Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα! τι κάνετε; από σήμερα μετράω 2+ σήμερα και μετά τέλος διακοπές. χτες πήγαμε και στη θάλασσα κάναμε το μπανάκι μας μια χαρά και το βράδυ πήγαμε θέατρο.

ρενάκι εγώ πήρα πυτζαμούλες μακρύ παντελόνι κάτω κοντομάνικο επάνω από συνοικιακά μαγαζιά με τις εκπτώσεις μισή τιμή 14 ευρώ η μια.

mamounaki καλωσήρθες και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλημερα σας!!!!

Επιστρεψαμε χτες το βραδυ και δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..

Εφοσον μας το επετρεψε και η παιδιατρος ειπαμε να μην αναβαλλουμε τις διακοπες μας οι οποιες αποδειχτηκαν πραγματικα υπεροχες!!Αν και με λίγο βηχα κατα τη διαρκεια της μερας, καναμε κανονικα θεραπεια με τη μασκα και ο μικρός ειναι μια χαρα!!Πολλα μπανακια, πολύ χαλαρωση για μενα καθως ο μπαμπας μας αφου τα κανονισε ολα μια χαρα για αυτες τις διακοπές, κανονισε να ειναι και αυτοκολλητακι του γιου του 24 ωρες το 24ωρο..2 βιβλία διαβασα να φανταστειτε μεσα σε 5 μερες!! Το ξενοδοχειο ήταν ενας μικρος παραδεισος και ο μικρός χαρηκε παιχνιδι, κολυμπι, φαϊ και ύπνο!!

Εγω είμαι πολύ καλά αν και η κοιλια μεγαλωσε τοσο που ο υπνος γινεται ολο και πιο δυσκολος..επίσης ο μπομπιρας απο μεσα βαλθηκε να με ξεκανει και στην κλωτσια εχει γινει πρωτος!!!Δε σταματαει λεπτο και καπου εχω αρχισει και ζοριζομαι..Χτες ειχα και καποια εντονα πονακια στη μεση, επίσης πετρωνει και η κοιλια μου που και που..ελπίζω να μην ειναι κτ ανησυχητικό

Ελπίζω το μεσημερι να βρω λίγο χρονο να σας διαβασω..Πωπω πρεπει να βαλω μπρος επιχειρηση "δωματιο Ανασταση"..πολύ το εχω αφησει!!Επίσης βλέπω πως εχετε ψωνισει διαφορα για εσας και τα μικρα που ερχονται..εγω τπτ ακομη:?:-?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλεσ διακοπουλεσ σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!να περασετε υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ κανω ενα μικρο copy που τα εγραψα και στισ αλλεσ ποπελεσ....γιατι κοντευω να σκασω.....η αγγελικη εχει ΞΕΦΥΓΕΙ λεμεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενω εωσ πριν καποιο διαστημα ,ξυπνουσε το πρωι κατα τισ 8-9,αντε το πολυ 7 μετα μου κοιμοταν για 1-2 ωριτσεσ ,μετα παλι το απογευματακι καμια ωριτσα και μετα το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα απο καιρο εχουν κοπει μαχαιρι τα μεσοδιαστηματα υπνου ,ενταξει αυτο...αν κ με κουραζει γιατι πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ποδι ενταξει...αλλα εδω και μερεσ εκοψε και τον βραδυνο υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα κοιμηθηκε κατα τισ 2 και ξυπνησε 6 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα αυτα τα εκανε μεχρι να σαραντησουμε αντε το πολυ μεχρι να πηγε 3 μηνων!!!!!τωρα τι εγινε????????να προαισθανεται πιο εντονα την νεα αφιξη?

σημερα απελπιστηκα...κοιμηθηκα μονο 3-6!!!!!!!!!!!φανταζεστε τι θα γινει κ με το μωρο?θα με πηγαινμει καροτσακι ολη την ημερα κ νυχτα ,αν εξακολουθησε η αγγελικη αυτο το ωραριο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

GastroΠεπελάρες μου Καλή εβδομάδα!!!!!

