Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

τσιπουριτσα μην φοβασαι για τον γατουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω λεω οτι σε 10 το πολυ ημερεσ θα ειναι πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα του στειλουμε την θετικη μασ ενεργεια!!!!!!!!!!!!!

...οσο για σενα....ασ σου δωσω ενα μικρο τοσο δα χαστουκακι!!!εσυ μασ το ζητησεσ,μην ξεχνοιμαστε!!!:tongue:

είναι που κάποιες μου απάντησαν στο sms που έστειλα... χμμμ για να δω... ποιες δε μου απάντησαν???

εγω κυρια!!!!!!!:cry::?

αχ βρε ελαινακι μου απο τοτε που το εστειλεσ θελω να σου απαντησω και ολο δεν τα καταφερνω να καθησω να στειλω!!!!!!!!!!!!!

νενακι...τελικη ευθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε δεσποιναριον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ησυχασεισ ποτε εσυ??????....ακου εκει θελει και σ@χ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:αυτα πλεον ειναι αθληματα μονο για την τσιπουρα !!!!!ακουσ μαρη????????????(πλακα σου κανω δεσποινακι ε?)

χτεσ βρεθηκα και με μια κοπελα απο του ιουνιου εδω στην χιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περασαμε παρα πολυ ωραια!!!!!χαρηκα πολυ που καταφερα να γνωριστω εστω και με μια απο εσασ!!αντε να μου ελθετε ολεσ σασ σιγα σιγα ,να διακοπαρετε ,να σασ δω κιολασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σασ πω κ ενα προβλημα μου,μηπωσ και ξερει καποια να με βοηθησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μολισ που ρωτησα και τισ αλλεσ κοπελεσ μηπωσ μπορουν να μου πουν...ειλικρινα θα εκτιμουσα πολυ πολυ την οποια γνωμη σασ....

λοιπον...αν θυμαστε ολη την προηγουμενη εβδομαδα ελεγα για τα ωραρια τησ αγγελικησ (υπνοσ μονο 3-6 τα ξημερωματα κτλ..)ολη η προηγουμενη εβδομαδα κυλησε ετσι.....

αυτην την εβδομαδα μην μπορωντασ κι εγω αλλο ,αρχισα να την παιρνω στο κρεβατι μασ και συνειδητοποιησαμε οτι στο κρεβατι μασ μολισ την βαλω ξερενεται του υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντιθετα που μολισ μπει στην κουνια τσιριζει!!!!!!!!

ολο αυτο το θεμα με τον υπνο γινεται 2 εβδομαδεσ...οσοσ καιροσ ειναι που βαψαμε και το δωματιο τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!θεση στα επιπλα δεν αλλαξαμε,κατι αλλο δεν αλλαξε.....τι γινεται λοιπον???????τι μπορω να κανω τωρα ωστε να ξαναθελησει την κουνια τησ?σκευτειτε οτι σε ενα μηνα θα εχουμε και την αφιξη του μωρου (το οποιο θα κοιμαται σε παρκοκρεβατο στο δωματιο μασ.....για τουσ πρωτουσ μηνεσ!!!!!!!!!!!)

τι θα γινει?θα κοιμομαστε και οι 4 σε ενα δωματιο?

ειλικρινα δεν ξερω πωσ να τησ συμπεριφερθω στο θεμα αυτο...

αν μπορει καποια κοπελα ειτε απο γνωση ψυχολογιασ ,ειτε εκ πειρασ να μου πει κατι θα ειμαι ειλικρινα ευγνομων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπορει να ακουγομαι καπωσ...δεν ξερω,αλλα σκευτειτε την κατασταση που επικρατει και πιο πολυ που θα επικρατησει σε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ πω κιολασ οτι η αγγελικη ποτε μα ποτε δεν την πηραμε να κοιμηθει μαζι μασ...τωρα εγινε ολο αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Ειρηνάκι μου δεν έχω ιδέα... Ούτε παιδάκι έχω (ακόμα) ούτε ιδιαίτερες γνώσεις... Γιατί δεν ανοίγεις θέμα στο parents.org.gr που σίγουρα αυτό που περνάς εσύ, θα το έχουν αντιμετωπίσει στα σίγουρα και άλλες μανούλες με 2 παιδάκια??

