Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κοριτσακια εχω κατι ενοχλησεις... κατω χαμηλα :(

ειναι σαν .. πως να το περιγραψω....???!!!

σαν να μου δινει μικρες κλωτσιτσες η μικρη αλλα ειναι επαναλαμβανομενες για κανα 20 λεπτο και μετα σταματαει... δεν ξερω αν φταιει που ειμαι καθιστη στην καρεκλα αλλα κι αυτο γινεται κι οταν ειμαι ξαπλωμενη .. δεν μπορω να ξερω και πως ειναι οι συσπασεις :(

φωτεινη μηπως να επαιρνες τη μαια ή το γιατρουλη σου να τον ρωτησεις?

εμενα οταν μου κανει συσπασεις πετρωνει η κοιλια μου..αλλα δεν εχω πονους..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή δεν μου φαίνονται για συσπάσεις... Συσπάσεις είναι κάτι σαν πονάκια, κάτι σαν τραβηγματάκια... Δεν είναι κάτι ευχάριστο (όχι πως πεθαίνεις από τον πόνο, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι φυσιολογικό)... Μήπως το νινί σου έχει λόξιγκα?? Μπορεί απλά να νιώθεις χεράκια ή ποδαράκια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

mamounaki kalη η ιδεα σου για αυτα τ'αυτοκολλητακια χμμμμ...

δεν εχω μαια :| αλλα επειδη το εχω ξανανιωσει πηρα την γιατρο μου και μου ειχε πει πως ειναι μικρες συσπασεις ας το πουμε επειδη κανει χωρο η μικρη να απλωθει ....

Clelia λες να κανει γυμναστικη η ρουφιανιτσα?

καλα ειναι και ωρες που γελαω μονη μου ... οταν βλεπω την κοιλια μου και ειναι σαν να κανει χουλα χουπ.... γυρω γυρω παει η πιτσιρικα..... και ειχε τυχει μια φορα που πηγα στην γιατρο μου ν μοιυ γραψει τα φαρμακα... να το κανει εκεινη την ωρα να να της λεω κοιτα τι μου κανει και πεθαινει στα γελια με πλησιαζει και αρχιζει το ψαχουλεμα πανω στην κοιλιτσα μου και μου λεει η μικρη κανει τουμπες αμα βαλω τον υπερηχο θα σταματησει κ μου εδειχνε που ειναι το κεφαλι της την καθε στιγμη ... απορρησα δεν κουραστηκε να κανει κυκλους η μικρη?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν θελω να την ενοχλω αν δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο ... ειναι και σε διακοπες τωρα :D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή να την ενοχλείς την γιατρό, άλλωστε δεν είναι κάτι τόσο απλό να νιώθεις συσπασούλες... Πρέπει να το ξέρει και να σε συμβουλεύει τι να κάνεις...

Πήρα την ενδοκρινολόγο, της είπα τις μετρήσεις και μου είπε ότι πρέπει να κάνω 4 μονάδες ινσουλίνης κάθε βράδυ. Και αυτό διότι ξυπνάω με υψηλό ζάχαρο γι' αυτό συνεχίζει και μετά τα γεύματα να είναι τσιμπημένο. Κατά την διάρκεια της ημέρας φτιάχνει, αλλά το πρωί κυρίως είναι το πρόβλημα...

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ επιστρεψαμε απο την θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ηταν!!

σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα πολυ για τισ συμβουλεσ!!!!!!!λοιπον για να καταλαβετε που με ρωτουσατε.......η αγγελικη ποτε δεν εχει κοιμηθει σε παππου-γιαγια!!!!!αλλα επισησ ουτε σε εμασ εχει ξανακοιμηθει ποτε!!!!!!!!!!

προσπαθω παντωσ εστω μολισ την παρει ο υπνοσ να την πηγαινω στην κουνια τησ,δεν θελω κ δεν πρεπει να κοιμαται ολο το βραδυ μαζι μασ.....απλα πρεπει ομωσ να τησ ξαναμαθω να κοιμαται εξαρχησ στην κουνια...

ελαινακι μαλλον θα παρω μια καρεκλα να καθομαι μεσα στο δωματιο τησ ,μηπωσ κι ετσι το ξανασυνηθησει σιγα σιγα!!!!!

μεχρι και την αγορα κρεβατακιου σκευτηκα να επισπευσουμε ,μηπωσ αυτο το θελει καλυτερα....τι να πω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Βολταραμε σημερα με το στεφανι και καναμε και ψωνια..δωρακια και για το μωρακι κτ φορμακια..Πυτζαμες και σουτιεν δεν βρηκα (τουλάχιστον με εκπτωση) και για αυτο θα παραγγειλω και εγω απο internet..

