Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ κλελια ακριβως ετσι!και εμενα με ειχαν ψιλοζαλισει στην πρωτη εγκυμοσυνη.οπως νομιζα αυτο επραξα τελικα και μια χαρα τα πηγαμε.

ναι για τα ρουχακια και τα σεντονακια οπως λεει και η πετρουλα ειναι επειδη θα γεννησω στο νοσοκομειο.Τωρα που το ανεφερες πετρουλα,να πω και το αλλο (αχ παναγια μου απο τα μουτρα θα με παρετε στο τελος!!).Μονο στην ιδεα οτι το μωρακι μου θα το εχουν με ρουχακια τις κλινικης χιλιοφορεμενα κατι με πιανει!!!

ναι σημερα το βραδυ θα εχουμε βραδια πεφταστεριων!!!Ολες οι ευχουλες μας ας γινουν πραγματικοτητα!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Stone & Clelia οταν εργαζεσαι στο δημοσιο σε πληρωνει κανονικα η υπηρεσια που βρισκεσαι και απλα τα χρηματα που ειναι να παρω απο το ΙΚΑ τα περνουν αυτοι με μεταξυ τους συνενοηση...

Θα μπορουσα να τα παρω κι εγω αλλα μετα θα επρεπε τα λεφτα που θα μου βαζανε στο λογαριασμο μισθοδοσιας μου να τους ενημερωνα να τα περνανε πισω .. γιατι να μπω σ'αυτην την διαδικασια αφου τα βρισκουν μονοι τους?:tongue::tongue:

Αχχχ Νενα μ'αγχωσες :?

Αυτη η βαλιτσα γενικοτερα μ'εχει αγχωσει πολυ πολυ... πρεπει να ξεκινησω να την φτιαχνω κι εγω αλλα.... γιατι και νυχτικια και πυτζαμα???? εγω μια πιτζαμουλα εχω παρει μεχρι στιγμης κι η μανουλα μοιυ φαγωθηκε να παρω 2 νυχτικακια και μαλιστα τα εχει και ετοιμα η κυρια :D:Dσε κουτι αλλα εγω δεν τις βολευομαι με τιποτα :evil::evil:

και ολα αυτα δεν χωρανε σε βαλιτσακι αλλα σε γιγας βαλιτσα χαχαχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Μονο στην ιδεα οτι το μωρακι μου θα το εχουν με ρουχακια τις κλινικης χιλιοφορεμενα κατι με πιανει!!!

Ελα βρε Νένα..Νομιζω εισαι λίγο υπερβολικη τωρα, όλοι μας ξερουμε πως πλένονται σε πολύ υψηλες θερμοκρασίες..Ο δικος μου οταν μου το εφερναν όλο μοσχοβολούσε και τα ρουχακια του ηταν κατασπρα..

Ας μην πιασουμε ομως το θεμα καθαριοτητας και μικροβιων γιατι τα νοσοκομεια παιρνουν βραβειο!!

Α και μια και το θυμηθηκα τι απορρυπαντικο χρησιμοποιειτε? λεω να αρχισω μπουγαδα με bebe... και στους ποσους βαθμους να τα πλυνω???

Κι εγω το προδερμ χρησιμοποιούσα αλλα εχει βγει και persil παιδικο απορρυπαντικο με πολύ καλά αποτελέσματα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελα βρε Νένα..Νομιζω εισαι λίγο υπερβολικη τωρα, όλοι μας ξερουμε πως πλένονται σε πολύ υψηλες θερμοκρασίες..Ο δικος μου οταν μου το εφερναν όλο μοσχοβολούσε και τα ρουχακια του ηταν κατασπρα..

Ας μην πιασουμε ομως το θεμα καθαριοτητας και μικροβιων γιατι τα νοσοκομεια παιρνουν βραβειο!!

