Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mamounaki με 'γεια!!!

Εγώ ακόμη δεν έχω ψωνίσει, λογικά αύριο θα παραγγείλω από ίντερνετ κάτι πιτζαμούλες-νυχτικές, θα δω...

Πάντως κάποιες Οκτωβριανές έχουν ήδη αρχίσει να ψωνίζουν πραγματάκια, άρα δεν είσαι πολύ βιαστική... Απλά μην βγαίνεις έξω με τέτοιο καιρό!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε και εμείς από τις θαλασσοδιακοπές μασ

σήμερα κάναμε ντοπλερ 29 ½ εβδομάδες και 1500γρ ο μικρός μου πρίγκιπας είμαι πολύ χαρούμενη σταθερά στα σιν 8 κιλά

ευτυχώς :-D:-D:-D:-D:-D

αύριο φεύγουμε για ορεινες δίκοπες ελπίζω να είστε όλες καλά και όταν επιστρέψω να σας βρω ακόμη καλύτερα :-D:-D:-D

φιλιααααααααααααααααααααα πολλα

:tongue::tongue:

Mamounaki με 'γεια!!!

Εγώ ακόμη δεν έχω ψωνίσει, λογικά αύριο θα παραγγείλω από ίντερνετ κάτι πιτζαμούλες-νυχτικές, θα δω...

Πάντως κάποιες Οκτωβριανές έχουν ήδη αρχίσει να ψωνίζουν πραγματάκια, άρα δεν είσαι πολύ βιαστική... Απλά μην βγαίνεις έξω με τέτοιο καιρό!!

ευχαριστω clelia! και συ με το καλο τα ψωνια σου.

εχεις βρει καποιο site καλο? αν επιτρεπεται γραψε μου καποια διευθυνση για αογορες online.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσια βγηκα λιγο εξω να αγορασω ενα σουτιεν θηλασμου, και κοντεβα να πεσω κατω...τι κουφοβραση ειναι αυτη???

πηρα και παντοφλιτσες μαιευτηριου, νυχτικια και ρομπιτσα. εσεις εχετε ψωνισει για μαιευτηριο ή μονο εγω βιαζομαι?

Καλά κάνεις και ψωνίζει να τα πλύνεις όμως όλα τα ρούχα σου με προδερμ γιατί πάνω σου θα ακουμπά το βρεφακι εγώ και τα σεντόνια μου με προδερμ τα έπλενα και τα σουτιέν μου γιατί με τον θηλασμό Eρχετε σε επαφή το μικρούλη

μετά της 20 Αύγουστου και εγώ θα βγω για αγορές μέχρι 30αυγουστου

θα τα έχω πάρει όλα ;);););)

στις 10 να είναι έτοιμη η βαλίτσα μου:D:D:D:D

ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε 20 Σεπτέμβριου μπαίνω στο μηνά μου :?:-?:?:-? ωχχχχχχχχχχχχχχχ

φουβουμεεεεεεεεεεεεεεεεε που λεει και ο γιοσ μουυυυυυυυυυ

:tongue::tongue:

μαμαλευτεράκι καλώς ήρθες και καλώς να πας πάλι διακοπούλες, να τις χορτάσεις!! Εγώ θα μαζέψω τα πράγματα και η βαλίτσα θα είναι έτοιμη αρχές Σεπτέμβρη που μπαίνω στον μήνα μου...

mamounaki εγώ θα ψωνίσω νυχτικές-πυτζάμες από το http://www.lasenza.co.uk/ και σουτιέν θηλασμού από το http://www.nursingbra.co.uk. Από ρούχα (αργότερα που θα έχω γίνει κορμάρα) θα πάρω από τα www.asos.gr και www.newlook.com. Επίσης προϊόντα weleda κλπ οικολογικά για σαμπουάν κλπ του μωρού θα ψωνίσω από το www.bce-europe.com. Aν χρειάζεσαι κάτι πιο συγκεκριμένο, πες μου να σε παραπέμψω (255 σελίδες διάβασα η καψερή για να βγάλω κάποια συμπεράσματα)...

Γυρίσαμε από τον γιατρό, η μπουμπού είναι μια χαρά, κλασσικά κοιμόταν (ήταν η ώρα της). Έχασα 400 γρ από τον προηγούμενο μήνα και ο γιατρούλης μου έμεινε έτσι :shock: και φυσικά καταχάρηκε!! Το μωρό είναι με το κεφάλι κάτω στην λεκάνη δεξιά... Αμνιακό και πλακούντας τέλεια!

