Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια! παλι 38 βαθμους θα εχει και σημερα!θα σκασουμεεε..

εγω παντως επελεξα το γιατρο και οχι την κλινικη. αν ξεγεννουσε σε δημοσιο θα πηγαινα..ομως ξεγεννα σε ιδιωτικη κλινικη, οποτε το 4χιλιαρο θα φυγει...

μωρέ αν ήταν μόνο τόσο καλά θα ήταν... αλλά.....

επειδή όπως λέει και η Κλέλια δεν είμαι και πολύ ανεκτική σαν άνθρωπος θα ήθελα να είμαι μόνη μου στο δωμάτιο με το μωρό μου (όταν με το καλό θα έρθει η μέρα λαλαλαλαα)οπότε το 4000 είναι μόνο για καλημέρα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!! Τι μου κανετε? Μου περασαν τα νευρα και ειμαι πλεον ετσι :)

Καναμε μερικα πρωτα ψωνακια για το μωρο και ειμαι ξετρελαμενη, λιγες πανες (σεντονακια), πιπιλες, λιγα εσωρουχα αλλα η βασικη λιστα παραμενει, μαλλον για την εβδομαδα. Ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που πηγαινω στα κρυφα και τα βγαζω απο τις σακουλες και τα χαζευω (στα κρυφα γιατι αλλιως θα μου κανουνε καζουρα ολοι εδω χιχιχιιχιχ). Προς το παρον ο γιατρουλης μου εδωσε 2,5 yutopar την ημερα γιατι εχω πετρωματα με συνοδευτικα ηπια πονακια και μου ειπε να μην τριγυρναω στον ηλιο τα πρωινα (μα πώς το ηξερε οτι τριγυρναμε με το μωρο απο δω κι απο κει???), γιατι θελει να κλεισω τις 34 εβδομαδες οπωσδηποτε. Οποτε.... προς το παρον κοτα και κλωσσαω και δυστυχως δεν με βλεπω να πηγαινω Βολο την αλλη εβδομαδα :(:(:(

Ισουλα δεν ξερω πώς ειναι τα νοσοκομεια στην περιοχη σου, αλλα ο,τι κι αν επιλεξει κανεις σημασια εχει να νιωθει ανετα με την επιλογη του. Τωρα αν γλυτωσεις και λιγα χιλιαρικα ευρω, καλο για την τσεπουλα σου ;)

Κλελια εμπρος στον δρομο που χαραξες, οι αποριες σου ειναι και δικες μας!!! Ρωτα εσυ να βλεπουμε κι εμεις τις απαντησεις! :):) Τι μαναρακι ειναι αυτο που εχετε, 2200 εφτασε μωρε???? Αντε με το καλο να φτασουμε στο τελος!! Σε ευχαριστω πολυ για τα λινκ που μου εγραψες αλλα δεν εχουν το μοντελο που θελω :(, τελικα σκεφτομαστε μηπως να ψαξουμε για κατι αλλο, γιατι πολυ το κουρασαμε. Θα δουμε. Οσο για τα προιοντα weleda κανε μου την χαρη και ξαναριξε μου το λινκ, εναλλακτικα τι αλλο μπορουμε να παρουμε ας πουμε απο το φαρμακειο??εχετε καμια ιδεα???

Μαρακι και φωτεινη με το καλο η αδειουλα σας!

Γιωτακι κι εσυ το ιδιο, καλα να περασεις στο χωριο, παρε καθαρο αερα και για μας!

