Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεύρα δεν είναι ότι έχω περισσότερα, αλλά όταν νευριάσω δεν μπορώ να κρατηθώ. Τρέμω σαν το κομπρεσέρ και δεν σταματάω να επιμένω, κυρίως αν πιστεύω ότι έχω δίκιο (πάντα δλδ :mrgreen: )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

με τα νεύρα πως πάτε;;;;; εγώ κλαίω συχνά ...... :?

αστα...φανταστικα! στο μεταξυ ο αντρας μου καθε φορα που νευριαζω για κατι (δικαιως εννοειται)μου λεει "ωχ ρε τι εχω να τραβηξω ακομα...", και με τρελαινει ακομα περισσοτερο!!! Αφου ημουν παντα νευρικη, κυριως οταν εχω δικιο, δεν ειναι κατι καινουριο, γιατι ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ??????????????:twisted::evil:

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα κοριτσάρες τι κάνετε;

διαβάζω για νεύρα μιλάτε τι είναι αυτά καλέ; εγώ σκεφτείτε από την ηρεμία μου μπορώ να σου σπάσω τα νεύρα:rolleyes::rolleyes: ακόμη και τώρα

αλλά από κλάμα άστα προχτές κάτι έβλεπα στην τηλεόραση και ο άντρας μου με κοίταζε και μου λέει "πάλι θα κλαίς χωρίς λόγο;"

Διαφημίσεις

maraki μιλαμε για πολλληηη κατανοηση απο τους αντρες, ετσι?? Τι να κανουμε, δεν θα νιωσουν ποτε το μεγαλειο της τρελας των ορμονων και αρα δεν θα καταλαβουν και ποτε...

Λοιπον ενα ωραιο tip για τις Οκτωβριουλες που αγαπουν το τσαι. Αγορασα χθες τσαι βιολογικο (χωρις λιπασματα, εντομοκτονα κτλ) το οποιο ομως εχει ολη την τεινη του(το αντιστοιχο της καφεινης στο τσαι). Ενας ωραιοτατος τροπος να αφαιρεσουμε απο το αγαπημενο τσαγακι μας το 80-90 % της τεινης του ειναι ο εξης:ριχνουμε στο φλυτζανι μας το ζεστο νερο και αφηνουμε το τσαι για 30 δευτερολεπτα, μετα πεταμε αυτο το νερο, ξαναριχνουμε νερο στην ιδια θερμοκρασια και εχουμε ενα υγιεινο, σχεδον χωρις τεινη τσαι. Αυτο γιατι το τσαι εχει την ιδιοτητα να απελευθερωνει την τεινη στα πρωτα αυτα δευτερολεπτα. Για περισσοτερες πληροφοριες αν σας ενδιαφερει http://www.tearoute.gr/?page=article&id=19.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!

σας διάβασα όλες μετά από αρκετές μέρες, είχα κι εγώ τα πρώτα συμπτώματα με ζαλάδες και εμετούς για 2 μερούλες. ο ντοκτοράκος μου είπε ότι πιθανότατα να κρατήσουν κανά 2-3 βδομάδες, αλλά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αφού ήρθα και στο γραφείο! άντε να δούμε πως θα μου πάει!

απ' ό,τι διάβασα, όλες είστε μια χαρούλα και χαίρομαι πολύ γι αυτό, αφού σας απασχολούν τα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης! πολύ όμορφες ιδέες όλες, μπήκα σε όλες τις σελίδες.

να σας πω... έχασα 2 κιλά... λέτε να είναι τελικά καλή η διατροφή που μου έδωσε ο διατροφολόγος??? και φοράω ακόμη πολύ άνετα όλα μου τα ρούχα, ακόμη και τα τζιν. το θετικό βέβαια είναι ότι έχασα και λίπος, αυτό είναι που πρέπει να διώξουμε!

λέτε τελικά να τα καταφέρω και να είμαι πιο κομψή εγκυούλα από τα κανονικά μου??? χιχιχι...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ploegisi πως τα πάς με τη διατροφή;;Είναι δύσκολη γενικα;;

Ασφαλώς και θα εισαι κομψη, μια φιλη απο το φορουμ που κάνει διατροφή μπήκε τωρα στο μηνα της και εχει πάρει συνολικά 6 κιλά..Σουπερ!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

6 κιλά????????????? Στον μήνα της??????????????

Θα πέσω να αποθάνω!!!! Εγώ ήδη πήρα 2 :D. Σκασιλάρα μου όμως!!

Καλημέρα καλημέρα!!

Τι κάνετε??

Σήμερα εμείς οι γκαντέμηδες κάνουμε στάση εργασίας μετά τις 12. Δεν μπορούσαν να το κάνουν 24ωρη απεργία να κοιμηθώ και λίγο.Αααααα τα νεύρα μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Κλέλια και εγω πλέον τα βαζω σιγα-σιγα, αλλά δεν το κλείνω το ρημαδι κιολας!!!

Το αναφερω ως κινητρο για τα κοριτσια που πρεπει να κανουν μια διατροφή για λόγους που επιβάλλονται, ειτε ειναι λόγοι κιλών, είτε ιατρικοί

Και εγω μετα τις 12 θα πάω για κουρεμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ασφαλώς και θα εισαι κομψη, μια φιλη απο το φορουμ που κάνει διατροφή μπήκε τωρα στο μηνα της και εχει πάρει συνολικά 6 κιλά..Σουπερ!!!

