Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απορία άσχετης: το πρωτόγαλα μπορείς να το αντλήσεις?? Αφού νόμιζα ότι ήταν σταγονίτσες για 2-3 ημέρες... Νόμιζα ότι δεν ήταν γάλα με την κανονική ροή του... Πώς γίνεται, εεεε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ

ελενακι μου η δικια σου τα εκανε ολα αυτα για καποιο λογο ή ετσι απλα?δοκιμασα κ αυτο που ειπεσ αλλα κ να μην τησ μιλαω μετα οπωσ κ να χει αρχιζει και σπαραζει με αναφιλητα και λοιγμουσ!!!!(μιλαμε για πανω απο μισαωρο.....!)απορρω κ εγω πωσ αντεχω να την αφηνω ετσι αλλα ειπα να το προσπαθησω κ αυτο...

αχ βρε κοριτσάκι σε ταλαιπωρεί ε;;;; μήπως έχεις να κάνει που αλλάξατε το δωμάτιο; μήπως νομίζει ότι η αλλαγή είναι για το καινούργιο μωρό;

για δες το... λέω εγώ ότι μου έρχεται...

Καλημέεεεερα!!

Τσιπούρα πολύ ενδιαφέρον και σωστό το άρθρο που παρέθεσες. Και εγώ είμαι αυτής της άποψης: τα κιλά έρχονται και παρέρχονται, πιστεύω ότι είναι από τα ευκολότερα πράγματα για να διαχειριστούμε οι γυναίκες (ακόμα και αυτές με "κακό" μεταβολισμό). Έτσι όπως βλέπω την πορεία μου, πιστεύω πως όταν γεννήσω θα είμαι 2-3 κιλά περισσότερα από ό,τι ξεκίνησα, αυτά θα τα χάσω γρήγορα πιστεύω (χωρίς στερήσεις). Μετά έχω άλλα 10 κιλά για να φτάσω στα κιλά που είχα συνηθίσει τον εαυτό μου, τα πρώτα 5 θα φύγουν στο π&φ, τα υπόλοιπα πολύ πιο αργά επειδή στην ουσία θα αρχίσω να τσακώνομαι με τον οργανισμό μου (είναι πιο λίγα τα κιλά που ήμουν από αυτά που πρέπει να είμαι). Αλλά και πάλι με ένα μωρό να σε ζουζουνίζει, πιστεύω θα τα χάσουμε πιο γρήγορα από ό,τι παλαιότερα (που δεν υπήρχε το νινί)...

Ειρήνη μου μακάρι να μου την φέρουν να την δω...

τα κιλά μπορεί να είναι θέμα στην εγκυμοσύνη για αυτό παιδεύομαι (πίεση, ζάχαρο, μέση ας μην πηγαίνω και γυρεύοντας μεγάλη γυναίκα !) ... όταν έχει κάποια κοπέλα πολλάαααα από πριν εννοώ!!!!! εσεις είστε όλες μονΔελότατες! ο λόγος που παρέθεσα το αρθρο ήταν ακριβώς για να μην έχετε άγχη, η εγκυμοσύνη είναι κάτι το φυσιολογικό, λογικό είναι να πάρετε κιλάκια κι ακόμα πιο λογικό να τα χάσετε με υγειηνό τρόπο μετά! διαβάζω εδώ και στο parents για κοπέλες που πήραν 30 - 40 κιλά στην εγκυμοσύνη!!!! τί να πω;

να ενημερώσω ότι εγώ δεν ήμουν καλό κοριτσάκι σε σχέση με τη διατροφή μου για 5-6 μέρες... το άγχος με τσάκισε ρε γμτ και ξέσπασα στη γουρουνιά! πήγα χθες όμως στην διαιτολόγο ... τα ξαναμαζέψαμε τα ξαναμοιράσαμε...... :)

θα πάω διακοπές σχεδόν ΥΠΟ δίαιτα... αλλά δεν με χαλάει θα έχω και τα τυχερά μου! ας πάω παναγιά μου να χαλαρώσω χωρίς εννοιες κι ας τρωω κολοκύθι κάθε μέρα!

μέχρι την παρασκευή είμαι σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα, δεν με χαλάει σκάω με τη ζέστη και όλα αυτά τα θκατόφαγα που ρήμαξα τις προηγούμενες μέρες μου τσάκισαν το στομάχι, οπότε μια χαρά είμαι με τις σαλάτες μου και τα γιαούρτια μου :)

Κλέλια δεν σου είπα βρε; θα την έχεις αγκαλιά από την πρώτη μέρα :)

να με ακούς εμένα!