Τσιπ μπραβο στο γατονιο σου, τα καταφερε μια χαρα, οποτε τιποτα τιποτα δεν σε σταματα για τις διακοπουλες! Οσο για τον ανηψιο αυτο που ειπες για τις λακουβιτσες στα μπρατσακια ειναι ακαταμαχητο!! Βουρ στις διπλες! Εχω και μια ερωτηση που απτεται της ειδικοτητας σου, σκεφτομαι να κανω το δωματιο του μωρου ενα χρωμα ως την μεση του τοιχου (ισως και λιγο παραπανω) και απο κει και πανω να βαλω ταπετσαρια ριγε ή πτι καρω. Η ερωτηση μου ειναι αν εχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι με ποικιλια και λογικες τιμες σε ταπετσαριες (μου ειπαν για το leroy merlin) και αν κατα την γνωμη σου στην ενωση ταιριαζει να βαλω και μπορντουρα (εννοειται στα ιδια χρωματα, χωρις παραστασεις). :):)

Vasdelι με το καλο να δεις το μπεμπακι και να ευχαριστηθεις τις τσαρκες σου στο Avenue και να μας πεις νεακια οποτε μπορεσεις!

Βαριεμαι αφορητα στο σπιτι (το μωρο ειχε δουλεια, η μαμα μου αν και εχει αδεια εχει φερει το σπιτι αναποδα) κι εγω χαζευω στο διαδικτυο, αλλα ποσο να χαζεψει κανεις??? Τσιπ μου σε νιωθωωωω!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερεα ζουζουνες!!!!

αλήθεια πετρούλα... στο διαβαλκανικό θα πας με κάποια ασφάλεια ή από μόνη σου??? και πόσο πάει το μαλλί???

χαχα ουτε συνεννοημενες να ημασταν!!Πήρα σημερα τηλ. για το μαλλι που ρωτας εμενα κοντεψε να μπου πέσει...:?:?

Στον Ανασταση πληρωσαμε 2200 ευρω (μονο στην κλινικη) σε δικλινο δωματιο και τωρα αρχισε να μου αραδιαζει κτ νμαλακιες, κτ ΦΠΑ, κτ κρυφες χρεωσεις και μου ειπε οτι ξεκιναει το δικλινο απο 2300 (χωρις ΦΠΑ 11%), 60 ο νεογνολογος, γυρω στα 200 ο αναισθησιολογος κοκ

Επειδη την ειδα και λίγο χαλαρη στη συζητηση, της λέω στο τελος να υπολογιζω δλδ ενα τριαρι???Μου λέει μεσα εισαι!!χαχα

Για καισαρικη ειναι κτ λιγοτερο γιατι με το ΙΚΑ παιρνεις και το επίδομα καισαρικης και μαλλον κανουν αυτοι τη διαδικασια και εκπίπτει το ποσο αυτο απο το τελικο πληρωτεο..

Για τρικλινο που ρωτησα ειναι γυρω στα 500 ευρω λιγοτερο

Οταν ρωτας για ασφαλεια τι εννοεις ομως???Αναφερεσαι σε ιδιωτικη ασφαλεια??Αυτες δεν αναγνωριζουν εξοδα τοκετου κλπ

Φυσικα΄αυτες οι τιμες δεν συγκρινονται με τις τιμες των ιδιωτικών μαιευτηριων της Αθηνας αλλα εδω μεχρι τωρα ημασταν καλύτερα...Τωρα νομιζω θα αντιστραφουν τα δεδομενα..εκει ακουω ριχνουν τις τιμες..Τι ενημερωση εχετε κοριτσια??

Mamounaki εγώ ήδη άναψα το αρκουδίσιον. Είναι πολύ νωρίς για τα δεδομένα μου, συνήθως το ανάβω μετά τη 13.00. Αλλά δεν παλεύεται!!

Εγω δεν το εχω αναψει καθολου Κλέλια, αλλα πριν απο μιση ωρα δεν αντεξα αλλο, εχω και τον μικρο και ενεδωσα, δεν μπορω να κανω ολη μερα ντουζ..Αλλη φαση ομως!!Ωραια δροσια εχει δημιουργηθει εδω μεσα

Ειρηνηηηηηη να τα εκατοστησεις!!!Ευχομαι να εισαι γερη και δυνατη να καμαρωνεις τις δυο σου κορες και να τις χαίρεσαι!!!

