Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχαχαχα!! Βρε vasdeli με έπιασε γέλιο με τον τύπο που αυτοκτόνησε!! Μα και αυτός πρώτα τραγούδησε "Be Happy" και μετά την έκανε??? (τι απαίσιος άνθρωπος που είμαι, κάθομαι και χαχανίζω...).

Οι μετρήσεις νηστείας είναι ίδιες σαν να μην κάνω ινσουλίνη. Δεν έκανα πολλή κορτιζόνη, ήτανε 2 αμπούλες με ένα τρύπημα... Λες ακόμη να επηρεάζεται? Αλλά ούτως ή άλλως η δόση 4 μονάδων πιστεύω ότι είναι απειροελάχιστη για να δει πώς αντιδράει ο οργανισμός μου. Πιστεύω θα την ανεβάσουμε βαθμιαία.

Τσιπούρα σε είχα ξεχάσει με το σπίτι!! Με τα τρεχάματα το αμελήσατε, εεε?? Ήρθαν 3 ειδοποιήσεις από τα ΕΛΤΑ, αλλά πρέπει να με πάει "κάποιος" στο ταχυδρομείο... Μάλλον αύριο, θα δούμε. Όταν τα πάρω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχα!! Βρε vasdeli με έπιασε γέλιο με τον τύπο που αυτοκτόνησε!! Μα και αυτός πρώτα τραγούδησε "Be Happy" και μετά την έκανε??? (τι απαίσιος άνθρωπος που είμαι, κάθομαι και χαχανίζω...).

Οι μετρήσεις νηστείας είναι ίδιες σαν να μην κάνω ινσουλίνη. Δεν έκανα πολλή κορτιζόνη, ήτανε 2 αμπούλες με ένα τρύπημα... Λες ακόμη να επηρεάζεται? Αλλά ούτως ή άλλως η δόση 4 μονάδων πιστεύω ότι είναι απειροελάχιστη για να δει πώς αντιδράει ο οργανισμός μου. Πιστεύω θα την ανεβάσουμε βαθμιαία.

Τσιπούρα σε είχα ξεχάσει με το σπίτι!! Με τα τρεχάματα το αμελήσατε, εεε?? Ήρθαν 3 ειδοποιήσεις από τα ΕΛΤΑ, αλλά πρέπει να με πάει "κάποιος" στο ταχυδρομείο... Μάλλον αύριο, θα δούμε. Όταν τα πάρω στα χέρια μου θα σας πω εντυπώσεις.

:P Ναι, όταν το έμαθα ότι αυτοκτόνησε τα είχα χάσει κι εγώ....

Πιθανότατα να χρειαστεί αύξηση της δόσης, ωστόσο να πεις στην ενδοκρινολόγο ότι έκανες κορτιζόνη.

Σήμερα θυμήθηκα ότι έχω αφήσει όλα τα αγορίστικα ρούχα, στην Αθήνα. Πέρσι, όταν μετακομίζαμε επειδή περιμέναμε κοριτσάκι είχαμε πάρει τα κοριτσίστικα....Άντε να μας τα στείλουν τώρα, να τα πλύνω σιγά σιγά από Οκτώβρη....:confused:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

.

:D:D:D:D:D:D:D

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Vasdeli ποιον τυπο εννοεις?

Oι στιχοι ειναι απο το dont worry be happy ειναι του Bob Marley..

McFerrin's song "Don't Worry, Be Happy" was . pop hit in 1988 and won Song of the Year and Record of the Year honors.

(αχρηστες πληροφοριες συγκεντρωνει ο εγκεφαλος μας, ή μου φαινεται?)

τοχει πει και ο bob marley..αλλα κ αυτος πεθανε..:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Σας ειπα τ'αλλο???

Ο ανιψιος μου καλα μεχρι τωρα μιλαει στην κοιλια μου ...την βγαζει λεει εξω και παιζουν....μεχρι εδω μια χαρα!!!

