Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ τέλεια για το vasdelaki, τσουτσουνάτος εν όψη!!!!!!!

που τα μαθαίνεις όλα καλέ;;;;;;;;;

είναι που κάποιες μου απάντησαν στο sms που έστειλα... χμμμ για να δω... ποιες δε μου απάντησαν???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες τσουπρες...

μολις γυρισα απο το νοσοκομειο..πηγαμε και καναμε εναν εκτακτο υπερηχο γιατι ειχα παλι πονους χθες το βραδυ...

ε λοιπον να τα νεα..

1.εφαγα τρελο βρισιμο για τα κιλα που πηρα τοσο αποτομα και το ζαχαρο πηγε στα υψη μαλλον παλι...οποτε παλι αγγουρακια και κολοκυθια...:evil:

2.εχω συσπασεις και μου εδωσαν yutopar, μου κοψανε φικι φικι και μπανια στη θαλασσα και μου ειπαν να παλουκωθω στο κρεβατι:cry::cry::cry:

3. ο μπομπος εφτασε τα 2400 και ειναι και επισήμως θηριο..

4.το καλυτερο για το τελος...ενω ειμαι 33 εβδομαδων ημερολογιακα, υπερηχογραφικα ειμαι 36!!!! το ντοκτορι τρελαθηκε και πηρε χιλιες μετρησεις...και μου πεταξε οτι υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να γεννησω σε καμια 20αρια μερουλες... ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!:confused::confused::confused::confused:

Και σας εχω πει οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ??? ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΥΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΕΟ???? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ???:confused::confused::confused:

Δεσποινιω σιγα σιγα!!!Καταρχην προεχει η ξεκουραση..μολις ερθει ο συζυγος θα του πεις να σου κατεβασει ολα τα ρουχα της Μελίνας και μετα να την πάρει για καμια βολτιτσα και εσυ θα κατσεις στο ωραιο χαλακι και θα ξεχωρισεις οτι χρειαζεσαι!!Εγω ετσι εκανα..ενα νερακι θα τα περασεις και μετα το σιδερωμα..

3 εβδομαδες ε???Εισαι πολύ μπροστα τοτε.. σου'ρθε ντουβρουτζας ε???

Τα απρόοπτα ειναι και τα καλύτερα!!Πολύ παιδαρος ο μικρος πάντως, φτου σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

βρε Δοκτωρ γουρούνιασες πολύ και σε ξεχε???!!!!! :(

τώρα κολοκυθάκι για να μου κάνεις παρέα (γουρούνιασα κι εγώ χθες, εφαγα μακαρόνια με κιμά!!!!! αχ)

σε 20 μερούλες???? μα καλά λέγαμε από την αρχή ότι είσαι προηγμένο μονΔέλο !!!!!

θυμάσαι την τεράστια χωριακή; παρε τον παίδαρο τώρα 2400!!!! φτου φτου καλέ!

όσο για τα πράγματα κλπ ζήτα από το στεφάνι να σε βοηθήσει κι όλα θα γίνουν!

τελικά θα μετακομίσετε προς τα βόρεια; τί έγινε με αυτό το θέμα;

Πετρούλα μου μεγάλες δουλειές ανοίξατε! υπερπαραγωγή θα έλεγα! μα τι φτιάχνετε;;;;:o

Καλησπέρα!!!

Πήγα το πρωί στο ΙΚΑ, μου έδωσαν σχεδόν 2 μισθούς και χάρηκα :D. Μου είπαν να πάω μετά τον τοκετό για να πάρω το επίδομα τοκετού και το επίδομα λοχείας και κουφάθηκα λίγο. Τους ρώτησα "Από το ΙΚΑ θα πάρω το επίδομα λοχείας, όχι από τον ΟΑΕΔ??" και μου είπαν ότι από το ΙΚΑ θα το πάρω, το συμπληρωματικό από τον ΟΑΕΔ. ΟΚ, ό,τι πουν...

