Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, ήρθε επιτέλους η ώρα!!!!

chrisaki προς το παρόν χαιρετάω μόνο εσένα, τα υπόλοιπα κοριτσάκια θα τα "ξαναδώ" μέχρι το βράδυ.

Φιλάκια πολλά και καλά να περάσεις!!!!!!!! ΜΑΚΙΑ!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Bonjourakia και Καλή Παρασκευή!!!!!

Αγγελικούλα μου σήμερα σήμερα σήμερα!!!!!!!! :D Αύριο φεύγετε; Με το καλό και να περάσετε σούπερ!!!!!!!!! Ξεκουράσου φέτος γιατί του χρόνου στις διακοπές θα πέσει τρελό τρέξιμο με την μικρή!!!!!!!!!

Μαράκι εγώ είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι .... οπότε μην σκας!

Κρισάκι μου καλές διακοπές!!!!!!!!!! κι εσύ ξεκούραση γιατί του χρόνου..... μαραθώνιο θα ρίχνεις στις παραλίες με την μαρηκρισάκι junior!

Κουμπαρούλα ... τα είπαμε .... φτάνει, για πες καταλήξατε σε χρώματα, κούνια, κλπ??? για λέγε, ο γκουρού κουμπάρος μου είναι μέσα στο σχέδια????

Vasdeli κλωτσάει το Kinder? για πες πως το νοιώθεις; μνάκι ή τσουτσουνάτο;

χιχιχιχιχιι

Ελένη μου ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ!!!!!! ζήτα λίγο και την βοήθεια της πεθεράς :)

Κλέλια όντως.. τί σου είναι οι ορμόνες! άρα τα περισσότερα κιλά που πήρες να ξέρεις ότι δεν είναι λίπος αλλά υγρά κλπ (εφόσον δεν έτρωγες εκεινη την εποχή) , θα τα χάσεις αμέσως!!!!!!!

σου λέω το πολύ + 2 σε έχω ακόμα και πολύ γουστάρω!

Ειρήνη ελπίζω να ξεκουράζεσαι και να τρωει το αγγελικούδιον χωρίς να σε τρελαίνει !

Ελενα βολτάρεις; βρήκες πιάτα;

Φωτεινή καλώς την!!!!!! κι εμεις είμασταν στο θησείο χθες, αλλά για μαμ....

έφαγα τζατζίκι χθες και με τσάκισε στο στομάχι! αχ έχω μεταλαχτεί! με το κολοκύθι κλπ ψητά και βραστά... πάει ξεσυνήθισε το στομάχι μου!!!!!

πήρα κοκα κόλα γυρνώντας δεν την πάλευα (light εννοείτε)

κοριτσούδια μου έχω χάσει κι αλλο βαρος, δεν έχω ζυγιστεί γιατί περιμένω να πάω διαιτολόγο σε 10 μέρες (δεν ξαναζυγίζομαι μόνη μου!) αλλά το νοιώθω σε ρούχα κλπ!!!!! και μου το λένε κιόλας! θα μου πεις τι να σου κάνουν 3 -4 -5 κιλά μπροστά στο χάος... είναι μια καλή αρχή!:)

σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

πολύ καλημέρα μας!!!

μάθημα από τις 8.30 σήμερα! βαρβαρότητες!!! αλλά μετά τις 12 θα είμαι μόνη και θα χαλαρώνω!!! εκτός αν έρθει η μανούλα να πάμε σπίτι και να με βοηθήσει με λίγες δουλίτσες - κουράζομαι αρκετά πλέον και δε μ' αφήνει μόνη!!! δε με πηρε ακόμη τηλ για το τι θα κάνει. έχω να τη δω σχεδόν 15 μέρες! θα της φανώ αλλαγμένη μάλλον!

χρύσα καλά να περάσετε!!! να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις! είδες εμένα? άλλος άνθρωπος έγινα! που έλεγα ότι δεν το είχα και πολλή ανάγκη!

κουμπάρα μου αυριο ή τη δευτέρα θα πάμε και στο mothercare για να δούμε κι εκεί τι παίζει, το χει μια καλή φίλη και όπως είδα στα φυλλάδια έχει καλά πραγματάκια! σε λευκό με λιλά, όπως το είχαμε στο μυαλό μας απο την αρχή θα γίνει το δωματιάκι! και έχουμε καταλήξει σε κάποια σχέδια αλλά ξέρεις πως είναι αυτά! αν δεν τα δεις και στην πράξη, όσα σχέδια και να κάνεις!!!