Ωραία τα νεάκια σας!!!!!! τι να πρωτοσχολιάσω;

Vasdelaki μου όντως το γιαούρτι λένε ότι βοηθάει ....

Ελενα έχω πάρει φωτάκι booklight κι εχω σωθεί γιατί με ταράζουν τα κουνούπια!!!!!!!!!!!

Τώρα πάει, τον χάλασα τον καλό μου, διαβάζει κι εκεινος και στο κρεββάτι ....

Αλλά το πιο αστείο είναι ότι λέμε να πάμε για καφέ, έχοντας πάντα ένα βιβλίο στην τσάντα μου, πριν φύγω από το σπίτι τσεκάρω τσάντα : κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι, βιβλίο οκ

μου λεει: - το βιβλίο τί το θέλεις τώρα; αφού πάμε για καφέ

απάντηση:

- μπορεί να σε βαρεθώ χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιι

Πετρούλα μου να μην κουράζεσαι κοριτσάκι μου! χαλαρά! χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! άντε και του χρόνου με το καλό και με τους 2 ταλιμπάν!!!!!!!! ποιο είναι αυτό το μαγικό ξενοδοχείο;;;;;;;

Κουμπαρούλα μην το λες για τα κιλά, έχω παράδειγμα κοπέλας που ήταν πάντα γεματούτσικη και 6 μήνες μετά που γέννησε είχε χάσει όλα τα κιλά + τα παραπανίσια! (πολύ τρέξιμο, βλέπω και την αδελφή μου....)

Ροκού μου τί κάνεις;;;;; έτσι να ξεκουράζεσαι!!!!!!!!!

όσο που πιάνουν τα μωρά.... το χειρότερο είναι που τους φιλάνε τα χέρια!!!! ήμαρτον! θα τα βάλουν στο στόμα μετά!!!!!!!!

Η αδερφή μου ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση στο αεροπλάνο γιατί μία κυρία επέμενε να τον πάρει αγκαλιά!!!!!!!!!! εννοείτε δεν τον έδωσε!

και μόνο να αρχίζε τις τσιρίδες μεσα στο αεροπλάνο.... η κυρία θα τον ηρεμούσε μετά;;;;; δεν νομίζω!!!!!!

Το σάββατο το απόγευμα έδωσα φάρμακο στο γατο και μετά έφυγα για το πεθερικοεξοχικό!!!!! (έδωσε άδεια ο κτηνίατρος ότι μπορώ να παραλείψω την πρωινή ανιβίωση της κυριακής) Πέρασα πολύ όμορφα!!!! μου είχαν λείψει όλοι! ήταν και ο άλλος μου ανηψιός - βαφτηστήριο (ο ανηψιός του καλού μου δηλαδή) γενικά πολύς κόσμος !!!!!

και χθες..... Ηρθε και ο μικρανηψιός μου στην Αθήνα!!! Πήγα και τον είδα! Είναι 4 μηνών τώρα και μου λεει πράγματα (δικά του ..... ) τρελάθηκα!

του λεω : ας γελάσουμε τώρα χα χα χα και κάνει κι εκεινος γελάκια!!!!!!!!!!!

είμαι ξετρελαμένη!!!!!!!!!!!!!

Κλέλια πότε έχεις ενδοκρινολόγο; άντε να δούμε τί θα σου πει! χαλαρά φαντάζομαι! :)

Μια καινούργια Γκαστροκόρη ήρθε!!! γειά σου και με το καλό το μωράκι σου!

σας φιλώ να δουλέψω και λίγο!

ααα δεν είπα ... την χάλασα λίγο τη διαιτα ... αλλά από σήμερα power Πάλι!

(έφαγα ωραίους μεζέδες... και υπια κρασάκι.... πολύ!)

