Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαλιέμαι και πολύ μάλιστα :(... Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες... :(

Λογικά θα γίνει με καισαρική, τώρα πια με το ζάχαρο δεν νομίζω να έχουν άλλη επιλογή... Οπότε πώς θα είμαι έξω από τον θάλαμο παρακολούθησης αφού δεν θα μπορώ να περπατήσω??

Και πώς θα την θηλάσω, με άντληση?? :(

μια χαρά θα θηλάσεις καλέ! θα σου τη φέρνουν κανονικά να θηλάζει! όσο για την άντληση λένε ότι στην αρχή καλό είναι να αντλεί κανεις ώστε να κατέβει πιο γρήγορα το γάλα; κάτι τέτοιο σωστά έχω ακούσει ή άσχετο;

άλλωστε με την καισαρική να ξέρεις ότι το γάλα δεν έρχεται αμέσως, οπότε το πρώτο 24ωρο θα πάρει το πρωτόγαλα που θα έχεις και μετά θα την έχεις συνέχεια δίπλα σου!!!!! <3

ώστε τέλος σεπτέμβη! οκ θα πάω να κάνω κανένα μπανάκι να με δει η γκουσγκούνα σου μαυρισμένη!

γεια σου ρε παρθενοκουμπαρούλα μου!!! οκ τότε, τα ξαναλέμε 21 νοεμβρίου (εισόδια της θεοτόκου είναι τότε?)

όμως χρόνια πολλά για την επέτειό σας!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα!

και οι γονείς μου είχαν επέτειο γάμου χθες (31 χρόνια)...

κλέλια για πες για την κορτιζόνη... τι ακριβώς σου είπε και πότε θα την κάνεις? μια φορά ή πάλι καθημερινά? εμένα δε μου ανέφερε τίποτις!!!

για την καισαρική δε ρωτάω, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασιμένο το είχες ότι θα το κανες... αλλά μιλήσατε καθόλου σε ποια βδομάδα? γιατί εμένα μου είπε 37η - 38η!

χρόνια πολλά στους γονείς σου!!!!!!!! ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!

37η 38η δηλαδή αρχές οκτώβρη κουμπαρούλα μου; με το καλό! θα το συνδιάσω με το καζάνι που βάζουν τον οκτώβριο στην νάουσα!!!!!!! έρε τσίπουρα που θα πιω στην υγειά της γκουγκουφκίτσας σου!

μαμουνάκι με τσιπσάκια κλπ αλμυρά... λογικό είναι το πρηξιματάκι οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου! :)

ειρηνάκι μου σε ευχαριστώ κι εσένα για τις γλυκιές ευχές σου! να είστε κι εσεις πάντα καλά! όσο για τις μετρήσεις σου ένα θα πω ΣΚΟΡΔΑ! και για τα κιλά σου...... ΜΟΝΔΕΛΟΤΑΤΗ θα γεννήσεις!!!!!!!!!!!!

σας φιλώ πάλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

37η 38η δηλαδή αρχές οκτώβρη κουμπαρούλα μου; με το καλό! θα το συνδιάσω με το καζάνι που βάζουν τον οκτώβριο στην νάουσα!!!!!!! έρε τσίπουρα που θα πιω στην υγειά της γκουγκουφκίτσας σου!

ναι, αρχές οκτώβρη μάλλον, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και αν βέβαια το θελήσει και το γκουγκουφκάκι μας και δε βιαστεί! και να σου πω καλύτερα! δε θέλω σεπτέμβρη! κάτι μου κάνει! ενώ ο οκτώβρης έχει κι άλλο κύρος σαν μήνας!!! ε??? :tongue:

καζάνι! έχει και ο μπαμπας μου και κάθε χρόνο γίνονται τρελά γλέντια! αλλά εγώ φέτος θα γλεντήσω στο σπίτι! θα έρθουν όλοι οι φίλοι στο σπιτάκι μας και θα χαρώ κι εγώ! αλλά τι λέω? τα καζάνια μέχρι περίπου 10 δεκάμβρη πάνε, θα το προλάβω!!! ααααα! χάρηκα τώρα!

