Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

αναλυτικα θα σας διαβασω καποια αλλη στιγμη,ελπιζω να μπορεσω.

Το μονο που συγκρατησα ειναι οτι περιμενετε λεφτουδακια!!!!εμεις εδω στον ΟΓΑ μονο 400ευρωπουλα δινουν και εκεινα μετα ενα εξαμηνο.χεσε μεσα δηλαδη,τι καταντια και αυτη.

Τα νεα μου απο τον γιατρο τα εχω γραψει στην σελιδα μας!!!!Ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη-ευτυχισμενη-αλλοπαρμενη!!ολα ειμαι!!!!

Φιλακια σε ολες!!

Καλες διακοπες σε οσες φυγουν!!!θα σας περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατάλαβα, το τοκετού είναι μετά... Νόμιζα ότι είναι μόνο 2, αλλά οκ no problem!!

Έχω και άλλες απορίες, θέλετε να μου τις λύνετε μία-μία?? Λοιπόν: για το μαιευτήριο γράψατε να εφοδιαστούμε με σερβιέτες λοχείας... Από φαρμακείο τις παίρνουμε?? Εγώ είχα την εντύπωση ότι θα χρησιμοποιώ τις δικές μου σερβιέτες (τι χαρούμενο που είμαι ώρες-ώρες)...

vasdelaki αύριο θα μάθουμε λογικά τι είναι το Kinderάκι μας, έεεεε??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ok Νένα μου, θα το έχω υπόψη!!

Λοιπόν, παρήγγειλά από το bce-europe.com 1 σαμπουάν-αφρόλουτρο 200ml, 1 baby-oil 200ml, 1 κρέμα για την αλλαγή πάνας 75 ml (όλα της weleda), 1 οδοντόπαστα της lavera 75 ml και 1 αποσμητικό κρύσταλλο 50 ml roll on (εγώ την ακούω την vasdeli) όλα 30 ευρώ με τα έξοδα μεταφοράς, όλα μέσα!!

Έκανα ταυτόχρονα παραγγελία με την violey, αλλά ενώ η 2η ήταν πιο φθηνή στο σύνολο κατά 2 ευρώ, ανέβηκε η τιμή επειδή έχει 5 ευρώ ακριβότερα μεταφορικά. Εν τω μεταξύ η bce μου έδωσε κωδικό έκπτωσης 5 ευρώ ως πρώτη φορά πελάτισσα, οπότε η παραγγελία μου βγήκε 8 ευρώ φθηνότερα από την violey...

Αύριο θα παραγγείλω νυχτικιά, πυτζάμες και σουτιέν θηλασμού...

:D

GEXxp3.png

Κατάλαβα, το τοκετού είναι μετά... Νόμιζα ότι είναι μόνο 2, αλλά οκ no problem!!

Έχω και άλλες απορίες, θέλετε να μου τις λύνετε μία-μία?? Λοιπόν: για το μαιευτήριο γράψατε να εφοδιαστούμε με σερβιέτες λοχείας... Από φαρμακείο τις παίρνουμε?? Εγώ είχα την εντύπωση ότι θα χρησιμοποιώ τις δικές μου σερβιέτες (τι χαρούμενο που είμαι ώρες-ώρες)...

vasdelaki αύριο θα μάθουμε λογικά τι είναι το Kinderάκι μας, έεεεε??

Να ρωτήσω κάτι; Γιατί πρέπει να εφοδιαστείς με σερβιέτες λοχείας; Αφού φέρνουν στο μαιευτήριο...τουλάχιστον έτσι κάνανε στο Ιασώ...Βέβαια πάνε και 5 χρόνια από την τελευταία φορά που γέννησα:tongue:. Για πες!

Όσο για το Kinderaki...ελπίζω να είναι σε βολική θέση και να μας επιτρέψει να δούμε τα απόκρυφά του...:-D:mrgreen:

Λοιπόν, παρήγγειλά από το bce-europe.com 1 σαμπουάν-αφρόλουτρο 200ml, 1 baby-oil 200ml, 1 κρέμα για την αλλαγή πάνας 75 ml (όλα της weleda), 1 οδοντόπαστα της lavera 75 ml και 1 αποσμητικό κρύσταλλο 50 ml roll on (εγώ την ακούω την vasdeli) όλα 30 ευρώ με τα έξοδα μεταφοράς, όλα μέσα!!

Έκανα ταυτόχρονα παραγγελία με την violey, αλλά ενώ η 2η ήταν πιο φθηνή στο σύνολο κατά 2 ευρώ, ανέβηκε η τιμή επειδή έχει 5 ευρώ ακριβότερα μεταφορικά. Εν τω μεταξύ η bce μου έδωσε κωδικό έκπτωσης 5 ευρώ ως πρώτη φορά πελάτισσα, οπότε η παραγγελία μου βγήκε 8 ευρώ φθηνότερα από την violey...

