Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Κλείσαμε την κούνια!! Την πήραμε από την συμμαθήτριά μου, πήγαμε και στον ASTERIA το πρωί αλλά όλες οι κούνιες που είχαμε δει και μετατρέπονται σε μονό, φαίνονταν οι βίδες :evil:. Μόνο στην φίλη μου δεν φαίνονται!! Λοιπόν: είναι άσπρη και έχει λεπτομέρειες σε χρώμα ξύλου και ζωγραφιά 2 αρκουδάκια (ροζ-λιλά) να κοιμούνται αγκαλιά πάνω σε ένα φεγγαράκι!! Πήραμε και πάντα!!

Aγγελική ΤΕΡΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!

Μaraki κοντεύεις!! Υπομονή, νεράκι είναι θα κυλήσει!!

ellain μπράβο για την τραπεζαρία, δεν θα χρειαστείς πολλά λόγια για να τον πείσεις, η κοιλιά έχει μεγαλύτερη πειθώ ;). Κλείσε και τον μπουφέ αφού βρήκες ευκαιρία!! Για την καλαθούνα συγνώμη δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο!! Δεν κυκλοφορεί ο αέρας?? Άλλο και τούτο!! Μήπως το είπε ο γιατρός για να μην φύγουν από το μαιευτήριο με την καλαθούνα επειδή δεν είναι ασφαλής??

chris καλές διακοπές καλό μου!! Καλά να περάσεις!!

Τσιπούρα πολύ που αρέσει που κοιτάς για κούνιες και διάφορα άλλα... Άντε, όλα τα οργάνωσες, ένα έμεινε, κάνε το μωρέ!!

Πεινάω τι να φάω?? Θέλω να φάω σοκολάτα!! Θα φάω παγωτάκι 0%

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!

Κλείσαμε την κούνια!! Την πήραμε από την συμμαθήτριά μου, πήγαμε και στον ASTERIA το πρωί αλλά όλες οι κούνιες που είχαμε δει και μετατρέπονται σε μονό, φαίνονταν οι βίδες :evil:. Μόνο στην φίλη μου δεν φαίνονται!! Λοιπόν: είναι άσπρη και έχει λεπτομέρειες σε χρώμα ξύλου και ζωγραφιά 2 αρκουδάκια (ροζ-λιλά) να κοιμούνται αγκαλιά πάνω σε ένα φεγγαράκι!! Πήραμε και πάντα!!

με γεια και με χαρά!!!!!!!!!! <3

κι εγώ πεινάω αλλά θα φάω vitaline .... :cool:

μαμώ τη μονΔελίαση μου μαμώ!

χιχιχιχιχιχιι

α εδώ μου είστε!!! και έλεγα να φύγω! θα φύγω όμως! πείνασα κι εγώ! φασολάκι σήμερα! λαδερό!

κλέλια τέλεια ακούγεται! και σχετικά λυτή με αυτό που περίμενα από σένα για χρώματα κούνιας!!! άντε βρε, μεγειά!!! πότε θα την έχεις? αλλαξιέρα πήρες???

έλενα κι εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό για την καλαθούνα... κι εμένα μου την έδωσαν, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα τη χρησιμοποιήσω... δε μου κάνει κέφι κιόλας! να δούμε!

κουμπαρούλα μου μεγαλεία σχεδιάζεις!!!

εννοείται σε περιμένω και όχι μόνο για σεμινάριο! όσο για το 14άρι... τι να σου πω... θα ρωτήσω το απογευμα! έχω την εντύπωση όμως ότι χρησιμοποιεί το 13 τώρα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπούρα νομίζω ότι μία φορά την εβδομάδα μπορείς να φας ζελέ φρούτων. Τι σου έχει πει η διαιτολόγα?? Μπορείς να το αγοράσεις από το super market και να το φτιάξεις χωρίς ζάχαρη!! Είναι τέλειο, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά!!

Εγώ βαριέμαι να φτιάξω ζελέ...

Όσο για το τι είναι 3 ή 5 κιλά μπροστά στην αιωνιότητα: είναι νομίζω το 50% του αρχικού στόχου σου!! Χαζούλι!!

Έχεις ήδη χάσει 2,9 εγώ πιστεύω πως κάθε εβδομάδα εσύ χάνεις γύρω στο1-1,5 κιλό, οπότε?? Λίγα είναι καλή μου?? Άντε και στα δικά μας σε λίγο καιρό!!

GEXxp3.png

Ploegisi ευχαριστώωωωωωωωω!!

Όντως είμαι λίγο ντρίλι-ντρίλι με τα χρώματα, αλλά δεν θα το κάνω παλαβό το παιδάκι μου :D :D!!

Σε ένα δωμάτιο ροζ-λιλά αν έβαζα ροζ κούνια θα ήταν λίγο μπλιάααααξ! Η πάντα είναι τσιχλοφουσκέ, το μωρό θα είναι ντυμένο με χρώμα, οπότε να!!