Προχτες που πηρε η νυφη μου να πλυνει της μικρης τα ρουχαλακια της εκανε παραπονα οτι δεν τον αγαπαω πια και πως ολα της μπεμπας ψωνια κανουμε , και χτες που σιδερωνε τα ρουχα της τα πεταξε κατω...

Μου εχει αδυναμια πολυ και εγω επισης 3πλασια....

Αφου οταν του φωναζουν να μην τρεχει και με χτυπησει με ρωταει ...αν με πονεσε και με φιλαει και μου λεει οτι μ'αγαπαει πολυ πολυ ... και ειναι μολις 4ων ....

Δεν θελω να πληγωθει το φατσουλινακι μου :(:(Τι θα κανω??

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Aπ τον Μc Ferrin δεν το χω ακουσει γι αυτο κολλησα, επειδη ξερω οτι ο Βοb Marley πεθανε μεν αλλα δεν αυτοκτονησε..

Καθολου αχρηστες πληροφοριες

Αμα σου αρεσει η μουσικη και ασχολεισαι, αποθηκευονται στον "σκληρο" πολυ ευκολα

Για μενα η μουσικη ειναι το οξυγονο μου

Σας αφηνω να φαω τις σαρδελιτσες μου. Ο γιατρος μου ειπε οτι οσα περισσοτερα ω3-ω6 φας στο τελευταιο 3μηνο τοσο πιο ξουραφι μυαλο θα χει το νινι σου :-D

Σας ειπα τ'αλλο???

Ο ανιψιος μου καλα μεχρι τωρα μιλαει στην κοιλια μου ...την βγαζει λεει εξω και παιζουν....μεχρι εδω μια χαρα!!!

Προχτες που πηρε η νυφη μου να πλυνει της μικρης τα ρουχαλακια της εκανε παραπονα οτι δεν τον αγαπαω πια και πως ολα της μπεμπας ψωνια κανουμε , και χτες που σιδερωνε τα ρουχα της τα πεταξε κατω...

Μου εχει αδυναμια πολυ και εγω επισης 3πλασια....

Αφου οταν του φωναζουν να μην τρεχει και με χτυπησει με ρωταει ...αν με πονεσε και με φιλαει και μου λεει οτι μ'αγαπαει πολυ πολυ ... και ειναι μολις 4ων ....

Δεν θελω να πληγωθει το φατσουλινακι μου :(:(Τι θα κανω??

εγω στον ανηψιο μου που ειναι 3 ετων του λεω η μπεμπα οτι θα βγει σε λιγο απο την κοιλιτσα και θα την φροντιζει και αυτος και ηδη μου βαζει μπισκοτακια κατω απτην μπλουζα για να την ταιζει...

απλα δινε του σημασια, παιζε μαζι του...να μη νιωθουν παραμελημενα θελουν..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Φωτεινή ο ανηψιός σου είναι πολύ γλύκας!! Όντως σου έχει τρελλή αδυναμία, λίγο ζήλια θα δείξει βέβαια, αλλά βοηθάει το γεγονός ότι είναι άλλο φύλο, δλδ δεν θα βλέπει τόοοοοοσο ανταγωνιστικά κάποια πράγματα... Παιδάκια είναι, δεν σκέφτονται τόσο λογικά... Απλά όταν με το καλό γεννήσεις και σε φάσεις που μπορείς, φρόντισε να του δείχνεις την αγάπη και την προσοχή σου!!

mamounaki και εσύ γλυκουλίνι ανηψιό έχεις μωρέεεεεε... Βάζει μπισκοτάκια στην κοιλίτσα :).