αγγελικούλα αν πω ότι δε σε ζηλεύω! ψέματα θα πω! άντε κι εσύ τυχερούλα! θα φύγεις να ξεκουραστείς και θα γυρίσεις ανανεωμένη να ετοιμάσεις για τη μπεμπούλα σου!!! ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

μαράκι μου εμένα να σκέφτεσαι και να παρηγοριέσαι! δεν έμεινες μόνο εσύ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Bonjourakia και Καλή Παρασκευή!!!!!

Αγγελικούλα μου σήμερα σήμερα σήμερα!!!!!!!! :D Αύριο φεύγετε; Με το καλό και να περάσετε σούπερ!!!!!!!!! Ξεκουράσου φέτος γιατί του χρόνου στις διακοπές θα πέσει τρελό τρέξιμο με την μικρή!!!!!!!!!

Μαράκι εγώ είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι .... οπότε μην σκας!

Κρισάκι μου καλές διακοπές!!!!!!!!!! κι εσύ ξεκούραση γιατί του χρόνου..... μαραθώνιο θα ρίχνεις στις παραλίες με την μαρηκρισάκι junior!

Κουμπαρούλα ... τα είπαμε .... φτάνει, για πες καταλήξατε σε χρώματα, κούνια, κλπ??? για λέγε, ο γκουρού κουμπάρος μου είναι μέσα στο σχέδια????

Vasdeli κλωτσάει το Kinder? για πες πως το νοιώθεις; μνάκι ή τσουτσουνάτο;

χιχιχιχιχιι

Ελένη μου ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ!!!!!! ζήτα λίγο και την βοήθεια της πεθεράς :)

Κλέλια όντως.. τί σου είναι οι ορμόνες! άρα τα περισσότερα κιλά που πήρες να ξέρεις ότι δεν είναι λίπος αλλά υγρά κλπ (εφόσον δεν έτρωγες εκεινη την εποχή) , θα τα χάσεις αμέσως!!!!!!!

σου λέω το πολύ + 2 σε έχω ακόμα και πολύ γουστάρω!

Ειρήνη ελπίζω να ξεκουράζεσαι και να τρωει το αγγελικούδιον χωρίς να σε τρελαίνει !

Ελενα βολτάρεις; βρήκες πιάτα;

Φωτεινή καλώς την!!!!!! κι εμεις είμασταν στο θησείο χθες, αλλά για μαμ....

έφαγα τζατζίκι χθες και με τσάκισε στο στομάχι! αχ έχω μεταλαχτεί! με το κολοκύθι κλπ ψητά και βραστά... πάει ξεσυνήθισε το στομάχι μου!!!!!

πήρα κοκα κόλα γυρνώντας δεν την πάλευα (light εννοείτε)

κοριτσούδια μου έχω χάσει κι αλλο βαρος, δεν έχω ζυγιστεί γιατί περιμένω να πάω διαιτολόγο σε 10 μέρες (δεν ξαναζυγίζομαι μόνη μου!) αλλά το νοιώθω σε ρούχα κλπ!!!!! και μου το λένε κιόλας! θα μου πεις τι να σου κάνουν 3 -4 -5 κιλά μπροστά στο χάος... είναι μια καλή αρχή!:)

σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

Πως και δεν συγκρουστηκαμε πουθενα :D:D...

κι εγω πειναγα εκεινη την ωρα που μυρισα τα σουβλακια στο μοναστηρακι ααααααχχχχχχ..... τον κοιταζω και του λεω σου μυριζει τιποτα ? οχι μου λεει ειμαι μπουκωμενος ... φτου γμτ λεω ... καλα θα παμε σπιτι να φαμε τα φασολακια μας :(:(

η δεν καταλαβε τι ηθελα ή εκανε την παπια για να μην φαω σουβλακι :evil::evil::evil:

δεν θα παμε σουπερ μαρκετ σημερα?? θα παμε θα παρω οτι γλυκοαλμυροπεριεργο μου ερθει εκεινη την στιγμη :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερουδια σε ολα τα ωραια κοριτσουδια!!!

Αγγελικακι ειδες που εφτασες κι εσυ στο τελος?? Αντε τελος το countdown, πηγαινε φτιαξε βαλιτσες!!

Μαρακι κανε κι εσυ υπομονη καλε, τον εφαγες τον γαϊδαρο!!

Μαρη Χρυσακι καλες διακοπουλεςςςςςςςςςςς σαν ερωτευμενοι πιγκουινοι!!!

Κλελια εισαι μεγαλη ανωμαλαρα (με τα κιλα εννοω, μην παρεξηγηθουμε!!!! :) ), καλε εσυ σε λιγο θα χασεις κιολας!χααχαχαχχαχαχα

Τσιπουρα ................. μερικες φορες τα πολλα λογια ειναι φτωχια...απλα υποκλινομαι και σου στελνω <3 (μια και καλη!). Υποκλινομαι επισης στον σαργο (τον τσιπουροχασμπαντ) και χιλια μπραβο για το βρωμοτσιγαρο!!!

