Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουκλίνες, μόλις μου έστειλαν τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου... Λοιπόν, με 50ml γλυκόζη, έχω:

0' --> 92

30' --> 155

60' --> 162

Έχετε ιδέα αν είναι καλά?? Θα πάρω τον γιατρούλη αργότερα...

Αιματοκρίτης 29,6 (στα ίδια επίπεδα) και φερριτίνη 31, δηλαδή αιματολογικά για τα δικά μου δεδομένα είμαι πολύ καλά.

Στην γενική ούρων δεν βρέθηκε κάτι κακό, όλα καλά...

Τελειώνω το σιδέρωμα (2-3 φορμάκια, 1 παντελονάκι, 2 μικρά σεντονάκια)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλέλια μου δεν ξέρω τι διαφορά έχουν τα 50 με τα 100 γρ, αλλά μια χαρά τα βλέπω... τι να πω!!! καλή συνέχεια με το σιδέρωμα, και αν τελιώσεις και έρθεις προς τα δω, σου χω δουλειά!!!

αγγελική καλό ξεμπέρδεμα! ακούς εκεί ακόμη 3 ορόφους!!! καλά, δεν τους είπες να έρθουν αυτοί να σε χαιρετίσουν? εσυ τρέχεις πάνω κάτω??? θεέ και κύριε!!! αν δε σε δώ μέχρι τι βράδυ, να περάστετε τέλεια και να ξεκουραστείτε!!!

τσιπουροκουμπάρα μου καλως να τους δεχτείς και πάλι!!! άντε βρε, ποιος στη χάρη σου με το ανηψοβαφτηστήρι!!! να τον φιλάς και να τον ζουλάς μέχρι να λιώσει!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?δεν πιστευω να ζεσταινετε καμια?...για να μην σχολιασω την αηδιαστικη υγρασια...:rolleyes:

μην ξαναπείς ποτέ ότι ένιωσες άσχημα! δε νιώθουμε άσχημα εδώ μέσα, αλλά όλες χαιρόμαστε με τη χαρά η μια της άλλης και συμπαραστεκόμαστε με τον τρόπο μας (αυτόν το ουάου τρόπο του October Power) η καθεμιάσ την άλλη όποτε χρειάζεται!

και να σας πω και κάτι? θέλει από όλες μας δύναμη αυτή η ιστορία! δεν είναι κι εύκολο να εκμυστηριεύεσαι συναισθήματα σε τρίτους, όποιοι κι αν είναι αυτοί! μόνο που εδώ καταλαβαάινουμε λιγάκι καλύτερα το πως νιώθουμε! το ξέρετε ότι έχουμε συζητήσει πράγματα που δεν τολμάω καν να τα πω στο αμόρε ή στη μανούλα μου! γι αυτό και πιστεύω ότι αυτο όλο δεν είναι μια χαζοπαρεούλα, αλλά φιλία που αναπτύσεται με το δικό της τρόπο!

Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι <3

me too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καρδουλιτσεσ μου εσεισ!!!!!:P:p:p

Ειρηνάκι ευχαριστούμε για τις συμβουλές για τα ρουχαλάκια, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, για 3+, οκ άντε και κανένα από 0- αλλά τα περισσότερα μεγαλύτερα. Αλήθεια πόσα φορμάκια και εσωρουχάκια πρέπει να πάρουμε για αρχή;;;

κοιτα να δεισ αγγελικακι...εξαρταται απο ποσο συχνα θα βαζεισ πλυντηριο..:rolleyes::rolleyes:τα μωρουκακια χρειαζονται συχνο μπανακι και αλλαγμα ρουχαλακιων!!ισωσ να μην ειναι ετσι κ να ειμαι λιγο υπερβολικη...απλα εγω γεννησα μεσα στο καλοκαιρι και υδρωνε συχνα η αγγελικουλα κι ετσι την αλλαζα!!!...αλλα να σου πω την αληθεια ειχα πολλα εωσ παρα πολλα ρουχαλακια και πολλεσ φορεσ μου εκανε γουστο να την ντυνω -ξεντυνω!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:..και παντα να την φωτογραφιζω!!!!μαλιστα τωρα συμπληρωσα και καποια αλλα φορμακια και εχω πηξει λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...αφου το ελεγα απο πιο πριν οτι και αλλεσ 3 κορεσ να κανω τα ρουχα θα φτασουν!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Π