τέλεια!!! τέτοια να ακούω!!! κι εμείς αυτόν το στόχο βάλαμε, να πάρω καμιά 6-7 κιλά. δε με δυσκολεύει η διατροφή γιατί τρώω τα πάντα, αλλά σε μετρημένες ποσότητες. μόνο τα γλυκάκια μου λείπουν, κάνω εκεί τις παρασπονδίες μου λίγο αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ να αντισταθώ!

καλημέρα τσιπούρα, καλημέρα κλέλια!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημέρα κοριτσάρες!!!

σας διάβασα όλες μετά από αρκετές μέρες, είχα κι εγώ τα πρώτα συμπτώματα με ζαλάδες και εμετούς για 2 μερούλες. ο ντοκτοράκος μου είπε ότι πιθανότατα να κρατήσουν κανά 2-3 βδομάδες, αλλά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, αφού ήρθα και στο γραφείο! άντε να δούμε πως θα μου πάει!

απ' ό,τι διάβασα, όλες είστε μια χαρούλα και χαίρομαι πολύ γι αυτό, αφού σας απασχολούν τα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης! πολύ όμορφες ιδέες όλες, μπήκα σε όλες τις σελίδες.

να σας πω... έχασα 2 κιλά... λέτε να είναι τελικά καλή η διατροφή που μου έδωσε ο διατροφολόγος??? και φοράω ακόμη πολύ άνετα όλα μου τα ρούχα, ακόμη και τα τζιν. το θετικό βέβαια είναι ότι έχασα και λίπος, αυτό είναι που πρέπει να διώξουμε!

λέτε τελικά να τα καταφέρω και να είμαι πιο κομψή εγκυούλα από τα κανονικά μου??? χιχιχι...

ploegisi γιατι οχι???η αδερφουλα μου παντως δεν εβαλε κιλα στην εγγυμοσυνη της καθολου γιατι εχασε 14 οποτε εβαλε 8 αρα???ειναι σουπερ και ενω επειδη ητανε υπερβαρη την κολλουσαμε και μου την κανανε κομματια ψυχολογικα τωρα ειναι μια πολυ κομψη εγγυουλα και πολυ ευτυχισμενη!!!αφου λεει δεν το περιμενα ποτε οτι επρεπε να μεινω εγκυος για να χασω κιλα:tongue::tongue::tongue:αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχασε πολλους ποντους δηλ. λιπος!!!(αυτη ειναι που γενναει τον ανηψιο αυριο):mrgreen:

Σουπερ δεν λες τιποτα αλλα δεν το βλεπω σε μενα παντως!!!:roll::roll::roll:

6 κιλά????????????? Στον μήνα της??????????????

Θα πέσω να αποθάνω!!!! Εγώ ήδη πήρα 2 :D. Σκασιλάρα μου όμως!!

Καλημέρα καλημέρα!!

Τι κάνετε??

Σήμερα εμείς οι γκαντέμηδες κάνουμε στάση εργασίας μετά τις 12. Δεν μπορούσαν να το κάνουν 24ωρη απεργία να κοιμηθώ και λίγο.Αααααα τα νεύρα μου!!

Καλα ειμαστε μην στενχωριεσαι και εγω που ειμαι σπιτι τι να σου πω μες στον υπνο ειμαι!!!απο αυπνια αλλο τιποτα το αναποδο πλασμα!!!:twisted:

καλημερούδια σας :)

γεια σου Τσιπουριτσα μου!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!

Δεν το καταλαβα αυτο με την διατροφη βρε κοριτσια. Δηλαδη σου δινει ο διατροφολογος ειδικη διατροφη για να παρεις το επιτρεπτο βαρος και να μην ξεφυγεις??

Εγω για 1 εβδομαδα σαρωσα το ψυγειο και ολα τα ντουλαπια (οχι μονο του σπιτιου αλλα και του σουπερ μαρκετ)!! Τετοια λυσσα με ειχε πιασει! Αλλα ειναι 1-2 μερες που δεν εχω καθολου ορεξη κ εχω λιγη ανακατωσουρα. Μαλιστα προσεξα οτι με αηδιαζουν τα φαγητα με σαλτσες, τα θελω στεγνα. Οχι που δεν θα με επιανε τιποτα. Υπομονη...

Εχετε σταση εργασιας σημερα τσουπρες ε???? Ετσι ξεσηκωθειτε εσεις που μπορειτε γιατι εμεις απο δω και να θελουμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε!! Εγω ειμαι ρακος, δεν εχω κοιμηθει καθολου, εχω τρομερο πονοκεφαλο και φυσικα δεν μπορω να παρω ντεπον, ουτε να πιω καφε να ξυπνησω...¨:( Δυσκολα τα πραγματα σημερα ως τις 7 που σχολαω...Ειπα στο αφεντικο "Αν ακουσεις ενα γκουπ, θα ειναι το κεφαλι μου πανω στο γραφειο...!!"

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...