χαχαχ ναι σαν να ειμαι λιγακι!!!!!!οκ οκ!!!:tongue::tongue::tongue:

Φωτεινη να σου πω γιατι περνω 2 νυχτικα και 2 πυτζαμες!!Οταν πηγα να γεννησω,φυσικα φορας την νυχτικια σου ,οταν μετα με πηγαν στο δωματιο αλλαξα νυχτικια γιατι δε ξερω πως αλλα ειχα πιτσιλιες με αιμα επανω!!ετσι εβαλα την αλλη νυχτικια,φορουσα και το τρισδιαστο παμπερς.βεβαια ηταν βραδυ οταν με πηγαν στο δωματιο και δε θα βολταριζα για να βαλω πυτζαμες,την επομενη το πρωι ομως εβαλα πυτζαμουλες.Ετσι επραξα εγω με τον φυσιολογικο τοκετο!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Νενα εισαι πανετοιμη!!Αντε τωρα με εναν πόνο μπροσταρισσα!!!

Εννοειται πως αυτα που γραφεις ειναι η αποψη σου..Η καθε μια απο εμας εχει αλλα βιωματα και αλλες εμπειριες και βασει αυτων κανει την επιλογη της..:)

Κλέλια η Νενα θα γεννησει σε νοσοκομειο και δεν προσφερουν τπτ απο ολα αυτα στο βρεφος..Πρεπει να τα πάρει ολα η ιδια..Για τα κοριτσια που θα γεννησουν σε κλινικη θα χρειαστει μονο ενα φορμακι (εσωρουχο) και το ρουχακι της εξοδου τα οποια μαζι με την καλαθουνα ,μπορει να τα φερει ο συζυγος για να μην τα κουβαλάτε μαζι σας!

Τσιπουρα πολύ ωραια η προταση που μας εκανες για σημερα!Θα πιασουν τοπο οι ευχες όλων μας γιατι πολύ απλα οτι επιθυμουμε εχει να κανει με ιερα πραγματα, κυριως εμψυχα..

στο Έλενα πάντως που είναι δημόσιο νοσοκομείο δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα για το μωρό, μόνο αν θέλεις να του βάλεις δικά σου ρουχάκια. Μόνο κάποια προσωπικά πράγματα για τη μαμά όπως πιτζάμες, εσώρουχα, σουτιέν, καλλυντικά, σερβιέτες (τις μεγάλες) δίνουνε και στα λουξ σου παρέχουν πετσέτες και παντόφλες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Α και μια και το θυμηθηκα τι απορρυπαντικο χρησιμοποιειτε? λεω να αρχισω μπουγαδα με bebe... και στους ποσους βαθμους να τα πλυνω???

εγώ αυτή τη φορά πήρα της planet το παιδικό απορρυπαντικό και μαλακτικό. Μ ' αυτό έπλυνα αυτή τη φορά τα ρουχάκια. Μου είπανε όμως και για ένα άλλο βιολογικό, που αν δεν κάνω λάθος δείχνει κάποιο δέντρο, νομίζω γαλλικό αλλά δεν το βρήκα στο super market που πάω, ίσως να το βρείτε στο σκλαβενίτη.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

πάντως μια και μιλάτε για απορρυπαντικά, ο γιατρός μου συστήνει ανεπιφύλακτα της προδέρμ, και μάλιστα και κρεμούλα που βάζω στην κοιλίτσα μου προδέρμ είναι και μου είπε και για το νινάκι προδέρμ να βάζω, εκτός αν προκαλέσει καμιά αλλεργία...

έχετε καθόλου φαγούρα στην κοιλιά? έχει τώρα 3 βδομάδες με πιάνει συχνά φαγούρα... και νωρίτερα είχα, αλλά δεν το έδινα σημασία 1-2 φορές τη μέρα...

έλενα μας τάραξες με την καραβιδομακαρονάδα!!! μέχρι και όνειρο μεσημεριανό την είδα!!! και για φρόντισε να ξεκουραστείς! κι εσύ και η δέσποινα! άντε γιατί το παρακάνατε μου φαίνεται!!!

ελένη λες να ρωτήσω κι εγώ εδώ τι θα πρέπει να έχω μαζί μου? λες να παρέχουν κι εδώ πραγματάκια για το μωρό???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ελένη λες να ρωτήσω κι εγώ εδώ τι θα πρέπει να έχω μαζί μου? λες να παρέχουν κι εδώ πραγματάκια για το μωρό???

καλύτερα να ρωτήσεις μια και από ότι κατάλαβα κάθε νοσοκομείο ή κλινική έχει διαφορετική πολιτική.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

mamounaki τι κουλό αυτό με τον Ικατζή στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού!! Εγώ ούτως ή άλλως πήγα με όοοοοοοοοολο τον φάκελο από τις εξετάσεις μου (ακόμη και αυτές που είχα κάνει πριν την εγκυμοσύνη).