η δεν καταλαβε τι ηθελα ή εκανε την παπια για να μην φαω σουβλακι :evil::evil:

μαλλον την παππουλα σου εκανε φωτεινουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

απο τον 3 μηνα που πηρα κατι χαπια που γκρρρ με φουσκωσαν αποτομα

να υποθεσω?τα utrogestan????

η δική μου έρχετε με το καλό την κυριακή!!!! και ο μικρούλης που δεν είναι πια τόσο μικρούλης, έκλεισε τους 4 μήνες προχθες!!!!!!!!

με το καλο να τουσ υποδεχτεισ ζαργανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:ειδεσ που στο λεγαμε?για ποτε περασε ο καιροσ ε?ο μικροσ κιολασ 4 μηνων????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου σκορδα ματια μου!!!!να μου τον φιλησεισ οταν τον δεισ!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μίλησα με τον γιατρούλη μου, είναι παθολογική η τιμή της καμπύλης, έπρεπε να είναι μαξ 140 στην 1 ώρα και είναι 162. Την Δευτέρα θα μιλήσει με τον ενδοκρινολόγο και θα μου κλείσει ραντεβού, ούτως ή άλλως θα πάω στον γυναικολόγο Δευτέρα απόγευμα και θα με ενημερώσει πότε να πάω στον ενδοκρινολόγο... Μου είπε ότι θα με βάλει σε δίαιτα, άρα θα τρώω 400 θερμίδες την ημέρα και θα χάσω 5 κιλά (τι χαζοχαρούμενο που είμαι ώρες-ώρες).

Του είπα ότι όταν είμαι καθιστή και σηκώνομαι νιώθω κάτι σαν τραβήγματα (όχι πόνο) και μου είπε ότι είναι συσπασούλες. Και αύριο να μην πάω για μπάνιο :(, να ξεκουραστώ λέει... Εννοείται πως δεν του είπα ότι αφού θα μείνω σπίτι θα βρω ευκαιρία να πλύνω πραγματάκια...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κλελια ε οχι!!! Επεσε και το τελευταιο οχυρο.... Μωρε κι εσυ κολοκυθακι???? Δεν πειραζει τι να κανουμε? Ειπαμε, για σενα γυρνω αναποδα ολη τη γη!!!! Και με το καλο η κουνιτσα, ειναι τρελα και με το φουξια μωρουδακι μεσα θα ειναι ακομα καλυτερη!!! Αντε καλους υπνους!! Μπραβο μωρε, πολυ χαρηκα, που σιγα σιγα εξοπλιζομαστε! (μην κανεις ταρζανιες με τα πλυσιματα, κατσε λιγο φρονιμα μωρε, νταξ????)

Τσιπουριδιον αντε καρδουλινα με το καλο να τους δεχτεις, το ανηψακι 4 μηνων θα ειναι για τρελο δαγκωματακι στο μπουτακι!

Αγγελικουλα τελος η εργασιαααααααα!!!!!!!!!! Εχω την εντυπωση οτι ηδη ετοιμαζεις ταξιδι μοναχα για παρτη σας!! λα λα λα!! Αντε καλα να περασετε, σε περιμενουμε στην επιστροφη με φωτο!

Ιρινακι μου αρεσε που λες οτι αλλαζες την Αγγελικουλα γιατι την εκανες χαζι, καλε παιδι ειναι οχι μπιμπιμπο! Λες να κανουμε κι εμεις ετσι? (σιγουρα!!!)

