Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ploegisi εγώ δεν είμαι τόσο καλά αλλά δεν με βοηθάνε οι συνθήκες... Δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη, το μόνο ότι δεν την έχω πολυ-χαρεί εξαιτίας των... συνθηκών

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαλιέμαι και πολύ μάλιστα :(... Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες... :(

Λογικά θα γίνει με καισαρική, τώρα πια με το ζάχαρο δεν νομίζω να έχουν άλλη επιλογή... Οπότε πώς θα είμαι έξω από τον θάλαμο παρακολούθησης αφού δεν θα μπορώ να περπατήσω??

Και πώς θα την θηλάσω, με άντληση?? :(

Clelia μην σ'αγχωνει καλη μου

και η νυφη μου τους τελευταιους μηνες εκανε ινσουλινη και μετα βαλανε τον ανιψιο μου στην ΜΕΘ καιπηγαινει η νυφη μου και εβγαζε με αντληση γαλα και το εδιναν στον μικρο κι εκεινη εκανε καισαρικη πρωι και τ'απογευμα πηγε κανονικα και τον ειδε...

Μην σ'άγχωνει τιποτα ...για αυτο το θεμα ...

Μιλαω εγω που πριν μια ωρα νομιζα πως πεθαινα...:( πηγαμε σημερα με τον αντρουλη μου και πηραμε ρουχαλακια και διαφορα σκατολοειδακια {ψαλιδακι-βουρτσα για τα μαλλακια της- γαντακια- πυτζαμακια και πολλλαααα πολλλααα αλλααα} τον αμαζευτο ειχε ο ατιμος... ολα τα ηθελε ....αυτος εβαζε εγω εβγαζα:tongue::tongue:και οταν γυρισαμε στο πατρικο μου να τ'αφησουμε με επιασε κατι δεν ξερω πως να το πω:(:(και του λεω θελω να βγει απο μεσα μου δεν αντεχω αλλο πιεζομαι και εβαλα τα κλαμματα και συγχρονως με ξεματιαζε η πεθερα απο την Κρητη και ημουν στα μαυρα μου τα χαλιααααα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τι έγινε ρε κορίτσια?? Όλες το ρίξαμε στο κλάμα σήμερα???

Οι ορμόνες φταίνε, αυτό είναι σίγουρο... Εγώ κάθε φορά που συγχίζομαι νομίζω ότι κάνω κακό στο μωρό και μετά έχω τύψεις και πάλι κλαίω...

Φωτεινή, μακάρι να γίνει και σε μένα έτσι όπως έγινε και με την νύφη σου...

GEXxp3.png

Προληπτικα τα βαζουν στην ΜΕΘ ... ειχε τοσα παιδακια εκει μεσα...το καθενα με το δικο του προβληματακι.

Ελα μην στεναχωριεσαι .....

9zlup2.png

Εγκυουλες μου καλησπέρα

έχω αργό ιντερνέτ είμαστε στην δροσιά περνάμε φανταστικά

έχω αρχηση να αγωνιώ

παίρναει ο καιρός και θέλω να επιστρέψω

για τα ψώνια του μπέμπη :D:D:D:D:D:D

φιλία θα γράψω αύριο από το σπιτάκι μου

αν δεν καθίσουμε μέχρι παρασκευή στην δροσιά

;);););););)

θέλω να μου πείτε τι πήρατε???????????///

από πού???????????/

να μοιραστώ μαζί σας τα πάντααααααααααααα

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΧ τι φατσουλα θα είναι αυτός τι γλύκα ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σημερα το μεσημερι ξεχωρισα τι θα πλύνω και εγω και εκανα μια καταμετρηση..

Λοιπόν συνολικα, με αυτα που εχω και αυτα που θα αγορασω επιπλέον γιατι δεν συμπίπτουν οι εποχες γεννησης των παιδιων μου, συγκεντρώνω

1) 6-8 κοντομανικα βαμβακερα φανελάκια 0-3 μηνων (νομιζω δεν θα χρειαστειτε παραπάνω γιατι θα ξεπεταχτουν μεσα σε ενα μηνα, τα δικα μας ειναι σχεδον αθικτα...)

