Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εμενα αρχιζει αυριο η αδεια κυοφοριας μου... και θα παω στο ΙΚΑ ετσι μου ειχαν πει να καταθεσω το χαρτι τι κανουν μετα θα δωσουν χρηματα???Πω πω δεν ξερω πολλα κι εχω μπερδευτει....:|:-|:|

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν, σύμφωνα με την ΠΗΤ μου της 7/10, σε άδεια βγαίνω 12/8 (αύριο). Μπορούσαν όμως να μου γράψουν την άδεια από τις 5-11/8 από το ΙΚΑ. Οπότε την έγραψα χθες και την πήγα στην δουλειά μου, την συμπλήρωσαν και μου την έδωσαν. Με αυτό το χαρτί μπορώ να πάω στο ΙΚΑ από αύριο που ξεκινάει η άδειά μου και να μου δώσουν τα λεφτάκια μουουουου (επίδομα κύησης-τοκετού). Όταν γεννήσω θα πάω στον ΟΑΕΔ για να μου δώσουν την διαφορά (επίδομα λοχείας). Μην ξεχάσετε εκτός από την διαφορά να πάρετε και το επίδομα μητρότητας (1500-2000 ευρουλάκια βγαίνει σε μένα). Είναι ανεξάρτητο από το επίδομα λοχείας... Πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του και το ξεχνάνε... Δεν το ζητάνε καν!!

Είδαμε την μπουμπού σε 4D!!! Eίναι λίγο μουτρωμένη νομίζω και δεν έχω καταλάβει αν μοιάζει σε μένα ή στον μπαμπά της. Δεν μου θυμίζει κανέναν από τους δύο πάντως... Πηγαίνετε στο fb και πείτε μου την γνώμη σας!!

Έχω μία μωράκλα 2.200 γραμ. και σύμφωνα με τον γιατρούλη θα κάνω μεγάλο μωρό!! Ρωτούσε την μαμά μου πόσο γεννήθηκα και δεν θυμόταν, του είπε 3.300-3.600 γραμ. Το αμνιακό υγρό είναι ελαττωμένο κατά λίγο, ο γιατρούλης το δικαιολόγησε λόγω θέσης του μωρού, δλδ αν ήταν λίγο γυρισμένη διαφορετικά μπορεί να φαινότανε μια χαρά το αμνιακό υγρό. Μου είπε επαναληπτικό doppler στις 24/8. Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να "στερέψει" το αμνιακό και μου είπε όχι. Έχω 11.7 και μου έφερε παράδειγμα την γυναίκα του που είχε 6 (!!!) και όταν έφτασε 5 στις 34 εβδομάδες την πήγαν για τοκετό... (εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι πρέπει να βιαστώ με το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου??)...

Η ενδοκρινολόγος μου έδωσε μια δίαιτα 1.800 θερμίδων :shock:. Τόσες πολλές???? Θα βαρεθώ να τρώω! Άσε που τα ψωμιά που μου έχει στην δίαιτα εγώ στην παρούσα φάση δεν τα τρώω. Θα με κουφάνει τελείως?? Είχα την εντύπωση ότι θα μου έδινε 1200-1300 θερμίδες... Μου είπε να μετριέμαι το πρωί νηστικιά και 1 ώρα μετά το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό!! Θα της τηλ. το Σάββατο να της πω τις μετρήσεις μου, υπάρχει περίπτωση αν δεν φτιάξω εντελώς το ζάχαρο να ξεκινήσω ινσουλίνη (και σκασίλα μου :tongue:, γνωστό πρεζάκι που είμαι)...

Πάω να κάνω μπάνιο και θέλω να μου πείτε αν μου μοιάζει το παιδί (αν δεν μου μοιάζει δεν με νοιάζει!! Εγώ μια φορά θα την κάνω σαν τα μούτρα μου). Αλλά πείτε μου την γνώμη σας!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα!!!

Λοιπόν, σύμφωνα με την ΠΗΤ μου της 7/10, σε άδεια βγαίνω 12/8 (αύριο). Μπορούσαν όμως να μου γράψουν την άδεια από τις 5-11/8 από το ΙΚΑ. Οπότε την έγραψα χθες και την πήγα στην δουλειά μου, την συμπλήρωσαν και μου την έδωσαν. Με αυτό το χαρτί μπορώ να πάω στο ΙΚΑ από αύριο που ξεκινάει η άδειά μου και να μου δώσουν τα λεφτάκια μουουουου (επίδομα κύησης-τοκετού). Όταν γεννήσω θα πάω στον ΟΑΕΔ για να μου δώσουν την διαφορά (επίδομα λοχείας). Μην ξεχάσετε εκτός από την διαφορά να πάρετε και το επίδομα μητρότητας (1500-2000 ευρουλάκια βγαίνει σε μένα). Είναι ανεξάρτητο από το επίδομα λοχείας... Πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του και το ξεχνάνε... Δεν το ζητάνε καν!!

