Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

Χρυσάκι καλώς ήρθες! Πως τα περάσατε;

Άντε τώρα να πάρουν σειρά και όσοι δεν έχουν πάει διακοπούλες και να περάσουνε σούπερ!!! (ακούς τσιπουρίτσα;)

Ελένη έχεις χρόνο, αλλά ακόμα και να μη προλάβεις θα τα πάρεις στην πορεία, μην αγχώνεσαι!

Clelia ήρθαν τα πραγματάκια σου; Τα δικά μας ακόμα τα περιμένουμε!

Φωτεινή έχεις αρχίσει να φτιάχνεις τη βαλιτσούλα σας; Άντε με το καλό. Έχω ραντεβού με το γιατρό το άλλο σαββατοκύριακο μάλλον και μετά λέω και εγώ να την ετοιμάσω.

Fire καλώς ήρθες στην παρέα μας! Όσο για το θηλασμό αρκεί να υπάρχει θέληση από τη μεριά της μητέρας και καλή ενημέρωση για να ξεπεράσουμε κάποια στερεότυπα χρόνων και μια χαρά θα τα καταφέρετε όλες. Αλλά και αν πάει κάτι στραβά, δε χάλασε και ο κόσμος!

mamounaki και εγώ φοβάμαι τη Δεη θα πληρώσουμε αυτή τη φορά! Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει άλλη φορά τα κλιματιστικά και δε τα πολυθέλω αλλά τώρα δε την παλεύω διαφορετικά. Λειτουργούν σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.

Από το πρωί μάζεψα ένα πληντύριο, έβαλα άλλο, σιδέρωσα κάποια ρούχα των παιδιών και δικά μας, μου έμειναν τώρα σεντόνια, πετσέτες και τα φαναλάκια του άντρα μου. Όλη τη χρονιά με τα φανελάκια είναι χειμώνα - καλοκαίρι απλά τώρα αλλάζει 3-4 τη μέρα. Προς το παρόν τα άφησα για αργότερα.

Λυπάμαι λίγο και τα μικρά, με αυτή τη ζέστη είναι κλεισμένα μέσα, μπροστά στην τηλεόραση. Τα έβγαλα από το πρωί πλαστελίνη, μαρκαδόρους, ψαλιδάκια αλλά βαριούνται εύκολα και μου κάνανε και το σαλόνι χάλια. Στο δωμάτιο τους έχει αφόρητη ζέστη και το αποφεύγουμε. Και εγώ πλέον δυσκολεύομαι να παίζω μαζί τους. Ελπίζω να πάμε θάλασσα πάλι σήμερα, να ξεδώσουνε λίγο αν και είναι αρκετά κουραστική η όλη διαδικασία και η παραλία που βρήκαμε και μας ικανοποιεί (Π. Φωκαία- Ανάβυσσο) είναι αρκετά μακρυά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενακι δεν θα την εφτιαχνα αλλα μου ειπε μιας και τα σιδερωσε να τα ξεχωρισει εκεινη ... ε δεν της χαλαω χατηρι θελω να περνει πρωτοβουλια για την μπεμπουλα μου , μιας και ο αδερφος μου στον γιο του ολο παρατηρησεις της ηταν παρολο που τον κρατησε μεχρι να γινει 2 χρονων ...

Ειναι η χαρα της και τα περιμενε πως και πως τα εγγονακια δεν θελω να της το στερησω θα βγει και τ'ονομα της :P:p

Απο δευτερα ξεκιναει και η δικη μου μετακομιση .. ε ρε γελιο που θα ριξω με τον παλιο σπιτονοικοκυρη μου που δεν το ξερει ακομα χαχαχ

Εκει που πας για μπανιο πηγαινα κι εγω πριν μεινω εγκυουλα :tongue::tongue::tongue:

τωρα με πανε .. αλλα σκεφτομαι να φυγω Σ/Κ να παω στον κουμπαρο μου στην Λουτσα που μ'εχουν στα ωπα ωπα εκει ολοι τους χιχιχιχι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρα κορίτσια!

Χρυσάκι καλώς ήρθες! Πως τα περάσατε;

Άντε τώρα να πάρουν σειρά και όσοι δεν έχουν πάει διακοπούλες και να περάσουνε σούπερ!!! (ακούς τσιπουρίτσα;)

.

Καλημέρα Ελένη μου

<3 <3 <3

Φωτεινή δεν το ξέρει ο σπιτονοικοκύρης?? Δεν θα έπρεπε?? Είστε εκτός συμβολαίου? Μην έχετε τρεχάματα βρε!!

