Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες....

Σημερα home alone .... αυριο ομως :D:D:Dθα παμε για μεγαααααααααααλεςςςς βουτιεςςςς χιχιχιχιχι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σε ολα τα κοριτσακια, σπασαμε, αντε να περασει ο Αυγουστος να ξαναμαζευτουμε να γραφουμε παλι σελιδεεεεςςςςς!!!

vasdelaki θα σου πω κι εγω τα ιδια που σου ειπαν ολα τα κοριτσια αλλα ειναι περα για περα αληθινα. Τα μωρα ξεκουραζονται, και ναι (οσο κι αν δεν μας αρεσει γιατι μας τρομαζει) κοιμουνται. Οποτε πολυ πιθανον το δικο σου να κανει κατι τετοιο. Εσυ εισαι βετερανα βρε, τα ξερεις αυτα. Τι να σου λεμε εμεις οι πρωταρες. Μακρια λοιπον οι μαυρες και σκοτεινες σκεψεις και μονο :):):) (χαμογελα!!!!)

Κλελια ελα κοριτσι, μην πεφτεις τωρα, ο,τι ειναι να γινει θα γινει, θα γεννησεις κι εσυ καραμονΔελαρα με την διατροφουλα που θα κανεις και δεν θα τα εχεις για μετα! Αντε 2 μηνακια εμειναν!

Τσιπουρακι ειμαι μαζι σου με τρελα, διαβαζω κι εγω στο κρεβατι, αλλα ευτυχως για μενα διαβαζει και το αμορε, οποτε δεν εχουμε πολεμο. Αλλα τωρα το καλοκαιρι επειδη δεν βαζουμε αντικουνουπικο για ευνοητους λογους και το μωρο εχει κουνουπομαγνητη, το ξεχναω το διαβασμα.... Υπομονη, θα ξαναρθω στις παλιες μου δοξες συντομα...

Κοριτσια το ακουσατε το αλλο με τα κουνουπια που προκαλουν εγκεφαλιτιδα? Υπηρξαν κρουσματα σε γειτονικες χωρες της Ευρωπης και τα περιμεναν κι εδω. Και φυσικα κατεφθασαν. Οποτε λιγη προσοχη (οχι πανικος!), σβηνετε φωτα, φορατε τιποτα καλοκαιρινα παντελονακια οταν αλωνιζετε στις παραλιες για ποτακια κτλ. Τωρα βρηκαν κι αυτα τα βρωμοκουνουπα να ερθουν...?

Αυτα, σας αφηνω, παω να μπανιαριστω, να λουστω και να ετοιμαστω και να παω να παρω το αμορε!!! Αν με χασετε, μην ανησυχησετε, ερωτας ειναι η αιτια....!!!!

φιλακιααααααααααααααααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλέεεε!! Φάνηκε πουθενά ότι στενοχωρήθηκα??? Δεν στενοχωρήθηκα, το αναλύω πιο πάνω, αυτά είναι αντιμετωπίσιμα... :D

Καλά κάνεις! Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία και δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται! Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που θα σου δώσουν και όλα θα πάνε καλά!

ellain με το καλό να δεχτείς τον ερωτά σου!!!

Αγγελική φαντάζομαι έχεις ήδη φύγει διακοπές! καλά να περάσεις.

vasdeli ο αδερφός μου είπε να ψάξεις για το alexandroupoli wii fi (αν το γράφω καλά) και μετά ακολουθείς κάποιες οδηγίες (θέλει κάποιο e-mail και κάποια στοιχεία) και συνδέεσαι. Δε ξέρω αν βοήθησα, καλή επιτυχία!

φιλάκια στα παιδάκια σου και στην πόλη μας!!!!

Όσο για το άγχος λογικό είναι αλλά νομίζω ότι και οι πολλοί υπέρηχοι δεν είναι ότι καλύτερο. Από τη στιγμή που κάνει αισθητή τη παρουσία του το φασολάκι μην ανησυχείς!

Τσιπουράκι πως πέρασες σήμερα μόνη σου; Με το καλό να έρθει η αδερφούλα σου και α γλύκας ανιψίος σου αύριο!

σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια πολλά φιλάκια!!!!!!

Εμείς χθες πήγαμε για φαγητό οι δυο μας μετά από πολύ καιρό!!!! Καλά περάσαμε αν και ένιωθα ότι είχα αφήσει κάτι πίσω, φάγαμε όμως μια φορά σαν άνθρωποι. Πήρα και πυτζαμάκια για το νοσοκομείο, λίγο ακριβά μια και το ousho (έτσι γράφεται;) που ήθελα έκανε ανακαίνιση στο mall και έτσι πήρα από τα mark and spencer. Άλλωστε ο καλός μου με πήγε για ψώνια 8:30 επομένως ίσα που πρόλαβα! Προχθές όμως (για να λέω και τα καλά) μου πήρε μια πολυθρόνα από την ikea για να θηλάζω τη μικρή (έστω και στο τρίτο παιδί!). Κατά τα άλλα πολλή ζέστη, πολλά πλυντήρια και πολύ σίδερο!

