Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρονια Πολλα στις εορταζουσες μανουλιτσες....

Εγω πριν 30 λεπτα μπηκα σπιτακι μου... Αχχχ σημερ ατο καταχαρηκα οσο ποτε.... παιξαμε μπουγελο εγω ο αντρουλης μ και ο κουμπαρουλης μου... πηραν τα καθικακια 2 λαστιχα και παιζαμε στο γκαζον του εξοχικου του κουμπαρου μου ... καλα εμενα δεν με πολυπλησιαζαν απο καποια στιγμη και μετα που τσιριξα απο το κρυο νερο που εφαγα αποτομα:P:mad::P:mad:

Μετα ομως με κανανε μπανιο και οι δυο μας χιχιχιχι αμε αμε με σαμπουαν και μαλακτικο κανονικοτατα και το κορμακι μου το σεξυ το φιδισιο .... πως τεω ετισ η ατιμη σημερις..χιχιιχ

παντως αυτο με το πριξιμο το εχω κι εγω ... κι ανακαλυψα οτι οταν φοραω ανοικτο παπουτσακι πεδιλο η παντοφλιτσα τα ποδαρακια μου γινονται σαν τυμπανα:? τι σε νερο κρυο που μου ειπε η γιατρος μου με αλατα να τα βαζω τι σηκωμενα ψηλα τιποτα...

Αθλητικα παπουτσια φοραω απο την ωρα που θα ξυπνησω μεχρι που θα κοιμηθω... κι εμενα με ψαχνει η γιατρος μου καθε φορα στα ποδια μ και ειμαι πρησμενη εδω και καιρο .. αλλα δεν βλεπει κατι το ανησυχιτικο απλα δνε τρωω και πολυ αλατι ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσούπρες!!!

Τι κανετε???

Τσιπουριτσα, Μαρια, Δεσποινα, Γιωτα, Νένα (??) να ειστε γερες, να χαίρεστε τις οικογενειες σας και με το καλό να αγκαλιασετε τα καινουρια μωρακια σας!!!

Ειρηνη να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να την καμαρωσετε οπως εππιθυμειτε!!!

Αλλά έχω μια ερώτηση προς Stone! Τι θα πει ντουντούνα;:):mrgreen:

χαχα τωρα που θα εχεις κι εσυ τρεις σαν και μενα θα καταλάβεις....;);)

Αντε εσυ εχεις κι ενα μνακι (που λέει και η Κλέλια) για να σπάει η μονοτονια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημέρα και καλή βδομάδα!

άντε με το καλό να επιστρέψουμε στην πόλη και να ξαναβρούμε τους ρυθμούς στη δουλειά μας!!! δεν το λέω για μένα, το αμόρε έχει σκάσει! δε μπορεί έτσι!

χρόνια πολλά κι από δω σε όσες γιόρταζαν! και σε όσες έχουν δικούς τους που γιορταζαν... και μακάρι η μανούλα παναγίτσα να μας έχει στην αγγαλιά της όπως το χριστούλη!

Πήρα την ενδοκρινολόγο, της είπα τις μετρήσεις και μου είπε ότι πρέπει να κάνω 4 μονάδες ινσουλίνης κάθε βράδυ. Και αυτό διότι ξυπνάω με υψηλό ζάχαρο γι' αυτό συνεχίζει και μετά τα γεύματα να είναι τσιμπημένο. Κατά την διάρκεια της ημέρας φτιάχνει, αλλά το πρωί κυρίως είναι το πρόβλημα...

