Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερούδια!!!

τι μου κάνετε? εγώ κάπως καλύτερα είμαι σήμερα... ήρθα βέβαια νωρίς το απόγευμα στο γραφείο γιατί δεν άντεξα άλλο στο σπίτι χωρίς κλιματισμό... τι κατάσταση...

έκανα τα ψώνια μου σήμερα, όχι όλα βεβαίως, αφ' ενός γιατί δεν βρήκαμε απ' όλα, απ' την άλλη για να έχουμε την ευκαιρία να ξαναβγούμε! πήραμε ΡΟΖ!!! πολλά ροζ και λιλά φορμάκια, ζιπουνάκια με κοντό μανίκι (με μακρύ δεν είχε ακόμη) ζακετούλες, καλτσάκια, σαλιάρες, πάνες, σελτεδάκια, πιτζαμοφορμάκια, κουβερτούλα αγκαλιάς, πασουμάκια, μπουρνουζοπετσέτες... δε θυμάμαι τι άλλο! κι όλα αυτά μισό συρτάρι! χιχιχιι! πολύ μικρούλια είναι! από νούμερο τα πήρα μισα σε 0-3 και μισα σε 3-6. τώρα καλά ή όχι, δεν ξέρω...

θα τα πλύνω όλα μαζί αρχές σεπτέμβρη, να έρθουν και τα επιπλάκια να έχω να τα τοποθετήσω! είναι λιγάκι νωρίς ακόμη για μένα!

τώρα έχουμε αυτά που μας λείπουν, είδη για το κρεβατάκι (που θα τα πάρει η πεθερά), για το μπανάκι και για το φαγητό! άλλες 2 φορές πιστεύω και θα είμαι όκ! κι αν κάτι λείπει, εδώ είμαστε!

πετσέτες λέω κι εγώ να χρησιμοποιήσω ολοκαίνουριες από το γάμο μου! έχω μπόλικες και ωραιότατες και άσπρες και ροζ!

πετρούλα μου ευχαριστώ για τη λίστα! κάπως έτσι τη φανταζόμουν κι εγώ! και κάπου τόσα έλεγα να έχω συνολικά! πιστεύω είναι αρκετά για το πρώτο τρίμηνο. μετά βλέπουμε πως θα πάει!

α! δε σας είπα!!! ο αδερφός μου (είναι 21 χρονών - χεσμεντέν) έδωσε στη μαμά μου λεφτά για να πάρουμε πάμπερς!!! αχαχαχχα! το σκατό μου! αλήθεια, πόσες χρειάζονται την ημέρα περίπου?

κλέλια μου γιατί έτσι κοπέλα μου? γιατί οι καταστάσεις σε ρίχνουν??? ε??? ποιον να μαλώσουμε???

μαμαλευτεράκι μια χαρά σε βρίσκω! συγχαρητήρια!!! κι εγώ αθλούμαι τακτικά... όχι βέβαια 3 φορές τη μέρα, αλλά τακτικά! κι ο γοατρός μου είπε ότι αφού δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με συπάσεις και με τράχηλο πλακούντα, γιατί όχι! αρκεί να μη ζορίζουμε τη μπουμπούκα μας! να είναι βολικές οι στάσεις!

κουμπάρα μου έρχεται κι ο καιρός για τις διακοπούλες σου! και δεν πειράζει για τη δίαιτα... κι εγώ έτσι ήμουν! ένα παγωτάκι σε 10 μέρες έφαγα! αλλά μια χαρούλα! και τι έγινε???

μαμουνάκι μεγειά τα ρουχαλάκια και τα πραματσούλια που αγοράσατε!

φωτεινή μπράβο και στον αντρούλη που έχει τόσο ζήλο!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ploegisi με γεια τα ροζολινια σου αχ τα μωβια λιλα μούρλια για τα κοριτσάκια

αλήθεια λες αθλείσαι ? και εγω μια μέρα έκανα 3 φορές χαλάρωσε

αλλά κάνεις????????? έχεις και οργασμό? Τι ρωτώ τώρα πες τι ?

απλά εγώ θηλάζω κιόλας συσπάσεις από τον θηλασμό

σύσπασες από τον οργασμό

σε καμία εβδομάδα θα γεννήσω νομίζω

:tongue::tongue:

ploegisi με γεια τα ροζολινια σου αχ τα μωβια λιλα μούρλια για τα κοριτσάκια

αλήθεια λες αθλείσαι ? και εγω μια μέρα έκανα 3 φορές χαλάρωσε

αλλά κάνεις????????? έχεις και οργασμό? Τι ρωτώ τώρα πες τι ?