Τα νεα τωρα... το μεγαλο και καλο ειναι οτι μπορει το μωρο να ερθει αυριο τελικα (!!!!!!!!!!), γιατι δεν προλαβαμε το καραβι να φορτωσουμε τα πραγματα οποτε τα αφηνουμε για οταν γυρισει. Αχ μακαριιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Το επομενο καλο ειναι οτι βρηκα την τραπεζαρια των ονειρων μου, στο τσακ δεν την εκλεισα, 2.200 ευρω με 6 καρεκλες (και 1300 το μπουφε, αλλα αυτο μπορει και να το αφησω γιατι θα ειναι δυσκολο στις μετακομισεις), πρεπει να επιστρατευσω ολη την τσαχπινια και το ναζι μου (τωρα με την κοιλουμπα μες στο ναζι ειμαι....)για να πετυχω τον σκοπο!!

Οσο για κουνιες, εχω κολλησει με εκεινη απο τα mothercare που σας ειχα δειξει, κι αν κολλησω δεν ξεκολλαω με τι-πο-τα. οποτε τσαμπα κοιταω και αλλου...

Για πιατα δεν ειδα ακομα, αν δεν ερθει το μωρο, θα παω αυριο πρωι στο κεντρο και βλεπουμε

Τι αλλα νεακια εσεις κυριες μου?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

είδες? είμαι ξετρελαμένη μανούλα!!!

το ανθρωπάκι μου... το γιαβράκι μου!!! δεν μπορείς να φανταστείς πόσα συναισθήματα βγαίνουν...!!! είμαι τρομερά ευτυχισμένη! πετάω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

εύχομαι στην παναγίτσα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος για όλες μας!!! μακάρι!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

φωτεινή σουβλάκι;;; μιαμ... περασμένη μεγαλεία για μένα!

Ελενα <3 και με γειά η τραπεζαρία!!!!!!!!!! εννοείτε θα παρεις και τον μπουφέ μια και καλή όλα! Με το καλό να δεχτείς τον καλό σου! Ροματζάδα στην ερωτική αθήνα..... τέλεια!

Κουμπαρούλα κι εγώ εδω είμαι! Μου αρέσουν πολύ τα πράγματα από το mothercare, έχω δει κι εγώ μία κούνια..... για αργότερα.... ;)

σας φιλώ, δουλειά γκρ!!!!!

είδες? είμαι ξετρελαμένη μανούλα!!!

το ανθρωπάκι μου... το γιαβράκι μου!!! δεν μπορείς να φανταστείς πόσα συναισθήματα βγαίνουν...!!! είμαι τρομερά ευτυχισμένη! πετάω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

εύχομαι στην παναγίτσα να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος για όλες μας!!! μακάρι!!!

όλα καλά θα πάνε!!!!! πρωτα ο Θεούλης και όλα καλά!!!!!!!

OCTOBER POWER!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου είμαι ήδη χαρούμενη και με τα λογάκια σας με κάνετε ακόμα πιο πολύ. Κυκλοφορώ με ένα χαμόγελο στα χείλη, μιλάω στο τηλέφωνο και χαμογελάω. Κλείνω εκκρεμότητες και λέω είναι οι τελευταίες.

Κουράστηκα πολύ αυτόν τον καιρό και ειδικά στις τελευταίες 3 εβδομάδες που είμαι μόνη μου και δεν έχει πέσει καθόλου η δουλειά δυστυχώς…. όλοι τα θέλουν όλα και τώρα… αλλά θα τους δείξω εγώ σήμερα………. :D

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο χαλαρές τις τελευταίες μέρες μου στη δουλειά και μου φάνηκε ότι άργησε πολύ αυτό το καλοκαίρι… αλλά δεν πειράζει, πέρασε ο καιρός τελικά.

Έκλεισα και ραντεβού στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού για την άδεια, μου είπαν 30-31 εβδ. να πάω, οπότε έκλεισα στις 26/8 που θα έχω μπει στην 31η για να μη μου φέρουν καμία δυσκολία…

Τσιπουράκι μπράβο για την προσπάθεια με τα κιλάκια και καλά κάνεις που δεν ανεβαίνεις στη ζυγαριά, να μη σε αγχώνει η παλιο-σκατούλα. Θα δεις τα κατορθώματα στη διαιτολόγΑ! Πάντως και μόνο που βλέπεις τη διαφορά στα ρούχα σου, είναι πολύ θετικό!!!!

Έχασα κι εγώ περίπου 1,5 κιλάκι αυτές τις ημέρες, με τη διατροφούλα!