Καλες διακοπές στα κοριτσακια που φευγουνε!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι :)

εννοείτε να κόψεις τις τσάρκες μέσα στην ντάλα ζέστη! Εγώ δεν αντέχω με τίποτα και δεν είμαι με την κοιλιά στο στόμα!!!! να είσαι χαλαρή και να ξεκουράζεσαι!!!!

για ταπετσαρίες μου έχουν πει κι εμένα για το leroy merlin αλλά δεν έχω πάει, αν θυμάμαι καλά έχει ο χυτήρογλου!

http://www.hitiroglou.gr/collections.asp?ITMID=4&PID=2

αλλά έψαξα λίγο τώρα που το είπες και βρήκα:

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1817

έχει παπάκι μωρέ!!!!

στην ένωση θα έλεγα να βάλεις μία μπορντούρα για να δέσει καλύτερα (ακόμα και με κάποια παράσταστη αρκει να μην είναι πολύ φλύαρη (δες το παπάκι με ξετρέλανε!)

σε ευχαριστώ για τις ευχές σου προς το γατόνιο μου!!!! μακάρι όλα καλά και να φύγουμε με ηρεμία!

όσο για τον ανηψιό ήταν πολύ αδυνατούλης την προηγούμενη φορά και τώρα που τσούπωσε λίγο ...... είναι για τρελά δαγκώματα!

Τσιπούρα το νου σου με το αρκουδίσιον, ο Αλ Γκορ καραδοκεί :D:tongue:

Ellain το site που παρήγγειλα είναι το www.bce-europe.com. Τα περισσότερα προϊόντα που έχει, μπορείς να τα βρεις και εδώ, με ένα καπελάκι 15-40% επιπλέον (αθάνατοι Έλληνες έμποροι). Εκτός από weleda έχω διαβάσει καλά λογάκια για τα προϊόντα της Lavera και της Avene. Για αρχή θα πάρεις από ένα μπουκαλάκι μη και εμφανίζει καμιά αλλεργία και σου μείνουν τα προϊόντα. Μετά θα κάνεις πιο μαζικές παραγγελίες (2-3 μπουκαλάκια).

Πετρούλα κάηκες με την τιμή εεεεε?? Στην Αθήνα μια χαρά είναι ψηλά οι τιμές και έβαλαν και επιπλέον ΦΠΑ 11%. Ωραίο?? Και εγώ καμένη είμαι, καθώς όλες ξέρετε τι ψώνιο που είμαι και θέλω μονόκλινο: 6500 μόνο το δωμάτιο (μαζί με καισαρική και επισκληρίδιο). Το καλό είναι ότι θα πάρουμε ένα ποσό εφάπαξ από την ομαδική μου ιδιωτική ασφάλεια, από την εργασία μου (bonus τοκετού), κάτι ψωρολεφτάκια από το ΙΚΑ, από την ασφάλεια του συζύγου ο οποίος δεν είναι στο ΙΚΑ ευτυχώς και του δίνουν αρκετά λεφτά (εφάπαξ ποσό + το υπόλοιπο που δεν σου καλύπτει το ΙΚΑ), οπότε στην ουσία θα μας μείνουν (αν μας μείνουν) πολύ λίγα να πλερώσουμε από την τσέπη μας... Για αρχή πάντως θα τραβήξουμε από δάνειο, κάρτες, από όπου βρούμε. Μετά θα αρχίσουμε να τα παίρνουμε από τους διάφορους. Πάντως οι ιδιωτικές ασφάλειες αν θα σου πληρώσουν θα είναι εφάπαξ ποσό, εκτός αν έχεις συμβόλαιο 20ετίας που είναι καλυμμένος τοκετός...

