Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δέσποινα, η πρεμούρα που σε έπιασε να ετοιμάσεις τα πάντα λέγεται ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΦΩΛΙΑΣ και πιστοποιεί ότι έρχεται ή ώρα....:)

Ellain Καλωσήρθες! Εύχομαι κάθε ευκολία στην αναζήτηση σπιτιού!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Ξυπνησα πουρνο πουρνο να δωσω αιμα οσο πιο νωρις μπορω μηπως και προλαβω τη ζεστη!!

Αφιερωμενο σε ολες:

:cool:

Here's a little song i wrote,

you might want to sing it note for note,

don't worry, be happy

in every life we have some trouble,

but when you worry you make it double

don't worry, be happy

dont worry be happy now

aint got no place to lay your head,

somebody came and took your bed,

don't worry, be happy

the landlord say your rent is late,

he may have to litagate,

dont worry (small laugh) be happy,

look at me im happy,

don't worry, be happy

i give you my phone number,

when your worried, call me,

i make you happy

don't worry, be happy

aint got no cash, aint got no style,

aint got no gal to make you smile

but don't worry, be happy

cos when you worry, your face will frown,

and that will bring everybody down,

so don't worry, be happy

don't worry, be happy now...

now there this song i wrote

i hope you you learned it note for note

like good little children

dont worry be happy

listen to what i say

in your life expect some trouble

when you worry you make it double

dont worry be happy

be happy now

dont worry, be happy

dont worry, be happy

don't worry, don't worry, don't do it,

be happy,put a smile on your face,

don't bring everybody down like this

don't worry, it will soon pass whatever it is,

don't worry, be happy,

i'm not worried

Καλημέρα!!!

Δέσποινα καλωσήρθες!!! Οπότε είδες που πρόλαβες με τις ετοιμασίες βρε?? Λίγα σου έμειναν... Μου άρεσε πολύ η εξήγηση της vasdeli σχετικά με την μανία τακτοποίησης που σε έπιασε :)!! Εμένα από την άλλη με έχει πιάσει μανία φυγής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Η Μελίνα δεν έχει σπάσει τπτ, είμαι σίγουρη γι' αυτό, τα παιδάκια είναι λάστιχο... Δεν έπαθε δα και κάνα τρελλό ατύχημα, σε λίγο πιστεύω ούτε θα πονάει, θα το δεις!!! Α και πού 'σαι: και εγώ μανούλα Σεπτεμβρίου θα είμαι επειδή κάνω ινσουλίνη οπότε πλέον σιγουροποιήθηκε η καισαρική (άλλο που δεν ήθελα) και ο γιατρούλης θέλει στις 37-38 εβδομάδες μάξιμουμ να δει το μωρό μου τον Αττικό ήλιο!!

Fire ευχαριστούμε για το τραγουδάκι, πολύ όμορφο για ξεκίνημα της ημέρας!!

Θα σχολιάσω τα χθεσινά επειδή όταν τα διάβασα (χθες) ήμουν λίγο πτώμα: Φωτεινή μην διαβάζεις τέτοια πράγματα!!! Ακόμα και κατά λάθος να μπεις σε κάποια ενότητα, βγες αμέσως, σταμάτα να διαβάζεις!! Αν σκεφτόμασταν τι τραγωδίες θα μπορούσαν να μας βρουν δεν θα μπαίναμε στην διαδικασία ούτε να κάνουμε, ούτε να αναθρέψουμε παιδί!! Δεν έχει νόημα να διαβάζεις κακές ιστορίες, δεν σου προσφέρει τπτ καλό, παρά μόνο άγχος και βάρος στο υποσυνείδητο. Είναι ο μήνας που θα αρχίσεις να ονειρεύεσαι το παιδί σου, κανόνισε να λωλάνεις το υποσυνείδητο και να αρχίσεις να βλέπεις εφιάλτες... Όσο για το λαγόχειλο: κατ' αρχήν αυτό φαίνεται στην β' επιπέδου, κατά δεύτερον αυτό φτιάχνει με ένα πολύ απλό χειρουργείο... Είναι δλδ πταίσμα μπροστά σε άλλες καταστάσεις... Αλλά μην το ψάχνεις, δεν πρόκειτα να μας συμβεί τπτ, τπτ, τπτ!!

μαμαλευτεράκι διαφωνώ κάθετα με την άποψή σου ότι είναι καλύτερα να θηλάζεις έστω με καταχρήσεις, παρά να μην θηλάσεις καθόλου!! Όντως υπάρχουν άρθρα στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν αυτή την άποψη, όπως και κάθε ακραία άποψη... Το ίντερνετ είναι χώρος που ελεύθερα μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις και άμα επιχειρηματολογήσεις ναι θα βρεις και υποστηρικτές. Εγώ όμως προσωπικά δεν συμφωνώ με την άποψη του άρθρου.