απλά εγώ θηλάζω κιόλας συσπάσεις από τον θηλασμό

σύσπασες από τον οργασμό

σε καμία εβδομάδα θα γεννήσω νομίζω

να σου πω την αλήθεια μου, μιας και το ξεκινήσαμε το θέμα, από τον 5ο μήνα και μετά έχω από τους καλύτερους οργασμούς ever!!! και να σου πω και ολόκληρη την αλήθεια μου, αν και το αμόρε ήταν λιγάκι πιο απελευθερωμένο και δε σφιγγόταν με φόβο για το μωρό, θα είχαμε τις καλύτερες φάσεις! αλλά τι να τον κάνεις που (ευτυχώς τώρα τελευταία λιγότερο) τον έπιανε ένας ψιλοπανικός! αφού κάθε φορά ρωτάει το γιατρό για να είναι σίγουρος, μην τυχόν και γίνει κανένα λάθος! πλάκα έχουν οι άντρες!

αλλά, συμβουλή μου, καλά θα κάνεις να ρωτήσεις και το γιατρό σου για καλό και για κακό... άντε, και σ' ανώτερα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γεια σας κορίτσια!

Μου την έχει σπάσει που δεν μπορώ να μπαίνω όποτε θέλω...Τέλος πάντων...Έχει και αυτή τη διαβολεμένη ζέστη!!!

Clelia καλά σε κατάλαβα εγώ χθες που μιλήσαμε ότι είσαι αγχωμένη...Κορίτσάκι ηρέμησε, δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα...Στο μαιευτήριο αλλιώς θα τα βιώσεις, διαφορετικά από ότι τα φαντάζεσαι τώρα...Μην αγχώνεσαι με τον θηλασμό...Μια χαρά θα καταφέρεις να θηλάσεις, και αν χρειαστείς θήλαστρο τα μαιευτήρια έχουν και το φέρνουν χωρίς χρέωση όσο είσαι μέσα. Εγώ χρειάστηκα να κάνω άντληση για το λόγο που σου εξήγησα στο ραντεβού μας, δεν χρειάζονται την άντληση όλες οι μανούλες...Ένας λόγος παραπάνω επειδή είχα υπερπαραγωγή και τα στήθη μου ήταν τόσο γεμάτα που καίγανε από το βάρος....Βέβαια όσο πιο πολύ αντλείς τόσο πιο πολύ παράγεται αλλά τι να κάνεις όταν πονάς και το νεογέννητο χορταίνει αμέσως.....

Ένα θα σου πω μόνο: Όταν γέννησα την Ηλέκτρα δεν είχα ιδέα από το πώς έπρεπε να την θηλάσω...δεν είχα διαβάσει τίποτε παρά μόνο κάτι βιβλία...τότε δεν είχα ανακαλύψει ακόμη το φόρουμ ούτε την La Leche και γενικώς μου ήρθε και η κεραμίδα της καισαρικής....Θήλασα αμέσως, με λίγα προβληματάκια στην αρχή(πονούσε η πλάτη μου γιατί δεν έβαζα σωστά το μωρό και οι μουλάρες στο μαιευτηριο σιγά μην χολοσκούσανε...)αλλά την βρήκα μόνη μου την άκρη και στο σπίτι έβαλα το δικό μου πρόγραμμα...Όταν είσαι στο μαιευτήριο, λίγο πολύ δεν κάνεις εσύ παιχνίδι...στο σπίτι όμως εσύ έχεις το πάνω χέρι....

Γι' αυτό σου λέω, μην φοβάσαι..Ο θηλασμός πάνω απ' όλα είναι επιθυμία...και όσο γιαυτό έχεις πολλή...Τώρα λίγη υπομονή περισσότερο χρειάζεται γιατί δεν είναι όλα ρόδινα από την αρχή...Πρέπει να μην το βάλεις κάτω με την πρώτη δυσκολία...

Αν θές να ξεαγχωθείς με το όλο θέμα μπορείς να πας σε συνάντηση της La Leche. Θα σε ηρεμήσει πολύ, το πιστεύω....

Τώρα όσο για μένα...

Έχω γίνει σαν την Ντόλη Πάρτον, ένα πράγμα:P...Ο βύζος που είδες στη Φ.Νέγρη επί 2!!!:roll: Ώρες ώρες νιώθω ένα μούδιασμα που ξεκινά από την θηλή και επεκτείνεται, σαν να γεμίζει γάλα το στήθος....Από βάρος στο στήθος δε άλλο πράγμα....