Αλλαξιέρα δεν πήρα, έχω αυτοσχέδια!! Είναι γραφείο χωρίς συρτάρια, αλλά έχει θήκες στο κάτω μέρος (για πάνες, πετσέτες κλπ). Θα του βάλω στρωματάκι αλλαξιέρας, σεντονάκια και έγινε αλλαξιέρα!! Δεν έχουμε ανάγκη άλλωστε από έπιπλα στο δωμάτιο, οι ντουλάπες είναι τεράστιες, έβαλα και τις ραφιέρες μέσα, είναι μια χαρά...

Να δω πότε θα αξιωθώ να ξεβαρεθώ την ζωή μου και να τραβήξω φωτο να τις ανεβάσω να τα δείτε...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

εννοείται σε περιμένω και όχι μόνο για σεμινάριο! όσο για το 14άρι... τι να σου πω... θα ρωτήσω το απογευμα! έχω την εντύπωση όμως ότι χρησιμοποιεί το 13 τώρα...

κι εγώ με το 13 σχεδιάζω τώρα, αυτό θα χρησιμοποιεί σίγουρα

θα έρθω καλέ, χαμός θα γίνει!!!

Τσιπούρα νομίζω ότι μία φορά την εβδομάδα μπορείς να φας ζελέ φρούτων. Τι σου έχει πει η διαιτολόγα?? Μπορείς να το αγοράσεις από το super market και να το φτιάξεις χωρίς ζάχαρη!! Είναι τέλειο, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά!!

Εγώ βαριέμαι να φτιάξω ζελέ...

Όσο για το τι είναι 3 ή 5 κιλά μπροστά στην αιωνιότητα: είναι νομίζω το 50% του αρχικού στόχου σου!! Χαζούλι!!

Έχεις ήδη χάσει 2,9 εγώ πιστεύω πως κάθε εβδομάδα εσύ χάνεις γύρω στο1-1,5 κιλό, οπότε?? Λίγα είναι καλή μου?? Άντε και στα δικά μας σε λίγο καιρό!!

έχω χάσει 3,5 κιλά από τις 8 ιουλίου!!!!!! (το μισό δεν το υπολογίζω πολύ γιατί είχα πιει μια κοκα κόλα πριν ζυγιστώ)

δεν θελω ζελε κλπ, βαριέμαι να φτιάχνω .... αν θελήσω κάτι θα παρω ρυζόγαλο Light τρελαίνομαι για ρυζόγαλο που λεει και ο πεθερός μου μωρό είσαι; μου αρέσει παρα πολύ! αλλά αποφεύγω τα πάντα μέχρι στιγμής και δεν με χαλάει!

θέλω να χάσω 12 κιλά και μετά ότι έρθει πρώτο ......;)

η κούνια ακούγεται όντως σούπερ! να το πεις το μαγαζί της συμμαθήτριας γιατί αν έχει καλά πράγματα είναι ευκαιρία και για εκεινη αλλά και για τα αλλα κορίτσια!

φωτό!!!!! ναι!!!! θέλουμε!!!!!!

Το μαγαζί είναι στο Γαλάτσι και η ιστοσελίδα τους είναι www.bebe.gr.

Eγώ παρήγγειλα αυτό: http://www.bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=1&the2id=12&theid=12&open1=1&open2=12&thepid=714&page=3, αλλά όπου βλέπεις γαλάζιο θα είναι ξύλο ανοιχτό και όπου βλέπεις κίτρινο θα είναι άσπρο. Αντί για καραβάκι θα είναι 2 αρκούδια που κοιμούνται αγκαλιά πάνω σε ένα φεγγαράκι!

Μας έκανε πολύ καλύτερες τιμές από την ιστοσελίδα τους...

GEXxp3.png

φιλενάδα είναι πολύ ωραίο το σχέδιο και το φαντάζομαι όπως λες σε σχέση με το δωμάτιο, μου κάνει πολύ όμορφο και χαρούμενο!!!!!!

βάλε τώρα και την γκουσγκούνα μέσα και τρελαίνομαι !!!!!!!!!!!!!!

με γειά της και χαρά της !!!!!!

Βγήκα που λέτε έξω για να συνεχίσω να πλένω πραγματάκια!! Και συνειδητοποίησα πως στο αυγό-καθισματάκι, σε ένα ριλάξ που κουνιέται και τραγουδάει όπως και στην καλαθούνα (ναι, τώρα είδα ότι η ξαδέλφη μου έδωσε ΚΑΙ καλαθούνα) τα υφάσματα βγαίνουν!! Θα τα πλύνω στο πρόγραμμα χωρίς στίψιμο, και τώρα θα βγω έξω να πλύνω τα πλαστικά τους!! Τέλεια!! Γλίτωσα πολύ κόπο...

