Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεσποινακι αλο και τρισαλο και εισαι και τρελο!!! παιδι μου, κατσε λιγο κατω, εσυ βουτιες εγω τσαρκες, μας βλεπω να βγαζουμε κανενα μηνα στο κρεβατι!!! οσο για την διαιτα ελα μια χαρα εισαι, θα παρεις αλλα 2-3 ως το τελος, μια χαρα....μην μου αγχωνεσαι, φιλακια καλα να περνας!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ίσι μπράβο κοπελάρα μου!! Με το καλό!! Να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις του θείου, εννοείται-ται!!

Δεσποινάκι είχα διαβάσει πως μπορεί το μωρό να κάνει εμπέδωση από τον 7ο μήνα, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεκινήσει ο τοκετός... Απλά το παιδί έχει πάρει τέλεια θέση από τώρα. Δεν νομίζω να έχεις λόγο να αγχώνεσαι! Όσο για τα κιλά: χ@στηκες!! Θα χάσεις περίπου 7 κιλά στην γέννα και μετά με την ησυχία σου!!

Δεν σας είπα για τα κιλά: είμαι στα +10,4 σταθερή (είδα σήμερα ότι έχασα 0,5 κιλό). Δεν πάω καλά... Άσχετο αλλά η δίαιτα αυτή με ψιλο-ζαλίζει, είχα συνηθίσει όταν ψιλοζαλίζομαι να πίνω λίγο γάλα ή να τρώω λίγο τυράκι. Τώρα ψιλοφοβάμαι να το κάνω...

(Θέλω να φάω καραβίδες, ζούλεψα!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γειά σας κορίτσια,

τελείωσα σήμερα τα μαθήματα της ψυχοπροφυλακτικής, είναι πολύ καλά, τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποια γεννήσει στο Έλενα. Μας έδειξαν και αναπνοές αλλά γενικά ήταν πολύ κατατοπιστικά και ενημερωτικά και οι κοπέλες που τα κάνουνε καταπληκτικές. Δέσποινα να πας αν μπορέσεις, πάρε κανένα τηλέφωνο ίσως σταθείς πιο τυχερή αυτή τη φορά.

Συσπάσεις προπαρασκευαστικές μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε, δεν είναι κάτι κακό, απλά προετοιμάζεται το σώμα μας για το τοκετό. Στο μαιευτήριο πάμε είτε αν σπάσουν τα νερά (άμεσα) είτε αν έχουμε συσπάσεις σταθερές ανά δεκάλεπτο. Επίσης μας είπαν να μη χρησιμοποιήσουμε επιθέματα στήθους αλλά αν χρειαστεί γαζούλες γιατί αναπνεύει έτσι καλύτερα το στήθος.

Όσο για την εμπέδωση προσωπικά και στα δυο παιδιά είχε γίνει αρκετά πιο νωρίς από το τοκετό και είχα ήδη μικρή διαστολή. Από ότι μας είπαν και στα μαθήματα η εμπέδωση είναι πολύ καλό σημάδι ειδκά στις κοπέλες που γίνονται πρώτη φορά μανούλες ότι πάνε πολύ καλά τα πράγματα για ένα φυσιολογικό τοκετό ενώ στις δευτερότοκες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να υπάρχει πιο νωρίς.

Προϊόντα της weleda από αυτό το site παίρνω για δεύτερη φορά. Είχα πάρει αρχικά το αφρόλουτρο για τα παιδιά (το οποίο μου τελείωσε) και τη κρέμα για την αλλαγή πάνας. Αυτή τη φορά έκανα μεγαλύτερη παραγγελεία. Μην περιμένετε να έχουνε ωραίο άρωμα, άλλωστε δεν θέλουμε αρώματα στα βρέφη, η καλεντούλα λίγο μυρίζει και σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Bonjourrrrr.....

Καλημερα κοριτσαρες.

Πηγα σημερα στο ΙΚΑ να καταθεσω το χαρτι της κυοφοριας μου αλλα τσαμπα πηγα λεφτα δεν πηρα :(.Γιατι οπως μου ειπαν θα πληρωνομαι κανονικα απο την Υπηρεσια μου και το μονο που θα εισπραξω ειναι το επιδομα του τοκετου...κατι που οπως μου το ειπε η κυριουλα πολυ πολυ ευγενικη και ευδιαθετη {πως το παθανε εκει μεσα απορω ωρες ωρες :D:D:D} θα εξουσιοδοτησω τον αντρα μου να τα παρει ... { κι αμα τα δω φτυστε με κι ηθελα να παρω πραγματακια της μικρης :twisted::twisted:}

Της εκανα και πλακα ποσα ειναι τα χρηματα ... και μολις μου ειπε της λεω :τι λετε καλε αρκετα ειναι θα μου δωσει και ρεστα το ΙΑΣΩ χιχιχιχιχ & μου λεει ναι αφου θα σου παρει τα 3πλασια..... και γελαγαμε και οι δυο...:tongue::tongue:

Πηρα και την γιατρο μου γιατι το πρωι ενιωθα πολυ εντονα ατονιες και ζαλαδουλες και μου ειπε να τσακιστω να κατσω σπιτι και να μην βγαινω πολυ αερα πηρα μου πηρα και βγαινω τα πρωινα .. και να πινω πολυ πολυ νερο... και το doppler να κλεισω ραντεβου για 30/8

πουφ θα σκασω μεχρι τοτε .... θελω να δω την ζουζουνιτσα μου εχω απο τελη ιουνιου να την δω την φατσα της :cry::cry::cry::cry:

Μ'εχει πιασει και το αγχος της βαλιτσας και τα σχετικα της μικρης που θελω ακομα ... και την μετακομιση πουφ ολα μαζι παλι μου πεσανε γμτ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή πώς κι έτσι?? Από την υπηρεσία σου? Εμένα μου είπαν από την δουλειά μου ότι θα πληρωθώ από το ΙΚΑ... Μάλλον έχεις πολύ καλή υπηρεσία μου φαίνεται :D. Όσο για το επίδομα τοκετού: να το πάρεις εσύ! Βρες ευκαιρία λίγο να βγεις από το σπίτι στις 15-20 ημέρες που θα έχεις γεννήσει και πήγαινε τότε (ή μήπως πρέπει αμέσως με το που γεννήσουμε να πάμε στο ΙΚΑ?)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή πώς κι έτσι?? Από την υπηρεσία σου? Εμένα μου είπαν από την δουλειά μου ότι θα πληρωθώ από το ΙΚΑ... Μάλλον έχεις πολύ καλή υπηρεσία μου φαίνεται :D. Όσο για το επίδομα τοκετού: να το πάρεις εσύ! Βρες ευκαιρία λίγο να βγεις από το σπίτι στις 15-20 ημέρες που θα έχεις γεννήσει και πήγαινε τότε (ή μήπως πρέπει αμέσως με το που γεννήσουμε να πάμε στο ΙΚΑ?)

Γιατι Clelia ετσι γινεται οταν δουλευει η μανουλα στο δημοσιο ..επειδη συνεχιζει να με πληρωνει η υπηρεσια μου για αυτο .. και αντι να τα πραλαβω και να τα επιστρεψω στην υπηρεσια μου και να μου τα ξαναδωσουν στο λογαριασμο μου το κανουν οι υπηρεσιες μονες τους... Ναι μπορω να τα παρω κι εγω λιγο πιο μετα... :D:D

Ουπσ ηρθε ο συζυγος παω να βαλω να φαμε :D:D:Dτα λεμε τ'απογευμα αλλιως το βραδακι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Eγώ δουλεύω στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε ΝΠΙΔ, γι' αυτό ρωτάω... Αλλά από την δουλειά μου είπαν να πάω στο ΙΚΑ - αύριο θα πάω μάλλον.

Και άλλες κοπέλες από την δουλειά μου στο ΙΚΑ πήγανε... Μπερδεύτηκα...

GEXxp3.png

Φωτεινη, δεν καταλαβα γιατι δεν θα σε πληρωσουν απο το ΙΚΑ??Απο τον εργοδοτη σου θα πληρωθεις ουτως ή αλλως...Τι δεν καταλαβα ρε κοριτσια??

Με βαλατε και μενα σε πειρασμο να ψωνισω τα προϊοντα της weleda..

Ελενα τι περιποιηση ειναι αυτη παιδι μου???Καραβιδομακαροναδα??Μπραβο στη μανουλαααααα!!!Φαε και για μενα μια πηρουνια..μια μονο εεε γιατι μετα απο πολύ μασαμπουκιασμα στις διακοπές μπήκα στον πειρασμο να ανεβω στη ζυγαρια αν και ειπα μονο του γιατρου μου θα λαμβανω υπόψη...12 κιλά το κοστουμακι!!!8):cool:

Ελένη πολύ ενδιαφεροντα ακουγονται τα οσα σας ειπαν..Κοριτσια οσες πάτε για φυσιολογικο τοκετο, ενα θα σας πώ αναπνοες και πάλι αναπνοες!!!Μια φοαρα μου ειχε δειξει ο γιατρος μου και μετα αφου δεν επεμεινε εκεινος τις παρατησα και εγω..(εκεινος μαλλον θεωρησε οτι τετοια φοβίτσω που ειμαι δεν θα συνεργαστω και θα με εστελνε καισαρικη) εγω πάλι δεν εδωσα καθολου σημασια γιατι δεν ηξερα ποσο σημαντικες εν τελει ειναι..καλά που ειχα μαζι μου την αδερφη της πεθερας μου (μαια) και μεσα στην αιθουσα τοκετου τις εμαθα πως γινονται...ευτυχως ειχα ολοκληρες 14 ωρες για να συντονιστω αλλα και πάλι οι τεχνητοι πόνοι ειναι αστα να πάνε, δεν τους προλαβαίνεις οπως τους φυσιολογικους..