Για τον Ανασταση μου πήρα βιβλία με τα χρωματα και τους αριθμους για να τα μαθουμε καλύτερα, κπ τα μπερδευει..χαχα

Πήρα και το βιβλίο της Πατσουρου, γιατι -παρόλο που θηλασα 14 μηνες - μου ελειπε και ειπα αφου δεν εχω να κανω πολλές αγορες να το παρω γιατι πραγματι αξιζει τα λεφτα του!

Ειρηνη εγω εχω καταλάβει οτι οφειλεται στη νεα αφιξη..Τα μωρακια μας εχουν ενστικτο και καταλαβαινουν..Τι να σου πω για τον δικο μου, οτι επεφτε κτ χτυπουσε (σε σημειο να ματωσει πχ χειλη ή γονατο) και δεν εβγαζε κιχ, σηκωνοταν και ξαναγυριζε στο παιχνιδι..Τωρα αν τυχον σκουντουφλίσει κπ ερχεται με παραπονο (ξερεις κατεβασμενα χειλη και το δακρυ στην ακρη του ματιου) και μου ζηταει να τον παρω αγκαλια..Συνεχως φιλαει την κοιλια μου και μου δινει και εμενα φιλια και διακρινω μια ανασφαλεια (διακριτικα την εκδηλώνει ακομη...)

Τωρα για το κρεβατι θα σου πω τι κανω εγω..Οταν βλέπω οτι δυσκολευεται να κοιμηθει ή θελει να ερθει στο δικο μας (σπάνια) καθομαι λίγο μαζι του, μεχρι να τον παρει ο υπνος (τις πιο πολλες φορες δλδ απαιτει την παρουσια μας και καθομαι στα σκοταδια μεχρι να τον παρει ο υπνος, χωρις να μιλάω απλά αισθανεται την παρουσια μου)..Αν δω οτι ειναι ανησυχος ή δεν νυσταζει ισως διαβασουμε κανενα παραμυθι, αλλες φορες του δινω κπ καινουριο παιχνιδακι (καποιο αυτοκινητακι, κυβους ή κανενα playmobil) για να απασχολει τα χερια του και του λέω πως πάω λίγο μεχρι την τουαλέτα και ξαναρχομαι..Ετσι καποιες φορες κοιμαται.Αυτο που σιγουρα θελει ειναι πολλή κουβεντα!!!Να της λές οτι τα παιδακια κοιμουνται στα όμορφα κρεβατια τους και τωρα που εχει πολλή ζεστη δεν πρεπει να κοιμομαστε ολοι μαζι γιατι η μαμα χρειαζεται να εχει χωρο για να ξεκουραστει κοκ ξερεις διαφορα τετοια για να την πεισεις οτι το κρεβατι της μαμας και του μπαμπα δεν ειναι καταλληλο για παιδακια..

Οσες φορες εχει ερθει μες τη νυχτα πάντα τον γυριζω πίσω , οσο κουραστικο κι αν ειναι..

Οσο πιο πολύ δεχεσαι αυτη την κατασταση τοσο πιο δυσκολα θα το κοψει..Απο αυριο κιολας να την αφηνεις στο δωματιο της γιατι θα μαθει με εσας και μετα αλοιμονο σας!!!!Στην αρχη ισως χρειαστει (τις 4-5 πρωτες μερες) να κατσεις και μιση ωρα , ίσως και παραπάνω..Θα το κανεις γιατι στα παιδια αυτης της ηλικαις ολα ειναι θεμα συνηθειας και προγραμματος!!Στο χερι σου ειναι να της το περασεις και να σε δει πως εισαι αποφασισμενη να μην συνεχισετε πια αλλο ετσι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αχχχχ επαιξα και σημερα στην θαλασσα με τον ανιψιο μου :P

με ρωτησε αν μπορει να παρει την μπεμπα και να παιξουν στην αμμο του ειπα αν θα την προσεχει να την παρει αλλιως να την αφησει μαζι μου :tongue:οχι οχι θα την προσεχω μου ειπε και επιασε την κοιλιτσα μου την πηρε και πηγανε παρεα και παιξανε και μετα μοιυ την εφερε λεει πλυμενη .. θα τρελαθω δεν παει αλλο μαζι του :P:p:p

Γυρισαμε ρπιν καμια ωρα :D:D

κι αυριο θα ξαναπαω για μπανακι μετα συζυγου αχχ οσο μπορω να ξεφευγωω δεν αντεχω αλλο σπιτι κλεισμενη ....