Καλό Σαββατόβραδο!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα τσούπρες μου!!!

Τσιπούρα εγώ πιστεύω θα μου δώσει δίαιτα με θερμίδες. Είναι ο ίδιος ενδοκρινολόγος που μου είχε συστήσει (μέσω του γυναικολόγου μου) να προσέχω και να κάνω μετρήσεις, οπότε τώρα που ξέφυγε το ζάχαρο θα μου δώσει δίαιτα... Δεν με χαλάει πραγματικά... Λες να γίνω σαν την ploegisi, την Angelique και την ellain που θα γεννήσουν και θα είναι 52 κιλά?? Λες?? :D

να σαι καλά ρε σε κλέλια!!! :mrgreen::P:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γέλασα με την καρδιά μου!!!

52 κιλά ήμουν στο γυμνάσιο!!! για να γίνω τόσα θα πρέπει να γεννήσω και να κάνω δίαιτα 400 θερμίδων στην κυριολεξία για ένα χρόνο!!!! μπουχαχαχαχα!!!

η αγγελική και η έλενα πιθανότατα να είναι τόσα! εγώ α-πο-κλει-ε-ται!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ακόμα γελάω!!!

ήρθα λιγάκι γραφείο μετά την εκκλησία και μπήκα να πω μια καλημέρα!!!

τα λέμε την τρίτη μάλλον! αύριο έχει γενική καθαριότητα!!! γουστάρω ολοήμερο με τη μανούλα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?ελενακι και εμεισ ημασταν εκκλησια ,ηλθαμε και τωρα προσπαθω μηπωσ και κοιμησω το αυπνο αλλα ακουραστο αγγελικακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη να εχετε ολεσ οι τσουπρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ οσεσ ετοιμαζονται για αναχωρηση,καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να προσεχετε εσεισ και τα μπεμπακια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γεμιστε φουλ τισ μπαταριεσ γιατι ο χειμωνασ προβλεπεται ενδιαφερον...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!!

Κάνετε μπανάκια?? Καλά κάνετε!!

Ploegisi εσύ θα επιτηρείς, δεν θα καθαρίζεις!! Δεν θες να έχεις πονάκια, δεν θες, δεν θες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας κοριτσακια!!!!

μαμουνακι καλωσηρθες!!!Μπαινω και σας διαβαζω καθε μερα !!!

Μια χαρα ειμαι ,ζεσταινομαι μονο.Αλλα τι αδεια ειναι αυτη;;Ακομα δεν εκατσα ..μια το ενα μια το αλλο!!!Ουφ πια...αντε να παμε και μεις καμια βδομαδα για μπανακια(στην πεθερα βεβαια αλλα δεν με χαλαει....ουτε πιατο δεν μ αφηνει να σηκωνω..χοχοχοχοοχ..πραγματικη ξεκουραση!!!)

Eλενη και γω απο τα Mark ελεγα να παρω πυτζαμακια..ακριβα ε;;;Εχει με κοντο μανικι και μακρυ παντελονι;;;Αρχισα να ψαχνω και γω διαφορα..στρωματακι συρταριερα..ξυπνησα επιτελους..παντα ολα την τελευταια στιγμη!!!

Clelia μη μασας στο τελος ειμαστε!!!Δε σε φοβαμαι εσενα!!!

ellain να υποθεσω οτι περνας super ε;;;;

αγαπημενη τσιπ...τα φιλια μου!!!!!

Αααααααααα πως τα πηρα χθες ..πηγαμε βολτουλα με φιλικο ζευγαρι που εχουν 2 παιδακια ,το ενα μωρακι 8 μηνων!!Περναει ενας γνωστος τους -πανω απο 60 ο τυπος-και με τις χερουκλες του αρχιζει να χαιδευει το μαγουλακι του μωρουδελιου.Το καημενακι ψιλοκοιματοαν κι οαλς στη δροσια και το ξυπνησε .Ειδα την φιλη αλλαξε δεκα χρωματα αλλα δεν ειπε τπτ!!!Το συζητουσαμε μετα οτι πρεπει να τα κοψει αυτα και μαλιστα απο ασχετους!!!!!!Ετσι ημουν και γω στην πρωτη αλλα τωρα δεν μασαω....οποιος θυμωσει ξυδι!!!!(γενικα ειμαι πολυ χυμα με τους δικους μου..πρωτη μερα που γεννηθηκε η μικρη την πηραν ολοι αγκαλια..οι ασχετοι μου την δινουν που χωνουν χερουκλες χωρις να ρωτανε!!!Οι δικοι μου φιλοι ,συγγενεις παντα ρωτανε!!!)

Αυτα σας φιλω τωρα!!!!Καληνυχτα!!

Διαφημίσεις

Γειά σου Ρενάκι!!

Σου το είπα ότι δεν θα χαρείς πολύ καθισιό, σε καμιά 10ριά μέρες θα το συνειδητοποιήσεις αλλά και πάλι θα τρέχεις...

Η ellain ζει λατρεμένες στιγμές με τον καλό της :D.