Άμα θελήσω να καπνίσω ή να πιώ αλκοόλ θα το κάνω μετά ακριβώς που θα θηλάσω, και λογικά θα αντλήσω το γάλα που θα έχω εκείνη την στιγμή (και για κάποιες χ ώρες μετά, δεν το έχω ψάξει ακόμα) και θα το πετάξω!! Δεν θα το δώσω στο μωρό μου!! Μιλάμε για την δική μου προσωπική άποψη.

Άμα τώρα θέλω ξεκινήσω το κάπνισμα όπως παλιά, εγώ προσωπικά θα σταματήσω να θηλάζω και θα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου!! Δεν με νοιάζει τι γράφουν τα άρθρα ή τι κάνουν οι άλλες γυναίκες στα παιδιά τους. Στο δικό μου το παιδί έτσι όπως το βλέπω είναι σαν να το ταΐζω γάλα με βότκα και μετά να καπνίζω και να φυσάω τον καπνό στην μούρη της. Εμένα προσωπικά έτσι μου φαίνεται...

Και για να συνεχίσω να γράφω την άποψή μου, θεωρώ πλεονεκτικότερη την θέση της αδελφής μου που σαν μωρό δεν θήλασε ούτε δευτερόλεπτο (το 1976 δεν είχαν ιδιαίτερη βοήθεια στον θηλασμό, όπως τώρα) και έπινε γάλα εμπορίου (ή σκόνη, δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί) όπως τόσα μωρά κάνουν σήμερα, παρά ένα μωρό που η μαμά του καπνίζει σαν φουγάρο όοοοοοολη την ημέρα, αλλά κατά τα άλλα θηλάζει το παιδί της... Δεν μιλάμε φυσικά για ναρκωτικά και αλκοολισμό!! Αυτό είναι καταστροφικότατο, δεν πρόκειται κανένα-μα κανένα άρθρο να με κάνει να αλλάξω την γνώμη μου!!!

Η κουμπάρα μου θήλαζε αποκλειστικά και έπινε μπύρες με αλκοόλ για να κατεβάσει περισσότερο γάλα έτσι πίστευε (την μαγιά μπύρας από το φαρμακείο δεν την είχε ακούσει, και εμένα με κοροϊδεύει που όλο διαβάζω στο parents) και στα μουλωχτά κάπνιζε 2-5 τσιγάρα (ιδέα δεν έχω) πριν θηλάσει το παιδί της... Μετά είχε την απορία γιατί το παιδί είχε τρελλούς κολικούς και πονούσε και δεν υποφερόταν πια αυτή η κατάσταση!! Εγώ πάντως απορία δεν έχω... Και άλλα παιδάκια υποφέρουν από κολικούς, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση γνώριζα τι τους προκαλούσε!!

Οπότε διαφωνούμε... αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε Ηλιάννα μου, αυτό δεν λέει κάτι...

Δεν κρίνω όσες το κάνουν, αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσω εγώ το παράδειγμά τους. Προτιμώ να μην θηλάσω καθόλου από το να θηλάσω λάθος...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημέρα!!!

παραλήρημα κλέλιας!!! δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά επειδή όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και η καθεμιά έχει το λόγο της να πιστεύει κάποια πράγματα, δε θα συνεχίσω τη συγκεκριμένη κουβέντα, που νομίζω ότι αρκετά σοβάρεψε... ας πράξει καθεμιά από συνείδηση!

τι κάνετε κοπέλες μου? εγώ θα εχω όλο πρωινό κενό γιατί ακυρώθηκαν 2 μαθήματα, πως έτυχε έτσι, και κατά τις 12.30 θα την κάνω για το γιατρούλη, για μια ενημέρωση και να δει τις εξετάσεις μου και μετά σπίτι να μαγειρέψω.

fire ευχαριστούμε για το τραγουδάκι!

δέσποινα μια χαρά σε βρίσκω, έτοιμη και προετοιμασμένη για όλα! μη στεναχωριέσαι για τη μελίνα, δε θα 'ναι και τίποτα σοβαρό!

κάπου πήρε το μάτι μου το chrisaki...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερουδιαααααααααααα και απο εμενα!!!!!!!!!!!