Οσο για την καλαθουνα, υπαρχει και το θεμα του στρωματος... Δεν ξερω, λογικα δεν υπαρχει αλλη λυση αν θελω να το εχω διπλα μου, αλλα μην κανουμε και κανενα κακο. Ιδωμεν, θα ρωτησουμε τους γιατρους.

Και το τρομερο μου νεο----> ερχεται το μωρο αυριο !!!!!!!!!!!!!!!! Το παπι πρεπει να το πηρε γραμμη (και καλα οτι καταλαβε την αφιξη του πατρος, οχι οτι εφαγα μισο πακετο δρακουλινια...) και χοροπηδαει τρελα!!Τι καλα!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!

Σας φιλω, σας αγαπα και σας χαιρετω! φιλακια !!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γεια σας κορίτσια, τώρα κατάφερα και μπήκα μιας και΄τώρα κοιμήθηκαν τα παιδάκια μου!!! Διαβάσαμε και το απαραίτητο παραμύθι πριν την καληνύχτα...

Η ζωή κυλά ωραία στην μανούλα κοντά, μου είχε λείψει...εξάλλου από τότε που παντρεύτηκα πάντα ήμουν μακρυά της, οπότε ποτέ δεν είχα ουσιαστική βοήθεια...

Για την καλαθούνα που λέγατε...δεν ξέρω αν κυκλοφορεί αέρας ή όχι, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι αν έχεις πορτ μπεμπέ ουσιαστικά είναι άχρηστη αγορά αφού μετά βίας μπορείς να κοιμίζεις το μωρό εκεί μέχρι τον 2ο μήνα...

Μίλησα με τον γιατρούλη μου, είναι παθολογική η τιμή της καμπύλης, έπρεπε να είναι μαξ 140 στην 1 ώρα και είναι 162. Την Δευτέρα θα μιλήσει με τον ενδοκρινολόγο και θα μου κλείσει ραντεβού, ούτως ή άλλως θα πάω στον γυναικολόγο Δευτέρα απόγευμα και θα με ενημερώσει πότε να πάω στον ενδοκρινολόγο... Μου είπε ότι θα με βάλει σε δίαιτα, άρα θα τρώω 400 θερμίδες την ημέρα και θα χάσω 5 κιλά (τι χαζοχαρούμενο που είμαι ώρες-ώρες).

Του είπα ότι όταν είμαι καθιστή και σηκώνομαι νιώθω κάτι σαν τραβήγματα (όχι πόνο) και μου είπε ότι είναι συσπασούλες. Και αύριο να μην πάω για μπάνιο :(, να ξεκουραστώ λέει... Εννοείται πως δεν του είπα ότι αφού θα μείνω σπίτι θα βρω ευκαιρία να πλύνω πραγματάκια...

Κλειώ, ναι, είναι παθολογική η τιμή αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα....Είσαι στα τελειώματα και είσαι αποφασισμένη....Όσο για την δίαιτα 400 θερμίδων (Παναγία μου!) κάποιο λάθος έχει γίνει!!! Τι θα τρώς καλέ; Μόνο μαρούλια; :mrgreen:Εγώ θυμάμαι έκανα αυστηρή δίαιτα 1600 θερμίδων στον Παύλο και ζύγιζα το κάθετί με τα γραμμάρια.Ακόμα και την φέτα ψωμί...Μήπως σου είπε 1400 θερμίδων και δεν άκουσες καλά; :roll:

Πείτε με τρελή, αλλά πάλι με πιάσαν οι ανασφάλειές μου...

Και να πεις ότι δεν το κατάλαβα το μωρό...απλά είναι πιο ήρεμο τώρα από τότε που ήρθα στη μανούλα, ίσως επειδή δεν κουράζομαι...

Πάλι αυτές οι μαύρες σκέψεις, πάλι αυτή η επιθυμία να το δω...Μήπως είμαι υστέρω;:? Πότε θα περάσει και αυτή η ριμαδιασμένη βδομάδα....Θέλω κάθε μέρα αν ήταν δυνατόν να βλέπω το σουσαμάκι μουυυυυυυ............