Όσο για την νοοτροπία σου με τα μωρά, συμφωνώ απόλυτα!! Από πού και ως πού βρε απλώνεις τα βρωμόχερά σου στο μωρό?? Και του χαλάς την ησυχία?? Εγώ ούτε κατά διάνοια δεν πειράζω μωράκια. Το πολύ-πολύ να του χαϊδέψω την κοιλίτσα πάνω από το φορμάκι, και πάλι απαλά... Αααααααααα

GEXxp3.png

Σαββατοκύριακο και χαθήκατε οι περισσότερες! Και εμείς σήμερα πήγαμε για μπανάκι και περάσαμε σούπερ!

mamounaki καλώς ήρθες και με το καλό ένα υγιέστατο μωράκι.

Eλενη και γω απο τα Mark ελεγα να παρω πυτζαμακια..ακριβα ε;;;Εχει με κοντο μανικι και μακρυ παντελονι;;;Αρχισα να ψαχνω και γω διαφορα..στρωματακι συρταριερα..ξυπνησα επιτελους..παντα ολα την τελευταια στιγμη!!!

Ρένα ίσως βρεις κάτι σε έκπτωση. Εγώ πήρα 4 κομμάτια, ένα ρομπάκι νυχτικό κοντομάνικο, ένα παντελόνι 3/4, ένα μπλουζάκι κοντομάνικο, και ένα μακρύ παντελόνι, τα δυο πρώτα είχαν και έκπτωση και έδωσα γύρω στα 70ευρώ. Δε νομίζω ότι είναι πανάκριβα απλά θα μπορούσα να είχα δώσει και λιγότερα χρήματα αν το έψαχνα καλύτερα.

Αύριο ξεκινάω τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής. Θα πάω μόνη μου αύριο αλλά Τρίτη και Τετάρτη θα πρέπει να έρθει και ο σύζυγος μαζί μου. Την Τρίτη μετά τα μαθήματα θα πάμε και στη δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων. Για το μήνα Αύγουστο είδα ότι έχει ανακοίνωση ότι ενημερώσεις γίνονται μόνο Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 12. Clelia εσείς τελικά πήγατε;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χαίρετε,χαίρετε!!!

Ελένη σε ευχαριστώ για τις οδηγίες! Ναι, το είχα εντοπίσει αυτό το δίκτυο που λες! Πότε μπαίνω σ' αυτό, πότε σε ένα άλλο ξεκλείδωτο...

Ellain,έτσι είναι όπως τα λες....Ελπίζω να περνάς καλά με το αμόρε σήμερα!!!

Εγώ πάω αύριο για αιματολογικές...νομίζω ότι ο αιματοκρίτης μου έχει κάνει και άλλη βουτιά...από το 42 που είχα πριν μείνω έγκυος έπεσε στο 35 πριν 1 μήνα (με συμπλήρωμα σιδήρου) και τώρα νιώθω ότι έχει πέσει κι' άλλο...Νιώθω μονίμως νυσταγμένη και σε συνδιασμό με την υπόταση και την ζέστη....χάλια!Επίσης χθες που βγήκα βόλτα με το αδερφάκι μου και περπατήσαμε αρκετά όπου έβλεπα παγκάκι καθόμουνα...:?

Κάτι άλλο που με ανησυχεί είναι μια μικροενόχληση που ένιωσα σήμερα κάτω....ελπίζω να μην είναι καμιά μυκητίαση....Πλακώθηκα στις πλύσεις με ξύδι και ελπίζω να είναι της φαντασίας μου...:twisted:

Το νινι έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του χθες και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη!:P Ωστόσο με έχει πιάσει μια νοσταλγία για τον γιατρούλη μου και με βλέπω να έρχομαι Αθήνα αυτή τη βδομάδα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ελένη πήγαμε στην δημόσια τράπεζα βλαστοκυττάρων στις 20/7 αν δεν απατώμαι. Είναι πολύ ενημερωτικό, θα σου δώσουν το κιτ κλπ. Γνωρίζετε πώς να πάτε ή θέλετε οδηγίες??

psycho-vasdeli μου!!! Δεν πλακώνεις κάνα γιαουρτάκι μήπως και βοηθήσεις την κατάσταση εκεί κάτου?? Έλα Αθήνα να σε περιλάβω, έχω να σε δω αρκετό καιρό... Όσο για το νινί, το έχεις τρελάνει στην παρακολούθηση. Θα νιώθει σαν τους παίκτες του big brother, όλο κάποιος το κοιτάει (πλάκα κάνω :D).

Λοιπόν, πάω να ξαπλώσω, τα λέμε αύριο...

Ελένη αν θες οδηγίες θα σου πω αύριο...

Φιλάκια

GEXxp3.png

Καλησπερα μανουλες...

Αχχχ μολις πριν καμια ωρα μπηκα σπιτι απο το πρωι ... ουφφφ ευχαριστηθηκα σημερα μπανιο ηλιο και ψαρακι :):):):) εσεις κοριτσακια πως περασατε την Κυριακη σας????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...