Μου έκλεισε ραντεβού για ενδοκρινολόγο στο ΜΗΤΕΡΑ μεθαύριο, 10.00 πμ, αλλά θυμήθηκε ότι 18/8 έχω ραντεβού με τον αιματολόγο, ο οποίος θα θέλει να δει doppler. Οπότε κλείσαμε doppler μεθαύριο 9,15 στο ΜΗΤΕΡΑ, πριν τον ενδοκρινολόγο :D. Θα το κάνουμε 3d χωρίς να πληρώσω τπτ έξτρα (σαν να έκανα απλό 2d), θα συνεννοηθεί αυτός στο ταμείο :D.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!!!

Ειρηνη πολυ ταιριαζουμε στη μουσικη βρε..χαχαχαχα:tongue::tongue:Αντε στειλε κανενα πατατοκεφτε και θα το ξεχασω!!!(ακου Πλουταρχο....:?)

Τσιπ τι διαβαζεις τωρα;;Εγω ξεκινησα ''Κιτρινο φακελο''Το χεις διαβασει;;Βασικα ο καραγατσης ειναι απο τους αγαπημενους μου οποτε υποθετω οτι θα μου αρεσει πολυ!!!

Εllain σημερα κοιτουσα την κουνιτσα και σε σκεφτομουν.Αντε με το καλο!!

Εγω μαλλον συρταριερα σε μαραγκο!!!

Κλεκουκο μπαρβο για το μωρακι σας!!!!Ολα καλα!!!

Κι εγω πηγα σημερα νοσοκομειο γιατι μαλλον εκει θα γεννησω...Η μπεμπα εφτασε 1986!!!Σαν να παραμεγαλωσε!!!!Για το ζαχαρο συμφωνα με τα ορια που εχει δωσει ο εδοκρινολογος του νοσοκομειου εχω μια μονο παθολογικη τιμη(αυτο ειχε πει και η δικη μου ενδοκρινολογος και ο γυναικολογος ).Εδω στο φορουμ γιατι βλεπω κοπελες με τιμες χαμηλοτερες απο τις δικες μου να κανουν μεχρι και ινσουλινες;;;Δεν ξερω..πραγματικα απορω....Μαλλον ειμαστε πολυ χαλαροι τυποι εμεις εδω πανω..χαχαχα:P:p:p.το αλλο καλο ειναι οτι εχασα 1,5 κιλο!!!Μια χαρα!!!

Επισης μου πε ο γιατρος οτι γινονται μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θα παω αλλα ξεχασα να ρωτησω παραπανω πληροφοριες η χαζοxαρουμενη!!!!

Αυτα ,σας αφηνω γιατι στο δωματιο που ειμαι εχει αφορητη ζεστη!!!

Ξεκίνησαν τα δικά μου μαθήματα και φαίνονται ενδιαφέρον!!! Σήμερα είδαμε μια ταινία του National Geographic, το θαύμα της ζωής και μιλήσαμε για το πως καταλαβαίνουμε ότι ξεκινάει ο τοκετός. Αύριο θα πάω με το σύζυγο αφού περάσω από τον ΟΑΕΔ πρώτα και μετά το μάθημα θα πάμε για τα βλαστοκύτταρα. Clelia βρήκα την διεύθυνση στο google map και θα έχουμε και GPS, λες να μη καταφέρουμε να το βρούμε; Α μπράβο στη μπουμπού σου και φαντάζομαι ότι ανυπομονείς για το τρισδιάσταο doppler!!! Μπράβο όμως και στη μαμά!!! Εγώ κορίτσια το τελευταίο διάστημα πήρα κιλάκια και μάλιστα περισσότερα από αυτά που περίμενα :(

Καλό βράδυ και πολλά φιλιά σε όλες!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Renah τέλεια τα νέα σου και το νινί σου επίσης!! Όσο για τις τιμές που θεωρούν φυσιολογικές, από την στιγμή που δεν σε επηρεάζει, τι σε νοιάζειειειει :tongue: ??

