Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η τσιπούρα θα πάει νησάκι και θα κάνει μπλουμ στα νεράκια!! Να μην σκέφτεσαι τπτ αρνητικό βρε!!! Α πα πα!! Έγιανε το γατί, δεν υπάρχει άλλος λόγος ανησυχίας!!

Θα σου στείλω μνμ την Τρίτη να σου πω για το doppler

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως εγω που μεχρι το φεβρουαριο ειμουν φανατικη καπνιστρια και για πανω απο 10 χρονια..δεν το σκεφτηκα ουτε στιγμη..το εκοψα μαχαιρι. δεν μπορω να βαλω την προσωπικη μου ευχαριστηση πανω απο αυτη την ψυχουλα..μπορει για τον εαυτο μου να μην το πολυσκεφτομαι, ομως για το κοριτσακι μου θα του προσφερω οτι καλυτερο..και σιγουρα οχι γαλα με νικοτινη...και ας χτυπιεμαι σαν το πρεζακι ωρες ωρες που θελω να καπνισω..

μετα που θα σταματησω το θηλασμο το πιο πιθανο ειναι η μανουλα να μυριζει και παλι τσιγαριλα..

αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν μπορω να κρινω καμια αλλη..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Η τσιπούρα θα πάει νησάκι και θα κάνει μπλουμ στα νεράκια!! Να μην σκέφτεσαι τπτ αρνητικό βρε!!! Α πα πα!! Έγιανε το γατί, δεν υπάρχει άλλος λόγος ανησυχίας!!

Θα σου στείλω μνμ την Τρίτη να σου πω για το doppler

εννοείτε πως θα με ενημερώνετε για τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

χιχιχιχιχιιχι

θα κλέβω και internet .... μπορεί να πάμε με την μηχανή αλλά η <3 λλλλίνα χωρίς το mac δεν κουνάει, (δεν γκρινιάζω αφενός γιατί είναι δικό μου δώρο... αφετέρου εγώ είμαι internet addict αυτός κάτι προγράμματα κάνει κλπ χαζά που από αυτά ζούμε βέβαια γιατί είναι προγραμματιστής......)

Και εγώ κάπνιζα 1,5 πακέτο την ημέρα αλλά δεν ήμουν από τις φανατικές... Δλδ από την μία δεν μου άρεσε που μύριζα τσιγαρίλα από την άλλη πάθαινα κόλλημα με το τσιγάρο. Γι' αυτό στην ουσία κατά καιρούς καπνίζω, όταν αποφασίζω να το κόψω το κάνω άνετα και αβίαστα...

Όταν έμεινα έγκυος το έκοψα μαχαίρι, κάπνιζα τρελλά μέχρι να μου στείλουν τα αποτελέσματα της β' χοριακής. Μετά που επιβεβαιώθηκα το σταμάτησα. Έκανα 2 φορές από μισό τσιγάρο, μία την 4η εβδομάδα και μία την 5 εβδομάδα και τέλος!! Δεν μου έκανε καρδιά όταν άρχισα να βλέπω καρδούλα, χεράκια, ποδαράκια να συνεχίσω να καπνίζω...

Και μετά δεν θέλω να το ξεκινήσω διότι το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα των γονιών του. Μιμητικά δεν θέλω να το κάνει επειδή θα βλέπει εμένα... Το ότι ο μπαμπάς βέβαια καπνίζει ωσάν τσιμινιέρα, δεν το σχολιάζω :evil:. Όχι μέσα στο σπίτι, αλλά τασάκι κινητό είναι!!! Θα φιλάει το παιδί του και θα βρωμοκοπάει!!!! :evil:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

2 πακέτα ημερησιως επί 20 χρόνια (τα τελευταία 2 κάπνιζα στριφτό αλλά πάλι πολλά)

μόλις κατάλαβα ότι είμαι εγκυος (πριν το τεστ) σταμάτησα ακριβώς όπως λεει το μαμουνάκι. αφού δεν κάπνισα με όλα αυτά που έγιναν... δεν θα ξανακαπνίσω!

ήθελα να βγει και κάτι καλό από αυτή την ιστορία

τώρα θα είμαι πανέτοιμη για την επόμενη φορά

ότι ήθελα ήθελα σαν τρελή (πήρα και 7 κιλά λες και δεν με έφταναν αυτά που είχα...... γκρ!) και ακόμα θέλω για αυτό δεν θα καπνίσω ούτε ένα γιατί το τσιγάρο δυστηχώς το λατρεύω και δεν θα μείνω στα 2-3 την ημέρα ......