Είδαμε την μπουμπού σε 4D!!! Eίναι λίγο μουτρωμένη νομίζω και δεν έχω καταλάβει αν μοιάζει σε μένα ή στον μπαμπά της. Δεν μου θυμίζει κανέναν από τους δύο πάντως... Πηγαίνετε στο fb και πείτε μου την γνώμη σας!!

Έχω μία μωράκλα 2.200 γραμ. και σύμφωνα με τον γιατρούλη θα κάνω μεγάλο μωρό!! Ρωτούσε την μαμά μου πόσο γεννήθηκα και δεν θυμόταν, του είπε 3.300-3.600 γραμ. Το αμνιακό υγρό είναι ελαττωμένο κατά λίγο, ο γιατρούλης το δικαιολόγησε λόγω θέσης του μωρού, δλδ αν ήταν λίγο γυρισμένη διαφορετικά μπορεί να φαινότανε μια χαρά το αμνιακό υγρό. Μου είπε επαναληπτικό doppler στις 24/8. Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να "στερέψει" το αμνιακό και μου είπε όχι. Έχω 11.7 και μου έφερε παράδειγμα την γυναίκα του που είχε 6 (!!!) και όταν έφτασε 5 στις 34 εβδομάδες την πήγαν για τοκετό... (εγώ τώρα γιατί νομίζω ότι πρέπει να βιαστώ με το βαλιτσάκι του μαιευτηρίου??)...

Η ενδοκρινολόγος μου έδωσε μια δίαιτα 1.800 θερμίδων :shock:. Τόσες πολλές???? Θα βαρεθώ να τρώω! Άσε που τα ψωμιά που μου έχει στην δίαιτα εγώ στην παρούσα φάση δεν τα τρώω. Θα με κουφάνει τελείως?? Είχα την εντύπωση ότι θα μου έδινε 1200-1300 θερμίδες... Μου είπε να μετριέμαι το πρωί νηστικιά και 1 ώρα μετά το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό!! Θα της τηλ. το Σάββατο να της πω τις μετρήσεις μου, υπάρχει περίπτωση αν δεν φτιάξω εντελώς το ζάχαρο να ξεκινήσω ινσουλίνη (και σκασίλα μου :tongue:, γνωστό πρεζάκι που είμαι)...

Πάω να κάνω μπάνιο και θέλω να μου πείτε αν μου μοιάζει το παιδί (αν δεν μου μοιάζει δεν με νοιάζει!! Εγώ μια φορά θα την κάνω σαν τα μούτρα μου). Αλλά πείτε μου την γνώμη σας!!

<3 <3 <3 και.... ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!

αγαπούλα σούπερ η κοράκλα!!!! μεγάλη και τσουπωτή κοπέλα!!!!!! :)

όσο για τη δίαιτα σου το είχα πει.... είδες????

φιλιάαααα και στις 2 σας!

κοριτσάκια μπήκα να σας χαιρετήσω γιατί φεύγουμε για διακοπούλες και θα τα ξαναπούμε στο τέλος του μήνα.

κλέλια η μικρή σούπερ 2.200 κιλά γι'αυτό βρε και η μεγάλη κοιλίτσα.

τσιπουρίτσα άντε να φύγεις και εσύ να ξεκουραστείς

προς το παρόν σας φιλώ όλες ....

Διαφημίσεις

Maraki καλά να περάσετε!! Καλή ξεκούραση!!

Είδατε βρε?? Μεγάλο μωρό έχω, όχι μεγάλη κοιλιά!! Κατά τα άλλα είμαι μία κορμάρα :tongue::D :D :tongue:.

Τσιπούρα σου εξήγησα τις απορίες σου, για δες τώρα, βγάζεις άκρη??

GEXxp3.png

mamounaki γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ και έχω ΠΗΤ 7-8/10 (ανάλογα τον γιατρό :D ). Το επίδομα μητρότητας το ζητάς από τον ΟΑΕΔ μετά που θα γεννήσεις. Αφού θα πας για το επίδομα λοχείας ζήτα τους ΚΑΙ το επίδομα μητρότητας!! Πολλοί δεν το ξέρουνε και το χάνουνε.

GEXxp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη! Αύριο έρχομαι Αθήνα για να δω το kinderaki μου! Εχω ραντεβού με τον γιατρούλη μου στις 16.30!!! άντε να δούμε....