Ploegisi ναι ήρθε η ώρα, το απόγευμα ετοιμάζουμε βαλιτσούλες και φύγαμε! Εσύ γλυκιά μου γέμισες μπαταριούλες και αυτό θα φανεί εν καιρώ!!!!! Άντε πλησιάζει και 12:00 η ώρα! Και εννοείτε ότι όλες ευχόμαστε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, γιατί αυτό έχει σημασία!

Φωτεινή λιγουρίτσες έχουμε βλέπω!!!

Ellain μακάρι να έρθει ο αντρούλης σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης πήγαινε γρήγορα να κλείσεις την τραπεζαρία, αφού την βρήκες!!!!!!!! Είναι σπάνιο φαινόμενο για μένα να εντυπωσιαστώ με κάτι απ’ την πρώτη ματιά και αφού συνέβη σ’ εσένα δεν το συζητώ!!! Προς ολοταχώς!!!!! Και με γεια σου!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα αυτο συζηταγα χτες οτι δεν εχω ζητησει τιπτοα οπως εχω ακουσει πως κανουν μερικες ΑΧΧΧ μου μυρισε αυτο κτλ κτλ κτλ

απλα χτες ηθελα κατι να κανω μαμ ... αφου με τα χορτα και το ψαρακι που εφαγα το μεσημερι δεν χορτασα :(:( εε ηταν και λιγο η ωρα του μαμ

εεε το ειδα κιολας εκει ... ε δεν θελει και πολυ...χαχαχα

αααα τσιπουριτσα δεν εχω στερηθει τιποτα απολυτως.... κι εχω παρει 13 κιλα μονο ... κι αυτα τα 6 τα κουβαλαω απο τον 3 μηνα που πηρα κατι χαπια που γκρρρ με φουσκωσαν αποτομα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

έλεγα θα περάσει η ώρα και θα έχω παρεούλα να πω καμιά κουβέντα, αλλά όπως φαίνεται όλες σας μου είστε πολυάσχολες και εξαφανιστήκατε...

δεν πειράζει, σε λιγάκι θα κλείσω το γραφείο και θα πάω σπιτάκι για χαλάρωμα... η μανούλα τελικά το πρωί πήγε με το μπαμπά σε ξωκλήσι μεταμόρφωσης, οπότε δε μου ήρθε! μπορεί το απόγευμα είπε!!! σιγά μην έρθει! από βδομάδα το κόβω!!! χιχιχι

αν δε σας δω το απόγευμα, καλό σκ! καλά να περάσετε όσες φεύγετε και τα λέμε από δευτέρα!!!

φιλιάααααααααααα!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

κουμπαρούλα βαρέσαμε διάλυση.....

εγώ εδώ δουλίτσα σχεδιάζω ένα ... σπιτάκι... περί τα 400 μ2..... χιχιχιι

αλλά δεν με ξετρελαίνει κιόλας το συγκεκριμένο.....

περιμένω με λαχτάρα το καινούργιο archicad 14!!!!!! τον οκτώβριο μας είπαν από την top soft..

θα έρθω να χτυπήσω ένα σεμινάριο...... να δω και τη γκουγκουφκίτσα!!!!!

τι λες κατά νοέμβριο ....

σε φιλώ να έχεις ένα υπέροχο σκ!

αντζελικα λιγη ωριτσα σου εμεινε μονο, κανε υπομονη!!

Ισουλα ημουν κι εγω εδω αλλα δεν σε προλαβα, δεν πειραζει τα λεμε το απογευμα! :)

τσιπ 400 μ2 μονο??? καλε αυτο ειναι καλυβακι, δεν ειναι σπιτι....τσ τσ τσ, φτωχαδακια....

Απορια: τελικα η καλαθουνα ειναι καλη για το νεογεννητο? μου ειπαν πως γυναικολογος απαγορευσε να βαλουν το μωρο σε καλαθουνα γιατι δεν κυκλοφορει λεει ο αερας (βεβαια το μωρακι ηταν ανοιξιατικο, οχι φθινοπωρινο σαν τα δικα μας, δεν ξερω αν παιζει ρολο). Ξερετε κατι σχετικο????

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Απορια: τελικα η καλαθουνα ειναι καλη για το νεογεννητο? μου ειπαν πως γυναικολογος απαγορευσε να βαλουν το μωρο σε καλαθουνα γιατι δεν κυκλοφορει λεει ο αερας (βεβαια το μωρακι ηταν ανοιξιατικο, οχι φθινοπωρινο σαν τα δικα μας, δεν ξερω αν παιζει ρολο). Ξερετε κατι σχετικο????

απο εδώ και πέρα θα ακούμε πάρα πολλά......

τί να σου πω καλό μου; πρώτη φορά το ακούω αυτό κι από ότι είδα οι ήδη μανούλες εδώ είχαν! κι ειναι ψαγμένες οι δικές μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...