Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Clelia μου ηρέμησε για το θέμα θηλασμός όλα θα γίνουν θα σου στείλω πμ και ελπίζω να βοηθήσω φιλιααααααααααααα

Fire καλώς μας ήρθες με το καλό κοπέλα μου

FwTeiNi γιατί τα διαβάζεις όλα αυτά ? εεεεεεεεεεεεεε ποιος σου είπε ? γιατί δεν διαβάζει εκεί που γέννησαν και πήγαν όλα υπέροχα ? γιατί σκάφτεσαι το κακό ? θα σ μαλώσω

Φιλία σε όλες κούκλες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπουρα το ελατωσα το τσιγαρο κατα πολυ ....

Κοριτσια εχω μια αλλη αγωνια τωρα :(

Καπου διαβασα οτι το μωρο γεννηθηκε νεκρο :( αρχιζω και φοβαμαι πολυ και συνεχεια την γαργαλαω η κουναω την κοιλια μου η τρωω κατι γλυκο για να κουνηθει γι ανα την νιωσω οτι ειναι καλα.

Διαβασα και καπου για λαγοχειλα και εκει τρομαξα παλι ... ολο τ'ασχημα σκεφτομαι τελευταια:cry::cry::cry:

1) τώρα που το ελάτωσσες κατά πολύ (άντε μπράβο βρε κοπέλα μου) θα το κόψεις κι όλας!

2) μην ξαναγράψεις τίποτα τέτοιο και μην ξανασκεφτείς τίποτα τέτοιο!

εδώ όλα καλά θα πάνε! OCTOBER POWER!

ότι κακό ήταν να γίνει έγινε (στην υποφαινόμενη) και τέρμα!

όλα καλά όλα ανθηρά για όλες μας!

Εεε δεν ξερω τι μ'επιασε και ξεσκονισα τετοια θεματα:(

Λοιπον με φωναζει παλι ο μορφεας .... παω να συμπληρωσω τον χαμενο υπνο ...

Αφου εριξα γκαζιες της μητερας μου και της νυφης μου ....χαχαχ για τα ξυπνηματα μπορω να κοιμηθω ομορφα.

σημερα θα μεινω στην μανουλα μου και ο πατερουλης μου ηδη μου εχει αναψει a/c .

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

FwTeiNi καλορίζικα τα επιπλακια σας

mamounaki! Και καλά κάνεις και τους λες τι σου λείπει τους φίλους και συγγενής και φυσικά ότι δεν σου ταιριάζει θα το αλλάξεις και εγώ έτσι έκανα και εχω χρήσιμα και χρηστικά πράγματα που τα ευχαριστήθηκε το παιδί μου και εγώ

ploegisi αχ εστί ήταν ο δικός μου στην πρώτη εγκυμοσύνη σφιγμένος μην πάθει κάτι το παιδί άσε που εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ λόγο μέσης 9 μήνες κρεβατωμένη ήμουν και από τους 9 τους 4 στο νοσοκομείο τι σε να έκανα στην εγκυμοσύνη του Λευτέρακι μου ……….?

Ενώ τώρα είναι διαφορετικά και έχει απελευθερωθεί οσηζηξ εγώ είμαι σουπερ και όλα είναι υπέροχα και όπως λες και εσύ από τους από τους καλύτερους οργασμούς ever!!

tsipoura δίνεις παλμό στο καφέ μας και ευχαριστούμε για το ποστ ενημερώσεις

Έχω γίνει και εγώ μέλος στο φεις θα ποστάρω άμεσα κάποιες φωτογραφίες του γιου μου και δίκες μου

Με την ανύπαρκτη κοιλία μου :(:(:(:(:(

τα θερμά μου συγχαρητήρια που τα καταφέρνετε και επιβιώνετε!!!

πείσμα στο πείσμα ! κατά όοοοολα τα άλλα ... δεν το συζητώ..... ;)

:P:p:p:p

Επειδη ο μπεμπης μου θα βγει σιγουρα σκορπιος, γραψε μου αν θελεις γι αυτους..