Για πες κουτσομπολιό με λεπτομέρειες ανατριχιαστικές!! Γιατί του το κρύψατε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Φωτεινή δεν το ξέρει ο σπιτονοικοκύρης?? Δεν θα έπρεπε?? Είστε εκτός συμβολαίου? Μην έχετε τρεχάματα βρε!!

Για πες κουτσομπολιό με λεπτομέρειες ανατριχιαστικές!! Γιατί του το κρύψατε??

Δεν ξερω αν ειχες διαβασει η αν το ειχα γραψει εδω πριν κανα 2μηνο...

Που ημουν στην μητερα μου γιατι ο Γιωργος ειχε βαρδυα και ηρθε απο εδω η γειτονισα μου τρελαμενη αναμαλιασμενη και μου ζηταγε τα κλειδια του σπιτιου μου για να μην παω εγω απο εκει και δω το θεαμα... μας ειχαν διαρρηξει και μολις ειχαμε τελειωσει το ξεπακεταρισμα που ειχαμε μετακομισει.... και τα ειδα ολα κατω στο πατωμα πατημενα λασπωμενα και σπασμενα αντικειμενα... εγω πανικοβληθηκα και φωναζα...

Μετα απο τοτε και μεχρι τωρα οταν φευγει ο Γιωργος το ξημερωμα για δουλεια ξυπναω και κοιμαμαι λιγο μετα που ξημερωσει

Η κορη του που μενει απο πανω μας καθοταν στα σκαλια καθολη την διαρκεια που οι αστυνομικοι κανανε την δουλεια τους και χαζολογαγε και δεν ρωτησε καν αν ειμαι καλα και τετοια.

Το σπιτι οταν το νοικιασαμε ειχαμε συμφωνησει οτι θα αλλαξουμε την κουζινα γιατι τα ντουλαπια ηταν σαπια συμφωνησε με την εγγυηση αλλα με 450 ευρω κουζινα δεν βρηκαμε πουθενα κι ετσι μας πηγε 900 και οταν την βαλαμε γκαριζε κι οτι δεν του αρεσει και να βαλουμε πισω την παλια που η παλια μας ειχε μεινει στα χερια.

Καθως επισησ του αλλαξα ολες τις μπριζες γιατι ο μπογιατζης που το εβαψε ειχε βαψει και τις μπριζες και τους διακοπτες.. και το ασπρισμα το ξανακαναμε εμεις γιατι κατω χαμηλα ηταν αβαφτα...

μετα απο ολα ατα εγω δεν εχω διαθεση να μεινω εκει ... ασε που εχψουν ηδη φυγει 3 νοικαρηδες απο εκει μεσα τυχαιοοοο δεν νομιζω....

Και το κερασακι ειναι οτι μου εφερε λογαιασμο ΕΥΔΑΠ & ΔΕΗ απληρωτουσ λογαριασμους της προηγουμενης νοικαρας να τους πληρωσω εγω... δεν παει καλα ο γερος ...

Του ειχα ξεκαθαρισει οτι θα φυγω οποιαδηποτε στιγμη γιατι δικο μου σπιτι εχω αλλα μενουν οι γονεις μου και τωρα θα του πουμε οτι παμε στο δικο μας σπιτι απλα δεν θα του πω οτι παω αλλου να νοικιασω δεν τον αφορα κιολας...

αυτο το σπιτι που εκλεισα τωρα ειναι ανακαινισμενο στην μπανιερα χωραω {γιατι σ'αυτουνου εκανα παρεα με τον γιωργο μπανιο γιατι ναι μεν εγω με την κοιλια δεν χωραγα ηταν μικρη και ειχα πεσει μια φορα γιατι εχει φαγωθει η πορσελανη του} και το κυριοτερο εχει δωματιο η μικρη μου ,,. και νιωθω πιο ασφαλεια κι ας ειναι στο ισογειο εχει μπατζουρια ασφαλειας και πορτα... και ειναι διπλα ακριβως απο τους δικους μου ....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

ΑΑααα εχει κι αλλο ... :P:p:p

Χτυπαει οποτε θελει το κουδουνι για να μπαινει να βλεπει το σπιτι ... αμα γεννησω τι θα κανει?

θα με πηδηξει κιολας????