Την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε να μην ανησυχω προσπαθει να μου πει απο μεσα να μην ειμαι συνεχεια καθιστη γιατι την πιεζω και δεν της αφηνω χωρο για απλωτες... :cool::cool:

Στην θαλασσα οργιασαι μεσα μου :tongue:δροσιζοταν φαινεται χαχαχα

αντε μανουλες τα λεμε αυριο :):)

ΑΑαααααααααα εγω εχω παρει εδω και μηνες 4 σουτιεν απο το mother baby θηλασμου και το ενα πλενω το αλλο βαζω ... θα παω να παρω κι αλλα 2 17 ευρω τα πηρα και τα εχω καταβολευτει μιας και μου ειχε βαλει χερι με ενα φτηνιαρικο που πηγα και πηρα οτι κρεμαει το στηθος μου με αυτο κι ετσι πηρα αυτα και της αρεσανε και μοιυ τα εφτιαξε η γιατρος μου πως πρεπει να ειναι τα ραντακια:):)

Τωρα το μονο που θελω ειναι ενα βαμβακερο κορσεδακι να παρω και ειμαι κομπλε θα ετοιμασω τελος του μηνα την βαλιτσουλα μου θα την εχω ετοιμη για καθε παν ενδεχομενο :):)

Καληνυχτα μανουλεςςςςςς

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κορίτσια γεια σας!!

Λύσαξα εδώ και 2 μέρες που το κλόπι:mrgreen: ίντερνετ δεν υπήρχε!!! Τέσπα, σήμερα είμαι τυχερή!!!

Όπως ήδη ξέρετε από Clelia και ploegisi έχουμε αγοράκι!!! Άλλαξα για τρίτη φορά λοιπόν κι εγώ το τικεράκι μου!!!

Αλλά έχω μια ερώτηση προς Stone! Τι θα πει ντουντούνα;:):mrgreen:

Λοιπόν, όλα τέλεια, ο γιατρούλης μου είναι ενθουσιασμένος! Μου είπε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της καρδιάς και του εγκεφάλου βέβαια και ότι στο Β' επιπέδου(που θα κάνω μέσα Σεπτέμβρη) θα είμαστε σε θέση να ελένξουμε και αυτά τα τελευταία στοιχεία.

Έγινε 17 εκατοστά σχεδόν ο μπιμπίκος!!! (Ναι, τώρα επιτέλους απέκτησε υπόσταση και όνομα!!!:mrgreen:)

Αύξησα και την δόση σιδήρου σε 2 χαπάκια resoferon τη μέρα.

Κλειώ, καλά έκανες και πήρες σουτιέν χωρίς μπανέλα...(χαίρομαι που ακούς το vasdeli σου!!!:mrgreen:). Πότε θα ξέρεις αν θα αρχίσεις ινσουλίνη;

Ειρήνη, πιστεύω ακράδαντα πως η μικρή σου προαισθάνεται τον ερχομό της αδερφούλας της...Έχει αναστατωθεί η καθημερινότητά της, σας βλέπει να ασχολείσθε με τις ετοιμασίες του νέου δωματίου, νιώθει κάποια αβεβαιότητα για την δική της θέση κι έτσι χρησιμοποιεί το μέσο της αρνητικής προσέλκυσης της προσοχής...Σου λέει, αφού δεν με προσέχουν με το καλό(άσχετα αν εσύ σχίζεσαι στα δυο γι' αυτή) θα τραβήξω την προσοχή τους με αρνητικό τρόπο, δηλαδή κλάμα...Όλα αυτά τα κάνει ασυνείδητα φυσικά,όχι εσκεμμένα ...Υπομονή...

Ωστόσο η γνώμη μου θα ήταν να μην υποχωρίσεις άλλο και την παίρνεις στο κρεββάτι σας γιατί αυτή η κατάσταση θα παγιωθεί και θα είναι πολύ δύσκολο αλλά και σκληρό γι' αυτή να κοπεί μετά τη γέννα του παιδιου...Καλύτερα τώρα, να περιμένεις πάνω από την κουνια της και να της μιλάς με απλά λόγια, να της εξηγήσεις για πιο λόγο γίνεται αυτό...

