Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια....

Αχχχ ο Αυγουστος θα ειναι μαραθωνιος μηνας..

ξεκιναω αναζητηση κρεβατιου , βασικα συγκριση τιμων.. και μερικα ψωνια... και αναζητηση σπιτιου πουφφφφ θα τα καταφερω ελπιζω....

εσεις τι μου κανετε?

φωτεινη εμενα την κουνια θα μου την φερουν μετα απο 2 μηνες ειπαν!!!!:mrgreen:

αν βιαζεσαι να ετοιμασεις το δωματιακι καντο γρηγορα.τα περισσοτερα επιπλακια δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα. ασε που αν το κλεισεις τον αυγουστο ολο και καποια εκπτωσουλα θα κερδισεις..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σήμερα κάναμε ντοπλερ 29 ½ εβδομάδες και 1500γρ ο μικρός μου πρίγκιπας είμαι πολύ χαρούμενη σταθερά στα σιν 8 κιλά

αχ τελειο το ζουζουνι σου!!φτου σκορδα!!!!!χιλια μπραβο και με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα!

Κι εγώ αύριο πάω για αιμοληψία...Πλήρης βιοχημικός και θυροειδικός έλεγχος!!!:rolleyes:

καλα αποτελεσματα γειτονισσα....αν και τωρα μου παραπηγεσ μακρυα!!!!:tongue:

μαμουνακι πολυ ωραια τα νεακια του μπεμπακιου σου!!!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α και τα σαιτ που σου προτινει η κλελουκω ειναι εγγυηση!!!!το λεω οχι επειδη τα ξερω αλλα το κοριτσι εχει ριξει πολυ μελετη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

αχ ρενεδακι μου ,ροκου μου!!!!!ΔΕΝ ,ο πλουταρχοσ ε?:tongue::tongue::tongue:εγω ολα τα ακουω!!!!:tongue:

το τσιπουροψαρο που χαθηκε σημερισ??????????????????

εγω εμαθα πλεον να ικανοποιουμε με το 3ωρο-5ωρο υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα την πηρε ο υπνοσ στισ 3 και 7.30 ηταν πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη η αγγελικη περασε ολη την ημερα (απο τισ 6παρα χτεσ ξυπνη)με 5 ωρεσ υπνου!!!:rolleyes:

δεν μπορω να καταλαβω με αυτο το παιδι!!!!!εγω περα απο τοτε που ηταν νεογεννητη ,ποτε δεν ειχα ξαναπαραπονεθει για θεμα υπνου...ημουν απο τισ τυχερεσ!!!...εωσ τωρα βεβαια!!!!:rolleyes:

αχ οσο για βοηθεια που μου ειπατε χτεσ απο τον συζηγατο....ο ταλαιπωροσ κι αυτοσ δουλευει σε 2 δουλειεσ ...καθησμο δεν εχει(υστερα λεω για την αγγελικη απο που εμοιασε...:rolleyes::confused:)αλλα τισ λιγεσ εστω ωρεσ που ειναι σπιτι την αναλαμβανει και με το παραπανω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα τωρα το βραδυ δεν μου παει να τον αφησω εκεινον να την εχει εωσ τισ 3...μετα πωσ θα βγαλει την ημερα του?

....επισησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ πηγα ΣΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα υπεροχοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η εσωτερικη δε ,προβλεπεται να ειναι σουπερ ρουβιτσα αφου δεν σταματησε το κλωτσοβολητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αγαπούλες μου Καλή σας ημέρα!!!!!

έχω αρκετή δουλίτσα σήμερα, αλλά πρόλαβα να σας διαβάσω!!!!!!

Μπράβο σε όλα τα κοριτσάκια που είδαν τα μωράκια!!!!!!!!!!!

σε όσες ήρθαν καλώς μας ήρθαν... σε όσες διακοπευουν καλά να περνάνε!!!!!

σας φιλώ και τα λέμε αργότερα!!!!!

<3

Καλημέεερα!!!

Γύρισα!! Είχα πάει στο ΙΚΑ για την άδεια τοκετού κλπ., μετά στην δουλειά μου και τώρα σπίιιιιιτι. Από το ΙΚΑ μου έδωσαν ένα βαλιτσάκι από το babyspace από ό,τι κατάλαβα... Ωραίο είναι!!!