Ο μπιμπίκος κουνιέται ασύστολα και μου αρέσει...:-D

Έχω και πάλι τα νεύρα μου με τον βάσδελο (έστω και απο απόσταση).Λείπω από το σπίτι και μου εχει κουβαλήσει όλο το σόι και τα έχω πάρει στο κρανίο....με διάφορα θέματα που προκύπτουν λόγω φιλοξενίας...:evil: Ευτυχώς που είμαι μακρυά...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ploegisi με 'γεια τα ροζ και τα λιλά!!! Τέλεια δεν είναι??? Δεν απαντώ σε αυτό που με ρώτησες σκοπίμως, για να μην συγχιστώ διότι έχω γλυτώσει κυριολεκτικά από εκλαμψία και εγκεφαλικό επειδή έχω 11 πίεση... αλλιώς θα έβλετα τα ραπανάκια ανάποδα με τις συγχίσεις που έχω τραβήξει!!

Μαμαλευτεράκι δεν υπάρχει θέμα να γεννήσεις νωρίτερα καλέ!! Έχεις και την ευλογία της γιατρίνας σου!! Τράβα κάνε ό,τι θες βρε και μην σκας!!

Vasdeli μεγάλωσε κι άλλο ο βύζος!!!! Θέλω φώτο, πλάκα θα έχει!!! :tongue: βυζαρού :tongue:!!! Από την στιγμή που εσύ λείπεις και γλύτωσες το σόι, τι σε νοιάζει, δεν πα' να τραβιέται ο σύζυγος έτσι όπως τα έχει κανονίσει?? Ας τα λουστεί!! Τελικά δεν μου την έλυσες την απορία: μπορείς να αντλήσεις το πρωτόγαλα???

Ο γιατρούλης πάντως μου είπε το απόγευμα ότι παρακολούθηση σημαίνει ότι δεν σου το φέρνουν ΚΑΘΟΛΟΥ το μωρό το πρώτο 24ωρο... Και μετά από πολλή πίεση από μέρους μου μου είπε ότι αν νιώθω καλά μπορεί να με πάνε με καροτσάκι το απόγευμα για να δω το μωρό μου :(. Τι ωραία... 8,5 μήνες άκουγε τις στριγγλιές μου και όταν θα βγει στον κόσμο θα είναι μόνο του :cry: :cry: :cry: ...

Οπωσδήποτε θα κάνουμε καισαρική (ασχέτως αν ήθελα ή όχι), το θεωρεί επιβεβλημένο λόγω ινσουλίνης και λογικά αν δεν αλλάξει κάτι και γεννήσω νωρίτερα από την καλοπέραση θα γίνει ο τοκετός στην 37-38η εβδομάδα (δλδ 13-26/9 αν δεν απατώμαι).

Α!! Σήμερα θα ξεκινήσω ινσουλίνη, την αγόρασα! Μου έκανε η μαμά μου την ένεση κορτιζόνης, δεν πόνεσα ΚΑΘΟΛΟΥ (είναι ελαφροχέλα η άτιμη).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Vasdeli μεγάλωσε κι άλλο ο βύζος!!!! Θέλω φώτο, πλάκα θα έχει!!! :tongue: βυζαρού :tongue:!!! Από την στιγμή που εσύ λείπεις και γλύτωσες το σόι, τι σε νοιάζει, δεν πα' να τραβιέται ο σύζυγος έτσι όπως τα έχει κανονίσει?? Ας τα λουστεί!! Τελικά δεν μου την έλυσες την απορία: μπορείς να αντλήσεις το πρωτόγαλα???

την ένεση κορτιζόνης, δεν πόνεσα ΚΑΘΟΛΟΥ (είναι ελαφροχέλα η άτιμη).

Μια χαρά μπορείς να αντλήσεις το πρωτόγαλα, καλέ!

Πάντως, μην ανησυχείς για το γεγονός ότι το πρώτο 24ωρο δεν θα την έχεις κοντά σου...Το στήθος φουσκώνει και κατεβάζει γάλα το 3ο 24ωρο από τον τοκετο(ή την καισαρική).Είσαι σκυλί, εσύ....από τη δεύτερη μέρα θα σηκωθείς γιατί θα έχεις λόγο!!!Εγώ την 2η μέρα έκοβα βόλτες στον διάδρομο σέρνοντας τον ορό ξωπίσω μου....Εσύ που θα έχεις και λόγο θα πετάς...