Για όποια είναι σπιτάκι της και βαριέται, το έχω ξαναγράψει, δείτε το www.gamehouse.com , έχει δωρεάν παιχνιδάκια όλων των ειδών να κατεβάσετε και να παίξετε για 1 ώρα δοκιμαστικά. Έλα όμως που κάθε μέρα έχει από ένα τσαμπέ παιχνιδάκι, οπότε αν έχετε εξαντλήσει την 1 δοκιμαστική ώρα, είναι σωσμένη η πρόοδός σας, οπότε συνεχίζετε από εκεί που είχατε φτάσει. Όρος για το τσαμπέ παιχνιδάκι είναι ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα έχει διαφημίσεις 10'', εμένα δεν με ενοχλεί πάντως... Δημιουργήστε έναν λογαριασμό της πλάκας και μπορείτε να έχετε τα τσαμπέ παιχνιδάκια.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ξέχασα, έκανα πριν μια παραγγελία στο http://www.lasenza.co.uk/ και πήρα 1 νυχτικάκι, 3 πιτζαμούλες κοντομάνικες, 2 μποξεράκια, 3 βρακάκια και μαζί με τα μεταφορικά πλέρωσα 120 ευρουλάκια. Καλά δεν είναι??

Βαριέμαι να παραγγείλω σουτιέν θηλασμού τώρα, ίσως αργότερα, θα παίξω παιχνιδάκι και τα λέμε μετά...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπούρα το νου σου με το αρκουδίσιον, ο Αλ Γκορ καραδοκεί :D:tongue:

:mad::D:mad::D:mad::D:mad::D:mad::mad::D

χθες είχα εκνευριστεί τόσο από τη ζέστη... και ήμουν εντελώς στριμμένη! αλλά δεν με νοιάζει! χιχιχιχιχι

Ναι ναι μου το ειπαν κι αυτο!!Απο 1/7 ισχύει...:evil::evil:

:twisted::twisted::twisted::twisted:

έλενα όπως σου τα είπε η Κλέλια, επίσης και της mustela, aderma kai aveeno

αλλά τα weleda είναι τα καλύτερα (και σε λογική τιμούλα!) είναι τρελό ψαχτήρι η Κλέλια δεν το συζητάμε!

Διαφημίσεις

τώρα που το είπες κλέλια!!! κι εγώ χθες στη βόλτα με τη μαμά και την παεθερά πήρα τρία νυχτικά! ένα ροζ με κοντό μανικάκι, ένα σομόν και ένα μπεζ με μακρύ μανικάκι! λίγο πιο ζεστά! το πολύ πολύ να μου μείνουν για μετά, χειμώνας έρχεται με θηλασμό! έχω να πάρω ακόμη ένα νυχτικό με κοντό μανικάκι, 2 πυτζαμούλες και 1 ρομπίτσα, γιατί αυτή που έχω φτάνει τόσο... επίσης όλα τα σουτιέν θηλασμού (λέω για 3), παντόφλες φθινοπωρινές και όλες τις αγορές για τη γκουγκουφκίτσα!!! έχει το orchestra εδώ στα περσινά χειμωνιάτικα 70%!!! καλά δεν είναι??? λέω να πάρουμε φορμάκα και ότι άλλο βρούμε! η κοπέλα που ρώτησα περνώντας μου είπε ότι κυρίως στα κοριτσίστικα έχει μεγάλη ποικιλία!

πετρούλα σε ρώτησα, γιατί η μόνη περίπτωση να σκεφτώ για ιδιωτική κλινική είναι να πάω διαβαλκανικό! στο κάτω κάτω δεν τους πληρώνω για να με τρέχουν στο ιπποκράτειο αν συμβεί κάτι σε μένα ή στο παιδί!!! τις περίμενα αυτές τις τιμές! και φυσικά εγώ δεν είμαι ικα οπότε δεν έχω και τα προνόμια που έχετε οι περισσότερες... 800? τεβε θα πάρω...

τα νοσοκομεία εδω είναι όλα ανακαινισμένα και τα δωμάτια είναι μέχρι δίκλινα (το τετράκλινο που έχουν είναι για άλλες περιπτώσεις, αποξέσεις κλπ, όχι λεχώνες). έχουν όλα μπάνια μέσα στο δωμάτιο και όπως καταλαβαίνετε, λόγω επαρχίας, δε γίνεται και πανικός από κόσμο, οπότε συνήθως είσαι μόνη στο δωμάτιο...