Πεταγε η γκομενα του απο το πισω μπαλκονι φαγητα στα περιστερια και πεφτανε πανω στα ρουχα τα φαγητα η χεζανε τα περιστερια στα ρουχα μου επανω...???!!!!! με ναυλον σκεπαζα τα ρουχα μας:cry::cry::cry: ασε που δεν ειχε ρελε στο ρευμα και μας χτυπαγε το νερο ..

Θα μου πεις δεν τα ειχες δει ολα αυτα? καποια αν δεν τα ζησεις δεν τα βλεπεις... οποτε ας φαει το σπιτι στην μαπα του....:P:p

Αν και βρηκα μια νοικαρα το σαββατο ερχεται απο το χωριο της νυφης μου να βρει διαμερισμα για την κορη της που θελει θα της το προτινουμε κι αν της κανει καλως αλλιως εγω δεν θα του κανω αλλη χαρη αυτουνου... ειμασταν ετοιμοι για εξωδικο να του κανω αλλα λογω της γειτονιας κρατηθηκαμε

9zlup2.png

Εγώ ενημέρωσα την σπιτονοικοκυρά μου ότι σκεφτόμαστε να φύγουμε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου (της το είπα αρχές Αυγούστου) αλλά σπίτι δεν έχουμε βρει :o

Λέτε το φιλότιμο μου να με καταστήσει άστεγη; :roll:

Ελπίζω πως όχι, είναι εξαιρετική κοπέλα η σπιτονοικοκυρά μου και πρόσφατα χωρισμένη με 3 παιδάκια και δεν ήθελα να την αφήσω ξεκρέμαστη!

Θεωρώ ότι αν της πω ότι θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμα δεν θα έχουμε πρόβλημα (δεν έχει βάλει ακόμα αγγελίες κλπ και μάλλον το σπιτάκι θα χρειαστεί και μία ανακαίνιση μιας και είναι σχετικά παλιό)

μόλις γυρίσουμε από τις διακοπές θα πρέπει να ψάξω εντατικά!

ελπίζω να βρούμε κάτι καλό και φθηνό....

Τι λες βρε!! Δεν το είχες γράψει εδώ...

Μου πιάστηκε η ψυχή με την περιγραφή της διάρρηξης!! Πολύ άσχημο και όντως σαν γκαντεμιά με το "Καλημέρα" μου φάνηκε.

Όλα τα άλλα, παλιο-τζαναμπέτηδες είναι, γι' αυτό και τους φεύγουν οι νοικάρηδες... Ήθελε ο παππούλης να του πληρώσεις προηγούμενους λογαριασμούς, τόσο έξυπνος είναι, εεε??

Α πα πα μακριάααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπουριτσα που μενεις?

Ασε ασε Clelia και να φανταστεις στο παρελθον πολυ παλια μιλαμε :tongue: ειχε ενα μπακαλικο και ο παππουλης μου του πουλαγε αυγα ...μεχρι κι εκει παζαρια εκανε εσπαγε το πασχα τ'αυγα και τα εδινε πισω στον παππου μου και του ελεγε οτι του τα εδωσε σπασμενα :(

ασε ειπαμε μηπως με τον χρονο ειχε αλλαξει αλλα τιποτα...

Ας κανει πως κουνιεται με το συμβολαιο και θα δει τι εχει να παθει

απο το μαρτιο ειμαι εκει και εβαφα το σπιτι και το εφτιαχνα μεχρι τον μαιο που αποφασισε να μας κανει συμβολαιο ...Υπαρχουν και μαρτυρες αμα το παει με τσαμπουκα:P:p:p

Και στην ταρατσα εχει νοικιασει ενα δωμα σε κατι συριους οι οποιοι λιγες μερες μετα την διαρρηξη εξαφανιστηκαν

9zlup2.png

Χαίρετε!

Καλά, ε; Βρήκα ξεκλείδωτο ιντερνετ στο άλλο μπαλκόνι που τρέχει σαν σφαίρα.....

Τι κάνετε κοπελούδες;

Εγώ καλά, σαν να δρόσισε λιγάκι, φυσάει!

Τσιπουρίδιον, συναγερμός τέλος, ανακωχή!:tongue: Παχνί επιστρέφεται!

Κλειώ, οι τάσεις φυγής έρχονται όταν τα έχεις ετοιμάσει πλέον όλα!:tongue: Και αυτό θα περάσει!!! Πώς είναι οι μετρήσεις σου;

άσχετο, αλλά αυτός που τραγουδούσε αυτό το τραγούδι που έγραψε η fire ξερετε ότι αυτοκτόνησε;:roll:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Αμαν βρε φωτεινή τρομερή ταλαιπωρία! αππαπαπα

μακριά καλέ από τον γύφτουλα!