σασ κανω ενα μικρο copy που τα εγραψα και στισ αλλεσ ποπελεσ....γιατι κοντευω να σκασω.....η αγγελικη εχει ΞΕΦΥΓΕΙ λεμεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ενω εωσ πριν καποιο διαστημα ,ξυπνουσε το πρωι κατα τισ 8-9,αντε το πολυ 7 μετα μου κοιμοταν για 1-2 ωριτσεσ ,μετα παλι το απογευματακι καμια ωριτσα και μετα το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα απο καιρο εχουν κοπει μαχαιρι τα μεσοδιαστηματα υπνου ,ενταξει αυτο...αν κ με κουραζει γιατι πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ποδι ενταξει...αλλα εδω και μερεσ εκοψε και τον βραδυνο υπνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα κοιμηθηκε κατα τισ 2 και ξυπνησε 6 παρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα αυτα τα εκανε μεχρι να σαραντησουμε αντε το πολυ μεχρι να πηγε 3 μηνων!!!!!τωρα τι εγινε????????να προαισθανεται πιο εντονα την νεα αφιξη?

σημερα απελπιστηκα...κοιμηθηκα μονο 3-6!!!!!!!!!!!φανταζεστε τι θα γινει κ με το μωρο?θα με πηγαινμει καροτσακι ολη την ημερα κ νυχτα ,αν εξακολουθησε η αγγελικη αυτο το ωραριο..

αμαν βρε ειρήνη μου!!!!! ελπίζω να καταφέρετε να κοιμηθήτε λίγο το μεσσημέρι, πως θα την βγάλεις με 4 ώρες ύπνο????

φιλι

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια. ευχαριστω για την υποδοχη σας. εγω αυριο θα παω για εξεταση doppler. εχω λιγο αγωνια και θελω να δω τη μπουμπου μου..

για τη δημοσια τραπεζα ενδιαφερομαι και γω. αν εχετε περισσοτερες πληροφοριες για το που να απευθυνουμε πειτε μου..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσάκια Καλημέρα!!!!!

Επέστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!Περάσαμε τέλεια, καναμε τα μπανάκια μας και τώρα Αθηνα να βράσουμε!

Καλα να περάστετε όσες ξεκινάτε διακοπές τώρα!

Αυτη τη βδομάδα θα πάμε και στο γιατρούλη αντε γιατι έχουμε 1 μήνα να δούμε τη μπεμπούλα!

mamounaki! καλημερα κοριτσακια. ευχαριστω για την υποδοχη σας. εγω αυριο θα παω για εξεταση doppler. εχω λιγο αγωνια και θελω να δω τη μπουμπου μου..

για τη δημοσια τραπεζα ενδιαφερομαι και γω. αν εχετε περισσοτερες πληροφοριες για το που να απευθυνουμε πειτε μου..

mamounaki καλως μας ήρθες!

όσο για τη δημόσια τράπεζα πήγα και εγώ και ενημερώθηκα! Πολύ ενδιαφέρον! Για περισσότερες πληροφορίες πάρε στο τηλ 2106597697 ή μπες στο site hcbb.bioacademy.gr

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

psycho-vasdeli μου!!! Δεν πλακώνεις κάνα γιαουρτάκι μήπως και βοηθήσεις την κατάσταση εκεί κάτου?? Έλα Αθήνα να σε περιλάβω, έχω να σε δω αρκετό καιρό... Όσο για το νινί, το έχεις τρελάνει στην παρακολούθηση. Θα νιώθει σαν τους παίκτες του big brother, όλο κάποιος το κοιτάει (πλάκα κάνω :D).

Το παραδέχομαι!!!:D Είμαι psycho-vasdeli! :mrgreen:

Οι πλύσεις με τα ξύδια μάλλον αποδίδουν, ενόχληση στοπ προς το παρόν, θα πλακωθώ και στο γιαούρτι!!!

Έτσι και έρθω στην Αθήνα πολύ γουστάρω να πιούμε καφεδάκι!!! Άντε χυμουδάκι!!!!:evil:

Περιμένουμε νέα από τον γιατρούλη σου σήμερα!!! όλα καλά!!!

ααα δεν είπα ... την χάλασα λίγο τη διαιτα ... αλλά από σήμερα power Πάλι!

(έφαγα ωραίους μεζέδες... και υπια κρασάκι.... πολύ!)

