Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να κλεισω το θεμα με το ζυγο..ειναι ο αντρουλης μου...

σε γενικες γραμμες ειναι ναρκισσοι, καθονται ωρες μπροστα στον καθρεφτη και φτυνονται μην ματιαστουν..χιχι!

οταν δε πρεπει να διαλεξουν αναμεσα σε 2 πραγματα σε πιανει απελπισια απο την αναλυση μεχρι να αποφασισουν...

αυτα βεβαια το κοριτσακι μου δε θα τα κληρονομησει..ελπιζωωω!!

axxaxaxaax! έτσι σου είπαν? για να σε καθησυχάσουν...

όλα θα τα κληρονομήσει! και κοριτσάκι 3 φορές παραπάνω!

κλείνω! καλό μεσημέρι σε όλες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Πεπελάρες μου!

είμαι η τσιπούρα σας και είμαι καλά :)

φιλιά

Γεια σου καλή μου! Και εγώ είμαι η vasdeli και είμαι καλά!

Έκανα χθες 4 μονάδες ινσουλίνη, η πρωινή η μέτρηση νηστείας βγήκε το ίδιο χάλια αλλά μπορεί να φταίει και η ένεση κορτιζόνης που έκανα χθες και ανεβάζει το ζάχαρο, με είχε προειδοποιήσει ο γιατρούλης!! Όσο για την ένεση: είχε πολύ πλάκα!! Δεν κατάλαβα Χριστό!! Συνηθισμένη από τις ηπαρίνες στο πόδι που όσο και να είναι πια ρουτίνα για μένα, πονάνε λίγο, αυτή είναι η αλήθεια, η ινσουλίνη μου φάνηκε αστεία!! Η βελόνα είναι η μισή από αυτή της ηπαρίνης, δεν ένιωσα ούτε καν τσίμπημα! Αφού προς στιγμήν ήμουν σίγουρη ότι τελικά δεν έκανα σωστά την ένεση, ότι δεν τσιμπήθηκα και ψαχνόμουνα!! Τελικά είχα τσιμπηθεί αλλά χαμπάρι δεν πήρα!! (και γμ τα πρεζάκια είμαι :-D, έχω και άποψη για τις βελόνες :tongue:)

Αχ και ήθελα να στο πω και το ξέχασα...Η κορτιζόνη, ναι ,απορρυθμίζει το ζάχαρο εντελώς οπότε μην ανησυχήσεις, καλή μου! Μπορεί να χρειαστούν και 1-2 μερούλες για να επανέλθεις...

:)

ακούς εκεί, παρθενάκι! ζώδιο χωρίς υπόσταση... !

Φιλενάδα, λίγα τα λόγια σου για τους παρθενούσκιν γιατί θα τα χαλάσουμε....:twisted: Γιατί καλέ είναι ζώδια χωρίς υπόσταση; Σου έχει μείνει κανένα τραύμα από παρθενάκι και τα λες αυτά;:mrgreen:

Είμαι παρθένος και μ' αρέσει!!! Και έχω και ωροσκόπο σκορπιό(συνδιασμός που σκοτώνει...)

Και όσο για το Κλελομπεμπε μια χαρά παρθενάκι ανωμαλιάρικο και με υπόσταση θα βγει....:-D:grin:

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά, ρε.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αει μαρή! είδαμε κι εσένα! που λες το παιδί σου γκουσγκούνα ακόμα δεν το είδες! :tongue::mrgreen::tongue::mrgreen:

Αυτό το έχουμε ήδη πει: το παιδί θα μοιάσει στην μαμά του!! :tongue: :tongue:

σε γενικες γραμμες ειναι ναρκισσοι, καθονται ωρες μπροστα στον καθρεφτη και φτυνονται μην ματιαστουν..χιχι!

οταν δε πρεπει να διαλεξουν αναμεσα σε 2 πραγματα σε πιανει απελπισια απο την αναλυση μεχρι να αποφασισουν...

αυτα βεβαια το κοριτσακι μου δε θα τα κληρονομησει..ελπιζωωω!!

