χαχα) και αλλα τετοια..Μπορει να μην μου πολυαρεσει που καθεται και βλέπει τηλεοραση αλλα λίγο ξεκουραζομαι κι εγω ή δεν εχω συνεχεια το νου (οταν πχ μαγειρευω) να του ψαχνω που κρυφτηκε ή τι ζημια σκαρφιζεται...

Με γειες και με χαρές Πετρούλα μου! Τρέλα ο Αναστάστης σου! σκόρδα στο παιδάκι! μόλις διάβασα για το φαγάκι που έφτιαξες... μου έτρεξαν τα σάλια!

όσο για το διακοποβαλιτσάκι μου... καλά το είπες γιατί θα είναι μία μπαγκαζιέρα μηχανής .... το απόγευμα με το καλό θα φτιαχτεί!

λέτε από του χρόνου να μην καβαλάω τη μηχανή λόγω κοιλιάς ή μωρού; μακάρι! ας την χαρώ λοιπόν τώρα που μπορώ, όπως μας έρχονται! :)

Δεν περισσεψε καθολου ρε γμτ..να σου εστελνα λίγο!!

Του χρονου ναι θα εισαι εγκυος αλλα δεν υπαρχει λόγος να στερηθεις αυτη την απόλαυση της βολτας με μηχανη....Θα οδηγει ο συζυγος και εσυ θα καθεσαι αναποδα!!!!χαχα

Λοιπον του χρονου οι διακοπές θα ειναι με τουτ-τουτ, για ασφαλεια και ευρυχωρία, οκ???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχχ ποφαγαμεεεε και σημερα :P

τον εβαλα στο κρεβατακι μου να κανει νανι και θα τον ξυπνησω τ'απογευματακι να παμε στην νεα μας σπιτονοικοκυρα να παρουμε το κλειδι :P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Stone στις 11/8 έκανα παραγγελία από την bce και μου ήρθαν 3 ειδοποιητήρια (επειδή έκανα και από αλλού παραγγελίες, περιμένω και 4ο που λογικά είναι τα σουτιέν θηλασμού, αφού μου έστειλαν e-mail χθες ότι μου τα έστειλαν) 16, 17 και 18/8. Δεν ξέρω ποιο από όλα αφορά τα προϊόντα της weleda... Αύριο θα πάω στο ταχυδρομείο...

Τσιπούρα του χρόνου μέσα στο καλοκαίρι θα έχεις γεννήσει (λέει η clelia-Πυθία). Και όχι έγκυα δεν θα καβαλάς μηχανή!! Ούτε ανάποδα, ούτε πλάγια ούτε τπτ!!! Από την πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλά τι γράψατε πάλι??? χάθηκα! ζαλίστηκα! ένας πανικός!!! απαπαπαπ!

τι σπίτια αλλάξαμε, τι αυτοκτόνησαν τραγουσδιστές παγκοσμίου φήμης, τι προϊόντα λάβαμε, τι διακοπούλες φύγαμε, τι βαρυστομαχιάσαμε...

τι ο αναστάσης μας έγινε μεγάλο παιδάκι και λέει και ιστοριούλες στη μαμά!!! πωπω πετρούλα μου φαντάζομαι πόσο διαφορετικός θα σου φαίνεται αφού έρθει και ο μπόμπιρας!!!

ελένη χαρά στο κουράγιο σου! έχεις κι εσύ! με δυο παιδάκια και ένα στην κοιλιά και όλες αυτές τις δουλίτσες!!! δεν έχεις καν'εναν να σε βοηθήσει??? άντε να πάτε για μπανάκι να χαρούν τα παιδάκια!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τελικά δεν έχει μπανάκι σήμερα, για αύριο λέμε που είναι και Παρασκευή!

Είχα την πεθερά μου εδώ για δυο εβδομάδες αλλά έφυγε, πόσο να κάτσει! Τώρα πάλι μόνοι μας. Λείπει και το διπλανό παδακι που κάνουμε παρέα σε διακοπές, δεν περνάει η μέρα! Από εβδομάδα ομως θα έχει μια άδεια ο Γιώργος επομένως θα είμαστε καλύτερα! Και το Σεπτέμβρη θα δώσει η μικρή μου αδερφή ένα μάθημα που χρωστάει και έρχεται προς βοήθεια!!! Μετά θα πάρει σειρά η μητέρα μου αλλά και αυτή δεν μπορεί να καθίσει πολύ.

Λοιπόν για όσες είστε Β. Ελλάδα υπάρχει και αυτό το κατάστημα http://thilasmos.wordpress.com/

δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, από όσο διάβασα κανονίζει και συναντήσεις ενημερωτικές για το θηλασμό.

Αλλά και υπόλοιπες στη σελίδα θα βρείτε διάφορες χρήσιμες συμβουλές όπως και links!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...