Ξερω μονο οτι ειναι πολυ παθιασμενα ζωδια οσο αφορα στην ερωτικη τους ζωη.Εχω διαβασει ομως οτι ειναι και εκδικητικα.. Ισχυει?:roll:

Θα είναι ερωτιάρης άντρας, οπωσδήποτε!!!! Αλλά η εκδίκηση εκδίκηση, fire μου....και ειδικά μετ'α από πολύυυυυυ καιρό!!! Έχουν μια απίστευτη ικανότητα στο να θυμούνται και να μην συγχωρούν εύκολα....

Αχ, τι να πω κι εγώ που έχω και κόρη σκορπιό;

Το ταυράκι μου με σώζει και, πρώτα ο Θεός το αιγοκεράκι μου....:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τσιπουρα το ελατωσα το τσιγαρο κατα πολυ ....

Κοριτσια εχω μια αλλη αγωνια τωρα :(

Καπου διαβασα οτι το μωρο γεννηθηκε νεκρο :( αρχιζω και φοβαμαι πολυ και συνεχεια την γαργαλαω η κουναω την κοιλια μου η τρωω κατι γλυκο για να κουνηθει γι ανα την νιωσω οτι ειναι καλα.

Διαβασα και καπου για λαγοχειλα και εκει τρομαξα παλι ... ολο τ'ασχημα σκεφτομαι τελευταια:cry::cry::cry:

φωτεινη αν αρχισουμε τετοιες ιστοριες θα μας μαυρισει η ψυχη..γενικα σκεφτομαστε θετικα και πρεπει να χουμε το νου μας να ακουμε το μωρο καθε 12 ωρες..δε χρειαζεται συνεχεια..κοιμουνται πολλες ωρες αυτο το μηνα..

κοριτσια ειμαι σε αποτοξινωση απο τσιγαρο απο τοτε μου βγηκε τεστακι θετικο.εκανα 5 τσιγαρα απανωτα και το κοψα μαχαιρι..απαγορευσα σε ολους να καπνιζουν σπιτι μου (καποτε ητανε τεκες εδω μεσα..) και γκρινιαζω οταν ερχεται καπνος πανω μου...

ωρες ωρες παντως λεω πως μολις σταματησω θηλασμο θα αναψω μπουρι ολοκληρο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

:

Θα είναι ερωτιάρης άντρας, οπωσδήποτε!!!! Αλλά η εκδίκηση εκδίκηση, fire μου....και ειδικά μετ'α από πολύυυυυυ καιρό!!! Έχουν μια απίστευτη ικανότητα στο να θυμούνται και να μην συγχωρούν εύκολα....

Αχ, τι να πω κι εγώ που έχω και κόρη σκορπιό;

Το ταυράκι μου με σώζει και, πρώτα ο Θεός το αιγοκεράκι μου....:?

ο νεο-τσουτσουνάτος για αιγοκεράκι παέι ή για τοξοτάρα;

μαμαλευτερακι σ'ευχαριστωω :)

εγω πληρωσα ολα τα επιπλα γιατι ο καθενας ηθελε να παει να τα παρει απο εκει που γουσταρε ο καθενας..κι εγω ειπα οτι θελετε σε ρουχα οχι στα επιπλα της μικρης εγω θα παω να τα παρω κι αν θελετε οριστε ο αριθμος της καρτας τραβατε να βαλετε λεφτα :tongue::tongue:

εεεε μαα πια....

μαμουνακι εμενα ειναι παντου τεκεδες:mad: και κανεις δεν το κοβει αστα να πανε πικραααααα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κοριτσια ειμαι σε αποτοξινωση απο τσιγαρο απο τοτε μου βγηκε τεστακι θετικο.εκανα 5 τσιγαρα απανωτα και το κοψα μαχαιρι..απαγορευσα σε ολους να καπνιζουν σπιτι μου (καποτε ητανε τεκες εδω μεσα..) και γκρινιαζω οταν ερχεται καπνος πανω μου...

ωρες ωρες παντως λεω πως μολις σταματησω θηλασμο θα αναψω μπουρι ολοκληρο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσάκι δεν είσαι σε αποτοξίνωση, το έχεις κόψει κανονικά!

εύγε! όσο για το μπουρί... άστο γιατί μετά θα σου έρθει κι αλλο μωράκι και πάλι θα παιδεύεσαι να το κόψεις κλπ! άσε που θα βρωμάς στο μωρό σου!

πάει τερμα το τσιγάρο!