κλέλια μου εννοείται ότι δε θα χαλαστώ καθόλου για την κορτιζόνη! αν χρειαστεί βέβαια, είπαμε! μάλλον θα πρέπει να ρωτήσω κι εγώ αρκετά πράγματα ακόμη το γιατρό, για την παρακολούθηση κλπ... πωπω! έχω μέλλον!

ειρηνάκι ναι, κι εσένα οι τιμούλες σου ηταν παραπάνω κι από τις δικές μου, αλλά φάινεται ότι ήταν σε τιμές μετά μεσημεριανού η βραδυνού! οι δικές μου και της κλέλιας έχουν θεματάκι οι νυχτερινές... οπότε μάλλον για υτό και οι ινσουλίνες! μια χαρά και τα κιλάκια σου! σούπερ! στα ίδια είμαστε, αλλά εγώ με διαιτούλα από την αρχή, ενώ εσύ! τυχερούλα! να πάρετε και κρεβατάκι στην αγγελικούλα να συνέλθει μια ώρα αρχίτερα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπούρα νομίζω αν δεν υπάρχει ανάγκη (θερμοκοιτίδα κλπ) καλό θα είναι να μην κάνεις άντληση πριν περάσουν 40 ημέρες. Αφενός για να μην μπερδεύεται το παιδί με τις θηλές, αφετέρου άλλο να "εκπαιδεύσει" το στήθος σου για θηλασμό το μωρό, και άλλο ένα μηχάνημα (ξε-βυζοτήρι)...

ΧΑ!! Σιγά μην μπορείς να πιείς τσίπουρα τον Οκτώβρη!! ΧΑ !! Και ο νοών νοείτω!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ναι, αρχές οκτώβρη μάλλον, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και αν βέβαια το θελήσει και το γκουγκουφκάκι μας και δε βιαστεί! και να σου πω καλύτερα! δε θέλω σεπτέμβρη! κάτι μου κάνει! ενώ ο οκτώβρης έχει κι άλλο κύρος σαν μήνας!!! ε??? :tongue:

OCTOBER POWER!!!!! (πιάνει από σεπτέμβρη μέχρι αρχές ιανουαρίου για την vasdeli μας και .... θα δούμε για μένα... )

Τσιπούρα νομίζω αν δεν υπάρχει ανάγκη (θερμοκοιτίδα κλπ) καλό θα είναι να μην κάνεις άντληση πριν περάσουν 40 ημέρες. Αφενός για να μην μπερδεύεται το παιδί με τις θηλές, αφετέρου άλλο να "εκπαιδεύσει" το στήθος σου για θηλασμό το μωρό, και άλλο ένα μηχάνημα (ξε-βυζοτήρι)...

ΧΑ!! Σιγά μην μπορείς να πιείς τσίπουρα τον Οκτώβρη!! ΧΑ !! Και ο νοών νοείτω!!!

πιο καλά θα σου απαντήσουν οι ήδη μανούλες, αλλά από ότι έχω δει στην αρχή ενδείκνειται για το στήθος κλπ, θυμάμαι φίλη μου που είχε σύμβουλο γαλουχίας και της είχε πει να αντλεί αβέρτα να μου λέει:

- ξέρεις τί είναι να μην σε ξυπνάει το μωρό τη νύχτα για να φάει αλλά να πρέπει να σηκώνεσαι για να τρομπάρεις;;;; :o

όλες αυτές οι απορίες που έχουμε ως ασχετούλες θα λυθούν άμεσα!!!!!

προσπαθήστε όμως να έχετε κάποια σύμβουλο γαλουχίας, είναι πολύ σημαντικό και σε γλυτώνει από πολύυυυ κόπο, ταλαιπωρία, πόνο και απογοήτευση! έχει την τέχνη του κι αυτό! :)

όταν θα έρθει η δίκη μου η ώρα θα τα ξέρω όλα από εσας!!!!!! δεν το συζητώ!

τίποτα και κανένα δεν θα χρειαστώ!

όσο για τα τσίπουρα.... γειά μας και ότι ήθελε προκύψει αγαπούλα <3

Kαλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τσιπουρακι να ζησετε και να γιορτασετε πολλές πολλές πετειους με το συζυγο!!!Να ειστε ευτυχισμενοι και του χρονου τριπλοί!!!

Ploegisi να ζησουν κι οι δικοι σου!!Υγεια και ευτυχια ευχομαι και να καμαρωνουν την οικογενεια τους!!!