Σημερα ηταν η μερα των τηλεφωνων..Οσα τηλ. επρεπε να κανγ εδω και καιρο, τα εκανα σημερα..Πήρα Διαβαλκανικο -οπως προανεφερα- στο Παπανικολαου για τα βλαστοκυτταρα και στο 184 για ραντεβου..Στις 26/8 μου κλεισανε..Σκεφτομαι να παρω τηλ. στη γιατρο -γυναικα ειναι :?- για να τη ρωτησω τι δικαιολογητικα να εχω μαζι μου, αλλα μετα πάλι λέω ασε γιατι ξερω οτι θα χαλαστω αμα πέσω σε καμια ξυνομουρα..

Θα παρω τη β'επιπεδου , εναν υπερηχο και μια γνωματευση του γιατρου μου- με την οποια θα χαρει τα μάλα- και ευχομαι να κανω δουλεια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τωρα διαβασα Φωτεινη οτι εισαι στο δημοσιο..

Κλελια εσυ και εγω ναι μεν ειμαστε σε ΝΠΙΔ αλλα ειμαστε με σχεση εργασιας ιδιωτικου δικαιου ενω η Φωτεινη ειναι με δημοσιου δικαιου και εκει ισχυει κτ αλλο..

Stone με την Β' επιπέδου που θα πας στο ΙΚΑ και θα γίνει η δουλειά σου. Την γνωμάτευση του γιατρού δεν θα την χρειαστείς, αλλά καλού-κακού κουβάλα την...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!

ειπα να ξαπλωσω λιγακι αλλα με τον υπολογιστη δε το βλεπω.μα αντι να χαλαρωνω πιο πολυ κουραζομαι!!

οσον αφορα για τα νοσοκομεια κ τα μαιευτηρια που αναφερεται.Εγω δε θα το αλλαζα το νοσοκομειο εδω στην πολη μου για να γεννησω σε καποια κλινικη.πλεον δε εχουμε και κλινικες αλλα πολλες κοπελες πηγαινουν θεσσαλονικη να γενησουν.Πρωτον ειναι και τα λεφτα που θεωρω τζαμπα να τα δωσω ,δευτερον ειναι οτι ξουτ μακρια απο εδω παει κατι στραβα για πιο λογω να τρεχουν το παιδι στο νοσοκομειο κ εγω να ξεροσταλιαζω στην κλινικη,τριτον γιατι δε μπορω να μην εχω το παιδι κοντα μου συνεχεια,πραγμα που δεν γινεται στις κλινικες (τις περισσοτερες,αν οχι ολες).Μερικες μαμαδες λενε οτι καλυτερα στην κλινικη που δεν εχεις το παιδι γιατι ουτως η αλλως μετα στο σπιτι θα ειστε συνεχεια μαζι,εγω παλι οταν γεννησα ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα για να την χαζευω.τοσο καιρο την περιμενα ,δε θα αντεχα να την βλεπω 3 φορες την ημερα απο μια ωρα.Το αλλο ειναι οτι τις 2-3 πρωτες μερες τα βρεφη δε βγαζουν αχνα,γιατι μερικες λενε αχ θελω να ξεκουραστω μολις γεννησω κτλ.αυτα παντως ειναι προσωπικη αποψη κοριτσια που απλα την μοιραζομαι μαζι σας...

ααα να σας πω τι εχω βαλει στην βαλιτσα του νοσοκομειου!

Λοιπον

2 ζευγαρια πυτζαμες (ενα με μακρυ παντελονι και ενα με καπρι-απο επανω κοντομανικο ,η μια πυτζαμα εχει και ρομπιτσα)

2 νυχτικιες

1 παντοφλες αυτες που φοραω και εξω.

σερβιετες tena

σερβιετες always super plus

επιθεματα

εσωρουχα

2 σουτιεν θηλασμου

3-4 αλλαξιες την μικρης

1 μπουρνουζι της μικρης και μια πετσετα

καλτσουλες της μικρης

παμπερς

μωρομαντηλα

3-4 φανελακια (2 με αμανικο και 2 με κοντομανικο)

2 πανακια καθαρισμου

2 πανες αγκαλιας

2 σεντονακια για το πυρεξ

1 μαξιλαρακι ντεκορ

1 πικε κουβερτουλα

1 μπιμπερο

1 πιπιλα

το νεσεσερ μου

την αλλαξια μου για την εξοδο

φορτιστη

το βιβλιαριο

ληξιαρχικη πραξη γαμου

ταυτοτητες

φωτογραφικη μηχανη

αυτα θυμαμαι (καταλαβαινετε οτι τελικα αυτο δεν ειναι βαλιτσα αλλα θα χρειαστω και τρειλορ!!!)