Σκορπίσανε οι γκαστρούλες και κάνουν μπανάκι-μανάκι σήμερα!! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα κοριτσακια, τι μου κανετε???

εμεις εδω σκυλοβαριομαστε με το μωρο, κανει ζεστη και δεν βγαινω οσο εχει ηλιο (οδηγια γιατρου) κι ολο τρωω, τι θα κανω? που θα παει αυτη η κατασταση? μου φαινεται οτι ειμαι εγκυος μια αιωνιοτητα και μια μερα... τουλαχιστον το απογευματακι θα παμε για κανενα μπανακι, αντε να περασει η ωρα...

καλε δεσποιναριον τι παιδαρο εχεις εσυ που βιαζεται να δει τον κοσμο??? μην μασας καθολου, οπως σου ειπαν τα κοριτσια, θα χαλαρωσεις και θα χωσεις τον συζυγο να σε βοηθησει, αλλιως δεν γινεται... Εσυ μην πλακωθεις στις δουλειες κακομοιρα μου, σου στελνω τσιπουρα σε δευτερολεπτα....

Ειρηνη ειδα τα πιατικα στον Ανδρεαδη, οι τιμες δελεαστικοτατες, θα ριξω καμια ματια κι αλλου, αλλα μαλλον εκει θα καταληξω λογω τιμης-σχεδιων.

Οσο για το προβλημα υπνου της Αγγελικουλας, κατι που μπορω να σκεφτω με βαση την ψυχολογια ειναι να μενεις μαζι της μεχρι να αποκοιμηθει στην κουνια ετσι ωστε να νιωθει ασφαλεια. Βεβαια το θεμα ειναι πως μπορει να εκδηλωνει ετσι την ταραχη της για την επερχομενη αλλαγη την οποια σαφως και εχει καταλαβει και προσπαθει να διεκδικησει την προσοχη σας με αυτην την αρνηση. Για αυτο δεν ξερω να σου πω κατι, ισως οι μανουλες που εχουν ηδη παιδακια.

Βασντελακιοννν καλε αγορομαμα κι εσυ?!! Τελεια τα νεακια σου, να πηγαινουν ολα ετσι καλα ως το τελος!

Κι εγω με πλανετ baby θα πλυνω τα ρουχαλακια, αλλα γιατι οχι στο μαλακτικο?? ειναι κι αυτο της ιδιας σειρας. Καμια να μου λυσει την απορια?

Κοριτσακια σας φιλω ολες, καλα να περασετε το ΣΚ σας!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

τι μου κανετε?εγω ειμαι μια χαρα!!!(πως το παθα εεε????)βεβαια απο φουσκωμα,καουρες ,βαρυστομαχιες,δυσφοριες αλλο πραγμα αλλα τι να κανουμε!Αχ ποτε θα ελευθερωθω!!!!Πραγματικα νομιζω οτι θα λυτρωθω ενα πραγμα!!χαχαχ

Ανυπομονω να γνωρισω και την τσουπριτσα μου!!

Τελικα πηραμε τσαντουλα,εχουν ηδη βγαλει τα τζαμπο!Πηραμε την τινκερμπελ!!Αχ το μωρακι μου θα εχει και τσαντουλα!!

Πηραμε εχθες και ριλαξ για την νεα αφιξη.

