Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι οταν θελεις να κοιμηθεις δεν σ'αφηνουν μου λετε?????

Απο τις 9 περνουν τηλεφωνο για να δουν αν ειμαι καλα και καλα και με ξυπνανε .....

poegisoula ειναι και το καροτσακι μεσα και ενας υγραντηρας , και ενα παπλωματακι για port bebe και κατι αλλα μικρα πραγματακια τα βασικα κρεβατι,αλαξιερα εχουν 900 ευρω περιπου

Απο τον Κωνσταντινιδη τα πηρα

οκ, αν είναι έτσι, πάω πάσο!

κι εμένα μαζί με το καροτσάκι μου βγαίνει στα 1700 περίπου...

όσο για το πρωινό ξύπνημα, δεν τους λές καμιά κουβέντα αυτούς που σε ξυπνάνε? κοψτο γρήγορα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ, αν είναι έτσι, πάω πάσο!

κι εμένα μαζί με το καροτσάκι μου βγαίνει στα 1700 περίπου...

όσο για το πρωινό ξύπνημα, δεν τους λές καμιά κουβέντα αυτούς που σε ξυπνάνε? κοψτο γρήγορα!

Εννεοιται πως απο αυριο θα κλεινω το κινητο

Ελπιζω να μην αρχισουν τα πηγαινε ελα απο εδω μετα :twisted::twisted:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα!!!

Stone εγώ πρότεινα το asos, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές από συμφορουμίτισες που αγόρασαν!! Να μας πεις την γνώμη σου!! Εμένα μου ήρθαν 2 ειδοποιήσεις από το ταχυδρομείο, λογικά θα είναι τα καλλυντικά weleda και τι άλλο δεν ξέρω. Έκανα συνολικά 4 παραγγελίες από διαφορετικά sites την προηγούμενη εβδομάδα... Αύριο λογικά θα πάω να τα πάρω :).

Τι καλά που σου φέρθηκαν στην κλινική Stone... και αυτός ο γιατρός σου, πολύ τζιμάνι!! Μόνος του αποφάσισε ότι δεν θα θηλάσεις... Από πού κι ως πού?? Ούτως ή άλλως θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και λογικά θα μου δώσουν θήλαστρο από την πρώτη ημέρα, αλλά θα ρωτήσω τον γιατρούλη μου όταν θα κανονίσουμε την ημ/νία, προς το παρόν έχουμε επαναληπτικό doppler και τρέχα-γύρευε...

Φωτεινή με 'γεια τα πραγματάκια!! Με τόσα που πήρες όντως είναι λογική η τιμή (ξεπαραδιαστήκατε, εεεεε??). Επίσης το κινητό το βάζουμε στο αθόρυβο όταν κοιμόμαστε και το σταθερό το κατεβάζουμε!! Άμα δεν καταλαβαίνουν μπορούν να εκπαιδευτούν, ποτέ δεν είναι αργά. Και όταν βλέπεις αναπάντητες μετά που θα ξυπνάς και θα τους καλείς πίσω, όταν σε ρωτούν γιατί δεν απάντησες θα απαντάς: "Κοιμόμουνα!!". Δεν πα' να είναι 12.30 το μεσημέρι, 20.00 το βράδυ, εσύ αυτό θα λες! Δεν είναι ντροπή!! Εγώ στριφογύριζα σήμερα από τις 3.00 και με πήρε ο ύπνος στις 7-8.00 αν δεν απατώμαι... Τι θα μου πει κανείς: γιατί κοιμόσουν 11 ή 12 το μεσημέρι?? Βρε άιντε!!