διακοπες τελος και εγω!!!!!!!!:-D:-D

Τι μου κανετε κοριτσακια μου???διαβασα αρκετα απο αυτα που γραψατε αλλα οχι ολα...ψεματα δεν θα πω:mrgreen:

εγω ηρθα με συν 3 κιλακια και σημερα το απογευμα εχω γιατρουλη οποτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να τα ακουσω!!!!!!!επισης περιμενω και τα αποτελεσματα της 2ης καμπυλης που εκανα χθες .....για να δομε τι θα δουμε και απο εκει:roll:

Βρε Δεσποινιω μου τι μουργος ειναι τουτος???μα 3 εβδομαδες μεγαλυτερο???φτου φτου φτου!!!!ολα καλα θα πανε αλλα συγκρατησου με το συμαζεμα!!!!

Βαζντελακι μου τσουτσουνατο τελικα το μπεμπε μας ε???με το καλο λοιπον ο παιδαρος!!!

Clelia ειδα την μπουμπου σου ειδα την μπουμπου σου....τι καλη που ειναι......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:οχι σαν την μανα της:rolleyes::tongue:

Τσιπουριτσα μου γλυκια μια χαρα ο γατουληςς ε???ποτε θα φυγετε τωρα προγραμματισατε τιποτις???:roll::roll:

ellain μου εφτασε η ωρα ε???αντε ευχομαι να βρειτε με τη μια σπιτακι!!!

Να πω και εγω στις καινουριες μας αφιξεις με το καλο τα μωρακια σας και καλως ηρθατε!!!!!!!!:P:p:p

Ισιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....μαρη τι θα γινει με εκεινη την συναντηση??θα γεννησουμε πρωτα???:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

παραλήρημα κλέλιας!!! δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ με την άποψή σου, αλλά επειδή όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και η καθεμιά έχει το λόγο της να πιστεύει κάποια πράγματα, δε θα συνεχίσω τη συγκεκριμένη κουβέντα, που νομίζω ότι αρκετά σοβάρεψε... ας πράξει καθεμιά από συνείδηση!

τι κάνετε κοπέλες μου? εγώ θα εχω όλο πρωινό κενό γιατί ακυρώθηκαν 2 μαθήματα, πως έτυχε έτσι, και κατά τις 12.30 θα την κάνω για το γιατρούλη, για μια ενημέρωση και να δει τις εξετάσεις μου και μετά σπίτι να μαγειρέψω.

fire ευχαριστούμε για το τραγουδάκι!

δέσποινα μια χαρά σε βρίσκω, έτοιμη και προετοιμασμένη για όλα! μη στεναχωριέσαι για τη μελίνα, δε θα 'ναι και τίποτα σοβαρό!

κάπου πήρε το μάτι μου το chrisaki...

τσ τσ τσ τσ....οχι που θα σου ξεφευγα :tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα τσούπρες!!!

Ίσι μου, το θέμα είναι σοβαρό από μόνο του. Και νομίζω πως ό,τι έγραψα αντικατοπτρίζει την δική μου άποψη σύμφωνα με το δικό μου πρίσμα σε ό,τι διαβάζω και ακούω...

Εννοείται πως δεν θέλω να αλλάξω γνώμη καμίας αν θέλει να κάνει το αντίθετο, απλά τόνισα πως ένα άρθρο ή ένα βιβλίο (ή και πολλά, δεν με αφορά) δεν πρόκειται να με κάνει να αλλάξω γνώμη... Πάντα πράτουμε σύμφωνα με την λογική μας και σύμφωνα με ό,τι θεωρούμε καλύτερο για εμάς και όσους αφορούν... Έτσι δεν κάνουμε σαν σκεπτόμενοι άνθρωποι?? Μην βλέπεις τώρα που τα μυαλά μας έχουν γίνει πουρές από την εγκυμοσύνη και από την ζέστη :tongue:

GEXxp3.png

κλέλια μου συμφωνώ ότι καθεμιά παραθέτει τη δική της προσωπική άποψη, σε σχέση με τις εμπειρίες και τη ζωή της! απλά εγώ δεν θέλω να μπλεχτώ σε μια τέτοια συζήτηση... όσο για το μυαλό πουρές, άστα να πάνε!!!!:lol::lol::lol:

μαρη κρις!!! καλώς ήρθες!!! περίμενες να μου ξεφύγεις??? χιχιχιχ!!!

με ποια συνάντηση λες? εκείνη που ΘΑ κάναμε ΠΡΙΝ από τις άλλες??? τι να πω... εγώ μέσα είμαι (ακόμα...) αν δε θέλουμε να μας πάει χριστούγεννα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Clelia η αδερφη σου που αν καταλαβα σωστα δε θηλασε, ειχε μεγαλωνοντας προβληματα στην υγεια της συγκριτικα με αλλα παιδακια οπως πχ πιο επιρρεπης στις ιωσεις ή στην αναπτυξη ή οτιδηποτε αλλο?