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

clelia τι να πω γλειφιτζουράκι σκέτο είσαι! Κολοκύθι power λέμε… λίγο πολύ όλες το έχουμε τιμήσει, άλλες με τις γλύκες τους και άλλες με τις αρμύρες τους….

ploegisi αλλού ασανσέρ κι αλλού τηλεφωνάκι και ξεμπέρδεψα! Λίγα άτομα σφιχταγκάλιασα….

irini ας βάζω πλυντήριο κάθε 2η μέρα – κάθε μέρα… δεν με πειράζει, αρκεί να μου φτάνουν τα ρουχαλάκια, δεν έχω ιδέα πόσες φορές μπορεί να θέλει άλλαγμα το νινί μου γιʼ αυτό ρωτάω… για να έχω περίσσευμα αλλά να μην το παρακάνω κι όλας.

Ellain ετοίμασα βαλιτσούλες και περιμένουμε να ξημερώσει για να την κάνουμε!!!!!! yioupi!!!!!! Με το καλό να δεις το μωρό σου αύριο!!!!!!!

vasdelaki θετικές σκέψεις κοπέλα μου! Το νινί είναι μια χαρά!!!

Νενάκι με το καλό σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!

Μαράκι φτάνει και η δική σου ώρα για να ξεκουραστείς!!!!!!!

Γιωτίτσα με το καλό να επιστρέψεις και να κάνεις πάντα συχνές αποδράσεις!

chrisaki να περάσουμε τέλεια!!!!!!

Ελένη και όσες ξεχνάω: μάκια!

τσιπουράκι πολλές καρδουλίτσες!!!!!!!!

Renah, stone, liana και Γκρέτα που είστε;

Έφαγα κι εγώ μια φρίκη σήμερα με το νινί μου… επί ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά δεν ηρεμούσε καθόλου, δεν το έχει ξανακάνει αυτό, δεν ήξερα αν κάτι το ταλαιπωρούσε, αν ήταν νευρικότητα, αν δε βολευόταν… είχα χοντρο-πανικοβληθεί….. Μερικές φορές με ζάλιζε αυτή η τρεμούλα, γιατί δεν ήταν μόνο κλωτσιές, τεντώματα, κουνήματα, ήταν με τρεμούλα μαζί δεν ξέρω πώς να το περιγράψω….. Τώρα είναι σε normal επίπεδα και με ηρέμισε… το πουλάκι μου.

Λες να ήταν από τη χαρά της που τελειώσαμε απʼ τη δουλίτσα και φεύγουμε διακοπούλες;;;;;

Κοριτσάκια μου, σας στέλνω φιλάκια και αγκαλίτσες σε μια-μια ξεχωριστά. Όσες θα φύγετε να περάσετε τέλεια και όσες μείνετε επίσης να περάσετε super!

Σας αφήνω στις 200 σελίδες, να δω που θα σας βρω όταν επιστρέψω…….

Σας φιλώ γλυκά!!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ellain με το καλό να τον δεχτείς!!! Είδες βρε!! Όλα καλά, θα έχεις και την λατρεία δίπλα σου!! Μπράβο, μπράβο!!

vasdeli μου αυτά που έγραψα περί 400 θερμίδων και ότι θα χάσω 5 κιλά είναι δικό μου αυθαίρετο παραλήρημα!! Δεν με ξέρεις πόσο υπερβάλλω ώρες-ώρες?? Ο γιατρούλης μου είπε απλά ότι θα με δει ο ενδοκρινολόγος, θα μου δώσει δίαιτα και να μην ανησυχώ...

Σημερινή μέτρηση 1 ώρα μετά το φαγητό:68. Ε δεν πάω καλά!! Χθες 165, καθόλου καλά δεν πάω!!