2) 10 βαμβακερα φορμακια (αυτα που μπαινει και το πατουσακι μεσα), τα ρουχακια τους δλδ τα μισα θα τα πάρω 0-3 και τα αλλα μισα 3-6 μηνων

3) 2-4 μακρυμανικα βαμβακερα φανελάκια 0-3 μηνων

4) 8-10 ζευγαρια καλτσακια (επειδη κρυωνουν τα ποδαρακια τους και θα ειναι και χειμωνας θα τα φορανε και μεσα απο το φορμακι)

5) 2-3 ζακετούλες για να τις φοραμε πάνω απο το φορμακι (΄κατα προτιμηση οχι πλεκτες, ειναι πολύ ζεστες)

6) 2-4 βελουτε φορμακια τα οποια εβαζα στον υπνο..Αυτα θα τα πάρω 3-6 μηνων

7) 6 Πανακια για το ρεψιμο ..Προσωπικα σαλιαρα χρησιμοποιησα οταν βαλαμε τις στερεες τροφες στο προγραμμα

Ααα επίσης εγω τα προτιμω ολα να κουμπωνουν απο κατω, οχι στο πλάι, ειναι πιο βολικα για την αλλαγη της πάνας

Δεν πήρα τα κλασικα πυτζαμακια (αυτα τα βαλαμε μετα το χρονο), σαλιαρες, τπτ σε φλις, και πλεκτο πήρα μονο το σκουφακι του και τα γαντακια του.Επίσης η φορμα εξοδου αποδειχτηκε χρησιμη, τωρα ειδικα για την πρωτη βολτουλα μες το Νοεμβριο θα ειναι οτι πρεπει!!

Κουβερτες και σεντονακια μην παρετε πολλά γιατι θα σας φερουν κιολας..Πάρτε μια κουβερτουλα του υπνου και 2-3 σετ σεντονακια..Επίσης βαμβακερες κουβερτουλες ή πικε πάλι απο 2-4 γιατι θα τις απλώνετε οπου τα ακουμπατε, σε κρεβατια, καναπέδες, ριλαξ..

Πετσετες δεν πήρα καθολου, χρησιμοποιησα τις ασπρες , αφρατες της προικας μου που ηταν ολοκαινουριες και αριστης ποιοτητας..

Σε υπνοσακο ποτε δεν μπήκε...Δεν τον αντεχε!!

Αν θυμηθω κτ αλλο θα επανελθω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπον σημερα η μητερα μου με την νυφη μου , μου πλυνανε τα πρωτα ρουχαλακια που ειχα παρει πριν λιγες βδομαδες της μικρης...τα οποια ειναι:

10 ζιπουνακια{ποδαρακια χερακια οξω ολα }

2 καλτσοπαπουτσακια :tongue::tongue:

ενα νυχτικακι που απο κατω εχει ενα λαστιχακι και κλεινει σουρα...

μια φλισ κυβερτουλα

10 πετσετακια για το ρεψιμο

5 σελτεδακια

η πεθερα μοιυ της εμπλεξε μια ζακετα... {θα την βαλω 2-3 φορες οταν θα ειναι μπροστα αυτη και μετα μακρυα... }

σαλιαρες που λενε τις ημερες της εβδομαδας :P

αυτα πλκυθηκανε και σημερα πηραμε

4 φορμακοπυτζαμακια βελουτε που ειναι μεσα ποδαρακια μακρυμανικα

γαντακια

4 ζιπουνακια με μακρυ μανικακι και ποδαρακια

μια ακομα κουβερτουλα

γαντακια ....

αχχχ και κατι αλλα πηρα δεν τα θυμαμαι τ αφησα στην μανουλα μου γι ανα τα πλυνει και να παω εγω την τεταρτη να τα σιδερωσω και να αρχιζω να ετοιμαζω την περιβοητη βαλιτσουλα .. αν και μια γειτονισα που γεννησε την πρηγουμενη εβδομαδα δεν πηρα και πολλα μαζι της απο οτι μου ειπε η μητερα της το πρωι ...........