Δέσποινα Δέσποινα ανωμαλιάρα, με την κοιλιά τούρλα ήθελες και σεχ μαρή?? Δεν ντρέπεσαι!!! Κατ' αρχήν πώς και είναι τόοοοοοοσο μεγάλο καλέ το μωρό σου ημερολογιακά?? Λόγω ζαχάρου?? Και εμένα είναι 2.200 το σκατό μου και ημερολογιακά είναι 5 ημέρες μεγαλύτερο (αυτό έδειχνε από την αρχή και στην αυχενική και στην Β' επιπέδου, και στο doppler). Και όχι δεν ξαναλλάζω τικεράκι, θα σας λωλάνω!! Αφού κοντεύω, σιγά... Αλλά 3 εβδομάδες?? Α πα πα πα!! Φαντάρο να τον στείλεις με το που γεννηθεί :tongue: :tongue: :tongue:. Να μου το θυμηθείς, το τσουτσούνι του είναι μεγάλο, αυτό ευθύνεται!! Είναι βαριά, η τσουτσού του Δεσποινογιού!!! Όσο για τις δουλειές που πρέπει να κάνεις: παίζει η μαμά σου να σε βοηθήσει σε σιδέρωμα?? Αδέλφια, φίλες, κουμπάρες?? Ένας άνθρωπος χριστιανοί?? Κάποιον θα βρεις!! Εγώ μόνη μου σε 6-7 ημέρες έπλυνα (πλυντήριο) και σιδέρωσα 2 ντουλάπες ρουχαλάκια-σεντονάκια-σκατουλάκια και έπλυνα καροτσάκι, πορτ-μπεμπέ, καλαθούνα, καρεκλάκι αυτοκινήτου, παπλωματάκια-γυμναστήρια και δεν ξέρω πόσα άλλα!! Εσύ με ρέγουλο θα δίνεις κατευθύνσεις!! Και: ξάπλα!!!! Μετά το σεχ!! Μετά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κ

Δέσποινα Δέσποινα ανωμαλιάρα, με την κοιλιά τούρλα ήθελες και σεχ μαρή?? Δεν ντρέπεσαι!!!

Να μου το θυμηθείς, το τσουτσούνι του είναι μεγάλο, αυτό ευθύνεται!! Είναι βαριά, η τσουτσού του Δεσποινογιού!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααααααα πες ταααααααα!!!!!!!!!

μπράβο για τα λεφτάκια!!!!!

για πες μας η vasdeli τρελή από χαρά; την είδες; πως σου φάνηκε; κοιλίτσα;;;;;

λέγε !!!!!!

H Vasdeli είναι μία κούκλα!! Έχει κάνει μια κοιλίτσα μικρή, δλδ αν δεν ξέρεις ότι είναι έγκυος μπορεί και να μπερδευτείς και να πεις ότι έφαγε παραπάνω φασόλια!!

Φυσικά και είναι χαρούμενη και της φαίνεται και έτσι θέλω (και πρέπει) να την βλέπω!!

Την έπρηξα με τις απορίες μου, κάτσε να δεις οσονούπω τι ερωτήσεις θα κάνω εδώ στο καφέ, να σας κουφάνω να ησυχάσω...

Νυστάααααζωωωωωωωω!! Να ρίξω έναν ύπνο?? Μάλλον ναι!!

GEXxp3.png

H Vasdeli είναι μία κούκλα!! Έχει κάνει μια κοιλίτσα μικρή, δλδ αν δεν ξέρεις ότι είναι έγκυος μπορεί και να μπερδευτείς και να πεις ότι έφαγε παραπάνω φασόλια!!

Φυσικά και είναι χαρούμενη και της φαίνεται και έτσι θέλω (και πρέπει) να την βλέπω!!

Την έπρηξα με τις απορίες μου, κάτσε να δεις οσονούπω τι ερωτήσεις θα κάνω εδώ στο καφέ, να σας κουφάνω να ησυχάσω...

Νυστάααααζωωωωωωωω!! Να ρίξω έναν ύπνο?? Μάλλον ναι!!

εσύ απορίες;;;;; α μπα! :tongue:

καλή σιέστα γκουσκούνες Νο1 και Νο2 <3

Αλό και τρισαλόοοο!!!

Κλελια επιδομα λοχεις απο το ΙΚΑΑΑΑΑ , πως σου ξεφυγε εσενα βρε αυτο???χαχα

Τσιπουρα ποτε φευγετε??Το γατονι πως ειναι???