Όσο για το νινί που κοιμάται (διότι κοιμάται), αφού τα ξέρεις τα κόλπα: ξάπλα με ένα σοκολατάκι και τσαφ θα σου την χώσει την κλωτσιά!! Μην ξεχνάς ότι κάνει ζέεεεεεστη, εσύ ταλαιπωρείσαι και το μωρό το καταλαβαίνει και είναι λίγο υποτονικό. No problem!! Να μην ανησυχείς (άσε που νομίζω ότι το έχει καταλάβει και σε δουλεύει το κωλοτουμπίνι-σκατουλίνι σου)...

Μωρέ δεν κουράζομαι πολύ, προσέχω, σιδερώνω καθιστή, πλένω πραγματάκια στο μπαλκόνι καθιστή, δεν σκύβω, τα ανεβάζω σε ένα τραπέζι... Άσε που νομίζω ότι τελείωσα με τα πλυσιματάκια στο χέρι. Έχω νομίζω 2 γυμναστήρια και ένα ρηλάξ-κούνια?? Δεν θυμάμαι, όλο κούτες και σακούλες το σαλόνι μου...

GEXxp3.png

Αγγελική μάλλον άλλαζε πλευρό :D :D :tongue: :tongue:

Να μην ανησυχείς όταν κλωτσάει σαν τρελλό, έχει πιαστεί και ξεπιάνεται :D :D

Φιλάκια κουκλίτσα!! Στέλνε κάνα sms!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Σημερινή μέτρηση 1 ώρα μετά το φαγητό:68. Ε δεν πάω καλά!! Χθες 165, καθόλου καλά δεν πάω!!

Στα όρια της υπογλυκαιμίας δηλαδή....Η ενδοκρινολόγος μου, θυμάμαι είχε πει ότι και αυτό είναι στα πλαίσια του διαβήτη. Προσπάθησε μέχρι να πάρεις οδηγίες από τον δικό σου να τρως κάθε 3 ώρες.:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλειώ καλά που μου το θύμισες... έγραψα το κινητά σας σε χαρτάκι για να τα πάρω μαζί μου, γιατί με αυτό το κινητό υπερπαραγωγή δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα αποθηκεύσω......:tongue:

Για οτιδήποτε σημαντικό ειδοποιήστε...... μη με ξεχάσετε!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρες στις Πεπέλες :)

πρωινή και σήμερα γιατί σηκώθηκα να δώσω το φάρμακο, ευτυχώς με λυπήθηκε και το πήρες τσαφ χωρίς να γίνουμε τσίρκο πάλι

είμαι μόννννη σαν την ανεμώνννη, θα ακουστώ γελοία... αλλά δεν μου αρέσει χωρίς την <3 λλλλίνα μου. με κοροιδεύει γιατί λεει όταν είναι εδω δεν του δίνω σημασία και διαβάζω.... στο κρεββάτι..... χμ χμ χμ

(τα παίρνει γιατί διαβάζω στο κρεββάτι, αλλά αν δεν διαβάσω δεν μπορώ να κοιμηθώ! τί να κάνω, γενικά έχω ένα κόλλημα με το διάβασμα... )

λοιπον να ευχηθώ στην Αγγελικούλα καλές διακοπές, να περάσεις τέλεια !!!!

όσο για το μωρό που κουνιόταν κλπ .... δεν τα ακούτε συνέχεια γκρινιάζετε... τα ακούτε... γκρινιάζετε... τί θα γίνει με αυτή την κατάστηση;;;; ε εεεε ;;;; μου λέτε;;;;;

τα μωρά σας είναι άψογα, τέλεια, και κάνουν ότι γουστάρουν! άντε <3

(εννοείτε πως αυτό να το κάνετε copy paste να μου το χώσετε στην μούρη όταν θα έρθει η δική μου σειρά,.....χχιιχιχιχιιχ)

Αγγελική αυτό που σου είπαν γυρνοβολάει η ροζούλα σου

vasdeli μου με ακούς αγαπούλα μου; να χαίρεσαι να είναι ένα ήρεμο παιδάκι το Kinderaki :) καλό είναι να χαλαρώνει και λίγο να μην είναι συνέχεια στην τσίτα! ξέρεις πόσες δουλειές έχει κάθε μέρα;;;; πάρα πολλές! μεγαλώνει, αναπτύσετε, ομορφαίνει! sooo busy! :)

ελενάκι μου με το καλό να δεχτείς το αμόρε σου! τρελοερωτευμενάκια!!!!!!