Έκανα χθες 4 μονάδες ινσουλίνη, η πρωινή η μέτρηση νηστείας βγήκε το ίδιο χάλια αλλά μπορεί να φταίει και η ένεση κορτιζόνης που έκανα χθες και ανεβάζει το ζάχαρο, με είχε προειδοποιήσει ο γιατρούλης!! Όσο για την ένεση: είχε πολύ πλάκα!! Δεν κατάλαβα Χριστό!! Συνηθισμένη από τις ηπαρίνες στο πόδι που όσο και να είναι πια ρουτίνα για μένα, πονάνε λίγο, αυτή είναι η αλήθεια, η ινσουλίνη μου φάνηκε αστεία!! Η βελόνα είναι η μισή από αυτή της ηπαρίνης, δεν ένιωσα ούτε καν τσίμπημα! Αφού προς στιγμήν ήμουν σίγουρη ότι τελικά δεν έκανα σωστά την ένεση, ότι δεν τσιμπήθηκα και ψαχνόμουνα!! Τελικά είχα τσιμπηθεί αλλά χαμπάρι δεν πήρα!! (και γμ τα πρεζάκια είμαι :-D, έχω και άποψη για τις βελόνες :tongue:)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

πόσο μου αρέσει όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το ταχυδρομείο για πραγματάκια ή τα κουτάκια από το amazon συνήθως!!!!!!! τρέλα!

να κοιμάστε τώρα που μπορείτε όσο πιο πολύ γίνεται γιατί έρχονται τα μπεμπίνια με βήμα ταχύ! στο ροδοκοκκίνισμα είναι! <3

Εγω περιμενω ενα βαλιτσακι της mothercare να μοιυ ερθει κι ακομα ερχεται θα φυγω απο εδω και θα αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι να βλεπω αν εχω καμια ειδοποιηση :twisted::twisted::twisted:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Fire καλημέρα!!! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια αλλά πες κάτι παραπάνω βρε!! Θα γίνεις μανούλα Οκτωβρίου, είσαι ήδη μανούλα?? Για πες να σε μάθουμε και να μας μάθεις!!:D

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσακιαααα..

φωτεινη καλοριζικα τα πραγματακια σας!!! ηταν ετοιμοπαραδοτα?

παντως και μενα με καροτσι, κουνια, προικα κλπ τοσο κοστισαν..(βεβαια πολυκαροτσι και προικα ήταν δωρα απο οικογενεια μου)..

τωρα εχω ετοιμασει λιστα δωρων και για υπολοιπους..εχουν ξεκινησει και με ρωτανε, οποτε και γω τους λεω τι μου λειπει..ιχιχ!

μια και το ριξαμε στην αστρολογια εχω να πω οτι στα ζυγακια για 2 χρονια θα ναι ο κρονος πανω τους..δεν καλο δεν καλο! μηπως να γεννησω λιγο νωριτερα να βγει παρθενακι??

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγω περιμενω ενα βαλιτσακι της mothercare να μοιυ ερθει κι ακομα ερχεται θα φυγω απο εδω και θα αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι να βλεπω αν εχω καμια ειδοποιηση :twisted::twisted::twisted:

φωτεινη αν λες αυτο το μπλε βαλιτσακι κανει περιπου 2 μηνες να ερθει, αλλα δινουν και στο μαιευτηριο τετοιο..και γω πολυ καιρο το περιμενω..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

αχαχαχα!! Μαμουνάκι μην ακούς τα ζώδια, αυτά είναι γενικολογίες! Τα δικά μας μωρά, είτε Σεπτέμβρη γεννηθούν είτε Ιανουάριο είτε Ιούνιο (ακούς ψαρίδιο??) θα έχουν τις ευχές του October Power... καμία αστρολογία και κανένα πράσινο άλογο δεν θα τα επηρεάσει αρνητικά! Μόνο θετικά!!