Με τους ζυγούς τα πηγαίνω θαυμάσια, από το 1998-2002 όλο με ζυγούς έμπλεκα (και 3 από αυτούς γεννημένοι την 26/9, ούτε να τους έψαχνα!!!). Τους λατρεύω, και με τις γυναίκες γινόμαστε πολύ φίλες!!

Τα παιδάκια μας πρέπει να είναι ψώνια καλέεεεε!! Θα είναι πανέμορφα και θα το ξέρουν!! Εγώ την δικιά μου την θέλω ψωνάρα και όχι με χαμηλή αυτοπεποίθηση!! Θα είναι η μεγαλύτερη κουκλάρα της υφηλίου!! Αυτό της το λέω από τώρα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πέστα βρε χρυσόστομη!!!:tongue:

qwlrp3.png

vasdeli μου κάνει 3 ημέρες για να φύγει η επήρρεια της κορτιζόνης στο ζάχαρο???? Γμτ!! Εγώ νόμιζα μία μέρα. Η ενδοκρινολόγος θέλει να της πω μετρήσεις ζαχάρου με χορήγηση 4 μονάδων ινσουλίνης 3 μέρες μετά!! Τι θα της πω: ότι βγήκαν εξίσου χάλια εξαιτίας της κορτιζόνης?? Τι λύσσαξε ο γιατρούλης μου να την κάνω χθες!! Ας την αγόραζα χθες και θα μου την έκανε η μαμά μου μετά που θα ενημέρωνα την ενδοκρινολόγο μου για τις μετρήσεις, το Σάββατο δλδ!! Γμτ!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Φοβάμαι πως ίσως χρειαστείς 2 μερούλες...

Στο λέω αυτό γιατί η πεθερά μου που έχει ζάχαρο, χρειάστηκε να κάνει κορτιζόνη και το ζάχαρό της είχε απορρυθμιστεί εντελώς για 2-3 μέρες...Εκείνη όμως δεν έκανε μόνο μία ένεση...οπότε εσύ θα επανέλθεις πολύ πιο γρήγορα. Το είχε πει αυτό και ο doctor vasdelos:twisted:, ότι δηλαδή θα της απορρυθμιστεί τελείως(έφτασερ μέχρι 300 μονάδες, κόλλησε το μηχανάκι!).

Και ναι, πρέπει να της αναφέρεις της ενδοκρινολόγου οπωσδήποτε για την κορτιζόνη!;)

qwlrp3.png

καλε σταματηστε..μη μαλωνετε...:mrgreen:

ακόμα να μας μάθεις; όταν είμαστα στα καλά μας έτσι κάνουμε! όταν είμαστε στα θκατά μας αρχίζουμε τις αγαπούλες και τις αγκαλίτσες! ανωμαλάρες με τα όλα μας!

Γεια σου καλή μου! Και εγώ είμαι η vasdeli και είμαι καλά!

Φιλενάδα, λίγα τα λόγια σου για τους παρθενούσκιν γιατί θα τα χαλάσουμε....:twisted: Γιατί καλέ είναι ζώδια χωρίς υπόσταση; Σου έχει μείνει κανένα τραύμα από παρθενάκι και τα λες αυτά;:mrgreen:

Είμαι παρθένος και μ' αρέσει!!! Και έχω και ωροσκόπο σκορπιό(συνδιασμός που σκοτώνει...)

Και όσο για το Κλελομπεμπε μια χαρά παρθενάκι ανωμαλιάρικο και με υπόσταση θα βγει....:-D:grin:

Είμαστε τα καλύτερα παιδιά, ρε.....

παρθένος με ωροσκόπο σκορπιο... αυτό είχα πάθει! Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!

πραγματικά αρχίζω να αποκτάω άλλο σεβασμό για τον doctor vasdelo!

(μην με χε.....φιλενάδα)

<3

καλησπερα κοριτσακιαααα..

φωτεινη καλοριζικα τα πραγματακια σας!!! ηταν ετοιμοπαραδοτα?

παντως και μενα με καροτσι, κουνια, προικα κλπ τοσο κοστισαν..(βεβαια πολυκαροτσι και προικα ήταν δωρα απο οικογενεια μου)..