επίσης δεν θα καπνίσω γιατί θεωρώ ότι στάθηκα τυχερή που τα κατάφερα την πρώτη φορά και μπορεί να μην είμαι τόσο την επόμενη..... ποτέ πριν δεν είχα προσπαθήσει να το κόψω, ούτε να το μειώσω.

Διαφημίσεις

Και εγώ κάπνιζα 1,5 πακέτο την ημέρα αλλά δεν ήμουν από τις φανατικές... Δλδ από την μία δεν μου άρεσε που μύριζα τσιγαρίλα από την άλλη πάθαινα κόλλημα με το τσιγάρο. Γι' αυτό στην ουσία κατά καιρούς καπνίζω, όταν αποφασίζω να το κόψω το κάνω άνετα και αβίαστα...

Όταν έμεινα έγκυος το έκοψα μαχαίρι, κάπνιζα τρελλά μέχρι να μου στείλουν τα αποτελέσματα της β' χοριακής. Μετά που επιβεβαιώθηκα το σταμάτησα. Έκανα 2 φορές από μισό τσιγάρο, μία την 4η εβδομάδα και μία την 5 εβδομάδα και τέλος!! Δεν μου έκανε καρδιά όταν άρχισα να βλέπω καρδούλα, χεράκια, ποδαράκια να συνεχίσω να καπνίζω...

Και μετά δεν θέλω να το ξεκινήσω διότι το παιδί ακολουθεί το παράδειγμα των γονιών του. Μιμητικά δεν θέλω να το κάνει επειδή θα βλέπει εμένα... Το ότι ο μπαμπάς βέβαια καπνίζει ωσάν τσιμινιέρα, δεν το σχολιάζω :evil:. Όχι μέσα στο σπίτι, αλλά τασάκι κινητό είναι!!! Θα φιλάει το παιδί του και θα βρωμοκοπάει!!!! :evil:

μπα εμενα καπνιζε ο πατερας μου, ενω η μαμα μου οχι.. και εγω εγινα καπνιστρια ενω η αδερφη μου ουτε να το μυρισει δε θελει..νομιζω οτι ειναι σχετικο αυτο..

εξαλου σε λιγο θα κανει 10 ευρω το πακετο..οποτε θα κανουμε ενα τα χριστουγεννα και ενα το πασχα..:tongue::tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

2 πακέτα ημερησιως επί 20 χρόνια (τα τελευταία 2 κάπνιζα στριφτό αλλά πάλι πολλά)

μόλις κατάλαβα ότι είμαι εγκυος (πριν το τεστ) σταμάτησα ακριβώς όπως λεει το μαμουνάκι. αφού δεν κάπνισα με όλα αυτά που έγιναν... δεν θα ξανακαπνίσω!

ήθελα να βγει και κάτι καλό από αυτή την ιστορία

τώρα θα είμαι πανέτοιμη για την επόμενη φορά

ότι ήθελα ήθελα σαν τρελή (πήρα και 7 κιλά λες και δεν με έφταναν αυτά που είχα...... γκρ!) και ακόμα θέλω για αυτό δεν θα καπνίσω ούτε ένα γιατί το τσιγάρο δυστηχώς το λατρεύω και δεν θα μείνω στα 2-3 την ημέρα ......

επίσης δεν θα καπνίσω γιατί θεωρώ ότι στάθηκα τυχερή που τα κατάφερα την πρώτη φορά και μπορεί να μην είμαι τόσο την επόμενη..... ποτέ πριν δεν είχα προσπαθήσει να το κόψω, ούτε να το μειώσω.

σε στηριζουμε τσιπουρα..ευγε! εξαλλου καπνιστη τσιπουρα δε λεει...:mrgreen:

γκριλορουτερ στο νησακι δεν παιζει???

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

εξαλου σε λιγο θα κανει 10 ευρω το πακετο..οποτε θα κανουμε ενα τα χριστουγεννα και ενα το πασχα..:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν είναι έτσι θα καπνίζω κι εγώ 2 τον χρόνο! χιχιχιιχι

Σ αυτα ακριβως που γραφετε ηθελα να καταληξω κλελια και τσιπουρα

Η ερωτηση μου στην κλελια ηταν ρητορικη.Οχι αποριας..