Τσιπούρα εγώ δεν γουστάρω το ταχυδρομείο!!! Είμαι σε μία μπασταρδεμένη περιοχή που θεωρείται Νέα Ιωνία αλλά είναι πολύ μακριά από το κέντρο της! Δλδ θέλει μεταφορικό μέσο για να πάω στο ταχυδρομείο. Εκτός των άλλων είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ της Ν. Ιωνίας και γίνεται ο μαύρος χαμός ακόμα και τέλη Ιουλίου που πήγα!! Έλεος!! Έχουμε δίπλα μας ένα ταχυδρομείο της Καλογρέζας στα 2 τετράγωνα που δεν έχει κόσμο αλλά δυστυχώς ό,τι μας έρχεται πρέπει από το κεντρικό της Ν. Ιωνίας να το παραλαμβάνουμε!! Αυτό άραγε μπορεί να αλλάξει μετά από αίτησή μας?? Λέω εγώ τώρα!!

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσακιαααα..

φωτεινη καλοριζικα τα πραγματακια σας!!! ηταν ετοιμοπαραδοτα?

παντως και μενα με καροτσι, κουνια, προικα κλπ τοσο κοστισαν..(βεβαια πολυκαροτσι και προικα ήταν δωρα απο οικογενεια μου)..

τωρα εχω ετοιμασει λιστα δωρων και για υπολοιπους..εχουν ξεκινησει και με ρωτανε, οποτε και γω τους λεω τι μου λειπει..ιχιχ!

μια και το ριξαμε στην αστρολογια εχω να πω οτι στα ζυγακια για 2 χρονια θα ναι ο κρονος πανω τους..δεν καλο δεν καλο! μηπως να γεννησω λιγο νωριτερα να βγει παρθενακι??

χαχαχ! καλημέρα μαμουνάκι! πάντως εγώ χαίρομαι πολύ που η μπουμπούκα μου θα βγει ζυγάκι και όχι παρθενάκι! ακούς εκεί, παρθενάκι! ζώδιο χωρίς υπόσταση... άσε που για κοριτσάκι έχουμε να περάσουμε πολλά! ακούς κλέλια??? μπροστά σε έναν καθρέφτη θα τις έχουμε τις μουρίτσες μας!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Fire καλημέρα!!! Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια αλλά πες κάτι παραπάνω βρε!! Θα γίνεις μανούλα Οκτωβρίου, είσαι ήδη μανούλα?? Για πες να σε μάθουμε και να μας μάθεις!!:D

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και πριν ακομη παω στο γιατρο υπολογισα με τις ...λιγες γνωσεις μου οτι θα μαι μανουλα Οκτωβριου!

Ετσι ξεκινησα να σας διαβαζω!

Στην 1η μου επισκεψη λοιπον εμαθα οτι η ΠΗΤ μου ειναι 12/11

Συνεχισα ομως να σας διαβαζω και να μαι λοιπον!

Περιμενω αγορακι και επειδη υπερηχογραφικα ειναι 1 εβδομαδα μεγαλυτερο πιθανον να γεννησω και Οκτωβρη

Δεν ειμαι ηδη μανουλα, αυτο θα ειναι το πρωτο μου!:-P

Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και πριν ακομη παω στο γιατρο υπολογισα με τις ...λιγες γνωσεις μου οτι θα μαι μανουλα Οκτωβριου!

Ετσι ξεκινησα να σας διαβαζω!

Στην 1η μου επισκεψη λοιπον εμαθα οτι η ΠΗΤ μου ειναι 12/11

Συνεχισα ομως να σας διαβαζω και να μαι λοιπον!

Περιμενω αγορακι και επειδη υπερηχογραφικα ειναι 1 εβδομαδα μεγαλυτερο πιθανον να γεννησω και Οκτωβρη

Δεν ειμαι ηδη μανουλα, αυτο θα ειναι το πρωτο μου!:-P

και καλά βρε, γιατί τόσο καιρό δεν έλεγες ένα γεια??? ε???

άντε καλως μας ήρθες τότε! σε πήρα και από τα μούτρα! κάτσε να βρω τη λίστα μας και να μπεις κι εσύ! πες μας αν θες και που γεννάς για να είναι ολοκληρωμένη η εγγραφή σου:tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...