Που και που χρειάζεται τσιπουρίδιον!!!:-D

Καλά, θα αντιγράψω αυτό με το βιβλίο στον καφέ!!! Όταν αρχίζουν και χτυπάνε τα τηλέφωνα του γιατρού θα κάνω αντεπίθεση!!!!:tongue:

Καλέεεεε!!! Πάλι άλλαξε το τικεράκι μου!!!! Αχ, τι ωραίο που έγινε το kinderaki!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λιάνα μου καλώς μας ήλθες! γέμισαν οι μπαταρίες ε;;;;

εγώ δεν έχω καταφέρει να φύγω ακόμα, ελπίζω κατά τις 20 του μήνα να εξαφανιστώ για 2 εβδομάδες!!!!!

vasdelaki μου το kinder σου είναι τέλειο!!!!! φτου φτου φτου!

εννοείτε πως είσαι psychο αλλιώς τί δουλειά θα είχες εδώ;;;;;;; χιχιιχιιιχιχιχι

κοριτσάκια έχω δουλίτσα και σιγά σιγά την κάνω αλλά σκέφτομαι τον μικρούλη της αδελφής μου και δεν βλέπω την ώρα να φύγω!!!!!!!!

η αδελφή μου από την άλλη είναι στα κλαδιά γιατί δεν κοιμήθηκε ο μικρός όλο το βράδυ και είναι μέσα στη γκρίνια (αφού από τους 10 βαθμούς το παιδί ήρθε στους 30 ???? λογικό είναι!!!!! )

μου λέει : αφού τον θέλεις τόσο έλα και παρε τον να κοιμηθώ ένα δίωρο!

αχ θέλω!!!!!

Καλημέρα!!!!

Φωτεινή, Πετρούλα, Μαράκι, μπράβο σας που πηγαίνετε για μπανάκι-μανάκι... Πολύ το χαίρομαι (για εσάς, εγώ βράαααζω)!!

Πετρούλα τα πετρώματα στην κοιλιά φωνάζουν "Ξάπλαααααααααα", με ρέγουλο το δωμάτιο του Αναστάση...

Τσιπούρα δεν πειράζει μια στο τόσο να χαλάσεις την δίαιτά σου. Αυτό μου το είχε πει και η διαιτολόγος μου, απλά σήμερα να είσαι περισσότερο προσεκτική, αν μπορείς κατανάλωσε λιγότερες θερμίδες από ό,τι πρέπει και αυτό ήταν!! Ήρθες στα ίσα σου!!

Mamounaki καλή επιτυχία με το doppler αύριο!! Να μην έχεις αγωνία, πάνε οι μέρες και οι εξετάσεις που είχαμε αγωνία (αυχενική, β' επιπέδου)... Τώρα πάμε για ρεφραίν!!!! (άσχετο)

Ειρήνη ναι το έχει καταλάβει η Αγγελική!! Εδώ το πατσαβουράκι μου το έχει καταλάβει και έχει γίνει η συνέχειά μου. Πάω στο μπάνιο για 2', με περιμένει απ' έξω. Πάω στον νεροχύτη να αφήσω ένα πιάτο, πίσω μου αυτή... Υπομονή και να βοηθήσει λίγο ο πατέρας... Πολύ το χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι χαρούμενη, πάντως! Έτσι πρέπει!!

Vasdeli μου, έπιασαν τόπο οι θεραπείες σπιτιού!! Μπράβο! Σε 10 ημέρες μπαίνεις επίσημα στον 5ο (έκανα πειράματα με το τικεράκι μου και το είδα!!)... Είπαμε, ο 5ος είναι ο μήνας ο ατελείωτος. Άπαξ και περάσει και μπεις στον 6ο, πάει πέρασε νεράκι ο καιρός, τελείωσες και γεννάς :D. Αλήθεια!! Εμένα έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

η αδελφή μου από την άλλη είναι στα κλαδιά γιατί δεν κοιμήθηκε ο μικρός όλο το βράδυ και είναι μέσα στη γκρίνια (αφού από τους 10 βαθμούς το παιδί ήρθε στους 30 ???? λογικό είναι!!!!! )

μου λέει : αφού τον θέλεις τόσο έλα και παρε τον να κοιμηθώ ένα δίωρο!