Κι αυριο θα παμε για τα επιπλακια της ... χαχαχαχ

και την ερχομενη εβδομαδα αρχιζει η μετακομιση ... εγω ειπα θα μου βαλουν στο παιδικο τα πραγματα της κι αυτοι θα κανουν την υπολοιπη μετακομιση εγω θα ασχοληθω με της μικρης και μονο

9zlup2.png

κορίτσια μου να ξέρετε ότι σας διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σας παρόλο που δεν γράφω συχνά. Λίγο τα παιδιά, λίγο οι δουλιές, η ζέστη δε μου επιτρέπουν να γράφω όσο συχνά θα ήθελα. Πάντα όμως μαθαίνω τα νέα σας.

Τσιπουρίτσα χρόνια σας πολλά!!!! πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!!

Clelia στα μαθήματα μας είπανε ότι οι κοπέλες που κάνουνε καισαρική προγραμματισμένα απλά αργεί το γάλα τους μια μέρα παραπάνω και ότι χρειάζονται λίγη παραπάνω βοήθεια στο θηλασμό μια και έχουν την τομή, φυσικά όμως μπορούν να θηλάσουν. Εσένα μάλιστα δε σε φοβάμαι μια και σε βλέπω αποφασισμένη και αρκετά ενημερωμένη. Αν χρειαστείς θήλαστο μπορείς να νοικιάσεις από το μαιευτήριο που είναι καλύτερα μια και είναι επαγγελματικά. Και η δική μου γνώμη είναι αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος να μη καταφύγεις στο θήλαστρο.

Αγγελική μακάρι το πρόβλημα να είναι το κρεβάτι και να λυθεί αλλά ούτε εγώ το πιστεύω αυτό. Όταν τη βάζεις στη κούνια της και κάθεσαι στην καρέκλα προσπάθησε να μη τη μιλάς γιατί αυτό επιδιώκει και αυτή. Η δικιά μου ένα διάστημα σπάραζε στο κλάμα (η ψεύτρα!) μέχρι που καταλάβαινε ότι δεν της έδινα καθόλου σημασία και στο λεπτό ξάπλωνε και κοιμότανε. Είναι πολύ πονηρά, ειδικά τα κορίτσια, εμείς έχουμε πολλούς θεατρινισμούς τελευταία :tongue:

Βλέπω ότι όλες έχετε αρχίσει τις προετοιμασίες! Μπράβο κορίτσια!!! Νομίζω και εγώ ότι έχω τελειώσει τα περισσότερα και είναι ήδη στη θέση τους τακτοποιημένα. Το σαββατοκύριακο είχα κάποιους πόνους στην μέση και στη κοιλιά, έμοιαζαν λίγο με τους πόνους περιόδου. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν προπαρασκευαστικές συσπάσεις, αν και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα τέτοια θέματα.

Για τα ρουχάκια θα δω και θα σας πω, αν και έχω αρκετά πράγματα από τα δυο προηγούμενα παιδιά, κάθε φορά παίρνεις και κάτι παραπάνω και έχουν μαζευτεί ουκ ολίγα.

Καλό βράδυ σε ΟΛΕΣ!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρες στις Πεπέλες!

που είστε καλέ; εξαφανιστήκατε με τη ζέστη;

δεν το συζητώ αποπληξία ..... μέσα και πάλι μέσα με το αρκουδίσιον αγκαλιά!

μην τολμήσετε να πάτε βόλτες σήμερα κλπ γιατί θα γίνω ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!

Ελένη μου καιρό είχα να σε ακούσω! ετοιμάζεσαι κι εσύ! με το καλό κοπέλα μου!

Για τα πονάκια κλπ που λες μιλησες με τον γιατρό σου; όχι ότι είναι τίποτα, εσύ είσαι βετεράνα μάνα αλλά για εμας τις ασχετες!

Και η Εβελίνα κάνει σκέρτσα; χμ χμ χμ όντως παμπόνηρα είναι!

Φωτεινή με γειά τα ψωνάκια της μικρής, όσο για την μετακόμιση με προσοχή!

Πετρούλα μου ωραία τις οργάνωσες τις πεπέλες μας!

φιλιά σε όλες σας!