Το απόγευμα ήμουν χάλια...που είσαι μαρή τσιπούρα; Χρειάζομαι επειγόντως το παχνί, ξανά...Αααααααα, τα νεύρα μου, κλωτσούσε και ο μπιμπίκος...καταλάβαινε και αυτός όταν έκλαιγε η μανούλα του...

θέλω να σπάσω στο ξύλο τον vasdelo:twisted::twisted: :twisted:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ρε κορίτσια τί παίζει σήμερα! έχουν σεληνιαστεί όλα τα donkeys ensable μην χε...σω????!!!!!!!

ΠΑΧΝΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΑΧΝΙ!!!!!!!!!!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κι εμένα με ασήμαντη αφορμή τα πήρε (που δεν συμβαίνει γενικά, εγώ είμαι η εκρηκτική της ιστορίας) και με έκανε να κλαιω!

Πότε έχει πανσέληνο?? Μήπως σεληνιάστηκαν τα ζωντανά (donkeys)??

Εμένα η κατάσταση είναι οριστική και ανεπανόρθωτη, εσείς σώζεστε με λίγο αγιασμό στο φαγητάκι τους :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

πανσέληνο έχουμε τέλος του μήνα (στους ιχθυες.. να δω που θα κρυφτώ ο ψάρακλας, αν και λένε ότι θα είναι σουπερ ερωτική... για να δούμε!)

λες να ψεκάζουν από πάνω λόγω της επίσημης επίσκεψης που έχουμε; μένω κέντρο κέντρο και τα ελικόπτερα δεν έχουν σταματήσει 2 μέρες! ελεος!

πανσεληνο εχουμε στις 24 και θα είναι καλή, μακάρι

Διαφημίσεις

Γεια σας τσουπρες!!!

Φωτοτακτοποίηση ειχα σημερα για αυτο σας εχασα!!

Με γεια η καινουρια προικα σα κοριτσια!!!Καλοφορετα και καλοριζικα!!!!!!!Παρηγειλα και εγω σουτιενακια απο το asos τελικα, (Κλέλια εσυ δεν το ειχες προτεινει???)

Ρε Κλέλια τωρα στο τελος γιατι εχεις αυτη την ψυχολογια??Οι ανησυχιες σου ειναι εντελώς αβασιμες..Θεληση εχεις τεραστια και το οτι το μωρο θα μεινει για 24 ωρες υπο παρακολουθηση γινεται εντελώς προληπτικα, να σου πω ουτε θα το καταλάβεις ποτε θα περασουν, λίγο με τη ναρκωση, λίγο μεχρι να σηκωθεις απο την καισαρικη οταν στη φερουν θα εισαι πανετοιμη και θα εχεις ηρεμησει..Σε αυτο που λέει η Βικυ εχει δικιο, το γαλα θα κατεβει μετα την 3η μερα και στο σπίτι σου θα βρειτε οι δυο σας τους ρυθμους σας!!!Αν εστω και λίγο σε ανακουφιζει, θα σου πω οτι εγω στην κλινικη θηλασα μονο την τελευταια μερα, γιατι το μωρο ειχε ικτερο και μου το εφερναν πάντα ταισμενο και κοιμισμενο..Επίσης οταν ζητησα την 2η μερα ενα θηλαστρο απο τις ηλιθιες γιατι αρχισα να εχω προβλημα δεν μπου εδωσαν γιατι μου ειπαν οτι ο γιατρός μου δεν ειναι υπερ του θηλαστρου...ΗΛΙΘΙΕς!!!!και μου συστησαν να κανω ζεστο ντουζ και μασαζ στο στηθος για να βγαλω το γαλα, σαν προβατο κι εγω ετσι επραξα!!!!Στο τελος ομως εβαλα πεισμα και τις απαγορευσα να το ταΪσουν γιατι αγχωθηκα οτι αν πήγαινα στο σπίτι χωρις εστω μια προσπαθεια θηλασμου εντος της κλινικης θα ειχα πλήρη αποτυχια..Δεν εγινε ομως ετσι, με το που πατησα το πόδι μου στο σπιτι ηρεμησα τοσο, εκλεισα τηλεφωνα και αφοσιωθηκα πλήρως στο μωρο το οποίο συνεργαστηκε αμεσως..Τωρα εχω το αγχος οτι δεν θα ειναι ολα τοσο ευκολα και δεν θα εχω την πολυτελεια του χρονου και της ηρεμιας (λόγω Ανασταση), θα ειναι και χειμωνας που σημαινει ταμπουρωμενοι μεσα... αλλα ειναι κι αυτο μια προκληση που θα πρεπει να την αντιμετωπίσω και να ελεγξω οσο μπορω την κατασταση μιας και τα ωραρια του συζυγου ειναι 8 πμ-8μμ με ενα μικρο διαλειμμα μιας ωρας το μεσημερι που επιστρεφει για φαγητό..Η μαμα μου και η πεθερα μου δουλευουν αλλα η μικρη ή μεγαλη βοηθεια τους τις πρωτες μερες εστω και με δουλείτσες του σπιτιου θα ειναι πολύτιμη..