Ειρηνη μου,τωρα οσον αφορα το θεμα που εχεις με την μικρη σου να σου πω την αποψη μου.Εγω δε πιστευω οτι ωφειλετε η αλλαγη της αγγελικης στο οτι βαψατε το δωματιακη της αλλα μαλλον καπου αλλου.Μηπως την ειχες για ενα διαστημα στη μαμα η πεθερα και εμαθε εκει να κοιμαται μαζι τους?Στο λεω αυτο γιατι η δικια μου,οταν πηγαινει στους παπουδες και μενει,ερχεται σπιτι αλλος ανθρωπος.Οποτε εχει εμενα το συνηθειο να σηκωνεται στις 6 και να ερχεται στο κρεβατι μου,εκει εγω την ξαναγυριζω πισω και ξαπλωνω λιγο στο κρεβατι της μεχρι να κοιμηθει,βεβαια με κλαμματα γυρναει αλλα δε της κανω το χατηρι.Εσενα κοιμαται ακομη στην κουνια ετσι?οταν λες οτι δε κοιμαται?την βαζεις στην κουνια και τσιριζει?πως την κοιμιζες πρωτα?αλλαξε κατι σε αυτο?

Φιλακια σε ολες!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου ellain!!!

Σχετικά με το μαλακτικό, οι απόψεις διίστανται... Κάποιοι λένε να μην χρησιμοποιούμε μαλακτικό για τα μπεμπε-ρούχα για να μην επιβαρύνουμε το μωρό και εμφανίσει αλλεργία. Άλλοι λένε ότι αν χρησιμοποιήσεις μαλακτικό θα απορροφηθεί καλύτερα το απορρυπαντικό, δλδ δεν θα μείνει στα ρουχαλάκια του μωρού...

Εγώ πάντως προτίμησα να μην χρησιμοποιήσω μαλακτικό. Πάντως με προδέρμ απορρυπαντικό μόνο που έπλυνα τα ρουχαλάκια μοσχομύριζαν, δλδ το μαλακτικό δεν πιστεύω θα πρόσφερε κάτι περισσότερο...

Άκου τι έκανα: παρήγγειλα 4 σουτιέν θηλασμού από το www.nursingbra.co.uk χωρίς μπανέλες (ακούς vasdeli??) και πλήρωσα 125 ευρώ με τα έξοδα μεταφοράς (νομίζω ότι είναι δωρεάν αυτά, δεν είδα κάποια χρέωση)... Τώρα κάνω παραγγελία για θήλαστρο, κάδο για πάνες και άλλα, θα σου πω μετά...

Οι μετρήσεις ζαχάρου μου δεν είναι τόσο καλές, ξεπερνούν κατά λίγο (κάποιες φορές παραπάνω) το όριο και οι μετρήσεις νηστείας είναι περίπου 110 (σκ@τ@ δλδ). Και προχθές συνειδητοποίησα πως αν ξεκινήσω ινσουλίνη θα βάλουν το μωρό παρακολούθηση για 24 ώρες νομίζω και δεν θα το έχω δίπλα μου συνέχεια από την αρχή :(.

GEXxp3.png

γεια σου Ελενακι!!!Μασαμπουκιαζεις ε???εμενα παλι γιατι δεν εχω ορεξη για τιποτα να φαω?δε θελω καθολου....

Το μαλακτικο λενε οτι καθεται επανω στα ρουχα και δε ξεβγαζεται.Εγω ομως δε ειμαι τοσο αυτης της αποψης και χωρις μαλακτικο δε πλενω τιποτα.ετσι οτι επιλεξει ο καθενας και οπως εχει μαθει.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλημερα να πω η καλησπερα????:tongue::tongue:

Κοριτσια βασανιζομαι τα βραδυα δεν αντεχω αλλο :(:(

Με ποναει η μεση μου βολευομαι να κοιμαμαι με το μαξιλαρι θηλασμου που μου κανανε δωρο αλλα κι αυτο με ζεσταινει αφηστε που με απομακρυνει :mad:απο τον αντρουλη μου και δεν θελω:(

και αυτος μου φωναζει το πρωι να κοιμαμαι μ'αυτο αφου με ξαλαφρωνει....

Αχχχχ εχω κι ευχαριστα :D.Την τριτη θα παω να κλεισω κρεββατακι-αλλαξιερα- προικουλα - καροτσακι

ριλαξακι και καλαθουνα για την αρχη εχω δανεικα απο την νυφη μου ... αν και τα ηθελα ολα για ολα καινουργια δικα μου αλλα καποια πραγματα που θα ειναι για λιγο καιρο ειπαμε να μην τ'αγορασουμε....