Πάντως τσιπουρόπαιδο με όσες κοπέλες πήραν 30 κιλά στην εγκυμοσύνη τους και το συζητήσαμε, έφτασα στο συμπέρασμα πως θέλει πολύ κόπο για να πάρεις τόοοοοσα κιλά. Δεν μιλάμε βέβαια για τις εξαιρέσεις που είχαν πλακωθεί στις ορμόνες ή είχαν πρόβλημα υποθυροειδισμού κλπ. Όλες όσες πήραν 30 κιλά στην εγκυμοσύνη έκαναν το εξής (όλες όμως): κατ' αρχήν κατέβαζαν ολόκληρο ταψί με γαλακτομπούρεκο ή προφιτερόλ (κυριολεκτικά, δεν άφηναν κομάτι, το έτρωγαν ΟΛΟ στην καθισιά τους). Το φαγητό τους - οποιοδήποτε φαγητό - είτε αυτό ήταν μακαρόνια, είτε φασολάκια, είτε φάβα, το έτρωγαν σε ΓΑΒΑΘΑ ΣΑΛΑΤΑΣ!!!!! Κάθε μέρα όμως!!!! Πρωί και βράδυ!!! Ε, τι περιμένεις να κάνει ένας οργανισμούλης από κάποιο σημείο και έπειτα?? Ξεχειλώνει ο φουκαράς...

GEXxp3.png

αυτό νομίζω κι εγώ ότι πραγματικά θέλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρεις 30 , 40 κιλά!

εγώ έχω ένα σχετικό υποθυροειδισμό (εχω κόψει το φάρμακο εδώ και 3 χρόνια περίπου και ευτυχώς πάω αρκετά καλά) για αυτό και χάνω δύσκολα πάρολο τα πάρα πολλά παραπανίσια που έχω! θυμάμαι όμως ότι στην εγκυμοσύνη πείναγα πάρα πολύ ... ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι αφενός πιο αδύνατη αφετέρου θα είμαι γιατί αλίμονό μου πιο συγκρατημένη με το φαγητό!

το καλό είναι ότι τώρα έχω συνηθίσει τη διακοπή του τσιγάρου οπότε δεν θα τρωω και για αυτό!

κλελούκο μου τί κάνεις; πως είναι τα κέφια σου; σήμερα έχεις γιατρούλη αν θυμάμαι καλά;

Αν είχες θέμα με τον θυρεοειδή σου, θα το λάβει υπόψην ο γιατρούλης σου και θα σου κάνει πιο συχνές εξετάσεις ώστε αν δει κάποιο θέμα, με χαπάκι να το λύσεις.

Αυτό που έγραψα αφορά περιπτώσεις σαν την ξαδέλφη μου που έφτασε στον 6ο μήνα με +27 κιλά (!!!!) για να αρχίσουν να ψάχνουν τι γίνεται. Ως έγκυος που ανέβαζε υψηλότατο ζάχαρο (καμία σχέση με το δικό μου), με ινσουλίνες κλπ και κομμένα γλυκά δεν πήγε κανενός το μυαλό να εξετάσουν Τ3 και Τ4??? Όταν το θυμήθηκαν και βρήκαν υποθυρεοειδισμό (δεν είχε θέμα προηγουμένως) τότε κατάλαβαν...

Σήμερα δεν έχω γιατρούλη για εξέταση, απλά θα πάω για να μου γράψει ινσουλίνες, ταινίες μέτρησης κλπ. Την άλλη Τρίτη πουρνό-πουρνό έχω πάλι doppler...

Τα κέφια μου δεν είναι τόσο καλά, οι "συνθήκες" βλέπεις...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχώς την προηγούμενη φορά δεν είχα κανένα θέμα με τις εξετάσεις μου και είχα χαρεί πάρα πολύ για αυτό γιατί περίμενα τα χειρότερα με τον θυροειδή....

αλλά όλα ήταν οκ από αυτή την άποψη

άλλωστε με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος,δεν το συζητώ, δεν αφήνω στην τύχη τέτοια θέματα!

πακέτο έφαγε η καημένη η ξαδέλφη σου! να αναφέρω ότι στην εγκυμοσύνη πιο έγκυρη μέτρηση είναι το FT3 & FT4 δηλαδή τα ελευθερα Τ3 & Τ4

την αλλη τρίτη πρώτα ο Θεούλης θα λείπω, θα προσπαθήσω όμωε να κλέβω internet για να μαθαίνω τα νέα σας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα τα μάθω :)

να είσαι πάρα πολύ χαρούμενη εντολή μου!