GEXxp3.png

Βγήκα που λέτε έξω για να συνεχίσω να πλένω πραγματάκια!! Και συνειδητοποίησα πως στο αυγό-καθισματάκι, σε ένα ριλάξ που κουνιέται και τραγουδάει όπως και στην καλαθούνα (ναι, τώρα είδα ότι η ξαδέλφη μου έδωσε ΚΑΙ καλαθούνα) τα υφάσματα βγαίνουν!! Θα τα πλύνω στο πρόγραμμα χωρίς στίψιμο, και τώρα θα βγω έξω να πλύνω τα πλαστικά τους!! Τέλεια!! Γλίτωσα πολύ κόπο...

μέσα στην ντάλα ζέστη ???? μαζέψου! το απόγευμα με την δροσούλα!

άιντε για έρχομαι ........

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα μια χαρά σε βρίσκω, από τον 3ο σταμάτησαν οι απότομες ανηφοριές! Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι!

Τσιπουρίτσα 400 μ2, να κάνουμε κανέναν έρανο εδώ στο October power να ενισχύσουμε λίγο τους καημένους… κρίμα είναι…

Ellain 2,5 ωρίτσες ακόμα!!! Αυτό με την καλαθούνα ούτε εγώ το έχω ακούσει. Δεν έχω σκοπό να πάρω, γιατί θα έχουμε port-bebe, αλλά αν ισχύει για την καλαθούνα το ίδιο δεν θα είναι και για το port-bebe; Και σκεφτόμασταν να έχουμε εκεί το μωρό μας τους πρώτους μήνες, για να κοιμάται δίπλα μας. Μήπως να ρωτήσουμε κανέναν παιδίατρο;

Γιωτίτσα τα φώτα σου;;;;;;;; Θα περιμένω να δω απάντηση μετά τις διακοπές, προς το παρόν ξέρω ότι λείπεις κι εσύ…

Clelia με γεια η κουνίτσα σας, τη φαντάζομαι με τα αγκαλισμένα αρκουδάκια και μου φαίνεται όμορφη!!! Γλίτωσες και μερικό πλυσιματάκι. Και καλά σου λέει η τσιπουρίτσα, μες το μεσημέρι;;;; Όχι ότι το απόγευμα δροσίζει αλλά τέλος πάντων, τουλάχιστον δεν καίει τόσο ο ήλιος-αντηλιά.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Χαχαχα!! Εσείς δεν έχετε ιδέα πώς γίνομαι όταν πλένω πραγματάκια στο μπαλκόνι, εεε? Παπί εντελώς, οπότε δροσίζομαι!! Είναι καλύτερα από το να είμαι στο σπίτι με αρκουδίσιον. Επιπλέον έχουμε σούπερ ντούπερ ουάου τεντάρες και δεν με πιάνει ήλιος ούτε για πλάκα...

Μυστικό: ο ήλιος όταν δύει πέφτει στο μπαλκόνι που έχω τα πραγματάκια, οπότε αφενός αν τα πλύνω μεσημέρι θα στεγνώσουν σε λίγες ώρες, αφετέρου αν τα πλύνω πιο απόγευμα θα με φάει ο ήλιος βρε!!

GEXxp3.png

άντε και περνάει η ώρα... θα έρθει μια φίλη μου να με μαζέψει από το γραφείο!

βαριέμαι!

σήμερα θα είμαι μόνη, ο καλός μου θα πάει στο εξοχικοπατρικό, να προλάβει να δει λίγο και την αδελφή πριν φύγει για τα αλλοδαπά...

η δική μου έρχετε με το καλό την κυριακή!!!! και ο μικρούλης που δεν είναι πια τόσο μικρούλης, έκλεισε τους 4 μήνες προχθες!!!!!!!!

εγώ θα μείνω εδώ να δίνω αντιβίωση η θηριοδαμάστρια! μπορεί να πάω την κυριακή ημερίσια να τους δω (στο πεθεροεξοχικό) :)

αυτά τα καλά :)

όσο για το πορτ μπεμπέ ή καλαθούνα μια χαρά τα βρίσκω βρε κορίτσια, το μόνο που έχω ακούσει είναι αν κοιμούνται στην αρχή τα μωράκια εκει να έχουν ενα καλό στρωματάκι :D

Τσιπούρα έρχεται πάλι η αδελφούλα και το ανηψάκι?? Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!! Νομίζω δεν πρόλαβε να σου λείψει (καλά, λίγο σου έλειψε...)...

Βαριέμαι να σιδερώσω, βαριέμαι, βαριέμαι!!!

Άναψα και το αρκουδίσιον αλλά βαριέμαι, βαριέμαι, βαριέμαι...

GEXxp3.png

Τσιπουρίτσα με το καλό να τους δεχτείς!!!!!!!

clelouko όπως και να έχει να μην κουράζεσαι....... να γίνεσαι παπάκι αλλά να μην κουράζεσαι!

Μάκια μούκια και στις 2!

Άντε κοντοζυγώνει η ώρα!!!!!! :D

Χαιρέτησα ήδη τον έναν όροφο, ευτυχώς οι περισσότεροι λείπουν γιατί δεν μπορώ τα πολλά πολλά :tongue:

μου μένουν άλλοι 3 όροφοι ακόμα, ουφ :mrgreen:

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...