Όλο μπίρι-μπίρι είστε και δεν κανονίζετε σκατούλες!! Σας βλέπω με τα μωρά στο sling να συναντιέστε τελικά :tongue:.

Fire: όχι βέβαια κορίτσι μου!! Και εμένα που με θήλασε μόλις 15 ημέρες (επειδή το έβαλε πείσμα) δεν είμαι ούτε καλύτερα στην υγεία από την αδελφή μου, ούτε χειρότερα από άλλον συνομίληκό μου που τον θήλασε η μαμά του πολύ καιρό...

Θηλάζουμε για να δώσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μωρό μας. Δεν σημαίνει πως όποια δεν θέλει ή δεν καταφέρει να θηλάσει, το μωρό της θα είναι πιο ευάλωτο στους ιούς ή θα στερείται ανάπτυξης καλή μου

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Όλο μπίρι-μπίρι είστε και δεν κανονίζετε σκατούλες!! Σας βλέπω με τα μωρά στο sling να συναντιέστε τελικά :tongue:.

Fire: όχι βέβαια κορίτσι μου!! Και εμένα που με θήλασε μόλις 15 ημέρες (επειδή το έβαλε πείσμα) δεν είμαι ούτε καλύτερα στην υγεία από την αδελφή μου, ούτε χειρότερα από άλλον συνομίληκό μου που τον θήλασε η μαμά του πολύ καιρό...

Θηλάζουμε για να δώσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μωρό μας. Δεν σημαίνει πως όποια δεν θέλει ή δεν καταφέρει να θηλάσει, το μωρό της θα είναι πιο ευάλωτο στους ιούς ή θα στερείται ανάπτυξης καλή μου

Αυτη ειναι η δικη μου φιλοσοφια και αυτος ο λογος για τον οποιο σε ρωτησα.

Φυσικα και θελω να θηλασω οπως καθε μανουλα.Το να ξερω ομως οτι ΑΝ δεν τα καταφερω δεν θα ερθει η συντελεια του κοσμου και οτι το μωρο μου δεν θα υστερει σε κατι λειτουργει ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ για μενα και νομιζω οτι θα κανει την ολη διαδικασια -του θηλασμου- πολυ πιο ευκολη.

Ειμαι εγκεφαλικος τυπος και πιανουν αυτα τα "κολπα" σε μενα..

Ναι μωρέ, μην το σκέφτεσαι έτσι πιεστικά...

Εγώ που θέλω πολύ να θηλάσω αποκλειστικά έχω σε κάποιο τμήμα του μυαλού μου την σκέψη ότι ίσως τελικά να μην το κάνω: να πάθω κατάθλιψη (λέμε τώρα), να μου φανεί βουνό ο θηλασμός, να πάθω μαστίτιδα και να εγκαταλείψω αντί να επιμείνω. Δλδ δεν είμαι τόσο πορωμένη... Θέλω πολύ μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι απόλυτη ή τόσο σίγουρη ότι θα τα καταφέρω...

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... Και άμα δεν τα καταφέρω, υπάρχουν γαλατάκια που τόσα μωράκια τα πίνουν και 2μετρα γίνονται και πανέξυπνα...

Μην αγχώνεσαι... Έχουμε εδώ έμπειρες μανούλες να μας πούνε τι να κάνουμε αν έχουμε απορίες...

GEXxp3.png

καλημερααααα! πρωι πρωι ξυπνησατε σημερα ε? και γω τωρα συμμαζεψα το σπιτακι, εφτιαξα ελληνικο καφεδακι και εβαλα μουσικουλα...και ακουσα το τραγουδακι που μας αφιερωσε η fire στην ελληνικη εκδοχη-κατσιμιχαιοι...ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!

Φυσαειιιιιιιι λιγακι ή μου φαινεται..???αντε, γιατι και το κλιματιστικο μας την εχει σπασει..ασε που ΔΕΗ και ΜΗΤΕΡΑ θα ερθουν ολα μαζι...εφτυχως το ιντερνερ ειναι τζαμπα!!χιχι!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ει ψιτ!!!!! Ηρθα και εγω!!! Διακοπες τελος!!! (κοντεψα να γεννησω στη ζακυνθο φετος!!:tongue::tongue:)...

Καλώς την Δόκτωρα! Ματάκια μου ετοιμάζεις τη φωλίτσα ε; σκόρδα!