με το καλό το καινούργιο σας σπιτάκι! καλορίζικο και κάθε ευτυχία!

Κλέλια ήρθαν τα πράγματα από τας ευρώπας;

Vasdelion μου, δροσίστηκες λίγο;

Παχνί ; ποιο παχνί; don't understand dear ;) χιχιχιιχιι

Τσιπουριτσα που μενεις?

Ασε ασε Clelia και να φανταστεις στο παρελθον πολυ παλια μιλαμε :tongue: ειχε ενα μπακαλικο και ο παππουλης μου του πουλαγε αυγα ...μεχρι κι εκει παζαρια εκανε εσπαγε το πασχα τ'αυγα και τα εδινε πισω στον παππου μου και του ελεγε οτι του τα εδωσε σπασμενα :(

ασε ειπαμε μηπως με τον χρονο ειχε αλλαξει αλλα τιποτα...

Ας κανει πως κουνιεται με το συμβολαιο και θα δει τι εχει να παθει

απο το μαρτιο ειμαι εκει και εβαφα το σπιτι και το εφτιαχνα μεχρι τον μαιο που αποφασισε να μας κανει συμβολαιο ...Υπαρχουν και μαρτυρες αμα το παει με τσαμπουκα:P:p:p

Και στην ταρατσα εχει νοικιασει ενα δωμα σε κατι συριους οι οποιοι λιγες μερες μετα την διαρρηξη εξαφανιστηκαν

κοριτσια νομιζω οτι μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απο ενα σπιτι...το συμβολαιο κυριως δεσμευει τον σπιτονοικοκυρη για να μη σε διωξει αυτος..αλλωστε γιαυτο δινουμε την εγγυηση..σωστο?

φυγετε απο κει καλε μη το συζητας..και αυτο με το ρελε που λες επικινδυνο κ για το μωρακι ειναι..απα πα..ελπιζω τωρα που μαθατε να επιλεξετε πιο σωστα το σπιτακι σας...

παντως γελασα με το κουδουνι που ερχεται οποτε θελει..:P:p

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημερα vasdelaki

Τσιπουρακι σ'ευχαριστω...

σημερα στον υπνο μου εβλεπα πως διακοσμουσα το δωματιο της μικρης ...και σκεφτηκα να βαλω ενα μονο κρεβατι μεσα μιας και χωραει να κοιμαμαι αν δεν κοιμαται αυτη καλα και να ειμαι κοντα της για να μην ξυπναμε τον μπαμπα μιας και σηκωνεται απο τις 5 το πρωι :(

Αλλα μετα σκεφτηκα οτι αν το δει η πεθερα θα την εχω συνεχεια εκει και ειναι το μονο που δεν θελωωωωω με τιποτααααααααα

9zlup2.png

κοριτσια νομιζω οτι μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απο ενα σπιτι...το συμβολαιο κυριως δεσμευει τον σπιτονοικοκυρη για να μη σε διωξει αυτος..αλλωστε γιαυτο δινουμε την εγγυηση..σωστο?

φυγετε απο κει καλε μη το συζητας..και αυτο με το ρελε που λες επικινδυνο κ για το μωρακι ειναι..απα πα..ελπιζω τωρα που μαθατε να επιλεξετε πιο σωστα το σπιτακι σας...

παντως γελασα με το κουδουνι που ερχεται οποτε θελει..:P:p

Βρε ειναι μια κοπελα στον 3ο οροφο που ηταν συμμαθητρια μου και βρεθηκαμε μετα απο 3 μηνες που ειχα νοικιασει το σπιτι .. και μου ειπε οτι τον γιο της τον κανει μπανιο εξω απο την μπανιερα .. ελεος τετοια καταντια δεν θα την αντεξω αλλα η αναγκη που εχει την αφηνει ακομα εκει μιας και ειναι χωρισμενη και μενει με την μητερα της εκει.Εγω 8α δωσω 100 ευρω παραπανω στο ενοικιο αλλα τ'αξιζει το σπιτι ... ψαχναμε για διαμερισμα ψηλα πανω απο τον 2ο οροφο αλλα επειδη υπαρχει κι ενα δανειο για ενα αλλο σπιτι που ειχε ο συζυγος με την πρωην του και περιμενουμε να πουληθει δεν μπορουμε να κοιυνηθουμε και πολυ :(:(

Θα μεναμε εκει αλλα ασοψετε η κυρα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...