τωρα εχω ετοιμασει λιστα δωρων και για υπολοιπους..εχουν ξεκινησει και με ρωτανε, οποτε και γω τους λεω τι μου λειπει..ιχιχ!

μια και το ριξαμε στην αστρολογια εχω να πω οτι στα ζυγακια για 2 χρονια θα ναι ο κρονος πανω τους..δεν καλο δεν καλο! μηπως να γεννησω λιγο νωριτερα να βγει παρθενακι??

Οχι μαμουνακι δυστυχως μερικα θα ειναι ετοιμα μετα τις 27/8 μου ειπε γιατι τοτε ανοιγει τοεργοστασιο τους και εγω το εκανα παραγελια το κρεβατι και την αλαξιερα γιατι θελω αλλο χρωμα απο αυτα που ηδη ειχαν και γιατι το διαλεξα διχρωμο :P:p

τωρα τι να παω να παρω τα σεντονακια την προικα και τ'αλλα? το σκεφτηκα αφου φυγαμε απο εκει ... τωρα σκεφτομαι και κατι αλλο και θα παω μια βολτα απο εκει καποια στιγμη και θα το ρωτησω 1708 ευρω εσκασα με την καρτα και ουτε ενα δωροοοοοοοοο μα ουτε ενα...:evil::evil::evil::evil:

φωτεινη αν λες αυτο το μπλε βαλιτσακι κανει περιπου 2 μηνες να ερθει, αλλα δινουν και στο μαιευτηριο τετοιο..και γω πολυ καιρο το περιμενω..

ναι αυτο το βαλιτσακι λεω στηννυφη μ δεν θυμαμαι να ειχαν δωσει το ΙΑΣΩ κατι τετοιο ... χμμμμμμ

nenaki - 10/9 Σέρρες Κοριτσάκι

Amelie3 - 28/9 Γιαννιτσά Αγοράκι

Βάσω79- 30/9 Αρεταίειο Κοριτσάκι

despoina100 -2/10 Έλενα Αγοράκι

chris81 - 2/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Ελένη - 3/10 Έλενα Κοριτσάκι

esperanza - 3/10 Λάρισα Αγοράκι

Likaki - 3/10 Θεσσαλονίκη Παπαγεωργίου ή Γένεσις Αγοράκι

Irene83 - 5/10 Χίος Κοριτσάκι

Liana - 5/10 Λητώ Κοριτσάκι

Clelia - 8/10 Μητέρα Κοριτσάκι

fragolina_3834- 8/10 Μητέρα Αγοράκι

Renah - 09/10 Θράκη Κοριτσάκι

Ellain - 11/10 Αρεταίειο Αγοράκι

irene_555 - 11/10 Αγοράκι

Γιωτίτσα - 12/10 Αλεξάνδρα Κοριτσάκι

Ploegisi - 13/10 Βέροια Κοριτσάκι

Μαμαλευτεράκι - 15/10 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Αγοράκι

Γκρέτα - 15/10 Θεσσαλονίκη Κοριτσάκι

Hroukaki - 15/10 Κρήτη - Κλινική Καπάκη Αγοράκι

Titi_S - 15/10 Ιασώ Αγορακι

panan2 - 18/10 Δράμα Αγοράκι

Maraki32 - 18/10 Λητώ Αγοράκι

Stone - 22/10 Διαβαλκανικό Αγοράκι

Fire - 12/11 Αγοράκι

Angelique1981 - 28/10 Κοριτσάκι

εγω ακομα αποξω ειμαι :cry::cry::cry::cry:

μπεμπουλα κλαψε να σ'ακουσουν τα κοριτσια:-D:-D:-D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

με το καλό κοπέλα μου! μπράβο και στο άντρα σου που δεν είναι τόοοοσο donkey (αφού μας παρακολουθείς καιρό θα ξέρεις τι εννοώ! χιχιχιχιχιι)

χα χα! οχι δεν ειναι donkey,ειναι ολη μου η ζωη!!

παρθένος με ωροσκόπο σκορπιο... αυτό είχα πάθει! Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!

πραγματικά αρχίζω να αποκτάω άλλο σεβασμό για τον doctor vasdelo!