Ελένη θα το βρείτε αφού είστε πλήρως ενημερωμένοι και εφοδιασμένοι. Από κάποιο σημείο και πέρα θα έχει πινακίδες που θα γράφουν Ακαδημία Αθηνών (αν δεν απατώμαι), δεν υπάρχει περίπτωση να χαθείτε! Όσο για τα κιλά, αφού ούτως ή άλλως ήσουν μείον βρε, μην αγχώνεσαι!!

GEXxp3.png

Γεια χαρά κορίτσια!!!

Κλειώ μου αν και στο είπα και στο sms τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!! Όλα καλά, και η γκομενάρα όπου να ναι έρχεται!!!! Και επειδή είδα ότι ψάχνεσαιγια προ'ι'όντα της Weleda δες και αυτήν την σελίδα http://www.violey.com/en/ !!!Δεν ξέρω πόσο τα βρήκες στο άλλο site αλλά σε αυτή τη σελίδα όλα τα πραγματάκια της είναι πάμφθηνα γιατί είναι γερμανικό το site, τόπος παραγωγής των Weleda. Εγώ που χρησιμοποιώ το λαδάκι για τις ραγάδες(τι καταπληκτικο!) και είδα πόσο το δίνουν νευρίασα:evil::evil::evil:.Το δίνουν μόνο 12 ευρώ ενώ εγώ από Ελλάδα, από το νησί το πήρα 22 Ευρώ!!! Επίσης η κρέμα 24ωρη με αμύγδαλο είναι 10 ευρώ φθηνότερη στη σελίδα και το ίδιο το λαδάκι προσώπου με αμύγδαλο που χρησιμοποιώ!!!:evil::evil::evil: Δεν το συζητώ, ξανά μόνο εκεί θα αγοράζω...Έχει και υπέροχα αφρόλουτρα για τα παιδάκια, αποσμητικά κτλ...και ένα τσάι θηλασμού που το παίρνουν αρκετές αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει...

Στο ίδιο site, στην αρχική σελίδα, στο αριστερό πλα'ι'νό της σελίδας έχει και αλλα΄πολλά προ'ι'όντα (και της Lavera).

Όσο για τις μασχάλες, πρόσφατα πήρα κρύσταλλο(υγρό σπρέι χωρίς προωθητικά αλλά και πέτρα κρύσταλλο). Αυτά που κυκλοφορούν στο σούπερ μάρκετ είναι φουλ στο αλουμίνιο και σε διάφορες άλλες βλαβερές ουσίες και πρόσφατα διάβαζα ότι ενοχοποιούνται και για καρκίνο μαστού...Το λέει και ο ογκολόγος....επίσης διάβαζα στη bionews ότι όταν βάζεις από αυτά τα αντιιδρωτικά στις μασχάλες(που τα περισσότερα έχουν έντονο άρωμα) και θηλάζεις είναι σαν να ετοιμάζεις ένα υπέροχο γεύμα(μαμίσιο γαλατάκι) και μετά να το ψεκάζεις με εντομοκτόνο!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdelάκι μου το σημείωσα το site... Αύριο που θα έχω χρόνο θα το κοιτάξω και λογικά αν όχι αύριο, σίγουρα μεθαύριο θα κάνω παραγγελία...

Αύριο έχω ραντεβού στο ΙΚΑ για να μου δώσουν την άδεια και μετά θα την πάω στη δουλειά μου...

Φιλάκια, πάω να ετοιμαστώ!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια....

Αχχχ ο Αυγουστος θα ειναι μαραθωνιος μηνας..

ξεκιναω αναζητηση κρεβατιου , βασικα συγκριση τιμων.. και μερικα ψωνια... και αναζητηση σπιτιου πουφφφφ θα τα καταφερω ελπιζω....

εσεις τι μου κανετε?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσάκια καλημέρα, επιστρέψαμε πάλι στο σπιτάκι μας αλλα για λίγο μην φανταστείτε, για να μείνουμε συνεχόμενα θα επιστρέψουμε στις 23/8. Στο πατρικό μου περάσαμε πολύ ωραία οπως πάντα, βολτούλες, μπανάκια κλπ. Χθες το απογευμα πήγαμε για υπέρηχο και Ντόπλερ και ήταν όλα τέλεια μας είπε ο γιατρό, η μπεμπούλα εφτασε τα 1840 γρ. πω πω τεράστια δεν είναι; Τι να πω όλα καλα πάντως ευτυχως γιατι γιατρό εχουμε σε δυο εβδομάδες και μου φαίνεται αιώνας.

