Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια!

πήγαμε και εμείς σήμερα στο δεύτερο μάθημα ψυχοπροφυλακτικής, ευτυχώς του άρεσε και του άντρα μου, η μαία που μας κάνει τα μαθήματα είναι καταπληκτική και οι πληροφορίες που παίρνεις είναι αρκετά κατατοπιστικές και χρήσιμες.

Μετά πήγαμε και στη δημόσια τράπεζα όπου έγινε η ενημέρωση και παραλάβαμε τη τσαντούλα μας. Είχε πολύ κόσμο!

Καλλυντικά της weleda παρήγγειλα ήδη την περασμένη εβδομάδα από το site που έγραψε η Κλέλια. Πήρα αφρόλουτρο - σαμπουάν, κρέμα για το σύγκαμα και κάτι οδοντόκρεμες για μένα. Λαδάκι και κρέμα σώματος δεν πήρα, και εγώ δεν είμαι της λογικής να φορτώνουμε πολύ το μωρό με καλλυντικά, αν χρειαστεί μπορεί να πάρω αργότερα.

Πολλά φιλιά σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κορίτσια!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Μάκια!!

ellain, μήπως να σου έδινα μερικές διευθύνσεις για sites να παραγγείλετε από το εξωτερικό? Τόσο καιρό που διάβαζα, έμαθα για απίστευτες διαφορές, γύρω στο 50%. Και θα σου δώσω διευθύνσεις από Αγγλία, Γερμανία κλπ οι οποίες έχουν τελωνείο. Λοιπόν κοίταξε τα εξής: www.babybutt.com, www.olivers-baby-care.co.uk (έχουν λυσσάξει όλες με αυτό το site Και την εξυπηρέτηση και τις τιμές κλπ) και www.pramworld.co.uk. Είναι αξιόπιστα sites από άποψη πληρωμής, τιμής, εξυπηρέτησης κλπ.

Ελένη ξεμπέρδεψες με την Τράπεζα, μπράβο!! Έγινα και χρήσιμη αφού παρήγγειλες προϊόντα της weleda, χαίρομαι γι' αυτό! :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Απο το http://www.pramworld.co.uk/ πηρα και γω 3 καθισματακια αυτοκινητου( νομιζω το χω ξαναγραψει)., 2 για τα ανηψια μου και το τελευταιο (μεγαλωσαμε για) για την κορη μου.Μου βγηκαν 480 (μαζι με 100 ευρω μεταφορικα ,δηλ.380) ενω απο δω μας βγαινανε 830.Καμια σχεση δηλαδη.Αξιοπιστο , ακριβες, τηρησε τις ημερομηνιες και για οποιαδηποτε κινηση (τωρα λάβαμε παραγγελια,τωρα τα στειλαμε..κλπ) μου στελνανε mail.

Κορίτσια φυσικά και δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρα απο το καθημερινό μπάνιο ισα ισα που ηρεμουν κιόλας, όσο για την καθαριότητα τους σας μιλάω εκ πείρας επειδη εργαζομαι στο Παίδων όταν κάνουν κακα τους παντα μα πάντα πρεπει να πλένονται κάτω απο τη βρύση και οχι με μωρομάντηλα τα οποία είναι η Νο1 αιτία ουρολοιμώξεων, τα μωρομάντηλα ειναι λυση ανάγκης για οταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού οχι για συνεχή χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Thank you Γιωτίτσα!!

Κάτι τέτοια να μας τα λες, είμαστε λίγο ασχετούλες (εγώ τουλάχιστον). Βέβαια έχω μαμά και αδελφή που το κατέχουν το άθλημα, αλλά να μας τα λες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα τσουπρες!!

Κουραστηκα λίγο σημερα μιας και η κοπελα που ερχεται και με βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου πήγε στην πατριδα της για διακοπές και ετσι τα ανελαβα μονη μου..

Ειμαι και εγω υπερ του καθημερινου μπανιου του παιδιου και του τοπικου πλυσιματος σε καθε αλλαγη πάνας..2 χρονια τωρα χειμαωνα - καλοκαιρι δεν του το στερησα ποτε το μπανακι, γινεται αλλο παιδακι και μετα με την ενυδατικη ειναι για πολύ φιλημα και αγκαλιτσες!!!

Βρε κοριτσια εγω οταν γεννησα δεν πήρα νυχτικο για την κλινικη..της προικας μου εβαλα που ηταν αφορετα καθως εμεινα κατευθειαν εγκυος και δεν προλαβα ουτε να τα δοκιμασω..Μια χαρα μου εκαναν!!