Vasdeli κρατα γερα!!!Αυτες οι απροοπτες επισκεψεις και ειδικα οταν απουσιαζω με εκνευριζουν κι εμενα...Αστο να πάει στην ευχη!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εμείς γυρίσαμε από τη θάλασσα αργά σήμερα, κατά τις 9 μιση, μέχρι να κάνουμε όλοι μπάνιο, να τακτοποιηθούμε, να πιούμε γάλα και να κοιμηθούμε πέρασε η ώρα!

Ελένη καλορίζικα τα πραγματάκια της μικρής και καλοφόρετα!

mamounaki ετοιμάζεσαι και εσύ! Μπράβο!

Αγγελική η δικιά μου έκλαιγε απλά γιατί δεν ήθελε να κοιμηθεί, συνήθως όταν ήταν πολύ κουρασμένη. Χθες βέβαια κοιμήθηκε σχεδόν όλο το βράδυ στο πάτωμα στο σαλόνι, τη βάζαμε στο κρεβάτι, στο καναπέ, τίποτα, πάλι στο πάτωμα πήγαινε! Μάλλον δροσιζότανε καλύτερα εκεί! Και κοιμήθηκε μέχρι τις 10:p

Tsipoura, Clelia, vasdeli υπομονή!!!

Μαμαλευτεράκι θα συνεχίσεις τώρα να θηλάζεις και τα δυο φαντάζομαι! Χαρά στην υπομονή σου!\

Φωτεινή πως πήγε με τα έπιπλα της μικρής;

Οι υπόλοιπες που χάθηκαν;

Καλό βράδυ σε όλες. Πάω να ξαπλώσω γιατί με κούρασε η θάλασσα!!! Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

1710 ευρουλακια για τα επιπλα της μικρης με ολα τα σχετικα στρωμα,μαξιλαρι αλαξιερας,προικα,σεντονια κτλ κτλ κτλ .....

μου ηρθε καπως αλλα οκ χαλαλι της μια φορα θα τα παρω δεν τα ξαναγοραζω.... εξαλλου τα πηρα και σε ουδετερο χρωμα ετσι ωστε το επομενο αν ειναι αγορι να ταιριαζει :-D:-D:-D:-D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρα!

δε μπορεί όμως... κάτι θα χει... καναν ανάδρομο ερμή, καμιά ανάστροφη αφροδίτη... δε γίνονται αυτά!!! άντε να συνερχόμαστε ομαδικώς!!!

όχι απλά βαρέσαμε διάλυση, πάει για πούλημα το μαγαζάκι μας... καλέ που είστε???

ελένη ευχαριστώ! (μη λες την ειρήνη μας αγγελική... θα παρεξηγηθεί! η αγγελική είναι διακοπές..)

φωτεινή σαν πολλά δεν είναι 1700?? εμένα μου βγαίνουν γύρω στα 1100? μαζί με ντουλαπίτσα! από που τα πήρες?

πετρούλα έχω κι εγώ μια τέτοια μέρα που θα πρέπει να αφιερώσω... αλλά λέω όταν μπω στο μήνα μου που δε θα έχω άλλα να κάνω, να τα τακτοποιήσω!

κλέλια, κουμπαρούλα και βασδελάκι χαλαρώστε και χαρείτε όσο μπορείτε την κάθε μέρα! η καθεμιά με το σκοπό της!

κλέλια ένα παραπάνω που δε σε ξαναρωτάω, εύχομαι να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο και όπως τα θες εσυ! άντε και καλή πανσέληνο!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Γιατι οταν θελεις να κοιμηθεις δεν σ'αφηνουν μου λετε?????

Απο τις 9 περνουν τηλεφωνο για να δουν αν ειμαι καλα και καλα και με ξυπνανε .....

poegisoula ειναι και το καροτσακι μεσα και ενας υγραντηρας , και ενα παπλωματακι για port bebe και κατι αλλα μικρα πραγματακια τα βασικα κρεβατι,αλαξιερα εχουν 900 ευρω περιπου

Απο τον Κωνσταντινιδη τα πηρα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...