Γιώτα τέλειο το νινί σου είναι μεγάαααααααααλο!!

Ploegisi παιδί μου τι έπαθες και έκλεισες έτσι βιαστικά??

mamounaki εγώ τον γιατρό μου τον έπρηξα για αυτό το 3d. Σιγά μην τον άφηνα :tongue:

Έχω απορίες: πόσες πιτζάμες να αγοράσω?? Έλεγα 1 νυχτικιά και 3 πιτζάμες. Επίσης, να αγοράσω ρομπίτσα καλοκαιρινή? Είναι απαραίτητη?? Αφού δεν θα κατέβω από τον όροφο στο μαιευτήριο. Δεν το λέω για οικονομία, αλλά πραγματικά στο σπίτι δεν φοράω ούτε νυχτικές ούτε πιτζάμες (κάτι ξέκ@λα κοντά ή κοιμόμουν τσίτσιδη) και έχω μία ρόμπα χειμερινή που δεν την έχω φορέσει ποτέ μου. Επίσης, πρέπει να αγοράσω παντοφλάκια μόνο για το μαιευτήριο? Αυτά που έχω δεν κάνουν??

Aπό weleda λέω να αγοράσω σαμπουάν-αφρόλουτρο και κρέμα αλλαγής για το νινί. Είναι απαραίτητα τα baby-oil και το γαλάκτωμα?? Κάτι άλλο ξεχνάω?? Επίσης θα πάρω και της weleda κρέμα για ραγάδες (αφού το λέει η vasdeli κάτι ξέρει).

Από σουτιέν θηλασμού λέω να αγοράσω 2 για αρχή, καλά δεν είναι??

Περιμένω τις συμβουλές σας!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

λοιπόν... δε θυμάμαι που είχα μείνει... θυμάμαι μόνο ότι δεν καλωσόρισα το μαμουνάκι και την ελένη που είχα καιρό να την δω... νομίζω...

τέλος πάντων ελπίζω να με συγχωρέσετε και κερνάω παγωτάκι! ή κομπόστα ροδάκινο που κάναμε με τη μαμά και τη νονά την κυριακή!!! μιαμ μιαμ... (ένα κομμάτι έφαγα... σκατοζάχαρο)

κάναμε κι εμείς τις παραγγελίες για καροτσάκι και κρεβατάκι - αλλαξιέρα από το mothercare τελικά!!! μια χαρούλα τέλεια μου φάνηκαν!!! το καροτσάκι θα έρθει γρήγορα, αλλά το κρεβατάκι και η αλλαξιέρα έρχεται από αγγλία, δεν υπάρχει στοκ οπότε μας είπαν για σεπτέμβρη! δεν πειράζει, να προλάβουμε να βάψουμε, να καθαρίσουμε, να κολλήσουμε, να κρεμάσουμε κουρτίνες (αφού πρώτα δούμε ποια κουρτινόξυλα θα βάλουμε... δεν αποφασίσαμε ακόμη!). δεν αγχώνομαι, το θετικό είναι ότι ξέρουμε τι θέλουμε, οπότε θα γίνουν οι αγορές και ότν έρθουν τα επιπλάκια απλά θα είναι τακτοποημένα και έτοιμα για το γκουγκουφκάκι!!!

μου μένει να πάω με τη μανούλα για ψώνια για το μωρό... για ψώνια για βαλιτσάκι... για δικά μου ψώνια... πότε κληρώνει το λαχείο??? ε???:confused:

σήμερα έρχεται και το στεγνωτήριό μου!

αυτά! σας αφήνω και παω να μαγειρέψω! κεφτεδάκια με πατατούλες στο φούρνο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Clelia νομίζω οτι 1 νυχτικακι και τα τρια πυτζαμάκια είναι αρκετα δεν θα χρειαστεις περισσότερα και τα δυο σουτιενακια για αρχή είναι καλά. Χθες είδα στα H&M ωραιότατα σουτιενακια θηλασμού με 15 και 19 ευρώ.

Ploegisi ωραιο φαγάκι, καλή όρεξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γειά σας πάλι!

κάνω ένα μικρό διάλειμμα γιατί μου λείψατε!!!

κλέλια σουτιέν θηλασμού θα έλεγα να πάρεις αρκετά γιατί τρέχουν τα γάλατα, ιδρώνει κανεις κλπ (τα βλέπω από την αδερφή μου), κι αν μπορείς να τα πάρεις από εκει που λεει η Γιωτίτσα μας μια χαρά ακούγεται η τιμή!

