Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

chris ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε βρε, να χαρούν και τα δικά μας αδερφάκια έτσι!!! μπράβο στην αδερφή σου! έτσι να μου δίνετε κουράγιο! πάντως εγώ καμιά 10 κιλάκια παραπάνω είχα, μη φανταστείτε. να χάσω 10 να πάρω 7 άρα θα είμαι -3 μετά τη γέννα??? πως το βγαλα αυτό τώρα??? θα δείξει, πάντως είμαι ενθουσιασμένη και πολύ ικανοποιημένη! :P

ellain ντεπόν γιατί δεν μπορείς? εμένα μ΄αφήνει στον πονοκέφαλο να πάρω ντεπόν, μέχρι 2 αν χρειαστεί. και καφεδάκι πίνω 1 την ημέρα... τελικά κι αυτοί οι γιατροί, ο καθένας τα δικά του...:?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Δεν το καταλαβα αυτο με την διατροφη βρε κοριτσια. Δηλαδη σου δινει ο διατροφολογος ειδικη διατροφη για να παρεις το επιτρεπτο βαρος και να μην ξεφυγεις??

Εγω για 1 εβδομαδα σαρωσα το ψυγειο και ολα τα ντουλαπια (οχι μονο του σπιτιου αλλα και του σουπερ μαρκετ)!! Τετοια λυσσα με ειχε πιασει! Αλλα ειναι 1-2 μερες που δεν εχω καθολου ορεξη κ εχω λιγη ανακατωσουρα. Μαλιστα προσεξα οτι με αηδιαζουν τα φαγητα με σαλτσες, τα θελω στεγνα. Οχι που δεν θα με επιανε τιποτα. Υπομονη...

Εχετε σταση εργασιας σημερα τσουπρες ε???? Ετσι ξεσηκωθειτε εσεις που μπορειτε γιατι εμεις απο δω και να θελουμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε!! Εγω ειμαι ρακος, δεν εχω κοιμηθει καθολου, εχω τρομερο πονοκεφαλο και φυσικα δεν μπορω να παρω ντεπον, ουτε να πιω καφε να ξυπνησω...¨:( Δυσκολα τα πραγματα σημερα ως τις 7 που σχολαω...Ειπα στο αφεντικο "Αν ακουσεις ενα γκουπ, θα ειναι το κεφαλι μου πανω στο γραφειο...!!"

Δεν ξερω για τις αλλες αλλα εμενα η αδερφη τα πολλα κιλα τα εχασε τους πρωτους 4 μηνες απο τους εμετους.Μετα παρουσιασε διαβητη εγγυμοσυνης και γιαυτο πηγε σε διατροφολογο οπου τις εδωσε ειδικη διατροφη την οποια της ειπε οτι θα συνεχισει και αφου γεννησει μεχρι να της πουν να σταματησει.Οπως καταλαβαινεις γιαυτο ειχε τετοιο αποτελεσμα.

Οσο για το κεφαλι σου εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορω να παρω ντεπον αν χρειαστει:confused:

απο την αλλη αν φοβασαι να παρεις βαλε κανενα μαξιλαρακι στο γραφειο για καλο και κακο κριμας ειναι!!!:lol::lol::lol:(το γραφειο εννοω):mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

chris ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άντε βρε, να χαρούν και τα δικά μας αδερφάκια έτσι!!! μπράβο στην αδερφή σου! έτσι να μου δίνετε κουράγιο! πάντως εγώ καμιά 10 κιλάκια παραπάνω είχα, μη φανταστείτε. να χάσω 10 να πάρω 7 άρα θα είμαι -3 μετά τη γέννα??? πως το βγαλα αυτό τώρα??? θα δείξει, πάντως είμαι ενθουσιασμένη και πολύ ικανοποιημένη! :P

ellain ντεπόν γιατί δεν μπορείς? εμένα μ΄αφήνει στον πονοκέφαλο να πάρω ντεπόν, μέχρι 2 αν χρειαστεί. και καφεδάκι πίνω 1 την ημέρα... τελικά κι αυτοί οι γιατροί, ο καθένας τα δικά του...:?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε 10 κιλα παραπανω εχεις μονο τρελλοκομειο και το κανεις θεμα???ενω ολες οι υπολοιπες διαστασεις μοντελου εχουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

η αδερφη μου ειχε παρα πολλα κιλα η γλυκουλα μου τωρα ομως......:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Chris με το καλό να υποδεχτείτε το ανιψακι σου!!!

Ααααααχ σας ευχαριστω πολυ οοοοολες σας!!!!!!!:P:p:p

Καλε κοριτσια ασχετο αλλα ξερει καμια ποτε αρχιζουν και ακουνε τα μωρακια μας????:confused::confused::confused::confused:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε 10 κιλα παραπανω εχεις μονο τρελλοκομειο και το κανεις θεμα???ενω ολες οι υπολοιπες διαστασεις μοντελου εχουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

η αδερφη μου ειχε παρα πολλα κιλα η γλυκουλα μου τωρα ομως......:P:p:p

αυτά τα 10 με ταλαιπωρύν τα τελευταία 10 χρόναι όμως!!! ευκαιρία δεν είναι???:cool:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Οσο για το κεφαλι σου εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορω να παρω ντεπον αν χρειαστει:confused:

απο την αλλη αν φοβασαι να παρεις βαλε κανενα μαξιλαρακι στο γραφειο για καλο και κακο κριμας ειναι!!!:lol::lol::lol:(το γραφειο εννοω):mrgreen:

Καλα chris δεν παιζεσαι!!! Με εκανες και γελασα!! Και ξερεις πώς βγαινει το γελιο οταν εχεις πονοκεφαλο, σαν να εχεις παθει εγκεφαλικο!!!:?