Ανοιξαμε δουλειες ε??Ε αφου το στεφανι εχουν καταστημα με επιπλα, οι προμηθευτες τα στελνουν αμονταριστα..ακρη πως θα βγαλω πες μου..εχω τρελαθει!!Με βλέπει ο συζυγος και γελάει...Αυτοι ουτε να ασχοληθουν γιατι το παιδικο επιπλο δεν ειναι το κυριως αντικειμενο τους οποτε εστειλα εγω τα σχετικα e-mail να μας στειλουν καταλογους με τιμες κλπ και βγαζω μονη μου το φιδι απο την τρυπα..Παλιοφιδοοοο!!!!:evil::evil:χαχα

Ουφ νοστιμο το κρεμμυδι αλλα μεταα...χμμμμ:tongue::tongue:

Πετρούλα κουράγιο!!!!!!! μήπως να το επεκτείνετε και σε παιδικό έπιπλο????

σε βρίσκω πολύ οργανωμένη!

το γατί δείχνει ότι πάει καλά, μίλησα με τη γιατρό του χθες μου είπε να σταματήσουμε την αντιβίωση και ότι πιστεύει πως όλα καλά. Με άγχωσε όμως γιατί μου είπε να δούμε σε 10 μέρες μήπως και ξανακυλήσει... αλλά εγώ θα φύγω σε 10 μέρες.... για 12-14 μέρες τί να πω; μου είπε να φύγω και ότι όλα καλά θα πάνε! έχω κανονίσει βέβαια να πηγαίνει κάποιος καθημερινά να τους ταίζει κλπ και να έχει τον νού του... αλλά σε 5 λεπτά ;

τί να πω;;;;;; ελπίζω όλα αν πάνε καλά γιατί το άγχος μου έχει βαρέσει ταβάνι, μου βγαίνουν γενικότερα άγχη........ μαζεμένα..... και βλέπω όλο άσχημα όνειρα θακατούλες!

ποια θα με χαστουκίσει παρακαλώ???!!!!!!!!! το έχω μεγάλη ανάγκη μου φαίνεται!

δεσποινάκι μήπως εσύ που είσαι φορτωμένη... κάργα;;;;;;;;

όποια πιστή ... ας προσέλθει!

αλλά.... όλα καλά όλα ανθηρά θα πάνε! μακάρι !

έχω πάρα πολύ μεγάλη για ήρεμες διακοπές με τον καλό μου <3

επίσης να σας πω ότι με τον ανηψιό μου έχει ανοίξει τρελά η όρεξη για μωράκι!

άσχετο, για δείτε αυτό!

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=193070

Κουμπαρίτσα βλέπω μεγαλεία!!!!!!! :)

Διαφημίσεις

Οχι μωρε, τι λέει και η κτηνιατρος...Σου εβαλε κι αλλες εγνοιες :evil::evil: σιγα που σε 10 μερες θα ξανακυλήσει!!

Να πας στις διακοπουλες για να χαλαρωσεις και ολα πίσω θα ειναι καλά!!Οκ??

Οχι μωρε, τι λέει και η κτηνιατρος...Σου εβαλε κι αλλες εγνοιες :evil::evil: σιγα που σε 10 μερες θα ξανακυλήσει!!

Να πας στις διακοπουλες για να χαλαρωσεις και ολα πίσω θα ειναι καλά!!Οκ??

δεν φτάει κι αυτή, λογικό είναι σου λεει ολοκληρώνουμε την αντιβίωση (έχει πάρει 2πλάσια δόση....) και μετά παρακολουθούμε!

κι εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε μια χαρά!

φιλί

Βρε τσιπουρόψαρο!! Αυτά πάντα τα λένε!! Ακόμα και όταν εμείς παίρνουμε αντιβίωση, όταν την σταματάμε δεν σου λένε να προσέχεις μην επανέλθουν τα συμπτώματα??? Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακυλήσει το γατόνι!! Είναι σε ένα χώρο που το φροντίζουν, δεν έρχεται σε επαφή με αδέσποτα, δεν υπάρχει περίπτωση σου λέω!!

Stone δεν το είχα ψάξει για το ΙΚΑ... Ό,τι μου έλεγαν οι συναδέλφισσές μου, αυτά συγκράτησα... Αλλά δεν με χαλάει, αφού μου τα εξήγησαν στο ΙΚΑ... και πήρα και τα ευρά μου...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...