Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια τελη μαρτιου γενναει η κουμπαρα μου και σκεφτηκα ως δωρακι (μιας και πιανουν λιγο τα χερακια μου ) να κανω ενα diaper cake (τουρτα πανας) κατι τετοιο δηλαδη

πως σας φαινεται σαν ιδεα?θα σας αρεσε κατι τετοιο αν σας το εφερναν?

τι αλλο προτινετε?

πολύ ωραία ιδέα, κι εμένα μου αρέσει και είναι και κάτι χρήσιμο. αν τα καταφέρνεις τόσο καλά, προώθησέ τα να σου τα αγοράζουμε!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως νενακι σε περιπτωση που βαρεθεις να το φτιαξεις μονη σου, εχει πολυ ωραια και το mothercare, εψαχνα τον καταλογο του να σου τα δειξω αλλα δεν τα εχει, μεσα σε καπελιερα διαφορα καλουδια για το νεογεννητο και δεν ειναι ακριβα.

Επισης μπορεις να βρεις και online ιδεες οπως αυτη http://www.babybasketsonline.gr/el/bebe-koritsakia.html. Εχει πολλα πραγματακια που νομιζω θα μπορουσες να φτιαξεις.

Καλη επιτυχια ο,τι κι αν κανεις :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα,

μόλις γύρισα από το γιατρό και είπα να σας γράψω! Όλα καλά με το μωράκι μας! Έγινε 3 ολοκληρα εκατοστά! Πήραμε και το πρώτο μας dvd. Την βδομάδα πριν το Πάσχα παω και εγώ για αυχαινική!!! nenaki τέλεια ιδέα που σκέφτηκες! φιλια σε όλες!

κοριτσια ευχαριστω...κατεληξα φυσικα να κανω!!!!οταν το εχω ετοιμο θα σας βαλω φωτο να δειτε.ευτυχως πιανουν λιγο πολυ τα χερακια μου.αν θελετε μπειτε στο blog που εχω να δειτε με τι παιδευομαι! www.nena-creations.blogspot.com

liana αντε μεγαλωνετε και εσεις!!!μπραβο μπραβο!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημέεεεερα!!

liana τέλεια τα νέα σου!! Μπράβο, μπράβο, χάρηκα!!

chris με το καλό!! Ό,τι επιθυμείτε!! Να σας ζήσει!!! Άντε και στα δικά σου (και μας), βρε!! :-D

ellain και εμένα μου έχει πει ο γιατρός ότι επιτρέπεται 1 depon κάθε 8ωρο, αλλά μου τόνισε ότι όποτε θελήσω να πάρω, να επικοινωνήσω πρώτα μαζί του (προφανώς για να μην τα παίρνω σαν καραμέλες). Αλλά όσο φριχτό πονοκέφαλο και αν έχω, προτιμώ να μην πάρω (προς το παρόν δλδ).

nenaki καλή επιτυχία με την αυχενική σου!! Θα την έχεις βέβαια, δεν το συζητάμε... Όσο για την diaper cake, είναι πολύ καλή ιδέα και πολύ διαδεδομένη και χρήσιμη. Αν θέλεις να την φτιάξεις με τα χεράκια σου (που είσαι χρυσοχέρα, το είδα στο blog σου) τέλεια ιδέα. Αλλιώς εγώ είχα πάρει δώρο σε μια φίλη μου ένα sling που το πήρα από την Στέλλα (θυμάμαι καλά?) που γράφει εδώ στο forum. Μου άρεσε πάρα πολύ και το θεωρώ πολύ χρήσιμο δώρο. Και για μένα από εκεί θα πάρω.

Υ.Γ. Nena είσαι μια κούκλα και ο άντρας σου κούκλος, γι' αυτό και τα παιδιά σας θα είναι (το ένα ήδη είναι) κουκλιά!! Όταν θα έχω περισσότερο χρόνο θα κοιτάξω το blog σου (είναι πολύ ενδιαφέρον και έχει πολύ ωραία πραγματάκια!! Φτου φτου σου!! - για το μάτι)

Λοιπόν, πήγα σήμερα στο Avenue στα H&M, είχε πολύ ωραία καθημερινά πραγματάκια!! Πήρα 10 κομμάτια με 190 ευρώ! Από 5-30 ευρώ το κομμάτι μπορείς να βρεις! Εγώ έψαξα και πήρα πραγματάκια να κρύβουν τα πάχητά μου, καθώς δεν θέλω στην δουλειά μου να με ψυλλιαστεί όοοοοολος ο κόσμος, και αν αντιληφθούν τα 1,5-2 κιλά που πήρα (σε συνδυασμό με τα 6+ που είχα), οπωσδήποτε θα το καταλάβουν. Αλλά και εγώ, τίγκα στα εφαρμοστά μπλουζάκια η ντουλάπα μου ήταν....