Επισης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ανιψουδι!!! Και μαμα και θεια!! Αντε ειναι η χρονια σου!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αυτά τα 10 με ταλαιπωρύν τα τελευταία 10 χρόναι όμως!!! ευκαιρία δεν είναι???:cool:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευκαιρια δεν λες τιποτα!!!!καλα ειμαστε πολυ τρελλες οτι μιλαμε για κιλα που θα χανουμε στην εγκυμοσυνη δεν υπαρχει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μα ο κοσμος δεν παει καλα ειναι δυνατον να βαζουνε κιλα οταν μενουνε εγκυες???τσ τσ τσ αδιαννοητο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

Καλα chris δεν παιζεσαι!!! Με εκανες και γελασα!! Και ξερεις πώς βγαινει το γελιο οταν εχεις πονοκεφαλο, σαν να εχεις παθει εγκεφαλικο!!!:?

Επισης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ανιψουδι!!! Και μαμα και θεια!! Αντε ειναι η χρονια σου!!!

ωχ καταλαβα ειναι αυτο που λεμε γελασα με την ψυχη μου ε???:tongue::tongue::tongue:

Ναι ναι και μαμα και θεια!!! φετος τσουπρες ειναι η

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευκαιρια δεν λες τιποτα!!!!καλα ειμαστε πολυ τρελλες οτι μιλαμε για κιλα που θα χανουμε στην εγκυμοσυνη δεν υπαρχει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μα ο κοσμος δεν παει καλα ειναι δυνατον να βαζουνε κιλα οταν μενουνε εγκυες???τσ τσ τσ αδιαννοητο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

ε ναι τώρα!!! κιλά στην εγκυμοσύνη! χαζομάρες!!! :confused: αν είναι δυνατόν! μοντελάκια όλες οι εγκυμονούσες! :oops: χαχαχχαχαχαχ:mrgreen::-D:mrgreen::-D

έλα μωρέ, δεν έχουμε και κόμπλεξ, απλά το είδα σαν εικαιρία για καλή διατροφή...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Λοιπον κοριτσια εκανε η μαμα μου τα μαγικα της ξεματιασματα, εφαγα και λιγο (ειχα κανει αρακα απο το πρωι στο ταπερ, ηταν φανταστικο το φαγητο μου, τι να σας πω, αντε να σταματησω την δουλεια σε 4 μηνες να φαμε κανενα φαγακι της προκοπης), καπως συνηλθα. Δεν ετυχε να ρωτησω τον γιατρο μου για παυσιπονα, παντως για να το λετε ολες προφανως επιτρεπεται ενα ντεπονακι. Θα το αφησω εφεδρικη βοηθεια, αν δεν μου περασει τελειως σε κανα 2ωρο.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

γεια σας κοριτσακια μου,μου λειψατε.

ευχαριστω για τα περαστικα σας,σημερα αρχισε η μικρη να ειναι καλυτερα,τοσες μερες πραγματικα εξαντληθηκα,ευτυχως ο συζηγος με βοηθησε αρκετα.εγω ειμαι μια χαρα.αντε να μπουμε σιγα σιγα στους ρυθμους μας γιατι δε παλευεται αυτο το προγραμμα.

εσεις τι μου κανετε?αντε να κανουμε και μια λιστα ποτε εχετε αυχενικες?ποια ξεκιναει πρωτη?

εγω εχω ραντεβου την τεταρτη με τον γυναικολογο μου.αντε να δουμε θα εχουμε καμια υποψια για φυλο?για να δουμε.

ρε κοριτσια τελη μαρτιου γενναει η κουμπαρα μου και σκεφτηκα ως δωρακι (μιας και πιανουν λιγο τα χερακια μου ) να κανω ενα diaper cake (τουρτα πανας) κατι τετοιο δηλαδη

diaper-cakes-and-toys.jpg

πως σας φαινεται σαν ιδεα?θα σας αρεσε κατι τετοιο αν σας το εφερναν?

τι αλλο προτινετε?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

κοριτσάκια καλησπέρα διαβάζω ότι λέγατε για κιλά μην το συζητάτε εγώ ξεκινάω με 2 κιλά συν από την 1η εγκυμοσύνη και 7 κιλά από τα κανονικά μου και έχω ήδη τσακίσει τα γλυκά πολλά γλυκά όμως και μου αρέσει που είπα ότι τώρα δεν θα ξεπεράσω τα 12 κιλά μέχρι το τέλος μήπως ήταν λάθος μου τελικά που σταμάτησα τη διαιτολόγο;

το 1,5 κιλάκι πάντως μέχρι στιγμής το καβάτζωσα.

chrisaki με το καλό να υποδεχτείτε το ανιψάκι σου. άντε και στα δικά μας κορίτσια

νενακι εμένα προσωπικά και όπως το βλέπω στη φωτογραφία θα μου άρεσε πολύ

nenaki κι εγω νομιζω οτι ειναι ωραιο αυτο που βλεπω αν και τα χρωματα ειναι λιγο ζψωηρα για το γουστο μου, δηλαδη εμενα θα μου αρεσε καλυτερα απαλο κιτρινακι με πινελιες απο ροζ ή σιελ (αναλογα με το φυλο). Παντως αν καταφερεις να φτιαξεις κατι τετοιο δεν πιανουν λιγο τα χερια σου, πιανουν πολυυυ!!!

maraki θελει λιγο προσοχη να μην το παρακανουμε, αλλα απο την αλλη και τι να κανεις οταν πραγματικα πεινας? Εγω προσπαθω να αποφευγω τα πολλα επιπλεον (γλυκα, σοκολατες, κρουασαν κτλ οσες δηλαδη "χαζομαρουλες" μου αρεσουν αλλα βλαπτουν), αλλα απο φαγητο τρωω δεν γινεται αλλιως...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...