κλέλια μου η μετρήσεις σου είναι παρόμοιες με τις δικές μου! κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω, με τις τιμές πρωινής νηστείας ανεβασμένες! βέβαια ήταν γύρω στο 100 όταν ξεκίνησα την ινσουλίνη με 12 μονάδες, έπεσε κάτω από 95 για λίγο, ανέβηκε ξανά γύρω στο 100, τώρα κάνω 14 μονάδες εδώ και 3 βδομάδες και όλα καλά! τυχαίνει πάντως και κάποιες μέρες να είναι αυξημένη η τιμή η πρωινή! απίθανα πράγματα! 110 το πρωί, 111 μετά το μεσημεριανό και 109 μετά το βραδυνό!!! πραγματικά απίθανο, αλλά όπως λέει και ο ενδοκρινολόγος, αυτό προκαλεί ο διαβήτης κύησης, και γι αυτό φοβούνται και θέλουν παρακολούθηση! απ' ότι μου είπε, αυτό σημαίνει ότι το συκώτι δεν κάνει τον κατάλληλο μεταβολισμό το βράδυ για 2 άτομα (εμένα και του μωρού), για υτό και δείχνει αυτές τις τιμές! επίσης κι εμένα η διατροφή μου δεν είναι μόνο κολοκύθι! έχει πολύ κρέας και αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά έτσι όπως λέει να τα μαγειρεύω, καλύτερα κολοκύθι να έτρωγα! άντε να μην παραπονιέμαι, μια χαρά, έχω βρει το ρυθμό μου!

καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες, καλο κουράγιο ειρηνάκι με τη μικρή σου - προσπάθησε να ακολουθήσεις αυτά που σου είπαν τα κορίστια! πετρούλα μια χαρά σε βρίσκω με το παιδικό! βασδελάκι να στείλω πάνες???:tongue: νένα, έλενα, φωτεινή, μαμουνάκι, ελένη και κουμπαρούλα! φιλάκια πολλά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

GastroPepelares μου καλή μας εβδομάδα και χρόνια πολλά!!!!!!

Να σας ευχαριστήσω για τις ευχές αλλά εγώ γιορτάζω ως παρθένα τον Νοέμβριο :o χιχιχιχιχι

Από την άλλη όμως γιόρταζα χθες διότι έχουμε επέτειο με τον καλό μου στις 15 Αυγούστου, κλείσαμε 4 χρόνια ! (έκανε η παναγία το θαύμα της και κυριολεκτικά μου τον έστειλε να μου χτυπήσει την πόρτα χιχιχιχι )

Ειρήνη όταν μου έφερε λουλούδια λίγο απογοητεύτικα... σαν να περίμενα ένα μπουκέτο τσιπούρες.... πιο πρωχο.... χιχιχιιιχι

Μαράκι, Γιωτίσα, Δεσποινάκιον, Νένα να είστε γερές, δυνατές, χαμογελαστές και με ένα πόνο τα μωράκια να έρθουν στην αγκαλίτσα σας!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνάκι μου να χαίρεσαι την Αγγελικούλα σου!!!!!!!!! Με το καλό και συνέχεια της πριγκηποσυμμορίας!!!! χιχιχιχιχι

Πρόλαβα και σας διάβασα (έλειπα το σκ με τον ανηψιό μου!!!!!!! τρέλα δεν σας λέω τίποτα άλλο) και μια χαρά σας βρίσκω!

Ενα θα σας πω, η μεταφορά στο εξοχικό με μωρό ήταν ΥΠΕΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! το τρελό φορτηγό είμασταν! μια μπουκιά μωρό και θέλει τόσα πράγματα!!!!!!! χαμός!

Κλέλια ξέρω ότι δεν μασας.... μίλα με γιατρούς, έχεις και την κουμπάρα μου να σε καθοδηγήσει, δεν σου λέω για την Δεσποινα γιατί τα έχει κολοκύθια με τη ρίγανη χιχιχιχιχιχιιχ . Δεσποινάκι φιλί!

Vasdelion τρέλα ο τσουτσουνάτος!!!!!!!! άντε με το καλό να συμπεθεριάσεις με την Κλέλια κι εγώ κουμπάρα των παιδιών! χιχιιχιιχιχιχι

Πετρούλα, Κουμπαρούλα, καλημέρα!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Τσιπούρα χρόνια σας πολλά!! Να τα 100στήσετε και πάντα χαρούμενοι και με λεφτά (ωραία ευχή δεν είναι αυτή??)!!!

Μίλησα με τον γυναικολόγο μου, τελικά δεν με πήρε τηλ. πίσω το Σάββατο επειδή εγώ καλούσα στο ιατρείο του. Είχα την εντύπωση ότι έπαιρνα στο κινητό του ,αλλά σήμερα συνειδητοποίησα ότι πήρα στο ιατρείο (στόοοοοοοκος)...