Επίσης και ενα ρομπακι που ειχα μαζι μου μια φορα το εβαλα οταν κατεβηκα στο κυλικειο..Επίσης θα προτεινω πυτζαμακια για τον εξης λόγο:μετα τον τοκετο θα εχουμε τα λόχεια (και εγω ειχα πολύ αίμα) θα φοραμε σερβιετα τυπου pampers και με το νυχτικο όλο αυτο ειναι λίγο ζορικο..Το πυτζαμακι κραταει πιο καλα το εσωρουχο με την πάνα..Επίσης να πάρετε μαζι σας σερβιετες λοχείας το μεγαλύτερο νουμερο, αλλιως θα σας τις χρεωσουν υπερδιπλάσια στην κλινικη..

Μαμουνακι καλώς ηρθες και με το καλό το μωρακι σου!!

Ελενα καλως τα δεχτηκες!!!Φανταζομαι τι χαρα θα πήρες με την αφιξη του συζυγου...

Κλέλια κι εγω 2 σουτιεν θηλασμου ειχα αλλα νομιζω πως ενα τριτο θα εξυπηρετουσε καλύτερα καθως τις πρωτες μερες το γαλα τρεχει και εγω δεν εβαλα σχεδον καθολου επιθεματα γιατι ειχα πληγωμενες θηλές..Τωρα θα πάρω σίγουρα αλλα δυο

Ηλιανα αν εχω καταλάβει λές για αυτα τα σουτιεν που ναι μεν κατεβαινει ο ωμος αλλα απο κατω παραμενει ενα κομματι υφασμα περιμετρικα του στηθους και στην ουσια η θηλη και η αλως μενουν απ'έξω..Να μην τα προτιμησετε αυτα γιατι εγω την πάτησα..Σε περιοδους που το στηθος ηταν πρησμενο ισα που καταφερνε το μωρο να θηλάσει και συνεχως λερωνοταν το σουτιεν...

Ολα τα υπολοιπα που κατεβαινει ο ωμος και μενει εκτεθειμενο το στηθος ειναι οκ..σαν να μη φορας τπτ

πετρούλα καλώς μα ήρθες βρε!!! για που λες να φύγεις από βδομάδα???:cool::cool::cool:

Ploegisi με πειραζεις ε???Υπαρχει ενα ενδεχομενο να φυγουμε για ενα τριημερο οι δυο μας αλλα και πάλι θα δουμε πως θα ειμαι τελος Αυγουστου..

Βρε ποσο μεγαλωσαν τα παιδακια σας!!Φτου φτου!!Και ο δικος μου θα μεγαλωσε τοσο αραγε??Απο τις 10 Ιουλιου εχουμε να τον δουμε..Σε 10 μερες περιπου θα τον ακουσω υπερηχογραφικα ξανα, γιατι αλλιως η παρουσια του και η δυναμη του ειναι αισθητες καθ'όλη τη διαρκεια του 24ωρου...:tongue:

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!Συγγνωμη αν ξεχασα να σχολιασω κτ σημαντικό..ακομη δεν καταφερα να διαβασω οσα γραψατε τις μερες που ελειπα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το πιο χρήσιμο πράγμα που πήρα μαζί μου στο μαιευτήριο ήταν ένα ημερολόγιο όπου σημείωνα όλα τα συναισθήματα και τις σκέψεις εκείνων των έντονων ημερών...Να ξέρατε, πώς νιώθω τώρα, 7,5 και 5 χρόνια μετά που τα διαβάζω όλα ξανά από την αρχή...

Πυτζάμες ήθελα να αλλάζω κάθε μέρα γιατί προσωπικά ίδρωνα πάρα πολύ από την δαιμονισμένη ζέστη που επικρατούσε εκεί μέσα, σαγιονάρες δεν χρειάστηκα γιατί με την καισαρική δεν επιτρέπεται το ντουζ τις πρώτες μέρες για τα ράμματα, σουτιέν θηλασμού επίσης ήθελα να αλλάζω κάθε μέρα λόγω ζέστης (μου τα έπλενε η μαμά ή η αδερφούλα μου το βράδυ και μου τα επιστρέφανε καθαρά το πρωί..

Κορίτσια φυσικά και δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρα απο το καθημερινό μπάνιο ισα ισα που ηρεμουν κιόλας, όσο για την καθαριότητα τους σας μιλάω εκ πείρας επειδη εργαζομαι στο Παίδων όταν κάνουν κακα τους παντα μα πάντα πρεπει να πλένονται κάτω απο τη βρύση και οχι με μωρομάντηλα τα οποία είναι η Νο1 αιτία ουρολοιμώξεων, τα μωρομάντηλα ειναι λυση ανάγκης για οταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού οχι για συνεχή χρήση.

Πέστα ρε Γιώτα...τίποτα δεν είναι σαν το νεράκι...αυτά τα μωρομάντιλα μόνο για ώρα ανάγκης πρέπει να είναι...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

το βράδυ και μου τα επιστρέφανε καθαρά το πρωί..