Το έχω ξαναγράψει-όχι εδώ- ότι όταν έρχεται το δεύτερο παιδί στο σπίτι το πρώτο αισθάνεται όπως θα αισθανόταν μια γυναίκα που ο άντρας της κουβαλά την γκόμενα στο σπίτι....και την υποχρεώνει να συμβιώσει μαζί της!!!(Όταν το διάβασα αυτό είχα σοκαριστεί....). Θέλει μεγάλη υπομονή...και το πρωτότοκο πρέπει να εκφράσει την ζήλεια του...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Kαλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε όλες μας για την ημέρα!!

Χρόνια πολλά maraki!! Να σε χαιρόμαστε και με το καλό να υποδεχτείς το νινί σου!!

Φωτεινή μπράβο κορίτσι μου που πέρασες όμορφα στην θάλασσα!! Πάντα τέτοια!!

Vasdeli μου!!! Πολύ μου άρεσε που είδες ομοιότητα, πήρα τα πάνω μου τώρα!! Ινσουλίνη σίγουρα θα αρχίσω, αύριο θα πάρω τον φαρμακοποιό μου για να μου πει πόσα φιαλίδια να πάρω (δεν έχω ιδέα πόσες μονάδες έχει ένα φιαλίδιο). Θα κάνω 4 μονάδες το βράδυ, μετά το βραδυνό και λίγο πριν κοιμηθώ. Και αμέσως θα τρώω ένα γεύμα (ίδιο με το δεκατιανό ή το απογευματινό μου). Μου είπε η ενδοκρινολόγος να πάρω τηλ. αυτόν που θα μου φέρει την πένα ινσουλίνης και θα μου κάνει εκπαίδευση, αλλά σιγά μην τον πάρω κυριακάτικα 15αύγουστο!!

Θα σου έλεγα μην ψάχνεις τόσο πολύ τους δείκτες του υπερήχου, θα ζαλιστείς. Προσπάθησα να ψάξω, είδα ότι δεν έβγαλα άκρη στον πρώτο, πρέπει να σου βγουν τα ματάκια ψάχνοντας και δεν έχει καμιά ουσία για εμάς... Είναι διάμετρος κεφαλής, διάμετρος κοιλιάς, μετρήσεις οργάνων... υποθέτω... Θα ζαλιστείς άστο...

Επίσης: είσαι ήδη στον 5ο μήνα!!!! Το ξανακοίταξα από το τικεράκι μου, είσαι επίσημα στον 5ο μήνα!!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου τετοια μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρομαστε τισ οικογενειεσ μασ και να μασ βοηθησει η Παναγιτσα να αποκτησουμε υγιεστατα ,παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριεττουλα μου να σου ευχηθω κ απο εδω......ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα σου τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα!!!στο ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...και του χρονου ευχομαι η αγκαλιτσα σου να ειναι γεματη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι πολυχρονη και πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεσποινακι μου χρονια σου πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ με το καλο να υποδεχτεισ τον τσουτσουνατο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops::tongue:

γιωτιτσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη ματια μου και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να αποκτησεισ ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι μου γιορταζεισ κ εσυ????????????????πολυχρονη και με το καλο κ με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν νομιζω να ξεχασα καμια....αν ναι συγχωρεστε με και κερναω τουρτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν θυμαμαι αν γιορταζει κανενα παιδακι...αν ναι να τα χαιρεστε και να ειναι πολυχρονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα γιορταζει η αγγελικη....εχει δυο ονοματακια αγγελικη-μαρια!!!!!!....οπωσ ακριβωσ λενε και την τσιπουριτσα μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κοριτσακια η παναγιτσα να φυλαει τα μωρακια μας..χρονια πολλαστις εγκυουλες που γιορταζουν, στους αντρουληδες σας ή στα παιδακια σας!

σημερα ξυπνησα με πρησμενα δαχτυλα στα ποδια και πονανε πολυ..καινουριο συμπτωμα..απο κιλα εχω παρει 9-10..

εσεις εχετε τετοιο προβλημα?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Χρόνια πολλά mamounaki και ό,τι επιθυμείς!!

Τα κιλά σου δεν είναι πολλά...

Μήπως τρως πολύ αλάτι? Να το ελαττώσεις!! Να πίνεις πάρα πολύ νερό!! Τώρα που είσαι πρησμένη ξάπλωσε ή να είσαι καθιστή με τα πόδια ψηλά... Έχεις πιεσόμετρο να μετρήσεις την πίεσή σου?? Μάλλον κατακράτηση υγρών είναι βέβαια, αλλά καλό θα ήταν σήμερα-αύριο να πάρεις τον γιατρό σου για να σου πει καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης.

Υπόψην πάντως ότι στον μήνα που είμαστε, το πρήξιμο καραδοκεί!! Ο γιατρός μου συνέχεια μου πιάνει τους αστραγάλους όταν πηγαίνω, για να δει αν είμαι πρησμένη...