ρομάτσάδα στην ερωτική αθήνα...... μήπως και baaria / tornatore στην αίγλη;

(εγώ θα πάω μάλλον την επόμενη εβδομάδα)

κλέλια ξέρεις τί καλό δέρμα κάνει το κολοκύθι; είδα μία γνωστή προ ημερών και μου λεει:

- τί έχεις κάνει κλπ? τέλειο το δέρμα σου.... κάποια κρέμα; (εννοούσε η κλώσσα botox.... έχει αρχίσει να παίζει στα 40+ , εγώ δεν είμαι τόσο αλλά αυτή είναι στο +)

δυστηχώς δεν τα πάω καλά με τις κρέμες, τις παίρνω με μεγάλο ενθουσιασμό τις βάζω 2-3 φορές πάλι με μεγάλο ενθουσιασμό και μετά τις στολίζω στο μπάνιο ... χωρίς κανένα ενθουσιασμό.... ευτυχώς δεν έχω θέματα με το δέρμα μου, οκ είναι.

είναι η διατροφή που κάνει τη διαφορά, το θυμάμαι κι από την προηγούμενη φορά που έκανα τη διατροφή(από νοέρμβριο μέχρι ιανουάριο), καλά λένε είσαι ότι τρως....

επιστρέφω στην Κλέλια, δεν θα σου δώσει καν κανονική δίαιτα, είμαι σίγουρη, ένα γενικό πρόγραμμα θα σου δώσει :) ψητά, σαλάτες, όχι πολλά ψωμιά και γλυκά, τα κανονικά δηλαδή!

Ειρήνη κι εμένα μου άρεσε που αλλαζες ρούχα την αγγελικούλα <3

αχ ωραία είναι να πίνω πρωινό καφεδάκι μαζί σας!

φιλιάαααααα

Καλημέρα τσούπρες μου!!!

Τσιπούρα εγώ πιστεύω θα μου δώσει δίαιτα με θερμίδες. Είναι ο ίδιος ενδοκρινολόγος που μου είχε συστήσει (μέσω του γυναικολόγου μου) να προσέχω και να κάνω μετρήσεις, οπότε τώρα που ξέφυγε το ζάχαρο θα μου δώσει δίαιτα... Δεν με χαλάει πραγματικά... Λες να γίνω σαν την ploegisi, την Angelique και την ellain που θα γεννήσουν και θα είναι 52 κιλά?? Λες?? :D

Και ινσουλίνη να μου πει να κάνω δεν με χαλάει. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην κάνω τπτ από όλα αυτά, αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια εγκυμοσύνη και είναι απόλυτα αντιμετωπίσιμα...

Το μόνο σπαστικό για μένα είναι ότι εκτός από τα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου που μου αρέσουν διότι βλέπω την μπουμπού, τρέχω και στον αιματολόγο (1 ώρα τουλάχιστον αναμονή) και τώρα στον ενδοκρινολόγο... Πραγματικά μόνο αυτό είναι που λέω: γμτ!!

Αλλά δεν βαριέσαι, ούτως ή άλλως κάαααθομαι (και πλένω, σιδερώνω κλπ). Τον σκύλο πλέον δεν τον βγάζω βόλτα, sorry δεν μπορώ, άσε που φοβάμαι μην πέσω στα κατσάβραχα που την βγάζω να τα κάνει...

ΥΓ. Επίσης είμαι στον 8ο, δλδ ίσα που θα προλάβω να νιώσω "ταλαιπωρία", σιγά!!

Thank you πάντως όλες για τα καλά λογάκια!! :D

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...