τα weleda είναι σούπερ (παλι από την αδερφή μου το ξέρω) μυρίζουν υπέροχα!!!!!!! εννοείτε ότι από την γερμανία που τα αγοράζει εκεινη (γιατί είναι δίπλα) είναι σχεδόν τζάμπα! Δεν ξέρω τί γνώμη έχουν τα υπόλοιπά κοριτσάκια αλλά αυτό που έχω ακούσει (πάλι μέσω της αδελφής μου) είναι ότι τα μωράκια δεν πρέπει να τα πλένει κάθε μέρα (όπως έλεγε η παλιά σχολή) γιατί αφυδατώνεται το δέρμα τους, επίσης όχι κρέμες παρά μόνο αν δεί κανεις ότι ερεθίζεται το δερματάκι τους γιατί φράζουν οι πόροι.

Δεν ξέρω αν είστε σύμφωνες αλλά οι ελβετοπαιδίατροι αυτά προτείνουν, εγώ σας τα λέω κι ότι θέλετε θα κάνετε :)

Παιδάκια τα μπεμπεκάκια σας έχουν μεγαλώσει πολύ!!!!!!!!! τρέλα!!!! φτου φτου

Κουμπαρούλα με γειά τα πραγματάκια και σε όλες σας εννοείτε!!!!!!!!

Ροκού μου εννοείτε πως έχω διαβάσει τον κιτρινο φάκελο (3 φορές), ο καραγάτσης είναι ο αγαπημένος μου!!!!!!! Θα το απολαύσεις!!!! σε ζηλεύω!

Αυτές τις μέρες διαβάζω το Μουσείο της Αθωότητας του Οχράν Παμούκ, αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα (άβολο για το μετρό.... είναι μεγάλο....)

Ειρήνη μου ρουβίτσα η μικρή πριγκίπισσα ;;;;; γουστάρω!

είναι κούκλος ο σάκης βρε παιδιά!

clelia εγω πηρα 2 νυχτικιτσες, αν και δε φοραω ουτε γω σπιτι, γιατι στην αρχη μετα τη γεννα βολευουν καλυτερα [σερβιετες,ραμματα κλπ]. ασε που τα λαστιχα απο μπιτζαμα μπορει να ενοχλουν αν κανουμε καισαρικη.. επισης πηρα μια μπιτζαμα και ενα ρομπακι. το ρομπακι το φορας οταν εχεις επισκεπτηριο..σκεψου να δεχεσαι κοσμο με το νυχτικο..ή να περπατας στο διαδρομο νοσοκομειου χυμα..γιατι πρεπει να περπαταμε μετα τη γεννα..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Clelia καλησπέρα θα χρειαστείς δυο ζευγάρια παντόφλες μια σαγιονάρα για να κάνεις ντουζ και μια καλή και σταθερή παντόφλα για να περπατάς αγκαλιά με το νινί σου όσο για νυχτικακια εγώ οικονομικά θα πάρω έτσι είχα πάρει και στην πρώτη γεννά σουτιέν θηλασμού δεν πηρά ποτέ βολεύτηκα τρομερά με τα τριουμφ τα βαμβακερά βγάζω όλο το στήθος και ένια όλο διαθέσιμο για το παιδί αυτό με την τρυπά μου φαίνετε σαν μίση απόλαυση για το παιδάκι μου

ο θηλασμός είναι αγκαλιά στοργή επαφή που με το τρυποσουτιεν νομίζω ότι δεν το παρέχει :confused::confused::confused::confused:

θα γράψω μια λίστα

με το πωσ είχα οργάνωση την προηγούμενη φορά την βαλίτσα μου ελπιζω να βοηθησω

πάνω πάνω στην βαλίτσα σε μια χαρτοσακούλα................

1νυχτικο

ένα ζευγάρι παντόφλες σταθερές ............