Εμένα η ανηψιά μου (6 χρονών) όταν της είπαν ότι έχω μωρό στην κοιλιά μου (5 μηνών ήμουν) δεν μπορούσε να το κατανοήσει. Ενώ της έχουν εξηγήσει πώς έρχονται τα μωρά στον κόσμο κλπ. Μπερδευόταν και κάθε φορά ρωτούσε πού άφησα το μωρό (δεν είχα μεγάλη κοιλίτσα)... Όταν ήρθε λοιπόν σπίτι έψαχνε στα δωμάτια :D. Τώρα που έχω μια κοιλούμπα ΝΑ με ένα μωρό 2,5 κιλών περίπου, έχει πειστεί ότι το μωρό είναι εντός κοιλιάς :tongue:

Fire έχεις δίκιο για την κατανάλωση ψαριού και την εξυπνάδα των μωρών, μου το είχε πει παλαιότερα ο γιατρούλης μου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μα την εχει καταβρει αυτος...Το γαλα του οταν δεν θελει να το πιει βαζει την πιπιλα στον αφαλο μου και καλα να πιει ... της δινει την πιπιλα του ...και οταν προσπαθουμε αγκαλιτσα να κοιμηθουμε χαιδευει την κοιλια μου και της λεει παραμυθια... δεν του αρνουμαι εγω τιποτα και αγκαλιτσα τον περνω κρυφα γιατι μου φωναζουν και μπανιο τον κανω ...προχτες γυρισε το τηλεφωνο του ντουζ και μ εκανε μουσκεμα και μου λεει εκανε και η γγιλικουλα μας μπανιο φωτο μου .... εεε μ εκανε λιωμα δεν ηθελα και πολυ :P:p:p

Αφου σκεφτομαι την ημερα που θα λειπω για την γεννα να μου τον φερουν στο νοσοκομειο να τον δω και να με δει ...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εδω κανει νανι νανι το καροτσι του και βαζει επανω την μπεμπα και καλα:tongue:

Το παρκο του που το εχει η μανα μου ακομα ανοικτο στο σπιτι της το εχουμε γεμισει με τσαντες jumbo με της μπεμπας πραγματα ... την μαλωσε την μαμα μου αλλα μετα της ζητησε "συνωμιιιι"

9zlup2.png

Κ

σημερα στον υπνο μου εβλεπα πως διακοσμουσα το δωματιο της μικρης ...και σκεφτηκα να βαλω ενα μονο κρεβατι μεσα μιας και χωραει να κοιμαμαι αν δεν κοιμαται αυτη καλα και να ειμαι κοντα της για να μην ξυπναμε τον μπαμπα μιας και σηκωνεται απο τις 5 το πρωι :(

Αλλα μετα σκεφτηκα οτι αν το δει η πεθερα θα την εχω συνεχεια εκει και ειναι το μονο που δεν θελωωωωω με τιποτααααααααα

πάρε μια πολυθρόνα που γίνεται κρεββάτι και μην της το πεις! ρίξε κι ένα σεντόνι από πάνω και δεν θα πάρει χαμπάρι το πεθερικόν!

Σας αφηνω να φαω τις σαρδελιτσες μου. Ο γιατρος μου ειπε οτι οσα περισσοτερα ω3-ω6 φας στο τελευταιο 3μηνο τοσο πιο ξουραφι μυαλο θα χει το νινι σου :-D

σωστή!!!!!!! μετά το κολοκύθι νάτη και η σαρδέλλα η αλανιάρα!

Κλελούκο μου όντως το αφήσαμε το σπιτάκι γιατί ακόμα κι αυτό με αγχωνε και δεν άντεχα άλλο! μετά που θα γυρίσουμε με το καλό!

Vasdelaki θα τα πάρεις όλα καινούργια για τον μπεμπίνο σου! με γειά του και χαρά του! τα κοριτσίστικα κράτα τα για το επόμενο που θα είναι κοριτσάκι!!!!

:P:p:p

Αχχχχ και δεν ξερω αγγλικα καλα :(:(:(

πουφ εχω λυσαξει στην πεινα μου μυριζουν και οι γιγαντες και ο αντρας αργει:(:(:(στην πλατη μου εχει φτασει το στομαχι

σαρδελιτσες ηθελα κι εγω να φαω σημερα που μ'αρεσουν κιολας αλλα τωρα στην εγκυμοσυνη που εφαγα 2 φορες εκανα εμετο :(:(:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...