Τέσπα, πολύ το χάρηκα με τα μπλουζάκια που πήρα, έχει και παντελόνια με λάστιχο για τις κοιλίτσες μας αργότερα... Δεν πήρα παντελόνια, έχω δρόμο ακόμη για κοιλούμπα :-D ..

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

chris καλοριζικο το ανηψακι!να ειναι γερο και σιδερενιο!!!με το καλο και το δικο σου μπεμπακι!!!!!!!

νενακι εχω ενθουσιαστει με τισ δημιουργιεσ σου!!!χιλια μπραβο κοριτσακι!!!!!!

οσον αφορα τα κιλα στην αγγελικουλα μου καταφερα κι εγω και πηρα μονο 10,λιγη προσοχη θελει μονο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα!!

nenaki καλή επιτυχία με την αυχενική την τετάρτη

καλά δεν το συζητώ το blog σου είναι φανταστικό μπράβο άντε να δίνεις ιδέες σε μας που τα χέρια μας δεν πιάνουν και πολύ

clelia καλορίζικα τα καινούργια ρουχαλάκια σου

γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!!!

μολις ειπαμε οτι το παιδακι μας ηρεμησε με το κρυωμα που ειχε και αρχισε να καλυτερευει,τσουπ και εγω και ο μπαμπας ειμαστε με συναχι.Την τυχη μου μεσα.αντε να εχω μονο μπουκωμα παει στο καλο,εγω οταν αρρωσταινω και με πιανει και ο λαιμος παντα πηγαινω νοσοκομειο και παιρνω αντιβιωσεις και σταγονες γιατι γινομαι χαλια.τωρα τι θα παρω οεοοοοοοοοοοοο????

ευχαριστω για τα καλα σας λογια,πραγματικα εχω πολυ μερακι σε οτι κανω!!

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα τοσο γρηγορα ξεχνατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????????????

δε σας εδειχνα τις προαλλες φωτο απο το νινι????????????????????????απο την αυχενικη ηταν που ειχα κανει!!!!!

αυτη την τεταρτη εχω το καθιερωμενο ραντεβου με τον γιατρο μου!!!οκ?????

κλελια μεγεια τα ρουχαλακια!!!εγω γιατι δεν εχω διαθεση να ψωνισω τιποτααααα?και οταν λεω ας βγω για ψωνια για να μου ερθει,δε μου αρεσει κατι.εσεις εχετε διαθεση?

τα φιλια μου σε ολες!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ωχ βρε nenaki ναι έχεις δίκιο!! Αλλά εσύ φταις!! Μας μπέρδεψες έτσι όπως έγραψες το μνμ σου. Πρώτα ρώτησες για τις αυχενικές μας και μετά στο καπάκι είπες πως θα πας στον γιατρό σου την Τετάρτη!! Τι περίμενες από ένα μάτσο απρόσεχτες και ξεχασιάρες εγκυούλες, εεε? :tongue: (η εκγυμοσύνη καίει φλάντζες)

Περαστικούλια σου και του άντρα σου, εύχομαι να μην τρέχεις σε νοσοκομεία και αύριο-μεθαύριο να είσαι πολύ καλύτερα!!

Σήμερα πήγαινα από καναπέ και κρεβάτι και κοιμοοοοοομουνα..

Τώρα πάω να κουρέψω λίγο το πατσαβουρόσκυλό μου. Γρήγορα όμως μην με πιάσει πάλι καμιά νύστα :-D

GEXxp3.png

ουπςς νενακι σωστά πάντως η κλελια έχει δίκιο η εγκυμοσύνη καιει φλάντζες και με ένα παιδί ακόμα πολλές φορές κοντευω να ξεχάσω και το όνομα μου που λένε:rolleyes::rolleyes:

περαστικά σας και γρήγορα να γίνετε καλά εσύ και ο άντρας σου.

εγώ πάω να ξυπνήσω το μικρό μου που κοιμάται από τις 3 το βράδυ μας βλέπω εμείς να κουτουλάμε και αυτός να σέρνει χορό από το κέφι

Διαφημίσεις

αντε αντε σας συγχωρω!!!!

ευχαριστουμε για τα περαστικα οπου ελπιζω να ειναι και συντομα!