Το θεμα ειναι οτι θελω να βαλω ζωγραφουλες στον τοιχο της μικρης αλλα το σπιτι που νοικιασαμε και θα μετακομισουμε δεν θελω να της το χαλασω της σπιτονοικοκυρας ...τουλαχιστον οχι στην αρχη χαχαχα μολις περασει λλιγο ο καιρος κατι θα κανω που θα βγαινει ευκολα εννοειται :D:D:D

***Clelia ποσα λεφτα πηρες απο τον κυριο ΙΚΑ??? θελω να δω αν με συμφερει να παω να τα εισπραξω κι εγω και να αρνηθω την πληρωμη μου απο την υπηρεσια μου...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Nένα θα πάρω θήλαστρο επειδή ποτέ δεν ξέρεις... Ο αποκλειστικός θηλασμός δεν παλεύεται χωρίς άντληση... Μπορεί να θέλω να βγω έξω βρε παιδί μου. Ή αν χρειαστεί να πάρω αντιβίωση ή κάτι να κάνω να έχω μια εναλλακτική. Όσο για τα σουτιέν θηλασμού, αφού τα φοράμε και το βράδυ, δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε 2 που θα πρέπει συνέχεια να πλένω... ας έχω 4...

Φωτεινή από το ΙΚΑ πήρα όσα θα έπαιρνα από την δουλειά μου (άντε 100-200 ευρώ λιγότερα, που και αυτά θα τα πάρω από τον ΟΑΕΔ αργότερα)... Η υπηρεσία σου σε πληρώνει μέσω τραπέζης, σωστά?? Να σκεφτείς τι σε συμφέρει: να πας αυτό και τον άλλο μήνα στην τράπεζα ή μία και καλή στο ΙΚΑ τώρα??

Έχεις μαξιλάρι και δεν το χρησιμοποιείς??? Πας καλά?? Δεν παλεύεται αλλιώς κορίτσι μου, εκμεταλλεύσου το (ο άνδρας να σε αγκαλιάζει το πρωί). Εγώ ακόμα και όταν βλέπω τηλεόραση το αγκαλιάζω (το μαξιλάρι, όχι τον σύζυγο)...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Nένα θα πάρω θήλαστρο επειδή ποτέ δεν ξέρεις... Ο αποκλειστικός θηλασμός δεν παλεύεται χωρίς άντληση... Μπορεί να θέλω να βγω έξω βρε παιδί μου. Ή αν χρειαστεί να πάρω αντιβίωση ή κάτι να κάνω να έχω μια εναλλακτική. Όσο για τα σουτιέν θηλασμού, αφού τα φοράμε και το βράδυ, δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε 2 που θα πρέπει συνέχεια να πλένω... ας έχω 4...

Φωτεινή από το ΙΚΑ πήρα όσα θα έπαιρνα από την δουλειά μου (άντε 100-200 ευρώ λιγότερα, που και αυτά θα τα πάρω από τον ΟΑΕΔ αργότερα)... Η υπηρεσία σου σε πληρώνει μέσω τραπέζης, σωστά?? Να σκεφτείς τι σε συμφέρει: να πας αυτό και τον άλλο μήνα στην τράπεζα ή μία και καλή στο ΙΚΑ τώρα??

Έχεις μαξιλάρι και δεν το χρησιμοποιείς??? Πας καλά?? Δεν παλεύεται αλλιώς κορίτσι μου, εκμεταλλεύσου το (ο άνδρας να σε αγκαλιάζει το πρωί). Εγώ ακόμα και όταν βλέπω τηλεόραση το αγκαλιάζω (το μαξιλάρι, όχι τον σύζυγο)...

Βασικα πρεπει να παω απο το γραφειο μισθοδοσιας μου γμτ γιατι μ'αυτα που κανουν τις περικοπες μαλλον θα με συμφερει να απρω του ΙΚΑ , πρεπει να παω & στο ΙΚΑ να δω τι μου δινουν αυτοι ..... ναι μεσω τραπεζας πληρωνομαι

Βρε το μαξιλαρι το χρησιμοποιω αλλα οχι καθε μερα ...