Μου είπε ότι όντως το μωρό θα μπει παρακολούθηση 24 ώρες :( επειδή τα μωρά που προέρχονται από ζαχαρογλυκαιμικό περιβάλλον παρουσιάζουν κάποιες φορές κρίσεις υπογλυκαιμίας και υπερασβεσταιμίας, μετά θα μου το φέρουν...

Επίσης μου είπε να κάνω ένεση κορτιζόνης διότι τα μωρά των διαβητικών έχουν πολλές φορές ανώριμο αναπνευστικό, ακόμα και αν γεννηθούν 37-38 εβδομάδων, αλλά με την ένεση κορτιζόνης αυτό το αποφεύγουμε... Οπότε με ένα τρύπημα θα πάρω 2 αμπούλες. Επίσης με είπε τρυπητήρι :)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Τέλεια ευχή φιλενάδα μου, σε ευχαριστώ!

Ελπίζω να μην χαλιέσαι πολύ για τις 24 ώρες.... θα έρθω αγαπούλα εκει και θα είμαστε καραούλι απ' έξω από τον θάλαμο που θα έχουν την γκουσγκούνα σου!

Οσο για την κορτιζόνη, μια φορά θα την κάνεις;

Τρυπητήρι;;;;; χιχιχιχιχι κάνει και χιουμοράκι το τρελό και λατρεμένο ντοκτόρι;

για πες έχετε μιλήσει για την γέννα τελικά, (καισαρική κλπ?) πως πάει αυτό, με ραντεβού, σωστά;

ρωτάω γιατί θα τρέχω που θα τρέχω από μαιευτήριο σε μαιευτήριο εκεινες τις ημέρες να δω πως θα τα συνδιάσω! χιχιχιχιχιχι

φιλί

Χαλιέμαι και πολύ μάλιστα :(... Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες... :(

Λογικά θα γίνει με καισαρική, τώρα πια με το ζάχαρο δεν νομίζω να έχουν άλλη επιλογή... Οπότε πώς θα είμαι έξω από τον θάλαμο παρακολούθησης αφού δεν θα μπορώ να περπατήσω??

Και πώς θα την θηλάσω, με άντληση?? :(

GEXxp3.png

γεια σου ρε παρθενοκουμπαρούλα μου!!! οκ τότε, τα ξαναλέμε 21 νοεμβρίου (εισόδια της θεοτόκου είναι τότε?)

όμως χρόνια πολλά για την επέτειό σας!!! να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα!

και οι γονείς μου είχαν επέτειο γάμου χθες (31 χρόνια)...

κλέλια για πες για την κορτιζόνη... τι ακριβώς σου είπε και πότε θα την κάνεις? μια φορά ή πάλι καθημερινά? εμένα δε μου ανέφερε τίποτις!!!

για την καισαρική δε ρωτάω, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασιμένο το είχες ότι θα το κανες... αλλά μιλήσατε καθόλου σε ποια βδομάδα? γιατί εμένα μου είπε 37η - 38η!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσακια! ολες εισαστε καλά?

μολις γυρισα απο ΙΚΑ πηρα επιδομα κυοφοριας..ωραια να τα παιρνεις μαζεμενα..

θα παρω και το γιατρουλη για τα πρησμενα ποδια μου να του το πω, γιατι με φοβησε η μαμα μου..λεει μηπως εχω λευκωμα..δεν ξερω τιναι αυτο..παντως κατι πατατακια,ποπκορν τα χτυπαγα αυτες τις μερες...

διαιτα απο σημεραααα..

καλη εβδομαδαααα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ίσι μία φορά θα κάνω κορτιζόνη, 2 αμπούλες με 1 τρύπημα... Και αυτό με καλύπτει, ακόμα και αύριο που θα πάω να την κάνω με καλύπτει για το μωρό... Μπορεί να μην είναι απόλυτα υποχρεωτικό (ούτε οι ινσουλίνες) αλλά όλα αυτά γίνονται για να περιφρουρήσουν την υγεία του μωρού... Οπότε μην φας καμιά φρίκη αν δεν σου πει να κάνεις εσύ κορτιζόνη...

Για την καισαρική δεν έχουμε πει λεπτομέρειες. Από την στιγμή που θα ξανακάνουμε doppler 24/8, λογικά αυτό θα το καθορίσει η ποσότητα του αμνιακού υγρού, έτσι δεν είναι??

