Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσιπουρααααααα θελω την βοηθεια σου!!!

την μπορντουρα που κολλησαμε στο παιδικο,ξεκολλησε σε ενα σημειο,πια κολλα προτεινεις για να την κολλησουμε καλα?μου ειπαν για μια thomsit.την εχεις ακουστα?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ploegisi αυτή είναι η σελίδα http://hcbb.bioacademy.gr. Εσύ τι δουλειά έχεις κορίτσι μου με το βάψιμο του δωματίου?? Κάτσε να κλωσσήσεις!! Αρκετό βάρος κουβαλάς, θα βάφεις κιόλας?? Κανόνισε να σε πιάσουν πονάκια όπως εμένα, που υπόψην δεν έβαψα το δωμάτιο, έκανα άλλες βλακείες εκείνη την ημέρα (μαζεμένες κιόλας)...

Mamounaki εγώ τα ρούχα του μπεμπέ τα έπλυνα στους 30 βαθμούς. Και τα δικά μας σε αυτούς τους βαθμούς τα πλένω (εξαιτίας του περιβάλλοντος). Άλλωστε τα μπεμπε-ρούχα δεν είναι βρώμικα, φρεσκάρισμα θέλουν. Με 30 βαθμούς δεν πρόκειται να μπουν, μην ανησυχείς... Τα πολύ έντονα χρώματα να τα πλύνεις ξεχωριστά, δεν πρόκειται να πάθουν τπτ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ειρηνη μου οχι δεν γιορταζω σημερα ... 26/2/ γιορταζω εγω κανονικα ασχετα αν δεχομαι και τα χρονια πολλα στις 6/1 μιας κι για ολους ειναι πιο ξακουστη αν και δεν ισχυει καν .. αλλα τι να κανουμε...

Αχχχ σημερα πηγα με τον αντρουλη μ και ειδαμε κρεβατακι προικα αλλαξιερα καροτσακι θα κανω ενα δωματιακι της τουμπιτσας μου ... πολυ ,...πιασαρικο :D:D:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσια!!

Καλημερα Πετρουλα!Καλα ειμαστε ακομη που ειναι πρωι!!!Μετα θα δειξει!!!Κοριτσια μηπως ξερετε αν τα τζαμπο βγαλανε τα σχολικα?απο τσαντες?θελω να παρω μια στην μικρη και δε ξερω απο που να παρω.

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλημέρα!!!

νένα ακόμα δεν άκουσα διαφήμιση στο ραδιόφωνο για τα σχολικά!!! όταν τα βγάλουν μας πρήζουν στη διαφήμιση! θα πάει παιδικό η χριστιάνα?

πετρούλα παρασκευή και 13! μαύρη γάτα! χαχαχαχχ

καλέ κλέλια δε θα βάψω εγώ! το αμόρε με καμιά βοήθεια θα βάψει! αλλά το άλλο σκ τελικά! αυτό θα το γιορτάσουμε!

μαμουνάκι κι εμένα φυσιολογική μου φαίνεται η φαγούρα, αλλά κάποιες μέρες είναι λίγο υπερβολική! θα ακούσω την κλέλια όμως και θα βάζω κάθε μέρα την κρεμούλα μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημεραααααα

νενακι μολισ ειδα διαφημιση στην tv με τον καραγκιοζη και την ομαδα του :D:Dνα διαφημιζουν τα jumbo

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

α δε σας είπα! έχετε πολλά φιλιά και χαιρετίσματα από την angelique!!! περνάει πολύ καλά, κάνει τα μπανάκια και τις βολτούλες της και μας σκέφτεται!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ..ZESTHHHH...

Τι κανετε κοριτσακια? ελπιζω να ειστε όλες καλα, και οσες ειστε για μπανιο..ζηλευωωωωω!

ξεκινησα μπουγαδουλα με φορμακια..στους 40..βασικα αποφασισα να ακολουθησω σε καθε ρουχαλακι οτι προτεινει το ταμπελακι τους...

σεντονακια και πετσετες λεει 60..σαν πολυ δεν ειναι? εγω ποτε δεν πλενω με τοσο ζεστο..ειναι και το περιβαλλον..

τεσπα καλη μας μερα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρες!!!!!!

κοριτσάκια πως τα πάτε με τις ζέστες;;;; μπλιαχ!!!!!!