GEXxp3.png

Vasdeli μου!!! Πολύ μου άρεσε που είδες ομοιότητα, πήρα τα πάνω μου τώρα!! Ινσουλίνη σίγουρα θα αρχίσω, αύριο θα πάρω τον φαρμακοποιό μου για να μου πει πόσα φιαλίδια να πάρω (δεν έχω ιδέα πόσες μονάδες έχει ένα φιαλίδιο). Θα κάνω 4 μονάδες το βράδυ, μετά το βραδυνό και λίγο πριν κοιμηθώ. Και αμέσως θα τρώω ένα γεύμα (ίδιο με το δεκατιανό ή το απογευματινό μου). Μου είπε η ενδοκρινολόγος να πάρω τηλ. αυτόν που θα μου φέρει την πένα ινσουλίνης και θα μου κάνει εκπαίδευση, αλλά σιγά μην τον πάρω κυριακάτικα 15αύγουστο!!

Θα σου έλεγα μην ψάχνεις τόσο πολύ τους δείκτες του υπερήχου, θα ζαλιστείς. Προσπάθησα να ψάξω, είδα ότι δεν έβγαλα άκρη στον πρώτο, πρέπει να σου βγουν τα ματάκια ψάχνοντας και δεν έχει καμιά ουσία για εμάς... Είναι διάμετρος κεφαλής, διάμετρος κοιλιάς, μετρήσεις οργάνων... υποθέτω... Θα ζαλιστείς άστο...

Επίσης: είσαι ήδη στον 5ο μήνα!!!! Το ξανακοίταξα από το τικεράκι μου, είσαι επίσημα στον 5ο μήνα!!!

Εννοείται ότι είδα ομοιότητα!!! Οι χειλάρες είναι ίδιες!!:-D

Όσο για την ινσουλίνη, μην μασάς!(Το ξέρω ότι δεν:-D). Η μόνη σου καούρα φαντάζομαι εσένα αυτή τη στιγμή είναι αν θα πάρουν το παιδί για παρακολούθηση μετά την γέννα, πρώτα ο Θεός. Αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό!!! Αν είσαι σε μονόκλινο, μήπως θα είναι εφικτό να το αποφύγεις; Μίλησες με τον γιατρό σου, τον ρώτησες;

Έχεις δίκαιο για τις μετρήσεις στην φωτό......Άστο καλό, αφού όλα είναι καλά, γιατί να σπαζοκεφαλιάζω;:-D:-D

Σήμερα έκανα και μια μέτρηση ζαχάρου μετά από το μεσημεριανό μου(κοτόπουλο, λίγες πατάτες και χόρτα). Μια ώρα μετά είχα 84:-?. Τι γίνεται ρε μαμωτο επιτέλους; Ή του ύψους, ή του βάθους πάει η δουλειά;

Χρόνια πολλά σε τσιπούρα, μαράκι, γιωτίτσα και Δέσποινα...Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποια!!!:cool:

Σας φιλώ, πάω να κεράσω κρέπα τα παιδιά μου...Εγώ απλώς θα κοιτάω:twisted: Γκρρρρρ!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκι!! Δεν μίλησα με τον γιατρό μου, του τηλ. χθες και δεν απάντησε, ούτε με πήρε πίσω (πράγμα πολύ περίεργο για αυτόν...)... Τέσπα, δεν τον πήρα σήμερα λόγω της ημέρας, αύριο θα τον πάρω το πρωί και έχω σκοπό να τον ρωτήσω για την παρακολούθηση κλπ...

Μια χαρά η μέτρησή σου, είναι επειδή δεν έφαγες υδατάνθρακες πολλούς...

Πάντως ένα έχω να πω για την δίαιτα που μου έχει δώσει η ενδοκρινολόγος: καμία σχέση με αυτά που έχω συνηθίσει και ακούσει... Δλδ δεν είναι δίαιτα "κολοκυθιού", ίσα-ίσα τα κολοκυθάκια (όπως και όλα τα μαγειρεμένα λαχανικά, αρακάς, φασολάκια κλπ) μου τα έχει ως συνοδευτικά, 1 φλυτζάνι το μεσημέρι και 1 το βράδυ. Όπως επίσης και τα όσπρια. Δλδ εγώ αυτή την στιγμή τρώω κρέας+ψωμί+κρέας+ψωμί... Θα στουμπώσει ο κ@λος μου και θα γελάμε στο τέλος...:tongue:

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...