Αύριο θα παραγγείλω νυχτικιά, πυτζάμες και σουτιέν θηλασμού...

:D

Εύγε παιδί μου Κλέλια!!! Να και κάποιος που με ακούει εδώ μέσα...:) Για να το τσεκάρω κι εγώ με τα δύο site στην επόμενη παραγγελία!:D

Εν τω μεταξύ, το μωράκι μου, κάθε που διπλώνομαι στην καρέκλα μου πατάει κάτι κλώτσους!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

vasdeli με εκνευρίζει αφάνταστα η πολιτική των ιδιωτικών μαιευτηρίων που θα πάμε να γεννήσουμε. Κοστολογούν το depon, την σερβιέτα και την πάνα όσο δεν μπορείς να φανταστείς (εσύ σίγουρα θα ξέρεις από τα τιμολόγια του ΙΑΣΩ). Και το απόλυτο κουφό είναι ότι αλλιώς κοστολογούν την σερβιέτα στο τρίκλινο, αλλιώς στο μονόκλινο!!

Τώρα θα μου πεις: να γλιτώσεις 20-30 ευρώ, τι θα καταφέρεις? Ε, δεν θα τους κάνω το χατήρι (λέω εγώ τώρα)...

GEXxp3.png

καλημέρα!!!

χάθηκα πάλι και χθες! ήμουν στο πατρικό! όλη μέρα με μπαμπά, μαμά και αδερφούλη! ήρθε και η γιαγιά, πήγα και στον παπού! όλα τέλεια!

είπαμε, κουτσή βδομάδα από δουλειά, ας το εκμεταλλευτούμε διαφορετικά! α! και το πρωί πήγα για καφέ με μαμά και πεθερά! επίδειξη κάναν και οι δυο τους! σε όλες τις γνωστές που είδαμε! αχ! μανούλες χαρούμενες!

εσάς μια χαρά σας βλέπω, δε σχολιάζω, στέλνω σε όλες τα φιλιά μου!

μάλλον κατέληξα ότι θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, γιατί όπως λέει και η κλέλια, δε θα τους κάνω το χατήρι να τα δώσω τα λεφτουδάκια μου για πέταμα! εννοείται ότι όλα θα γίνουν σε συνεννόηση με το γιατρό μου και αν χρειαστεί, τι να κάνουμε! είπε χθες ο μπαμπάς μου να μην αγχωθω αν χρειαστεί ιδιωτική κλινική, θα κανονίσει αυτός, όμως δε θέλω με τίποτα να το κάνω επίτηδες! ας τα δώσει για τη μπεμπούλα τα ευρουλάκια! δεν είναι και λίγα!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα Πεπελάρες μου!!!

Κλελια κάτι κατάλαβα..... δεν ενθουσιάζομαι όμως γενικά με αυτά.....

με γειά τα ψώνια :) από φθινόπωρο θα παραγγείλω κι εγώ διάφορα από εκει! τέλειο φαίνεται!

Vasdelaki με το καλό να μας έλθεις και να δεις το kinderaki!!!!!!

εννοείτε θέλουμε φωτό από τη μεγάλη συνάντηση!!!!!!!

Νενάκι... σούπερ!

Μαράκι καλές διακοπές!!!!!!

Ειρήνη μου ευχαριστώ για το γλυκάκι βρε!

Εμεις καλά και ήρεμα, ξετρελαμένη με τον ανηψιό (έχει κάνει βουλίτσες στα μπρατσάκια του.....αχ αχ... το έχω χάσει κανονικά!)

βαριέμαι φρικτά στο γραφείο..... μόνννη σαν την ανεμώννννη......

άλλο; το γατόνιο δείχνει να πηγαίνει καλά και προσπαθώ να μην έχω άγχος και να φύγουμε με ηρεμία :)

φιλιά σας και τα λέμε αργότερα πάλι! <3

μάλλον κατέληξα ότι θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, γιατί όπως λέει και η κλέλια, δε θα τους κάνω το χατήρι να τα δώσω τα λεφτουδάκια μου για πέταμα! εννοείται ότι όλα θα γίνουν σε συνεννόηση με το γιατρό μου και αν χρειαστεί, τι να κάνουμε! είπε χθες ο μπαμπάς μου να μην αγχωθω αν χρειαστεί ιδιωτική κλινική, θα κανονίσει αυτός, όμως δε θέλω με τίποτα να το κάνω επίτηδες! ας τα δώσει για τη μπεμπούλα τα ευρουλάκια! δεν είναι και λίγα!!!