φωτεινή να κάνεις το σπίτι σου αντικαπνιστικό! όποιος θέλει τσιγάρο στο μπαλκόνι, έξω! ακόμα κι εσύ (που δεν θα καπνίζεις αλλά λέμε) να δεις τί καλά που θα είναι!

Διαφημίσεις

Θέλω να πιστεύω ότι θα βγει αιγοκεράκι!!!:tongue:

μακάρι! από κάθε άποψη!

η <3 λλλλίνα είναι τοξότης αν και όλα στην παρθένο τα έχει..... (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας! αχ αχ αχ )

κοριτσάκι δεν είσαι σε αποτοξίνωση, το έχεις κόψει κανονικά!

εύγε! όσο για το μπουρί... άστο γιατί μετά θα σου έρθει κι αλλο μωράκι και πάλι θα παιδεύεσαι να το κόψεις κλπ! άσε που θα βρωμάς στο μωρό σου!

πάει τερμα το τσιγάρο!

φωτεινή να κάνεις το σπίτι σου αντικαπνιστικό! όποιος θέλει τσιγάρο στο μπαλκόνι, έξω! ακόμα κι εσύ (που δεν θα καπνίζεις αλλά λέμε) να δεις τί καλά που θα είναι!

ναι ναι τασακια στα μπαλκονια..κανεις δε μου φερε αντιρρηση..τους απειλουσα οτι θα αρχισω το καπνισμα αν δεν βγουνε εξω..και τα καταφερα..:D:D

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Έχω λιώσει στο γέλιο με ΜΠΟΥΡΙ

Να σε ενημερώσω ότι το τσιγάρο δεν είναι αντενδείξει για τον θηλασμό μπορείς να καπνίζεις και να θηλάζεις παράλληλα μετρό χρειάζεται σε όλα

Έχω λιώσει στο γέλιο με ΜΠΟΥΡΙ

Να σε ενημερώσω ότι το τσιγάρο δεν είναι αντενδείξει για τον θηλασμό μπορείς να καπνίζεις και να θηλάζεις παράλληλα μετρό χρειάζεται σε όλα

βαλτή είσαι γυναίκα μου και τις βάζεις ιδεες; ακους εκει να καπνίζει και να θηλάζει! στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται να περάσει ένα 3ωρο μετά το κάπνισμα για να θηλάσει. αφου τα κατάφερε μέχρι τώρα (και 1000 μπράβο!) δεν θα καπνίσει ούτε στον θηλασμό!!!!

είναι μια γνωστή μου που είναι φανατικά υπερ του θηλασμού - μπράβο της!!!!!! (μεγάλο το παιδάκι τρωει κανονικά) αλλά και καπνίζει φουγάρο πίνει ποτά κλπ!καθόλου μπράβο της!

τί να το κάνεις; ας το άφηνε στην ησυχία του καλύτερα.

βαλτή είσαι γυναίκα μου και τις βάζεις ιδεες; ακους εκει να καπνίζει και να θηλάζει! στην καλύτερη περίπτωση χρειάζεται να περάσει ένα 3ωρο μετά το κάπνισμα για να θηλάσει. αφου τα κατάφερε μέχρι τώρα (και 1000 μπράβο!) δεν θα καπνίσει ούτε στον θηλασμό!!!!

είναι μια γνωστή μου που είναι φανατικά υπερ του θηλασμού - μπράβο της!!!!!! (μεγάλο το παιδάκι τρωει κανονικά) αλλά και καπνίζει φουγάρο πίνει ποτά κλπ!καθόλου μπράβο της!

τί να το κάνεις; ας το άφηνε στην ησυχία του καλύτερα.

ΣΕ εμένα τα λες ξεχνάς ότι μιλάς με θηλάζουσα έγκυο καλό μου ;);););)

Θα σου πω όμως κάτι γιατί έχω ξεσκονίσει πολύ βιβλίο γύρο από τον θηλασμό

Το χειρότερο μητρικό γάλα από ναρκωμένη –καπνίστρια αλκοολική μάνα

είναι 1000000 χιλιάδες φόρες ποιο καλό από οποιοδήποτε της αγοράς στα ράφια

Όποτε αν κάποια δεν θηλάζει γιατί θέλει να κάνει ένα τσιγάρο ας κάνει ένα τσιγάρο και ας μην στέρηση από το παιδάκι της αυτό το θειο δώρο που λέγετε μητρικό γάλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...