Ειρηνη μου, χωρις να θελω να κανω την εξυπνη, νομίζω πως το προβλημα της Αγγελικης δεν ειναι το κρεβατι γενικα αλλα το δικο ΣΑΣ κρεβατι..Μακαρι με το καινουριο που θα της παρετε της να μην εχετε κανενα απολύτως θεμα!!!

Να σας πω και τη γνωμη μου απο την εμπειρια μου για την αντληση τις πρωτες σαραντα μερες..Ειδικος δεν ειμαι αλλα ξερω οτι καλύτερη αντλία απο το παιδι δεν υπάρχει και τις πρωτες μερες αν δεν υπαρχει λόγος (ιατρικος) καλά ειναι το παιδι να μπαινει στο στηθος για να ρυθμιζει το ιδιο την παραγωγη του γαλακτος βασει της ποσοτητας που αυτο χρειαζεται..Το θηλαστρο μπορει να δημιουργησει πολύ ευκολα υπερπαραγωγη που δεν μπορει η μητερα να διαχειριστει (ειναι πραγματι δυσκολο) και φυσικα ουτε και το παιδι να το πιει καθως τις πρωτες μερες η ποσότητα που του χρειαζεται ειναι περιπου 30 -50 ml

Κλέλια μια χαρα θα θηλασεις ακομη κι αν το μωρακι κατσει για ενα 24 ωρο υπο παρακολουθηση..ξερω αρκετες περιπτωσεις προωρων παιδιων που ηπιαν μονο μητρικο γαλα 2 μηνες σε θερμοκοιτιδα..Απιστευτο???

Απλά καλύτερα ειναι αυτες τις πρωτες μερες (θα σου πουν και οι ειδικοι ή οι μαίες) να μη χρησιμοποιησεις το δικο σου θηλαστρο αλλα να νοικιασεις για τις λίγες ωρες που θα το χρειαστείς ενα νοσοκομειακο που σε τετοιες περιπτωσεις και πριν εδραιωθει η γαλουχια ειναι το πιο καταλληλο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Πετρούλα!!!! είδες η μάνα τελικά τελικά :)

Κλέλια δεν μου αρέσει που είσαι αγχωμένη ! το μωράκι στην χειρότερη περίπτωση θα το έχουν 24 ώρες! τα μωράκια την πρώτη μέρα ψευτοτρώνε... το πρωτόγαλα πρέπει να πάρουν και θα το πάρει!!!!!!! μετά θα γίνεις σούπερ βυζαροταίστρα!

επίσης να σας πω ότι δεν θα χρειαστεί καμιά σας θερμοκοιτίδα! εγώ γεννήθηκα 8 μηνών και 4-5 ημερών, ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα! ορίστε μια τσιπούρα με τα όλα μου! πόσ μάλλον εσεις που θα γεννήσετε τελειόμηνες 37- 38 εβδομάδες το νωρίτερο! σούπερ και σκόρδα!

φιλι

Πετρούλα πως πάτε με το δωμάτιο;

Αχχχ αγχωθηκα πάλι..χαχα Με επιασε μια τεμπελιτιδα, αλλο πραγμα!!!

Πρεπει να το ξαναπιασω το θεμα και να βαλω στοχο μεχρι τελος Αυγουστου (που θα ανοιξει και το εργοστασιο) να εχω ετοιμη την παραγγελία...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μπράβο Πετρούλα μου έλυσες μία απορία πριν καν την διατυπώσω: αν δλδ στο νοσοκομείο πρέπει να πάρω το δικό μου θήλαστρο. Αλλά αφού λες όχι, οκ...

Τσιπούρα δεν με αγχώνει τόσο το θέμα του θηλασμού, όσο μου την σπάει που το μωρό δεν θα το έχω από την πρώτη στιγμή δίπλα μου!! Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που θέλω μονόκλινο. Ούτε η παρακολούθηση σαν διαδικασία με αγχώνει, διότι ξέρω πως γίνεται για το καλό του μωρού. Αλλά θα είναι μόνο του χωρίς εμένα δίπλα :(

GEXxp3.png

Μπράβο βρε Πετρούλα!!!! είδες η μάνα τελικά τελικά :)

Κλέλια δεν μου αρέσει που είσαι αγχωμένη ! το μωράκι στην χειρότερη περίπτωση θα το έχουν 24 ώρες! τα μωράκια την πρώτη μέρα ψευτοτρώνε... το πρωτόγαλα πρέπει να πάρουν και θα το πάρει!!!!!!! μετά θα γίνεις σούπερ βυζαροταίστρα!