λλά νομίζω ότι αν δεν αλλάξει κάτι στις 37-38 εβδομάδες θα γίνει ο τοκετός...

Να ζήσουν οι γονείς σου!! Ό,τι επιθυμείτε!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

mamounaki καλημέρα!!

Καλά θα κάνεις να πάρεις τον γιατρούλη σου, απλά να ξέρεις ότι αυτό που είπε η μαμά σου είναι πολύ γενικό... Υπάρχουν πολλά είδη λευκώματος... Τι εννοεί?? Μάλλον ότι υπολειτουργούν τα νεφρά σου?? Μπαααααα, δεν το νομίζω... Το πρήξιμο είπαμε είναι στην καθημερινή μας διάταξη πλέον... Θα δεις ότι έχει να κάνει με την ζέστη και τα νερά που καταναλώνεις, όπως και το αλάτι...

Ωραία τα λεφτάκια, με ρέγουλα όμως διότι τα επόμενα θα τα πάρεις πάλι κατά τον Οκτώβρη...

GEXxp3.png

Χαλιέμαι και πολύ μάλιστα :(... Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες... :(

Λογικά θα γίνει με καισαρική, τώρα πια με το ζάχαρο δεν νομίζω να έχουν άλλη επιλογή... Οπότε πώς θα είμαι έξω από τον θάλαμο παρακολούθησης αφού δεν θα μπορώ να περπατήσω??

Και πώς θα την θηλάσω, με άντληση?? :(

μην ανησυχεις κλελια και αλλα κοριτσακια που καναν καισαρικη λογω ζαχαρου θηλασαν κανονικα..και μετα την καισαρικη μια φιλη μου που γεννησε πριν 2 μηνες της ελεγαν στο ΛΗΤΩ να περπαταει..

ολα καλα θα πανε! ομως ειχαμε πει ραντεβου στο μητερα στις 8/10..τωρα παμε για τελη Σεπτεμβρη ε?

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

mamounaki καλημέρα!!

Καλά θα κάνεις να πάρεις τον γιατρούλη σου, απλά να ξέρεις ότι αυτό που είπε η μαμά σου είναι πολύ γενικό... Υπάρχουν πολλά είδη λευκώματος... Τι εννοεί?? Μάλλον ότι υπολειτουργούν τα νεφρά σου?? Μπαααααα, δεν το νομίζω... Το πρήξιμο είπαμε είναι στην καθημερινή μας διάταξη πλέον... Θα δεις ότι έχει να κάνει με την ζέστη και τα νερά που καταναλώνεις, όπως και το αλάτι...

Ωραία τα λεφτάκια, με ρέγουλα όμως διότι τα επόμενα θα τα πάρεις πάλι κατά τον Οκτώβρη...

ευχαριστω clelia μου, ελπιζω να ειναι απο αλατι και ζεστη που λες..σημερα ειναι καπως καλυτερα..

οσο για λεφτακια ναιμωρε ειναι για 2 μηνες..α θα μου δωσουν και απο δουλεια ενα ποσο (η διαφορα απο τον καθαρο μισθο για τον 1 μηνα)..

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου να τα χιλιασετε και να ειστε παντα ερωτευμενοι ,ευτυχισμενοι και απολυτα υγιησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μου σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ για τισ απαντησεισ σασ στο θεμα μου με την αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν απολυτα κατατοπιστηκεσ και με βοηθησατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο τοτε που σασ εγραψα καθησα να εφαρμοσω τισ συμβουλεσ σασ...

πηρα κ μια καρεκλα στο δωματιακι τησ αρχισα τα τραγουδακια,τα ποιηματακια ,...τα παραμυθακια ...εκανα οτι κοιμομουν κ εγω....ΑΛΛΑ η αγγελικηαπτοητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::t ongue::tongue:ορθια στην κουνια και να κλαιει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολισ την εβαζα στο δικο μασ τεζα!!!!!!!!!!!!!!!!!