Τρελαίνομαι για Μελίνα να χορεύει στα τραπέζια! Θεά! Τίποτα δεν θα έχει πάθει, περαστικά της!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον για τον γάτουλα μου! δείχνει καλά και πρώτα ο καλός μας Θεούλης αύριο φεύγουμε για διακοπές!!!!!!! αιντε γιατί όπως εγραψα και χθες αν δεν φύγουμε τώρα με βλέπω για 6μηνες διακοπές στο Δρομοκαίτειο!

Σχετικά με το ότι θα μας εγκαταλείψεις... άη μαρή, εδώ δεν εγκατέλειψα εγώ εσύ θα φύγεις; Αη μαρή! :P:p:p Ασε που όπου κι αν πας θα σε στείλουν πίσω σε εμάς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλί !

Καλημερουδιαααααααααααα και απο εμενα!!!!!!!!!!!

διακοπες τελος και εγω!!!!!!!!:-D:-D

Τι μου κανετε κοριτσακια μου???διαβασα αρκετα απο αυτα που γραψατε αλλα οχι ολα...ψεματα δεν θα πω:mrgreen:

εγω ηρθα με συν 3 κιλακια και σημερα το απογευμα εχω γιατρουλη οποτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να τα ακουσω!!!!!!!επισης περιμενω και τα αποτελεσματα της 2ης καμπυλης που εκανα χθες .....για να δομε τι θα δουμε και απο εκει:roll:

ΜαρηΚρισάκι μου!!!!!!!!!! +3 κιλάκια ε; μια χαρά! γιατί όχι άλλωστε; Εγκυος είσαι καλέ! μην τρελάθούμε κιόλας! Ο γιατρός θα γκρινιάξει γιατί αυτή είναι η δουλειά του! Με λίγη προσοχή τώρα και όλα μια χαρά!

Πέρασες καλά χρυσάκι μου ή τον τρέλανες τον κορδελα σου; Αλήθεια τί κάνει με το δωμάτιο; Λουφάρει; χιχιχιχιχι Αντε πες του να πλακωθεί να το φτιάξει αλλιώς έρχομαι!

Ο γάτουλας ευχαριστεί κι εσένα για το ενδιαφέρον!

Clelia η αδερφη σου που αν καταλαβα σωστα δε θηλασε, ειχε μεγαλωνοντας προβληματα στην υγεια της συγκριτικα με αλλα παιδακια οπως πχ πιο επιρρεπης στις ιωσεις ή στην αναπτυξη ή οτιδηποτε αλλο?

Κοριτσάκι ευχαριστούμε για το τραγούδι!

Πρώτον θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με την Κλέλια 100 % !!!

Να σου πω τί έχω δει εγώ. Η δική μου γενιά (είμαι 38 ) δεν θήλασε, δυστηχώς δεν ήταν της μόδας ..... εγώ θήλασα παραδόξως επειδή ο πατέρας μου είναι γιατρός και επέμενε πάρα πολύ (κάτι ήξερε ο άνθρωπος). Τωρα βλέπω τους φίλους μου που είναι 35 - 40 και το 80 % δεν έχουν θηλάσει ούτε μία μέρα! Μια χαρά είναι οι άνθρωποι, ούτε αρρώσταιναν ούτε τίποτα.

Τα αντισώματα που δημιουργεί το μωράκι από τον θηλασμό (2-3 μήνες) είναι πάρα πολύ σημαντικά, γενικά αυτό είναι το διάστημα που οι περισσότεροι παιδίατροι θεωρούν απαραίτητο (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο) τον θηλασμό, μετά καλό του κάνει και πάρα πολύ μάλιστα αλλά το πιο σημαντικό είναι να είναι και η μάνα ήρεμη και χαρούμενη! Επίσης αν το συνηθίσει κανεις είναι πολύ πιο εύκολο από το μπουκάλι, έτσι δεν είναι;

Ο Θηλασμός είναι ένα υπέροχο πράγμα και το δέσιμο μάνας και παιδιού είναι ασύλλυπτος από ότι βλέπω και ακούω (οι περισσότερες λένε μεγαλύτερος από την εγκυμοσύνη και από τη γέννα). Μάνα δεν είμαι αλλά όταν με το καλό με αξιώσει ο Θεός θέλω να θηλάσω το μωρό μου. Χαλαρά και όμορφα, χωρίς άγχος και πιέσεις!

Κοριτσάρες μου δεν τολμώ να σκεφτώ το 1 + σήμερα... φοβάμαι ......

άντε να πάω στο νησάκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...