9zlup2.png

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έγραψα ότι είναι ίσως 100-200 ευρώ λιγότερα από την δουλειά μου. Και εγώ έχω καταμπερδευτεί με τις περικοπές που ακόμα μας κάνουν. Οπότε... μάλλον από ΙΚΑ συμφέρει...

GEXxp3.png

Ειρήνη και εγώ θα σου έλεγα ότι είναι μια φάση και μάλλον θα περάσει. Και τα δικά μου τα παιδιά δε τα κοίμιζα στο κρεβάτι μαζί μας, δεν θέλανε κιόλας. Αλλά σε διάφορες εποχές είτε είχαν κάποιο πρόβλημα (δοντάκι, ζέστη, κα) και σηκωνότανε από τη κούνια τους και συνέχιζαν πολλές φορές τον ύπνο τους είτε στους καναπέδες στο σαλόνι είτε στο κρεβάτι μας. Π.χ. τελευταία και τα δυο κυρίως όμως η μικρή πιστεύω ότι λόγω ζέστης ξυπνάει το πρωί νωρίς και την παίρνω στο κρεβάτι μαζί μου, βέβαια τις περισσότερες φορές θέλει να κοιμάται στο πάτωμα! Επειδή είναι για μια δυο ωρες το πρωί δε με πειράζει, άλλωστε δε θέλω να ξύπνήσει και ο άλλος γιατί τότε το χάσαμε το παιχνιδι. Άλλοτε κάποιες φορές δε θέλουν να κοιμηθούν στα κρεβατάκια τους από νωρίς. Εκεί επιμένουμε και ξαπλώνω και εγώ στο πάτωμα δίπλα τους μέχρι να κοιμηθούν.

Θα έλεγα ότι αν το κάνει για λίγο μη της το αρνηθείς. Ίσως θέλει να νιώσει περισσότερο κοντά σου, ίσως τη φοβίζει κάτι και περίμενε να δεις πως θα πάει. Μπορεί να το ξεπεράσει και να ξαναεπιστρέψει στους ρυθμούς της. Αν τώρα έρχεται από νωρίς, να προσπαθήσεις να της δώσεις να καταλάβει ότι εκεί δεν είναι το δωμάτιο που κοιμάται και να τη μεταφέρεις πάντα στο κρεβατάκι της. Αν το κάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας μόλις κοιμηθεί δίπλα σου να τη μεταφέρεις πάντα στο δωμάτιο της.

Αυτή είναι η γνώμη μου χωρίς να είμαι ειδικός.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Βρε κοριτσακια εχω κατι ενοχλησεις... κατω χαμηλα :(

ειναι σαν .. πως να το περιγραψω....???!!!

σαν να μου δινει μικρες κλωτσιτσες η μικρη αλλα ειναι επαναλαμβανομενες για κανα 20 λεπτο και μετα σταματαει... δεν ξερω αν φταιει που ειμαι καθιστη στην καρεκλα αλλα κι αυτο γινεται κι οταν ειμαι ξαπλωμενη .. δεν μπορω να ξερω και πως ειναι οι συσπασεις :(

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσακια! γυρισαμε απο σουπερ μαρκετ, ψησαμε ψαρακια και τωρα φουλ aircondition...και καναπε αραλικι!

ελπιζω να εισαστε ολες για μπανακι!

και οσες ειστε σπιτι να εχετε κλιματιστικο!!!

CLELIA εγω πηρα σουτιενακια θηλασμου της triumph 22 ευρω (με -25%εκπτωση) και μου φαινονται πολυ καλα

FWTEINH βαλε μωρε αυτοκολλητακια..δεν ειπαμε ταπετσαρια..αλλα τα αυκολλητα βγαινουν ευκολα!

εγω που νοικιαζω σπιτακι εβαλα αυτοκολλητα που κολλανε με νερο και μοιαζουν με ζωγραφια και οποτε θελω με νερακι κ σφουγγαρι τα αφαιρω.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...