αχ θέλω!!!!!

Ψυχικό θα κάνεις, αλήθεια στο λέω!!! Να πας να το κρατήσεις το μπεμπέ αφού το θες τόσο κι εσύ να κοιμηθεί η κ. ταλαιπωριάδου αδερφούλα σου!!!Αχ, όταν μου το έκανε αυτό εμένα η μαμά και η αδερφούλα μου ένιωθα άπειρη ευγνωμοσύνη!!!:D

Vasdeli μου, έπιασαν τόπο οι θεραπείες σπιτιού!! Μπράβο! Σε 10 ημέρες μπαίνεις επίσημα στον 5ο (έκανα πειράματα με το τικεράκι μου και το είδα!!)... Είπαμε, ο 5ος είναι ο μήνας ο ατελείωτος. Άπαξ και περάσει και μπεις στον 6ο, πάει πέρασε νεράκι ο καιρός, τελείωσες και γεννάς :D. Αλήθεια!! Εμένα έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον!!

:-D:-D:-D:-D:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι κανετε??

Χαθηκα λιγακι αλλα δικαιολογημενα, σωστα? :D:D Ηρθε το αμορε, δεν βαλαμε κωλο κατω, ολο τριγυρναμε, σημερα πηγαμε Γλυφαδα (να χ..σω μεσα στο προαστιο τους και την δημοτικη αστυνομια, ολοι διπλοπαρκαρισμενοι και η αστυνομια να πινει καφεδακι κι εμεις με το twingo και να μην βρισκουμε να παρκαρουμε!!! τα πηρα λεμε!!!), πηγαμε mothercare, θα την κλεισουμε την κουνιτσα, το αποφασισαμε!!!

vasdelaki οπως ειπαν και τα κοριτσια κι εγω με γιαουρτακι την εβγαλα οταν ειχα υποψια και εκανα τον κινεζο. Επισης πλυσεις με χαμομηλι χλιαρο.

Τσιπ εφυγεεεεεςςςςςς για ανηψι λεμε!!!! Αντε να τον κανακεψεις τον πριγκιπακο σου, θα καψεις και τις επιπλεον θερμιδες τις χθεσινες!χιχι!! Οσο για το booklight, εχω κι εγω αλλα δεν βλεπω, στραβωνομαι, εχω βαλει στις λαμπες των κομοδινων 15αρες λαμπες κι ειναι απαλο το φως...

Ισουλα καλο καθαρισμα σημερα με την μανουλα (οτι την βρισκεις τοσο με το καθαρισμα δεν το περιμενα αλλα με κατι περιεργο την βρισκουμε ολοι!!:tongue: )

Μαμουνακι καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου!!!

Λιανα καλως ηρθες κι εσυ, κι οπως ειπες.... καλο βρασιμο στο καμινι!!!

Ιρινακι τι να σου πω κοριτσι μου, κανε υπομονη, κι αν μπορει να βοηθησει λιγο ο μπαμπας να σε ξεκουρασει, σου στελνω <3

Πετρουλα welcome back κι εσυ!!!! Χαιρομαι τοσο που περασατε τοσο καλα και κυριως που ξεκουραστηκες, φορτωσες μπαταριουλες και εισαι ετοιμη για Δωματιο Ανασταση!!!

Ελενη μεγεια τα πιτζαμακια-ρομπακι-νυχτικακι σου και κυριως με το καλο η καρεκλιτσα σου (κι εμεις για ΙΚΕΑ ειμαστε, ειδα μια φο-βε-ρη στο ΛΗΤΩ αλλα ειχε 300 ευρω οποτε ΙΚΕΑ και παλι ΙΚΕΑ!)

Μαρακι κρατα γερα, 2 + σημεραααα!!!!!

Ρενααα μην στεναχωριεσαι, δεν εισαι μονο εσυ της τελευταιας στιγμης, κι εγω ετσι ειμαι! Αλλα θα τα προλαβουμε ολα, δεν υπαρχει προβλημα. Οσο για τις χερουκλεςςςς γινομαι ετσι--->:twisted:, αλλα συνηθως δεν μιλαω γιατι ειμαι κοτα....:confused:

φωτεινη κι εσυ μια χαρα περασες με μπανακι, συνεχιστε ετσι κοριτσια!!