1ζευγαρη κάλτσες

και ένα καθαρό εσώρουχο

καραμέλες μαντιλάκια αντισηπτικά για την ώρα τοκετού

μην ψάχνεις να βρεις τι θα βάλεις ;););)

2 καθαρό οινόπνευμα

1 κουτί χαρτομάντιλα αυτοκίνητου

2 κουτιά Σερβιέτες λοχείας

1 κουτί Επιθέματα

1 Σαπούνι για την αισθητή περιοχή που επουλώνει της πληγές τις προπολαιν

Νεσεσέρ με καλλυντικά σαμπουαν κτλ ότι θεωρεί η κάθε μια απαραίτητο

1 Νυχτικο

2 πηζαμακια

3 φανελακια

10 Εσώρουχα

2-3 Σουτιέν

Κάλτσες (εγώ είμαι κρυουλιάρα γιαυτο τις θέλω χιιχι )

Σαγιονάρες για ντουζ

3-4πετσετες ποδιών για να πλενόμαστε από κάτω(βολευει το μεγεθοσ )

2 πετσέτες προσώπου ʽ

1 πετσέτα σώματος

1 Σακουλές σκουπιδιών μπάνιου για τα άπλυτα ;););)

Αυτά ελπίζω να μην ξέχασα κάτι

:tongue::tongue:

με γειά σου μαμουνάκι ! καλοφόρετα!

γειά σου μαμαλευτεράκι :) από ότι έχω δει στα σουτιέν θηλασμού όλο το στήθος είναι έξω, απλά ανοίγει από την τιράντα, μπορεί να λες άλλο σχέδιο

κοριτσάκια μου κοντεύω να κοιμηθώ στο γραφείο......

έφαγα να νύσταξα (ντάκο.... προσπαθώ να ρεφάρω τα χρωστούμενα!)

θα φύγω σε λίγο, ούτε τηλέφωνο δεν χτυπάει, μόνη μου είμαι!

πάω να παίξω με τον ανηψιό! ένα σας λέω κούκλος και μάγκας!

να δω σε ποια από τις κοράκλες σας θα τον πρωτοδώσω!!!!!!!!

σας φιλώ

Διαφημίσεις

Τσιπουρίτσα μου εγώ το νινί μου θα το πλένω κάθε μέρα (όχι σε κάθε αλλαγή πάνας). Ξεπιάνονται μωρέ... Και από ό,τι έχω δει στα ανήψια μου τα ηρεμεί...

Μαμάλευτεράκι ευχαριστούμε για την λίστα!! Να πάρω παντόφλες για το ντους?? Αφού θα είμαι σε μονόκλινο. Είναι απαραίτητες??

Όσο για το νυχτικό, θα πάρω κάτι τέτοιο http://www.lasenza.co.uk/nightwear/stylish-sleepwear/level3.aspx?d=3&collection=35&style=702218&product=030011317&img=AW410_37 σε πιο μακρύ όμως (δεν βρήκα χρόνο να ψάξω). Οπότε και να με δουν στον διάδρομο τι θα πάθω?? Θα φοράω και το σουτιέν θηλασμού από μέσα, σιγά... Και πάλι δεν το λέω για οικονομία, απλά έχω μια ρόμπα χειμερινή σε αχρηστία, να πάρω και μία καλοκαιρινή για να δέσει το πράγμα?? Ίσως να πάρω, αφού βρήκα καλές τιμούλες...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Τσιπουρίτσα μου εγώ το νινί μου θα το πλένω κάθε μέρα (όχι σε κάθε αλλαγή πάνας). Ξεπιάνονται μωρέ... Και από ό,τι έχω δει στα ανήψια μου τα ηρεμεί...

Μαμάλευτεράκι ευχαριστούμε για την λίστα!! Να πάρω παντόφλες για το ντους?? Αφού θα είμαι σε μονόκλινο. Είναι απαραίτητες??

Όσο για το νυχτικό, θα πάρω κάτι τέτοιο http://www.lasenza.co.uk/nightwear/stylish-sleepwear/level3.aspx?d=3&collection=35&style=702218&product=030011317&img=AW410_37 σε πιο μακρύ όμως (δεν βρήκα χρόνο να ψάξω). Οπότε και να με δουν στον διάδρομο τι θα πάθω?? Θα φοράω και το σουτιέν θηλασμού από μέσα, σιγά... Και πάλι δεν το λέω για οικονομία, απλά έχω μια ρόμπα χειμερινή σε αχρηστία, να πάρω και μία καλοκαιρινή για να δέσει το πράγμα?? Ίσως να πάρω, αφού βρήκα καλές τιμούλες...