επισησ ανακαλυψα αυτεσ τισ μερεσ που το παλευω το θεμα...οτι απλα δεν ΘΕΛΕΙ την κουνια τησ!!!!!!!!δεν ειναι τελικα το θεμα εμεισ,γιατι κοιμαται στο κρεβατι μασ κ χωρισ εμασ (οπωσ και τωρα!!!!!!!).την βαζω στο κρεβατι μασ ,φευγω και σε 5 λεπτα εχει κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μετα παω την σηκωνω και την βαζω στην κουνια τησ,μια χαρα συνεχιζει τον υπνο τησ!!!:confused::rolleyes:

...κατα εναν τροπο ειμαστε σε καπωσ καλυτερη φαση ,αφου το θεμα τησ ειναι απλα το κρεβατι και οχι εμεισ!!!!!

καταληξαμε με τον αντρα μου ,αφου το ειχαμε σκοπο για τον χειμωνα,να τησ παρουμε απο τωρα κρεβατι και ο Θεοσ βοηθοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατα καποιο τροπο να σασ πω την αληθεια αυτεσ τισ μερεσ που το παλευω πολυ το θεμα.ανακουφιστηκα εφοσον το θεμα τησ ειναι μονο το κρεβατι τησ!!!!!!!!!!δεν ξερω ..τωρα βεβαια θα δειξει!!!!!!!!!!!!!

βασδελουκακι οντωσ παρα πολυ σοκαριστικο αλλα και αληθινο αυτο που εγραψεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!οταν το διαβασα συγκλονιστηκα!!σοβαρα μιλαω!!!

κλελουκακι μου κουραγιο με τισ νεεσ ενεσουλεσ !!!!!!!!!!στην ουρα ειμαστε πλεον ε?????

μου κανε εντυπωση με σενα γιατι ειχεσ πολυ πιο χαμηλεσ τιμουλεσ απο τισ δικεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπομονη ματια μου!!!!!!

εμενα δεν μπορω να καταλαβω βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν θυμαστε οι τιμεσ μου ηταν πολυ αυξημενεσ!!!!!παρολα αυτα ακομα κ τωρα νηστειασ εχω 90 και φαγωμενη το πολυ πολυ να παει 140!!!!!

με γλυκο δε ,παει 110-130 το πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ μεσα σε ολα ζυγιζομαι κ απο εκει που ημουν +6....τωρα πηγα +4,5-5!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:τετοιοσ αν@μαλοσ οργανισμοσ σαν τον δικο μου δεν νομιζω να υπαρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε περιοδο μη εγκυμοσυνησ για να χασω 1 ή ακομα και μισο κιλο πρεπει να ελθει η συντελεια..(πολυ χαλια μεταβολισμοσ)και τωρα τρωω τον αμπακο κ χανω!!!!!!!!!!:rolleyes::roll::roll:

DnfMp3.pngqTarp3.png

mamounaki μακάρι κορίτσι μου όπως τα λες να γίνουν... Η παρακολούθηση είναι ένα βήμα πριν την εντατική, έτσι δεν είναι? Άρα δεν θα μπορώ να την πάρω αγκαλιά :(... Οπότε άντληση θα κάνω, λογικά (κάτι ήξερα και το Σάββατο παρήγγειλα θήλαστρο και σακουλάκια συλλογής κλπ). Και επίσης ναι, λογικά Σεπτέμβη θα γεννήσω...

Ειρηνάκι όταν όλα σου πηγαίνουν καλά, να μην απορείς :D. Προφανώς εκείνη την στιγμή που έκανες την καμπύλη ξέφυγαν οι τιμές, ο οργανισμός σου όμως μετά ρυθμίστηκε αναλόγως... Όσο για κιλά, μου το είχαν πει ότι στο γ' τρίμηνο λογικά χάνουμε κιλάκια. Εγώ είμαι στα ίδια κιλά όπως και στον 6ο μήνα: 10-10,5.

Αυτά που λένε ότι στο γ' τρίμηνο παίρνεις πολλά, ή εξαρτάται από τον οργανισμό, ή από το πόσο ξεσκίζεται να τρώει η γκαστρούλα... Από κάποιο σημείο θα μας πουν "Τρώγε τώρα για να πάρει κιλά το μωρό". Ε, άμα αρχίσουμε να τρώμε προφιτερόλ (σλουρπ), θα το πάρουμε το 5κιλο :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...