καλησπερα κοιλιτσες..ορμονες και στεναχωριες ακουω..λοιπον αφηστε τα κλαματα και ασχοληθειτε με δωματιακια, ρουχαλακια κλπ..αντε το φαγαμε το γαϊδαρο..τωρα θα μασησουμε???\

τσιπουρα χαστουκι θα φαω? απτο πρωι στα μαγαζια ειμουν..ααα εχουν κλιματισμο, μια χαρα ηταν..πηρα 1 μπιτζαμουλα, σαγιοναρες, 1 ακομα σουτιεν, σερβιετες κλπ για μαιευτηριο, 3 φορμακια (μονο 13 ευρω τα 3), ζακετακι,κλπ..σας ζαλισα..

ε μα χθες δακρυσε το ματι μου στο pc και σκυλοβαρεθηκα...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ευτυχώς την προηγούμενη φορά δεν είχα κανένα θέμα με τις εξετάσεις μου και είχα χαρεί πάρα πολύ για αυτό γιατί περίμενα τα χειρότερα με τον θυροειδή....

αλλά όλα ήταν οκ από αυτή την άποψη

άλλωστε με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος,δεν το συζητώ, δεν αφήνω στην τύχη τέτοια θέματα!

πακέτο έφαγε η καημένη η ξαδέλφη σου! να αναφέρω ότι στην εγκυμοσύνη πιο έγκυρη μέτρηση είναι το FT3 & FT4 δηλαδή τα ελευθερα Τ3 & Τ4

την αλλη τρίτη πρώτα ο Θεούλης θα λείπω, θα προσπαθήσω όμωε να κλέβω internet για να μαθαίνω τα νέα σας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα τα μάθω :)

να είσαι πάρα πολύ χαρούμενη εντολή μου!

α λοιπον απο τοτε που ειπα στο γιατρο μου οτι εχω θυροειδιτιδα και παιρνω χαπι δεν μου εχει ζητησει ποτε εξετασεις ουτε με εχει ρωτησει πως παω με το θεμα αυτο...

εγω ομως εχω τον ενδοκρινολογο μου ο οποιος με εβαζε να κανω μια φορα το μηνα εξετασεις, και ανεβασαμε λιγο τη δοση απο χαπι..απλα ειναι επικινδυνο για το μωρο αν το αφησεις ανεξελεκτο, και υπαιτιο αποβολλων το 1ο τριμηνο..

γιαυτο απορρω γιατι οι γυναικολογοι δεν δινουν σημασια στην παθηση αυτη..τι να πω?

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

ΑΧ όλες ξεκινήσατε ετοιμασίες από εβδομάδα βγαίνω αγορά και εγώ θα ξεκαθαρίσω να δω τι έχω από το προηγούμενο παιδί και μετά

άσχετο να ρωτήσω κάτι σεχ κάνετε ? εγώ κάνω κάθε μέρα :oops::oops::oops::oops:

έχω ένα θέμα και αγχώνομαι πολύ μωρέ να το πω στην γιατρό ντρέπομαι

και σε εσάς ντρέπομαι

:tongue::tongue:

ΑΧ όλες ξεκινήσατε ετοιμασίες από εβδομάδα βγαίνω αγορά και εγώ θα ξεκαθαρίσω να δω τι έχω από το προηγούμενο παιδί και μετά

άσχετο να ρωτήσω κάτι σεχ κάνετε ? εγώ κάνω κάθε μέρα :oops::oops::oops::oops:

έχω ένα θέμα και αγχώνομαι πολύ μωρέ να το πω στην γιατρό ντρέπομαι

και σε εσάς ντρέπομαι

sex???? τι ειναι αυτο? δε θυμαμαι...

εμενα δεν μαφηνει γιατρουλης γιατι απο το 1ο 3μηνο ειχα μερικη αποκολληση...

τωρα μου προκαλει συσπασεις στη μητρα και δεν θελω..αστα στερητικο συνδρομο εχουμε παθει...

παντως εχω ακουσει οτι το σεχ στον 9ο μηνα βοηθαει..ε εγω θα το ριξω στο περπατημα...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

sex???? τι ειναι αυτο? δε θυμαμαι...

εμενα δεν μαφηνει γιατρουλης γιατι απο το 1ο 3μηνο ειχα μερικη αποκολληση...

τωρα μου προκαλει συσπασεις στη μητρα και δεν θελω..αστα στερητικο συνδρομο εχουμε παθει...

παντως εχω ακουσει οτι το σεχ στον 9ο μηνα βοηθαει..ε εγω θα το ριξω στο περπατημα...

Ωχ κομμένο τελείως εσύ ?