Πέστα ρε Γιώτα...τίποτα δεν είναι σαν το νεράκι...αυτά τα μωρομάντιλα μόνο για ώρα ανάγκης πρέπει να είναι...

με παρεξηγήσατε, εννοείτε τοπικό ντουσάκι με κάθε αλλαγή πάνας! τα μωρομάντηλα είναι μπλιαξ......

για το ολόκληρο μπανάκι λένε κάποιοι γιατροί, αλλά όχι ότι παθαίνουν κάτι σοβαρό αλλά ότι είναι προτιμότερο το μέρα παρά μέρα κλπ καθώς και όχι πολλά καλλυντικά, αλλά τρεχούμενο νεράκι!

έλενα μην τσαντίζεσαι, γιατί δεν το παραγγέλνεις απ' οξω καλέ, όπως σου λεει η Κλέλια;;;;;; σιγά μην τους παρακαλάς κιόλας!

φιλάκια κοριτσούδια μου, καλή σας νύχτα

'Οχι, εγώ δεν σε παρεξήγησα <3...κατάλαβα τι εννοούσες! Εγώ αναφερόμουν στην αλλαγή πάνας, όχι στο καθημερινό μπανάκι!!!

Προσωπικά την Ηλέκτρα, ως πρώτο παιδί, την μπανιάραμε καθημερινά, ειδικά τις πρώτες 40 μέρες! Στον Παύλο, που δεν είχα χρόνο(υπήρχε και το πρώτο παιδί, ο Vasdelos εφημέρευε σαν τρελός έως και 3 μέρες συνεχόμενες, εγώ μόνη στο σπίτι με 2 παιδιά+καισαρική) δεν τον μπανιάριζα κάθε μέρα...

Μερικά πράγματα αλλιώς τα σκεφτόμαστε πριν την γέννα και αλλιώς βλέπουμε ότι ρολάρουνε μετά....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

επιτέλους ήρθε η μέρα σήμερα σταματάω και εγώ τη δουλειά.

το απόγευμα την κάνουμε και για το χωριό και εγώ δεν έχω μαζέψει τίποτα :confused: αλλά δεν αγχώνομαι σιγά σιγά

και εγώ τον θοδωρή κάθε μέρα τον κάνω μπάνιο μόνο που τώρα τελευταία έχουμε ένα θέμα με το σαμπουάν δεν θέλει να του λούζουμε το κεφάλι:tongue:

Διαφημίσεις

Bonjourrrrrr...

κοριτσαρες....

Τι κανετε?

ελειπα χτες ειχαμε παει για ερευνα αγορας της μπεμπας και τ'απογευματακι για μπανακι......

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια

με παρεξηγήσατε, εννοείτε τοπικό ντουσάκι με κάθε αλλαγή πάνας! τα μωρομάντηλα είναι μπλιαξ......

Τσιπουρίτσα εννοείτε οτι δεν σε παρεξήγησα, το ξέρω κι εγω οτι μερικοί παιδιατροι το λένε αυτο αλλα η πλειοψηφία είναι υπερ του μπάνιου.

Μαράκι αντε τελευταία μερα και μετά διακοπούλες, καλα να περάσετε στο χωριό.

Εγω οπου να ναι περιμένω αδερφό και ανιψιο που θέλουν να κάνουν κατι ψώνια και το βραδάκι μαλλον θα φύγω μαζί τους γιατι το αμόρε αυριο είναι υπήρεσία και θα ερθει απ'ευθείας στο χωρίο μιας και μετα ξεκινάει η αδεια του.

Φιλάκια στα υπόλοιπα κορίτσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?εδω εγω παλευω...με το αγγελικακι!!!!!!

ειχα και την φαϊνη ιδεα να βγαλω χτεσ βραδυ τα καλυματα απο τουσ καναπεδεσ και σημερα μου εχει μαδισει η αγγελικη ολον τον υαλοβαμβακα μεσα στο σαλονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σαν να κουρεψαμε προβατακια ειμαστε δω!!!!!!!!!!!!!χι χι!!!!!

κλελουκω απο χτεσ βγηκεσ για την αδεια κυησησ?ιδια π.η.τ δεν εχουμε?ή κανω λαθοσ?εμενα σημερα ειναι ...αλλα σημ0ερα εχω το αυτοκινητο για σερβισ αρα θα παω αυριο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα εγκυουλες!! τι κανετε ?

ζεστενεστε?

εμεις το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καλα.μια η μπεμπα κλοτσαγε, μια τρεχαμε για πιπι, μια η λιγουρα μες τα ξημερωματα, πολυ θελει?

και γω βγαινω σε αδεια τοκετου την παρασκευη.αντε να παρουμε και λεφτακια μαζεμενα..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...