Φυσικα και ενα παιδι που δεν εχει θηλασει δεν υστερει

Εγω θηλασα 10 μηνες. Με την ξαδερφη μου που δεν θηλασε και μεγαλωσαμε μαζι ειχαμε both ανοσια στις αρρωστιες.. Πραγματικα ανοσια!!

Σημασια εχει οτι το θελουμε και θα το προσπαθησουμε.:-D

Σ αυτα ακριβως που γραφετε ηθελα να καταληξω κλελια και τσιπουρα

Η ερωτηση μου στην κλελια ηταν ρητορικη.Οχι αποριας..

Φυσικα και ενα παιδι που δεν εχει θηλασει δεν υστερει

Εγω θηλασα 10 μηνες. Με την ξαδερφη μου που δεν θηλασε και μεγαλωσαμε μαζι ειχαμε both ανοσια στις αρρωστιες.. Πραγματικα ανοσια!!

Σημασια εχει οτι το θελουμε και θα το προσπαθησουμε.:-D

that's the spirit girl!!!!!

OCTOBER POWER!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια έκανα μια λίστα με το τι μου λείπει ακόμη για να έρθει η γκουγκουφκίτσα και να είναι όλα έτοιμα!

δε μπορείτε να φανταστείτε! πολλά!!! βέβαια έχω βάλει μέσα στη λίστα και τις μπατονέτες και το βαμβάκι, αλλά δεν παύει να χρειάζονται κι όλα αυτά!

ουφ! να πω την αλήθεια μου αγχώθηκα λιγάκι! νομίζω ότι δε θα προλάβω, αλλά θα μας προλάβει! μωρέ λέτε?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κορίτσια έκανα μια λίστα με το τι μου λείπει ακόμη για να έρθει η γκουγκουφκίτσα και να είναι όλα έτοιμα!

δε μπορείτε να φανταστείτε! πολλά!!! βέβαια έχω βάλει μέσα στη λίστα και τις μπατονέτες και το βαμβάκι, αλλά δεν παύει να χρειάζονται κι όλα αυτά!

ουφ! να πω την αλήθεια μου αγχώθηκα λιγάκι! νομίζω ότι δε θα προλάβω, αλλά θα μας προλάβει! μωρέ λέτε?

τί να μην προλάβεις καλό μου; να ψωνίσεις; έχεις 1 1/2 μήνα τουλάχιστον μπροστά σου! προλαβαίνεις να ψωνίσεις και την προίκα για τον γάμο της! χιχιχιχιι

πως πάει το δωματιάκι της; δουλεύει ο κουμπάρος μου; άντε περιμένω να δω φωτογραφίες!!!!!

Πω Πω γρηγορες και πολυλογουδες που ειστε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Παλι καλα σας προλαβα ολες ... χιχιχι

εγω κοριτσακια πριν λιγο ξυπνησα δεν εχω ουτε καν 30 λεπτακια

Απολαμβανω τον καφε μου και η μαμακα μου ολο το πρωι σιδερωνε της μπεμπας τα ρουχαλακια και ξεχωρισε η κυρια τι θα βαλω στιν βαλιτσα για να παρω μαζι μου.

Διαπιστωσα ομως οτι ο μπαμπας της ναι μεν της πηρε παπουτσακια για να βγει απο το μαιευτηριο αλλα παπουτσακια με φρου φρου και ζιπουνακι - φορμιτσα δεν ταιριαζει .. αρα πρεπει να παμε να παρουμε φορεματακι :P :p:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πω Πω γρηγορες και πολυλογουδες που ειστε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαπιστωσα ομως οτι ο μπαμπας της ναι μεν της πηρε παπουτσακια για να βγει απο το μαιευτηριο αλλα παπουτσακια με φρου φρου και ζιπουνακι - φορμιτσα δεν ταιριαζει .. αρα πρεπει να παμε να παρουμε φορεματακι :P :p:p:p

αααα θα βγαλετε μπουτακι οξω δηλαδη? sexy η μπεμπα!:-D:tongue:

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Εμεις δεν εχουμε να ντραπουμε τιποτα χαχαχα ολα οξω θα τα εχουμε ...:tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...