Να πάρεις σαγιονάρες και ας είναι μονόκλινο όσο για την ρόμπα δεν την θεωρώ απαραίτητη που θα πας στον διάδρομο ?

και άμα σε δουν ε και λεχώνα θα είσαι

και σίγουρα όχι η μοναδική α θα προσθέσω στην λίστα ρούχα για την έξοδο του νοσοκομείου για μωρό και για την μαμά

:tongue::tongue:

Καλησπερα.

Clelia moy εγω δυο ρομπες πηρα στην πρωτη γεννα( τι το θελα) και δεν φορεσα ΚΑΜΙΑ.Ουτε για μιση ωρα!!!!Αυτη την φορα δεν θα τις παρω καν μαζι μου!!!Οπως βολευεται ο καθενας.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να ερχεται κοσμος και να ειμαι με τις πυτζαμες!!!Μια χαρα καινουριες πυζαμουλες αγορασα σημερα!!!!

Επισης και γω θα το κανω μπανακι καθε μερα!Οντως ηρεμει!!!

Σουτιεν θηλασμου 2 ειχα παρει , αλλα δεν θηλασα πολυ καιρο, απειδη δεν τα καταφερα αλλα κι αυτη την φορα αν αντεξω 2 μηνες ευχαριστημενη θα μαι!!!Θελει τρελες αντοχες ο θηλασμος και δεν ξερω αν θα τις εχω με δυο παιδια!!!

Τσιπ ειχα διαβασει Οχραν Παμουκ το Μαυρο αλλα δεν με ενθουσιασε και δεν τον ξαναδοκιμασα...τι λες ..να ξαναπροσπαθησω;;;

Εδω γυρω θα μαι....φιλακια!!

γεια σας κοριτσακια, μπηκα να σας πω οτι εχω τα νευρα μου. Πηγαμε με μωρο στο ΛΗΤΩ σημερα να δουμε το καροτσι, ειχαμε παει με τον θειο μου στο ΛΗΤΩ Αγ. Παρασκευη αλλα επειδη η πωλητρια το παλευε αλλα δεν το πολυηξερε ειπα να παμε σε αλλο μπας και τυχουμε σε κανεναν πωλητη τζιμανι και μας εξυπηρετησει, Πηγαμε λοιπον στον Αλιμο, χειροτερα. Ο πωλητης ενας κατακοπος καταιδρωμενος τυπος που σε καθε του κινηση το καροτσακι κινδυνευε να σπασει. Τελοσπαντων, αυτο ειναι το λιγοτερο.

Το θεμα ειναι οτι το καροτσι που διαθετει στην Ελλαδα η Peg Perego δεν εχει το ιδιο με αυτο του εξωτερικου συν οτι σε υποχρεωνουν να αγορασεις το πορτ μπεμπε (που εγω δεν το θελω) και σου βγαινει το κοστουμι 800 ευρω!!!!! Τα εχω παρει κρανιο. Μα το ωραιο σε αυτο το καροτσι ειναι οτι ειναι 2 σε 1. Αν ειναι να πρεπει να παρω και πορτ μπεμπε γιατι να παρω αυτο το καροτσι?? Και γιατι να δινουν αλλο στην Αμερικη κι αλλο στην Ελλαδα??????? Βρε ουστ! Αλλα αν το παραγγειλω απο Αμερικη θα φαω κανενα πακετο στο τελωνειο και θα το πληρωσω χρυσο.... Αι στο καλο, τα πηρα λεμε....

Κλελουκο εσυ δεν ρωτησες για πυτζαμακια? Λοιπον εγω πηρα 3 ζευγαρια με παντελονακι, τωρα εσυ που θα εχεις την τομη ισως καλυτερα να εχεις και 1-2 νυχτικακια (μην παρεις κανενα σεξυ λεοπαρδαλε και πεταχτουν τα ματια των νοσοκομων εξω, θεοτρελη!!!!!). Επισης μια ρομπιτσα γιατι εγω παντα φοραω και με βολευει. Οσο για παντοφλες, αυτες που εχεις προφανως κανουν. Αλλα και η μαμαλευτερακι με την σαγιοναριτσα εχει δικιο, Κι εγω θα παρω ενα ζευγαρι για το μπανιο.

Σας φιλω ολες και κερναω παγωτακια, παω να πιω καφε(ναι ναι καφε κανονικο, φραπε!!!!) γιατι εχω νευρα

φιλακια :):):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...