νενάκι μου δεν ξέρω καθόλου από κόλλες, ρωτήστε στο χρωματοπωλείο

κουμπαρούλα μου σε τρωει η κοιλίτσα; κοίτα να μην κάνεις κάνεις δουλειές και κουραστείς και σε τρωει και ο πωπός σου για ξύλο! χιχιχιχιχιιχ

(κρεμούλα και στα 2 για τις ραγάδες.... )

τί άλλα; γέλασα με τον Ικατζή... χιχιχιιι

βαριέμαι πολύ... :twisted:

ααααα

Κλέλια τί νέα έχουμε από την vasdeli???? είδε το kinderaki χθες; όλα σούπερ? είδαμε τσουτσουνάκι η μνάκι; ύπιατε το milk shake????

Βασούλα μας χρόνια σου πολλά να είσαι 100000 χρόνη και πάντα ευτυχισμένη!!!!!

με το καλό η μπουμπούκα σου!!!!!!! <3

Πετρούλα ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ, πως πάει η επιχείρηση δωμάτιο Αναστάση;;;;;;;;

Μπράβο στην αγγελική μας που περνάει καλά και ενημερώνει κιόλας.... το λέω για μερικές μερικές που μας λαχτάρισαν!

αντε σας φιλώ, πάω να βάλω κι αλλο καφέ, δεν την παλεύω!

κουμπαρούλα μου σε τρωει η κοιλίτσα; κοίτα να μην κάνεις κάνεις δουλειές και κουραστείς και σε τρωει και ο πωπός σου για ξύλο! χιχιχιχιχιιχ

(κρεμούλα και στα 2 για τις ραγάδες.... )

κοίτα, για τις δουλίτσες μου έβαλε πόστο πρωινιάτικα και ο γιατρούλης μου, οπότε κουλάρω... γιατί αλλιώς θα σε φωνάξω κι εγώ για ξύλο... θα πρέπει μάλλον να τις φάω για να συνέλθω!

όσο για ραγάδες... ποιος σας είπε ότι έχω ή ότι θα κάνω ραγάδες? ε??? ούτε μια!!! και ούτε θα κάνω! έχω το τέλειο δέρμα! μου το χουν πει δερματολόγος, αισθητικος, διατροφολόγος, και γυναικολόγος! (ψωνάρα...)

άντε να πιεις καναν καφέ! :tongue::tongue::tongue:

α! επίσης το vasdelaki μας έχει τσουτσουνάκι!!! επιβεβαιωμένο πια!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

εννοείτε πως έχεις το τέλειο δέρμα!!!! αλλά να ξέρεις ότι όσο πιο τέλειο είναι τόσ ο πιο ευαίσθητο είναι (στο λέω γιατί εχω κι εγώ το τέλειο δέρμα.... :tongue: )

βάζε καμιά κρέμα λοιπόν!

αχ τέλεια για το vasdelaki, τσουτσουνάτος εν όψη!!!!!!!

που τα μαθαίνεις όλα καλέ;;;;;;;;;

φιλί

και ναι θα έρθω αλλά για καφέ!

Πετρούλα ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ, πως πάει η επιχείρηση δωμάτιο Αναστάση;;;;;;;;

Σημερα εκανα ενα διαλειμμα..Επειδη κοιταω απο καταλογο ηλεκτρονικο (800 σελίδες) εχω χασει τη μπαλα..Ειναι στα ιταλικα και παρόλο που ξερω ιταλικα αυτη η ορολογια με μεντεσεδες, υλικα, σομιε κλπ μου ειναι σχεδον αγνωστη..Ασε εχω λαλησει γιατι θα τα φερουμε χονδρικη και πρεπει εγω να κατσω να βρω ολους τους κωδικους που με ενδιαφερουν και να μην κανω κανενα λάθος..Αααα το καλύτερο ειναι οτι ολα θα ερθουν αμονταριστα..καταλαβαίνεις οτι με τον αντρα μου πριν τα Χριστουγεννα ο Αναστασης δωματιο δεν θα δει!!!:rolleyes::rolleyes:

Μαμουνακι τα σεντονακια και τις πετσετες για πρωτη φορα να τα πλύνεις κι αυτα στους 40 εφοσον ειναι καθαρα και απλά θελουν ενα φρεσκαρισμα

Ααα τωρα ειδα τη νεα ντουντουνα της παρεας μας!!!Με το καλό Vasdeli το αγορακι σας!!

Εγω δεν βαζω τπτ στο σωμα μου ουτε μια κρεμα και στις δυο εγκυμοσυνης και ουτε μιση ραγαδα εκανα!Ειναι στον τυπο του δερματος..για μετα δεν ξερω αλλα ψιλοβαριεμαι κιολας να πασαλειφομαι με τετοια ζεστη...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...