Διαφημίσεις

bonjour....

Αχχχ εχω καμια ωρα και κατι που ξυπνησα ...

απλωσα κατι ρουχα που εβαλα το βραδυ για πλυσιμο ...

εβαλα 2ο πλυντηριο

και τωρα θελω να παω να παρω δωρο γα τα γεννεθλια της νυφης μου...:)

και θελω να παω τ'απογευμα για τα επιπλα της μικρης....

τσιπουριτσα εγω στην μετακομιση θα διαταζω χαχαχαχα 8)8)8)8)8):cool:

9zlup2.png

Χμμμμμ

μολις βγω απο το νοσοκομειο και μετα απο λιγο καιρο δω και πως μου μενουν κιλα εχω φυγει για διατροφολογο .... δεν υπαρχει 2η σκεψη με τιποτα.:)

Για την ωρα σας αφηνω θα τα πουμε αργα το βραδακι γιατι σημερα εχουμε πολλα να κανουμε ...να παμε για τα επιπλακια της μικρης και να ψησουμε στην ταρατσα σημερα εχει γεννεθλια η νυφη μου και η ταρατσα σημερα θα μυριζει ψαρακι ;)

παω στην μαμα μου τωρα να φαμε παστιτσιο χιχιχιχι

ποικιλια εχουμε σημερα χιχιχιχ

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσιπούρα δεν με αγχώνει τόσο το θέμα του θηλασμού, όσο μου την σπάει που το μωρό δεν θα το έχω από την πρώτη στιγμή δίπλα μου!! Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλω μονόκλινο. Ούτε η παρακολούθηση σαν διαδικασία με αγχώνει, διότι ξέρω πως γίνεται για το καλό του μωρού. Αλλά θα είναι μόνο του χωρίς εμένα δίπλα :(

κλελουκω μου επειδη καταλαβαινω αυτο που λεσ θα σου πω την εμπειρια μου για να ησυχασεισ....στην αγγελικη οταν με ανεβασαν στο δωματιο επειτα απο την καισαρικη ,το μωρο δεν μου το εφεραν...επρεπε να μπει θερμοκοιτιδα!!!!δεν σου κρυβω οτι με πειραξε ...αλλα με τα οσα ειχα τραβηξει στο παρελθον.... ειχα ενα χαμογελο κ μια ευτυχια στο προσωπο μου που αφου με διαβεβαιωσαν οτι ολα καλα με την μικρη ημουν απολυτα ευτυχισμενη κ ασ μην την ειχα μαζι....απορρω κι εγω με την υπομονη μου αλλα ετσι ειναι!!!ημουν τρισευτυχισμενη κ μονο που ηξερα οτι ειναι καλα!!!!!!...στο τελοσ ανταμειφτηκα αφου κατα τισ 7 το απογευμα μου την εφεραν τελικα!!!!

θα πανε ολα καλα...μην σκασ με τετοια ε?????

10 ζιπουνακια{ποδαρακια χερακια οξω ολα }

απλα να σχολιασω οτι τα ζιπουνακια ,οντωσ χρειαζονται πολλα ,αφου στην αρχη τα φοραμε χειμωνα -καλοκαιρι μεσα απο τα ρουχαλακια τουσ....το καλοκαιρι μονο αυτα αλλα το χειμωνα μεσα απο τα φορμακια τουσ!!

Αγγελική μακάρι το πρόβλημα να είναι το κρεβάτι και να λυθεί αλλά ούτε εγώ το πιστεύω αυτό. Όταν τη βάζεις στη κούνια της και κάθεσαι στην καρέκλα προσπάθησε να μη τη μιλάς γιατί αυτό επιδιώκει και αυτή. Η δικιά μου ένα διάστημα σπάραζε στο κλάμα (η ψεύτρα!) μέχρι που καταλάβαινε ότι δεν της έδινα καθόλου σημασία και στο λεπτό ξάπλωνε και κοιμότανε. Είναι πολύ πονηρά, ειδικά τα κορίτσια, εμείς έχουμε πολλούς θεατρινισμούς τελευταία :tongue:

Ειρηνη μου, χωρις να θελω να κανω την εξυπνη, νομίζω πως το προβλημα της Αγγελικης δεν ειναι το κρεβατι γενικα αλλα το δικο ΣΑΣ κρεβατι..Μακαρι με το καινουριο που θα της παρετε της να μην εχετε κανενα απολύτως θεμα!!!