εγώ από τη άλλη μουρλά σε αυτήν εγκυμοσύνη και 2 -3 φόρες την ημέρα ειδικώςστισ διακοπές

άστο καλύτερα και ανησυχώ

αλά δεν νιώθω κάτι σε πόνο

αντίθετα είναι παρά πολύ όμορφα

μέχρι και ο σύζυγος μου σχολίασε θετικά τις επίδοσης μου

Hλιάννα έχω να κάνω σεχ από τότε που κατάλαβα ότι είμαι έγκυος (δλδ 25 Ιανουαρίου). Ο γιατρός μου επέτρεπε από την 12η εβδομάδα και μετά, αλλά εγώ φοβόμουν, οπότε δεν...

Νομίζω ότι δεν κάνει κακό το σεχ, μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου πχ. υπάρχει πρόβλημα που έχουμε επαφές?? Υπάρχει πρόβλημα αν έχουμε παραπάνω από 1-2 επαφές την εβδομάδα? Οπότε θα σου πει ο γιατρούλης σου, μην κολλάς (μα και εσύ βρε παιδί μου σεξομάνιακ!! 2-3 φορές την ημέρα :tongue: ). Νομίζω ότι προς το τέλος της κύησης ο άντρας σου δεν πρέπει να εκσπερματώνει μέσα σου, διότι προκαλείται τοκετός (όχι εκείνη την στιγμή). Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρούλη σου...

Μαμουνάκι με 'γεια!!!

GEXxp3.png

Hλιάννα έχω να κάνω σεχ από τότε που κατάλαβα ότι είμαι έγκυος (δλδ 25 Ιανουαρίου). Ο γιατρός μου επέτρεπε από την 12η εβδομάδα και μετά, αλλά εγώ φοβόμουν, οπότε δεν...

Νομίζω ότι δεν κάνει κακό το σεχ, μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου πχ. υπάρχει πρόβλημα που έχουμε επαφές?? Υπάρχει πρόβλημα αν έχουμε παραπάνω από 1-2 επαφές την εβδομάδα? Οπότε θα σου πει ο γιατρούλης σου, μην κολλάς (μα και εσύ βρε παιδί μου σεξομάνιακ!! 2-3 φορές την ημέρα :tongue: ). Νομίζω ότι προς το τέλος της κύησης ο άντρας σου δεν πρέπει να εκσπερματώνει μέσα σου, διότι προκαλείται τοκετός (όχι εκείνη την στιγμή). Αυτό πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρούλη σου...

Μαμουνάκι με 'γεια!!!

Αχού ευχαριστώ για τον χρόνο σου την τηλ και την ρώτησα και μου είπε όσες φορές την μέρα αν νιώθω καλά

απλά αγχώνομαι μήπως

ο οργασμός προκαλεί

σύσπασης στην μήτρας μου

και με οδηγήσουν σε προορώ τοκετό

και μην κοροϊδεύετε σεξομανή

πέρναω τιν καλύτερη φάση με τον άντρα μου

και νιώθω και καπος που είμαι γκαστρομενη και κάνω όσα κάνω μην κάνετε να ντρέπομαι :oops::oops::oops::oops::oops:

Σταμάτα βρε πλάκα κάνουμε!!! :D

Το σεξ είναι υγεία, μην βλέπεις που εγώ είμαι χεσμεντέν και δεν θέλω!! Αν η μαμά νιώθει καλά, το μωρό νιώθει καλύτερα, μην αγχώνεσαι!!

Αφού ο γιατρός σου είπε όλα καλά, να μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις. Αν προκαλούσε συσπάσεις θα σου το έλεγε πάντως, οπότε συνέχισε κανονικότατα!!

Και να μην νιώθεις κάπως που θέλεις σεχ ούσα έγκυος! Οι ορμόνες κάνουν πανηγύρι (το ότι απέχω εγώ δεν σημαίνει ότι δεν θέλω)! Μακάρι όλες να περνούσαν τόσο καλά με τον σύντροφό τους και να χαιρόντουσαν κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης τους!

GEXxp3.png

όπα όπα όπα!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

είμαστε γυναίκες με τα όλα μας! :) όπως νοιώθει η καθεμιά ας κάνει αρκεί να είναι σύμφωνος ο/η γιατρός της! (τον σύντροφο δεν τον ρωτάμε καν χιχιχιχιχιχι)

μαμουνάκι με γειά και όχι χαστούκι αλλά φιλί! αφού είχε δροσούλα και δεν κουράστηκες καλά έκανες!

κι εμένα ο γυναικολόγος ήταν πολύ χαλαρος... ίσως γιατί του είχα πει ότι με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος, δεν αποκλειετε

τί να πω;

άντε να φεύγω σιγά σιγά

η κουμπαρούλα μου ψωνίζει σήμερα;

να ρωτήσω μία ακόμα φορά η Γκρέτα ;;;;;; κανένα νέο;;;;;;;;;;

αυτά και φιλιά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...