(μην με χε.....φιλενάδα)

<3

Χε, χε....όχι παίζουμε!!!! Τυχερούλης ο doctor vasdelos!:-D:-D;):tongue:

Σκορπιός αυτός...καταλαβαίνεις τώρα!!!!:oops:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

χα χα! οχι δεν ειναι donkey,ειναι ολη μου η ζωη!!

ΣΚΟΡΔΑ ΜΑΡΗ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!

μωρέ κι εμας η ζωή μας είναι αλλά μας τα κάνουν και τσουρέκια ώρες και στιγμές!

τα θερμά μου συγχαρητήρια που τα καταφέρνετε και επιβιώνετε!!!

πείσμα στο πείσμα ! κατά όοοοολα τα άλλα ... δεν το συζητώ..... ;)

Επειδη ο μπεμπης μου θα βγει σιγουρα σκορπιος, γραψε μου αν θελεις γι αυτους..

Ξερω μονο οτι ειναι πολυ παθιασμενα ζωδια οσο αφορα στην ερωτικη τους ζωη.Εχω διαβασει ομως οτι ειναι και εκδικητικα.. Ισχυει?:roll:

εγω ακομα αποξω ειμαι :cry::cry::cry::cry:

μπεμπουλα κλαψε να σ'ακουσουν τα κοριτσια:-D:-D:-D

την ακούμε που κλαίει αλλά είναι γιατί καπνίζεις! άντε να σε μαλώσω λίγο κοριτσάκι! ελπίζω να το έχεις μειώσει ή κόψει και να σε μαλώνω τσάμπα! και μην σκεφτείς ότι τώρα είναι αργά κλπ γιατί ειδικά τώρα είναι που αναπτύσσονται οι πνεύμονες του μωρού!!!!! σωστά δεν τα λέω;

δεσποινάκιον αυτά ισχύουν και για εσένα, κι επειδή με εσένα έχω αλλη άνεση θα σου χώσω και καμιά σφαλιάρα! άντε!

παραθέτω:

Ο Όγδοος Μήνας

31η ως 34η εβδομάδα

Το μωρό σας έχει ύψος περίπου 45 εκατοστά και ζυγίζει περίπου 2,3 κιλά,

Μπορεί να δει και να ακούσει,

Ο εγκέφαλός του και τα νεύρα του αναπτύσσονται ραγδαία, διευθύνοντας τις λειτουργίες του σώματος,

Τα χέρια του και τα πόδια του είναι απαλά και πλαδαρά και το δέρμα του έχει υγιές χρώμα,

Οι πνεύμονές του είναι ακόμη ανώριμοι, αλλά πολλά άλλα όργανα έχουν αναπτυχθεί καλά,

Αρχίζει να έχει ανοσία σε πολλές μολύνσεις, καθώς του περνάτε προστατευτικά αντισώματα μέσω του πλακούντα και μέσα στην κυκλοφορία του αίματός του,

Το πιθανότερο είναι να μετακινηθεί σε μια στάση στην οποία θα παραμείνει μέχρι τη γέννησή του.

ΣΚΟΡΔΑ ΜΑΡΗ ΣΚΟΡΔΑ!!!!!

μωρέ κι εμας η ζωή μας είναι αλλά μας τα κάνουν και τσουρέκια ώρες και στιγμές!

Αυτο ειναι μαλλον δικο μου ... προνομιο!! Χωρις καμμια υπερβολη ειμαι

ωρες ωρες τουλαχιστον απαραδεκτη

Αν δεν με παντρευοταν αυτος θα μουν μονη και ερημη, με υπογραφη!!

Τσιπουρα το ελατωσα το τσιγαρο κατα πολυ ....

Κοριτσια εχω μια αλλη αγωνια τωρα :(

Καπου διαβασα οτι το μωρο γεννηθηκε νεκρο :( αρχιζω και φοβαμαι πολυ και συνεχεια την γαργαλαω η κουναω την κοιλια μου η τρωω κατι γλυκο για να κουνηθει γι ανα την νιωσω οτι ειναι καλα.

Διαβασα και καπου για λαγοχειλα και εκει τρομαξα παλι ... ολο τ'ασχημα σκεφτομαι τελευταια:cry::cry::cry:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...