Αν ξεχναω καμια, φιλακια και παγωτακια δροσερα!!!

σας χαιρετω. παω για ξαπλα και μετα βολτα για ...χυμουδακι και μετα στον κολλητο μου για τα γενεθλια του!!! c u

Vqyip2.png

B4Snp2.png

kalhspera koritsia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..σημερα δεν μου εφτανε η κουραση μου ,αλλα ειχα την φαϊνη ιδεα να φτιαξω πατατοκεφτεδεσ με τα χερακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολη την μερα την εφαγα στην κουζινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:αξιζε τον κοπο ομωσ!να σασ στειλω 2-3 τησ καθε μιασ???????????????????????????

Ειρήνη ναι το έχει καταλάβει η Αγγελική!! Εδώ το πατσαβουράκι μου το έχει καταλάβει και έχει γίνει η συνέχειά μου. Πάω στο μπάνιο για 2', με περιμένει απ' έξω. Πάω στον νεροχύτη να αφήσω ένα πιάτο, πίσω μου αυτή... Υπομονή και να βοηθήσει λίγο ο πατέρας... Πολύ το χαίρομαι που σε διαβάζω έτσι χαρούμενη, πάντως! Έτσι πρέπει!!

αχ σαν να μου περιγραφεισ την αγγελικη ειναι το πατσαβουροσκυλακι...μολισ παω τουαλετα ,τσουπ ανοιγει η πορτα και βλεπω το κεφαλακι τησ!!!:tongue::tongue:οταν ειμαστε στα μεσα δωματια κ παω να βγω προσ το καθηστικο πριν φτασω εγω η αγγελικη ειναι ηδη εκει!!!!!!!!!!!!:tongue::rolleyes:

οτι το εχει καταλαβει το ξερω...αν θυμαστε σασ το ελεγα απο τοτε που μειναμε εγκυεσ (θυμαμαι που κ εσυ ελεγεσ για το σκυλακι...),αλλα τωρα εχει παραγινει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ αναρρωτιομουν αν υποψιαζεται οτι πλησιαζει η ωρα τησ αφιξησ!!!????!!!:rolleyes:

κλελουκακι ολα καλα θα πανε στο ντοκτορι!!περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρα πηγαινε για babysitting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν θεσ περνα μετα κ απο εδω!!!!:tongue::tongue::tongue:...νυσταζωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελαινακι καλωσ τον δεχτηκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ χρονια του πολλα!!!!!!!!!!να τον χαιρεσαι!!!!!!

εχουμε καμια ρουβιτσα εδω??????????????????????????????????????σημερα ηλθε ο ρουβασ και το βραδυ θα εχει συναυλια!!!θα παρω τισ κορεσ μου κ θα παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειμαι ρουβιτσα:tongue::tongue::tongue:αλλα θελω πολυ να παω!!δεν θελω να χασω παλι την συναυλια....

περσυ εχασα μητροπανο ,πλουταρχο ,χατζηγιαννη ,βανδη και αλλουσ πολλουσ!!

.....παω!!καποιοσ φωναζει μεσα <εηνη....> ..αυτη ειμαι εγω!!!!!!εφυγα για μισο λεπτο κ τησ ελειψα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη καλά να περάσεις!!

'γεια στα χέρια σου για τους πατατοκεφτέδες ΑΛΛΑ: κάτι δεν είπαμε για ξεκούραση???

Θα σε μαλώσωωωωωωωωω

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσια βγηκα λιγο εξω να αγορασω ενα σουτιεν θηλασμου, και κοντεβα να πεσω κατω...τι κουφοβραση ειναι αυτη???

πηρα και παντοφλιτσες μαιευτηριου, νυχτικια και ρομπιτσα. εσεις εχετε ψωνισει για μαιευτηριο ή μονο εγω βιαζομαι?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...