Κλειώ μπράβο ξανά κοπέλα μου!!! Ακόμη δεν πήγα ναδω την γκομενάρα , ελπίζω να τα καταφέρω όμως και να μην με πετάξει το παλιοίντερνετ!!! 2200 κορίτσαρος σκέτος!!! Όσο για την δίαιτα, στο είπα ότι δίνουν δίαιτα 1800 θερμίδων!!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!!!

Λοιπόν πετάω αύριο πρωί και λέω κατευθείαν από το αεροδρόμιο να πάω μια βόλτα στο Αvenue, μετά στον γιατρούλη και μετά θα πάω στα πεθερικά μου που λείπουνε(καλύτερα) να μείνω εκεί το βράδυ. Πετάω την Παρασκευή το πρωί πίσω Αλεξπόλη. Ελπίζω να βρεθούμε στο γνωστό μέρος του πρώτου μας ραντεβού(που σου είπα στο sms) αν μπορέσεις αύριο βραδάκι.

Πήρα και τα αποτελέσματα των εξεάσεων, όλα καλά εκτός από αιματοκρίτη(34 μονάδες). Επίσης η φερριτίνη μου είναι κάτω από τα φυσιολογικά(όλες ξέρετε ότι η συγκεκριμένη δείχνει τις αποθήκες του οργανισμού σε σίδηρο). Είναι 8 ενώ το φυσιολογικό είναι από 10. Θα συζητήσω με τον γιατρούλη μου, μάλλον θα μου αυξήσει τη δόση σιδήρου.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Εχει τρελη ζεστη λεμε!!!

Clelia το επιδομα τοκετου το παιρνεις αφου γεννησεις και μετα μαζι με το λοχειας.Προς το παρον μονο το κυοφοριας.

maraki καλα να περασετε!!

Μπηκα να πω καμια κουβεντα αλλα δεν αντεχω ..ζεσταινομαι παρα πολυ!!!

Τα λεμε μετα!

Διαφημίσεις

mamounaki γεννάω στο ΜΗΤΕΡΑ και έχω ΠΗΤ 7-8/10 (ανάλογα τον γιατρό :D ). Το επίδομα μητρότητας το ζητάς από τον ΟΑΕΔ μετά που θα γεννήσεις. Αφού θα πας για το επίδομα λοχείας ζήτα τους ΚΑΙ το επίδομα μητρότητας!! Πολλοί δεν το ξέρουνε και το χάνουνε.

ευχαριστω CLELIA. λοιπον οποια γεννησει πρωτη γραφει αριθμο δωματιου...ραντεβου στο μητερα!χαχα!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ειρήνη μου χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη (κι από εδώ ευχούλες!)

να είσαι γερή, χαμογελαστή και με πολλά μωράκια!!!!!

σευχαριστω πολυ ψαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι κ σενα τα καλυτερα!!!!!!!!!!!

και εννοείτε πως με 2 πριγκίπισσες.......

images?q=tbn:ANd9GcSNEKOBHXeMgGhZ3An47GUwkoueB1Mk7QN3Aw4CC2RhQyThP4M&t=1&usg=__XDYDucS4nCB9nB7WlI9JL6ul0DI=

ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maraki καλά να περάσετε!! Καλή ξεκούραση!!

Είδατε βρε?? Μεγάλο μωρό έχω, όχι μεγάλη κοιλιά!! Κατά τα άλλα είμαι μία κορμάρα :tongue::D :D :tongue:.

Τσιπούρα σου εξήγησα τις απορίες σου, για δες τώρα, βγάζεις άκρη??

2.200?φτου φτου σκορδα στην καραγκομεναρα κουκλα τησ κλελιασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω κ εγω το ντοπλερ...θα σασ το βαλω καποια στιγμη....

κοριτσια εφτιαξα μια τουρτιτσα που φαινεται πολυ πολυ ωραια.....κερναω ενα κομματι για την καθε μια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλελουκακι με προλαβε η ρενε μασ....

τωρα ,δηλαδη αυριο πρωτα ο θεοσ θα παρουμε το επιδομα κυησησ και μονο αυτο....

οταν γεννησουμε ,με το καλο, θα παρουμε το επιδομα λοχειασ και το επιδομα τοκετου!!!!!

με τισ αποδειξεισ απο ολα αυτα κ κατι συμπληρωματικα χαρτια οταν γεννησουμε ,θα παμε στον οαεδ και θα μασ δωσει ενα ποσο το οποιο θα ειναι συμπληρωματικο του ποσου του ικα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ :tongue::tongue:

CLELIA ΜΠΟΥΤΟΥ ΜΠΟΥΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΧΩΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΑΧΧΧΧΧ ΑΧΧΧΧ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DOPPLER ΑΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΜΤ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ :(:(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΛΕΓΕΤΑΙ :" ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΟΧΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.... ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ... :):)

ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...