Οπότε κορίτσια να έχετε και την αυχενική μαζί με την Β' Επιπέδου για να σας γράψει ο Ικατζής, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται...

Στα ρούχα του μωρού βάζω προδέρμ και όχι μαλακτικό, τα πλένω ξεχωριστά όχι μαζί με τα δικά μας...

Ploegisi βάζεις κάθε μέρα κρεμούλα στην κοιλιά?? Η φαγούρα προκαλείται όταν τεντώνεται η κοιλιά και δεν είναι "προετοιμασμένη" άμα δεν της βάζεις κρέμα. Εγώ δεν βίωσα αυτό το συναίσθημα αφού βαζελίνη χρησιμοποιώ από την 12η εβδομάδα... Να βάζεις κρέμα ΠΑΝΤΟΥ και στα πλάγια της κοιλιάς... Μήπως φόρεσες κάποιο μπλουζάκι συνθετικό και με την ζέστη σε πείραξε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τώρα να πω την αλήθεια μου, δε βάζω κάθε μέρα κρέμα... καλά θα είναι να βάζω...

πείτε μου ξανά το site για την κρατική τράπεζα βαλστοκυττάρων... έκανα βλακεία και έσβησα τη σελίδα από τα αγαπημένα...

επίσης λέω το σκ αν μπορέσουμε να βάψουμε το δωματιάκι... αν μπορέσουμε... το αμόρε δεν το είδα και πολύ θετικό στη σκέψη! μπορεί και το επόμενο να πάει... αλλά έχω βαρύνει αρκετά και κουράζομαι εύκολα, και όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο δύσκολα πιστεύω θα είναι... ουφ!!! κάνει και κάυσωνα.. και τώρα αυτό μου λέει... το σκ είπε για 40άρια! μόνο για βάψιμο δε θα ναι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε σημερα...δεν μπηκα καθολου ,γιατι ολο το πρωι ετρεχα...

πηγα ικα για τισ εισπραξεισ!!!!!!!!!!!αχ καλα ηταν...τοσο καιρο τουσ τα εδινα εγω...τωρα ασ μου δωσουν αυτοι!!!!χε χε!!!!!

μετα ειχα κτεο το αυτοκινητο,μετα τραπεζεσ,μετα συνεργειο...πολλεσ δουλειεσ!!!!!!

ελενακι προχτεσ δεν ρωτουσεσ για σερβιτσακια?λοιπον πηγα στα ανδρεαδησ homestores και ηταν πολυ καλεσ τιμεσ!!εγω κοιτουσα για σετ μαχαιροπηρουνα τα οποια τα ειχε μολισ 30-40 ευρω!!!πολυ καλα πιστευω ε?και κοιταω και ενα σετ το οποιο θα πηγαινε ομωσ μαζι με το σερβιτσιο φαγητου και ρωταω απο περιεργεια τιμη και ειχε μολισ 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!50 δηλαδη σετ μαχαιροπηρουνα+σερβιτσιο!!!και φοβερο χρωμα!!!!!!

κοριτσακια σασ ευχαριστω ολεσ σασ παρα παρα πολυ για τισ ευχουλεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να στε παντα καλα και οτι επιθειμειτε σασ το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!φωτεινουλα μηπωσ γιορταζεισ σημερα???ειναι τησ αγιασ φωτεινησ..αν ναι πολυχρονη και με το καλο να γεννησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ploegisi και εγω κσαποιες μερες εχω φαγουρα λιγο πανω απο αφαλο. παρολο που βαζω κρεμουλα φισαν και baby oil. εχω παρατηρησει οτι συμβαινει οταν μεγαλωνει η κοιλιτσα μου..τραβαει το δερμα..νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο αν δεν ειναι εντονη πολυ φαγουρα.

ψηφιζουμε proderm απορρυπαντικο δηλ. και ξεχναμε το μαλλακτικο..οκ!

και ο θεος βοηθος..ελπιζω μην τους αλλαξω το νουμερο ή τα βγαλω ολα ροζ απο πληντυριο.. θα δειξει...:tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...