γειά σου κουμπαρούλα μου!!!!!!

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!

και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους! (ειδικά έτσι όπως μας έχεις εξηγήσει την κατάσταση των ιδιωτικών κλινικών στην περιοχή σου )

κι εγώ θα ήθελα να βρω ένα καλό γιατρό στο έλενα να πάω από φθινόπωρο

έχει κανείς κάποια ιδέα μήπως;

Τσιπούρα θα πας στην λίστα που έχουμε φτιάξει στο fb και θα δεις ποια γεννάει Έλενα για να την ρωτήσεις...

Αν δεν βρεις μπορείς να πας στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=58242&highlight=%E3%EA%E9%E6%F9%F1%E7%F2&page=6 και να ρωτήσεις με πμ ή δημόσια κάποια κοπέλα που έχει γιατρό στο Έλενα της εντυπώσεις της...

Μην κολλάς, ρωτώντας πάν' στην πόλη!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

γειά σου κουμπαρούλα μου!!!!!!

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!

και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους! (ειδικά έτσι όπως μας έχεις εξηγήσει την κατάσταση των ιδιωτικών κλινικών στην περιοχή σου )

κι εγώ θα ήθελα να βρω ένα καλό γιατρό στο έλενα να πάω από φθινόπωρο

έχει κανείς κάποια ιδέα μήπως;

καλημέρα κουμπάρα μου! κι εδώ όλες το ίδιο μου λένε... ότι θα κάνω την καλύτερη δουλειά! άσχετο που πηγαίνουν τελικά σε ιδιωτικές κλινικές! χιχιχι

και να σου πω... δεν είναι οι εποχέςπου τα 3500? και βάλε τα βγάζαμε σε 1-2 μήνες! άλλαξαν τα πράγματα! ΔΝΤ!!! κρίση!!! και είναι και η κατάσταση στις κλινικές σκατά! να τρέχω θεσ/νίκη? μόνο αν το κρίνει ο γιατρός άκρως απαραίτητο!

αλλιώς, μου σύστησαν έναν άριστο διαβητολόγο στο νοσοκομείο που μπορεί να με παρακολουθήσει και να είναι εκεί αν χρειαστεί για καισαρική! όσο για μαιευτήρες, ε... δε θα σκάσω κιόλας ποιος θα είναι! η πεθερά μου δούλευε στο νοσοκομείο χρόνια και ξέρει όλες τις μαίες!

να πας στο έλενα! η θεία μου ακόμη και σήμερα που η ξαδέρφη είναι 26 χρονών, έχει το ίδιο γιατρό στο έλενα!!! τα υπόλοιπα (και κυρίως το ιασώ - ξέρω από την κουμπαρα μου) είναι κοφτήρια!!!

αλήθεια πετρούλα... στο διαβαλκανικό θα πας με κάποια ασφάλεια ή από μόνη σου??? και πόσο πάει το μαλλί???

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

να πας στο έλενα! η θεία μου ακόμη και σήμερα που η ξαδέρφη είναι 26 χρονών, έχει το ίδιο γιατρό στο έλενα!!! τα υπόλοιπα (και κυρίως το ιασώ - ξέρω από την κουμπαρα μου) είναι κοφτήρια!!!

μωρέ πήγα από το ΙΑΣΩ και ήταν... άστα τώρα...

μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο γιατρός στο έλενα;

μωρέ πήγα από το ΙΑΣΩ και ήταν... άστα τώρα...

μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο γιατρός στο έλενα;

η θεία είναι τώρα διακοπές στη μασσαλία! στον ξάδερφο! θα γυρίσουν κατά τις 25 απ' ότι ξέρω! θα τη ρωτήσω όμως, αν μπορέσεις θύμησέ το μου τέλη του μήνα!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Ίσι από την στιγμή που μπορείς να επιλέξεις, έκανες την καλύτερη δουλειά!! Τα λεφτά στην γκουγκουφκίτσα και στους γκουγκουφκογονείς της!!

Εγώ δεν έχω άλλη επιλογή διότι ο γιατρός μου είναι στο ΜΗΤΕΡΑ (και εννοείται δεν πρόκειται να τον αλλάξω για να μην πληρώσω τόσα)... Αν μπορούσα: βουρ στο δημόσιο θα πήγαινα!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσακια! παλι 38 βαθμους θα εχει και σημερα!θα σκασουμεεε..

εγω παντως επελεξα το γιατρο και οχι την κλινικη. αν ξεγεννουσε σε δημοσιο θα πηγαινα..ομως ξεγεννα σε ιδιωτικη κλινικη, οποτε το 4χιλιαρο θα φυγει...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...