επίσης να σας πω ότι δεν θα χρειαστεί καμιά σας θερμοκοιτίδα! εγώ γεννήθηκα 8 μηνών και 4-5 ημερών, ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα! ορίστε μια τσιπούρα με τα όλα μου! πόσ μάλλον εσεις που θα γεννήσετε τελειόμηνες 37- 38 εβδομάδες το νωρίτερο! σούπερ και σκόρδα!

φιλι

συμφωνω η αδερφη μου 8μηνιτικη δεν μπηκε θερμοκιτιδα...εγω παλι 3800κιλα 40 εβδομαδων μπηκα λογω ικτερου..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

θα έρθω να σου μπαστακωθώ εγώ δίπλα σου και θα σε τρελάνω στο μπλα μπλα... ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι 24 ώρες!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιι

δεν θα χρειαστεί θα δεις!

Διαφημίσεις

θα έρθω να σου μπαστακωθώ εγώ δίπλα σου και θα σε τρελάνω στο μπλα μπλα... ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι 24 ώρες!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιι

δεν θα χρειαστεί θα δεις!

<3 <3 <3

GEXxp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

έχω φρικάρει!!! δεν αντέχω άλλο! δεν την παλέυω!!! με τη ζέστη και με τα φουσκώματα που έχω που και που... σκαταααααααααα!!! σαν ανίκανο νιώθω!!! και γκρινιάζω συνεχώς, και με πιάνουν και τα κλάματα... πφφφφφ!!!

ας αλλάξω θέμα... αύριο θα πάμε με τη μανούλα για ψώνια για τη γκουγκουφκίτσα! και έχω ζαλιστεί... πόσα πρέπει να πάρω... ποια πρέπει να πάρω... να είναι ψιλοκαλοκαιρινά ή ψιλοχειμερινά???

πήρα κανα 2 τηλέφωνα σε φίλες και ξαδέρφες που γέννησαν τέτοια περίοδο και με ενημέρωσαν αλλά το κλου ήταν ότι "θα δεις στην πορεία - κάθε παιδί είναι διαφορετικό"... η μια έχει και δίδυμα και λέει το καθένα άλλα χούγια έχει!!! ξαναπφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!

για σώστε λιγάκι οι παλιές!!!

1. τα φλισάκια τελικά επιτρέπονται???
  2. να πάρω και κανένα βελουτέ ή μόνο βαμβακερά φορμάκια?
  3. καλτσάκια - γαντάκια - σκουφάκια???
  4. ζακετούλες?
  5. κουβέρτες βαμβακερές???
  6. πιτζαμάκια ναι??? ή όχι???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ίσι!! Ούτε έγκυος να ήσουν κορίτσι μου!!! :tongue::D

Πάντως έχει πλάκα!! Από το μνμ σου φαίνονται οι μεταβολές διάθεσης...

Περιμένω και εγώ απάντηση για τις απορίες σου από τις πιο έμπειρες...

GEXxp3.png

Ίσι!! Ούτε έγκυος να ήσουν κορίτσι μου!!! :tongue::D

Πάντως έχει πλάκα!! Από το μνμ σου φαίνονται οι μεταβολές διάθεσης...

Περιμένω και εγώ απάντηση για τις απορίες σου από τις πιο έμπειρες...

ναι ε??? φαίνονται πολύ??? εσύ όλα οκ? μόνο εγώ είμαι χάλια???:rolleyes:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

και να διευκρινήσω ότι οι απορίες μου αφορούν τον πρώτο μήνα!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κουμπαρούλα μου είσαι μέσα στην γκαστριά! χιχιχιχιχι

τέλειο και σκόρδα!

πάρε ότι σου πούνε τα κοριτσάκια! ας κάνει κάποια μία λίστα!

επίσης και σε κάποια καταστήματα μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά πρόσεξε μην σε εκμεταλευτούν!

φιλί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...