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Tσιπούρα θα πιάσει η ευχούλα σου!! Αφενός διότι είδες το αστέρι σου, αφετέρου έχουμε κάνει όλες την ίδια ευχούλα για σένα!!

Νένα θα πάρεις πραγματάκια για το μωρό στο μαιευτήριο? Πετσετούλες και σεντονάκια κλπ?? Αφού αυτά τα δίνουν στο μαιευτήριο... Να πάρω και εγώ?? Ουφ!!

Πάντως αυτό που έγραψες για το μωρό που θες να είναι δίπλα σου... συμφωνώ απόλυτα, καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω. Έχουν λυσσάξει η μαμά μου και κάποιες που δεν είχαν το μωρό τους δίπλα τους πως θα με κουράσει :confused: και θα θέλω να ξεκουραστώ :confused: και κολοκύθια ρίγανη!! Βρε πάτε καλά?? Θα γεννήσω και θα θέλω να ξεκουραστώ?? Και θα με σώσουν 3-4 ημέρες?? Αν ένιωθα τόοοοοοοοοοσο κουρασμένη δεν θα έκανα τώρα μωρό, θα το έκανα αργότερα!!

Ε μα λύσσα κακιά!! Μην έχεις το μωρό δίπλα σου συνέχεια θα κουραστείς!! Μην θηλάσεις αποκλειστικά, το βράδυ να δίνεις συμπλήρωμα, θα κουραστείς!! Λες και θα σκάβω!! Τόσες που τα κατάφεραν τι έπαθαν, υπερκόπωση?? Αν χρειαστεί να δώσω συμπλήρωμα ή αν τελικά δεν θηλάσω αποκλειστικά ή δεν θηλάσω καθόλου είναι δικό μου προσωπικό θέμα, δεν θα πεθάνω κιόλας!! Όχι όμως βάσει της εμπειρίας καθεμιάς να πράξω ανάλογα!! Δεν έχω κάποιον πρότυπο, αν είχα θα ήθελα να του μοιάσω... Προς το παρόν θέλω το καλύτερο (αυτό που εγώ θεωρώ) για το μωρό μου!!

Και το κλου βέβαια: Θα το δεις στο τέλος!! Με έχουν πεισμώσει απίστευτα!! Δλδ αν τις διαψεύσω τι θα τους πω μετά?? Τα νεύρα μου!!!

GEXxp3.png

Νενα εισαι πανετοιμη!!Αντε τωρα με εναν πόνο μπροσταρισσα!!!

Εννοειται πως αυτα που γραφεις ειναι η αποψη σου..Η καθε μια απο εμας εχει αλλα βιωματα και αλλες εμπειριες και βασει αυτων κανει την επιλογη της..:)

Νένα θα πάρεις πραγματάκια για το μωρό στο μαιευτήριο? Πετσετούλες και σεντονάκια κλπ?? Αφού αυτά τα δίνουν στο μαιευτήριο... Να πάρω και εγώ?? Ουφ!!

Κλέλια η Νενα θα γεννησει σε νοσοκομειο και δεν προσφερουν τπτ απο ολα αυτα στο βρεφος..Πρεπει να τα πάρει ολα η ιδια..Για τα κοριτσια που θα γεννησουν σε κλινικη θα χρειαστει μονο ενα φορμακι (εσωρουχο) και το ρουχακι της εξοδου τα οποια μαζι με την καλαθουνα ,μπορει να τα φερει ο συζυγος για να μην τα κουβαλάτε μαζι σας!

Τσιπουρα πολύ ωραια η προταση που μας εκανες για σημερα!Θα πιασουν τοπο οι ευχες όλων μας γιατι πολύ απλα οτι επιθυμουμε εχει να κανει με ιερα πραγματα, κυριως εμψυχα..

Stone με την Β' επιπέδου που θα πας στο ΙΚΑ και θα γίνει η δουλειά σου. Την γνωμάτευση του γιατρού δεν θα την χρειαστείς, αλλά καλού-κακού κουβάλα την...

Κοριτσια εμενα ο γιατρος του κεντρου μανας και παιδιου μου ζητησε την αυχενική!!!ευτυχως τα ειχα όλα μαζι μου...

α και μετα του ζητησα να μου γραψει μαγνησιο και αρνηθηκε γιατι μου ειπε οτι δεν εχει εγκριση για συσπασεις...γκρρρρ...

τσαντιστηκα και υστερα απο συμβουλη της φαρμακοποιου μου, πηγα σε αλλο ικα και μου τα γραψανε..τι να πω..ειναι που θα πεσεις...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...