έτσι το σκέφτομαι, δεν κατέληξα ακόμη, έχω άλλη μια γνώμη που πρέπει να πάρω από έναν άνθρωπο που έχω πολύ εμπιστοσύνη (θείος νεογνολόγος, δεν ξέρω αν σας το έχω αναφέρει)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

α και δε σας είπα!!!

χθες μπήκα κι εγώ τον 8ο!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Kαλημερεεεςςς!!!βρηκα ιντερνετ και μπηκα στα κλεφτα να πω ενα γεια!!!

κλελουκο ειδα τη μπεμπα ειναι σουπερ!!τι χειλαρες ειναι αυτες?? (καλα μαρη τσιπουρα μια χαρα ειναι η φωτο γιατι δεν την καταλαβαινεις??:confused:)

για τα προιοντα της weleda και εγω αυτα χρησιμοποιω τωρα (στην αρχη επαιρνα της frezyderm) και ειναι σουπερ!!! μου βρωμαει λιγο η καλεντουλα βεβαια αλλα ειναι πολυ καλα.ειχα διαβασει και πολλα στο παρεντς για αυτα..

δεν προλαβα να παω παραπισω να διαβασω πολλα συγχωρεστε με εε??

ειρηνακι χρονια πολλα!!!

νενακι πως εισαι???μπηκες στο μηνα σου βρε θηριο και ζηλευω!!!

τα δικα μου νεα ειναι οτι απο χθες το μεσημερι παλουκωθηκα στο κρεβατι γιατι εχω ψιλοσυσπασεις και πονους..:cry::cry: τη δευτερα γυρναω αθηνα και παω να κανω εναν υπερηχο για να δουμε τι γινεται γιατι οι πονοι που εχω ειναι σαν τους πονους που ειχα στη μελινα οταν εμπεδωθηκε το κεφαλι (στην 38η εβδομαδα)..οπως καταλαβαινετε ειναι παααρα πολυ νωρις ακομα για τετοια και εχω ψιλοφρικάρει..εντωμεταξυ μουδιαζουν και πονανε και τα ποδια μου φοβερα:cry::cry: καλα να παθω γιατι μεχρι χθες το επαιζα μαγκαιβερ και ελιωνα στη θαλασσα με βουτιες και παιχνιδια με τη μελινα:evil: και επισης ανακοινωνω επισημα οτι εφτασα τα +13 κιλα!!!! πηρα 3 κιλα σε 10 μερες στις διακοπες!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΒΡΕ!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΩ!!!! (Την ξεσκισα τη διαιτα οπως καταλαβατε!!!:oops::oops:)

αλλά έψαξα λίγο τώρα που το είπες και βρήκα:

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1817

έχει παπάκι μωρέ!!!!

τι βρηκες βρε παλιοτσιπουρακι και με συγκινησες?????? πολλες πολλες <33333!!!!! ψηφιζω κι εγω μπορντουρα, θα το κοιταξω, σε ευχαριστω μαστορισσα!

Κλελια μπαινω τωρα να παραγγειλω, ελπιζω να μου αρεσουν οι μυρωδιες, γιατι ειμαι τρελη μυτη και αν δεν μου αρεσει η μυρωδια θα παει χαμενο, αλλα οπως ειπες για αρχη απο ενα μπουκαλακι και μετα βλεπουμε!

Μας εφερε μια φιλη καραβιδες φρεσκιες και μυριζουν θαλασσα, τις καθαριζει η μαμα μου κι εγω την βοηθαω, τρωω τις δαγκανες (εννοειται βρασμενες!!)!!!χιχιχιχιχχιι θα τις κανει μακαροναδα, σας αφηνω παω να συνεχισω την ππολυτιμη....βοηθεια μου!

φιλακια!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...