μπραβο βρε κλελια μου,μια χαρα την εβγαλες!!!εμενα παλι δε με χωραει ο τοπος.ασε που δε κοιμαμαι και οποτε θελω!!αυτο ειναι ενα καλο σε οσες περιμενουν το πρωτο παιδακι,για εμεις με τα δευτερα αποφασιζουν εκεινα ποτε θα κοιμηθουμε!!!

μαρακι καλα ξενυχτια προβλεπω!!!εμενα εκτος οτι δεν κοιμαται μεχρι εκεινη την ωρα αν ξεφυγει λιγο,κανω θορυβο για να ξυπνησει!μηπως το δινεις τιποτα το παιδι να πιει να μας πεις το μυστικο?χαχα

κοριτσια εχετε facebook?θελετε να γινουμε φιλες???

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλησπερα κοριτσια!

πως πατε?ειμαι σπιτι και βαριεμαι...ο αντρας ηταν πτωμα και την επεσε για υπνο.εγω ξεκουραστηκα για κανα 2ωρο το μεσημερι μετα τη δουλεια και δεν αισθανομαι κουρασμενη.περιμενω να παω για την αυχενικη σε μερικες μερες...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Nα, η Βάσω σίγουρα θα κάνει αυχενική σε λίγες ημέρες :D. Αυτό το έγραψα σωστά, ναι?? Ο άντρας σου κοιμάται από τις 21.00?? Καλά κάνει, να ξεκουραστεί τώρα για να σε βοηθάει μετά :mrgreen:.

Εγώ κατάφερα και κούρεψα το σκυλάκι μου, μου έσπασε τα νεύρα, δεν μου καθόταν, της τσίριζα, την κούφανα και τελικά την έκανα μια κούκλα με μέτριο μαλλάκι!!

GEXxp3.png

kalhmera koritsia!!!!!

αντε αντε σας συγχωρω!!!!

ευχαριστουμε για τα περαστικα οπου ελπιζω να ειναι και συντομα!

μπραβο βρε κλελια μου,μια χαρα την εβγαλες!!!εμενα παλι δε με χωραει ο τοπος.ασε που δε κοιμαμαι και οποτε θελω!!αυτο ειναι ενα καλο σε οσες περιμενουν το πρωτο παιδακι,για εμεις με τα δευτερα αποφασιζουν εκεινα ποτε θα κοιμηθουμε!!!

μαρακι καλα ξενυχτια προβλεπω!!!εμενα εκτος οτι δεν κοιμαται μεχρι εκεινη την ωρα αν ξεφυγει λιγο,κανω θορυβο για να ξυπνησει!μηπως το δινεις τιποτα το παιδι να πιει να μας πεις το μυστικο?χαχα

νενακι περαστικακια σε σενα κ τον αντρα σου!!!

ασε αυτο λεω κι εγω!!εχω πολλη υπνηλια!!περσυ που δεν ειχα την αγγελικουλα(ηταν εσωτερικια.....στην κοιλιτσα)οποτε νυσταζα ξαπλωνα για λιγο..!!τωρα ομωσ??που εχω την αγγελικουλα εξωτερικια????:tongue::tongue::tongue:οποτε νυσταζω τυχαινει κ ειναι ξυπνη!!και δεν ειναι πολυ του υπνο κιολασ!!οπωσ δεν ειμαι και εγω!!αλλα το αποκτησα κι αυτο!!

φατσομπουκ εχουμε!!να γινουμε φιλεσ!!μοναχα μην δινετε τα email σασ εδω ...να τα στειλετε η μια στην αλλη με pm!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα. έχω ξυπνήσει απ τις επτάμιση και τώρα κουτουλάω και ο μικρός έχει απίστευτη γκρίνια (είναι μάλλον η ηλικία είμαστε στη φάση ποιος θα υπερισχύσει).

νενακι το πρωι επειδή 7 η ώρα τον ξυπνάω για να τον πάω στη μαμά μου επειδή δουλεύω το μεσημέρι στις 2 πέφτει ξερός αν τον αφήσεις μπορεί να κοιμάται και 4 ώρες σερί. το βράδυ βέβαια γινόμαστε νυχτοπούλια. τα σαββάτα αν θέλουμε να πάμε καμιά βόλτα τον αφήνουμε λίγο παραπάνω για να αντέξει. βέβαια από μωρά τον ύπνο τον είχαμε σε εκτίμηση. και να πω την αλήθεια μέχρι τώρα προσπαθώ να μην του χαλάω το πρόγραμμα γιατί αλλιώς χαθήκαμε.

για το facebook συμφωνώ με την IRENE83

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...