Πετρούλα καλώς ήρθες απο τις διακοπές.

Ellain επιτέλους ήρθε το αμόρε σου, καλες βόλτες τώρα και καλά ψώνια.

Κλειώ βρε θηρίο επλυνες τα πάντα ξεκουράσου και λίγο με τέτοια ζέστη. Ειδατε και τη μπουμπού χθές μπράβο όλα τέλεια, όσο για την δευτερη καμπύλη ε θα συνεχίσεις τη δίαιτα και όλα καλα δεν σε φοβάμαι εσενα.

Γεια σου Φωτεινή, που χάθηκες βρέ τόσο καιρό;

Μαμουνάκι καλώς ηρθες στο καφέ μας, περιμένουμε λεπτομέρειες για το μπεμπέ σου.

Λιανα καλως ήρθες και εσυ απο τις διακοπές.

Ρένα είδες και εσυ την μπουμπού σου, μπράβο όλα καλά είναι και εσένα μεγαλούτσικη βλέπω.

Ειρήνη υπομονή με την μικρή σου, μπορει να είναι μια φάση αυτη που περνάει και να επανέρθρθει στα φυσιολογικά σύντομα.

Τσιπουρίτσα γεια σου, καλως όρισε η αδερφή και ο ανιψιός σου και η δίαιτα βλέπω παέι σούπερ.

Αγγελική ελπίζω να περνάς τελεια στις διακοπές σου.

Στις υπόλοιπες κοπέλες φιλάκια πολλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

καλημέρα κι από μένα!!!

που είστε καλέ??? όταν λείπω μόνο ξασαλώνετε???

χθες κάναμε δουλίτσες με τη μανούλα μέχρι τις 5 και μετά ήρθε και η αγαπημένη μου θειούλα (αδερφή μανούλας και μεγάλη αδυναμία - δεν έχει δικά της παιδιά) και κάναμε και ακόμη περισότερα αφού ήμασταν πολλές!!! μια χαρά το σπίτι, μπήκε στη σειρά του!

ελενάκι δεν είμαι παλαβή με τις δουλειές, αλλά αν σκεφτείς ότι παντζούρια, πόρτες, χαλιά κλπ είχαν να γίνουν 1 μήνα, δεν έπρεπε??? να μην το τάράζω και το αμόρε... ήδη κάνει πολλά!!! καλώς τον δέχτηκες!!! πότε με το καλό για βόλο?

κουμπαρα μου χαλαρή σε είδα και πολύ μου άρεσε! πέρασες και τέλειο σκ! άντε να χαρείς και το σόι τώρα!!! φιλάκια!

ειρήνη γκρινιάζεις για την αγγελικούλα, αλλά μου φαίνεται δεν έχει που να μοιάσει το κακόμοιρο!!! δε βάζεις κι εσύ κώλο κάτω!!!:tongue::tongue::tongue: καλός ο σάκης???

πετρούλα καλώς μα ήρθες βρε!!! για που λες να φύγεις από βδομάδα???:cool::cool::cool: μια χαρά πέρασες όμως και άντε με το καλό και οι ετοιμασίες σιγά σιγά! με ρέγουλο!

κλέλια μου ενημερώθηκες για όλα τα ενδιαφέροντα site!!! πως το κατάφερες αυτό ρε θηρίο??? με το καλό κι εσύ τα ψωνάκια σου και με το καλό και η αδειούλα σου!

ε όχι!!!

πρέπει να κλείσω, κάτι έτυχε εδώ και μετά έχω μάθημα... τά λέμε αργότερα!!! θα σχολιάσω μετά τις υπόλοιπες και θα σας πω τα νέα μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γεια σας κοριτσακια! ναμαι και γω..γυρισα απο εξεταση doppler.. 1842 gr στην 31,4 εβδομαδα. εχουμε μακρια ποδαρακια και ειμαστε μια χαρα...το κεφαλακι ειναι κατω. ομως το προσωπακι δεν το ειδαμε καθολου.

κοριτσια και γω στο μητερα εκανα doppler αλλα γιατρος δεν μουπε τιποτα για 3d! κριμα θα ηταν ωραιο!

ΚΛΕΛΙΑ ευχαριστω gia sites θα τα μελετησω!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...