αχ βρε κοριτσια πολυ το σκευτομαι κ το πιστευω κ μεσα μου οτι το θεμα τησ ειναι απλα το <κρεβατι μασ >και οχι ενα αλλο κρεβατι!!!!!!!!!!!...για λιγεσ μερεσ ηθελα να πιστευω οτι απλα βαρεθηκε την κουνια ή κατι τετοιο αλλα απατομουν εντελωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελενακι μου η δικια σου τα εκανε ολα αυτα για καποιο λογο ή ετσι απλα?δοκιμασα κ αυτο που ειπεσ αλλα κ να μην τησ μιλαω μετα οπωσ κ να χει αρχιζει και σπαραζει με αναφιλητα και λοιγμουσ!!!!(μιλαμε για πανω απο μισαωρο.....!)απορρω κ εγω πωσ αντεχω να την αφηνω ετσι αλλα ειπα να το προσπαθησω κ αυτο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέεεεερα!!

Τσιπούρα πολύ ενδιαφέρον και σωστό το άρθρο που παρέθεσες. Και εγώ είμαι αυτής της άποψης: τα κιλά έρχονται και παρέρχονται, πιστεύω ότι είναι από τα ευκολότερα πράγματα για να διαχειριστούμε οι γυναίκες (ακόμα και αυτές με "κακό" μεταβολισμό). Έτσι όπως βλέπω την πορεία μου, πιστεύω πως όταν γεννήσω θα είμαι 2-3 κιλά περισσότερα από ό,τι ξεκίνησα, αυτά θα τα χάσω γρήγορα πιστεύω (χωρίς στερήσεις). Μετά έχω άλλα 10 κιλά για να φτάσω στα κιλά που είχα συνηθίσει τον εαυτό μου, τα πρώτα 5 θα φύγουν στο π&φ, τα υπόλοιπα πολύ πιο αργά επειδή στην ουσία θα αρχίσω να τσακώνομαι με τον οργανισμό μου (είναι πιο λίγα τα κιλά που ήμουν από αυτά που πρέπει να είμαι). Αλλά και πάλι με ένα μωρό να σε ζουζουνίζει, πιστεύω θα τα χάσουμε πιο γρήγορα από ό,τι παλαιότερα (που δεν υπήρχε το νινί)...

Ειρήνη μου μακάρι να μου την φέρουν να την δω... Στην ξαδέλφη μου την πρώτη μέρα δεν της έφεραν το μωρό, παρά για 3' με το ρολόι και δεν την άφησαν να το αγκαλιάσει :(. Ούτε μπορούσε να πάει η ίδια επειδή ήταν με καισαρική... Βέβαια και τα κορίτσια μου έγραψαν ιστορίες που δεν είχαν καμία σχέση με την ξαδέλφη μου... Σήμερα που θα πάω στον γιατρούλη για να μου γράψει ινσουλίνες και βλακειούλες θα τον ρωτήσω πιο συγκεκριμένα τι γίνεται στην παρακολούθηση μωρών με διαβητικές μαμάδες...

Φωτεινούλα καλά να περάσετε και καλά ψώνια!! Θα ψήσετε με τέτοια ζέστη?? Χαρά στο κουράγιο του ψήστη!!

Κορίτσια εγώ δεν έχω ιδέα τι έχω από ρούχα. Έπλυνα και σιδέρωσα 5-6 πλυντήρια αλλά θέλω να έρθει η μαμά μου και να ξεχωρίσουμε ποια είναι τα εσωρουχάκια τα πιτζαμάκια κλπ και κυρίως: να διαχωρίσουμε καλύτερα τα μεγέθη!! Έχω φορεματάκια που γράφουν 6Μ, αλλά είναι τόσο μικρούλια, ούτε σε νεογέννητο 2500 κιλών δεν νομίζω να του κάνουν. Θέλω βοήθεια σε αυτό!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...