Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

vasdeli δεν χρειάζεται να κλέβεις ιντερνετ. Ο δήμος παρέχει δωρεάν!

Για πες, για πες....τι πρέπεινα κάνω;;;;;:D

Χαίρομαι που διαβάζω τα ευχάριστα νέα σας!!!

ploegisi power!!!!

Τσιπούρα, διάβασα το μήνυμά σου και συγκινήθηκα...

Είσαι αξιοθαύμαστη...Το μωράκι σου τελικά (αυτό που έφυγε) σε έκανε πολύ δυνατή και αποφασιστική...Ήρθε για να σε κάνει καλύτερη, χαρά μου....Απλά όλο αυτό το καταλαβαίνουμε πολύ αργότερα, όταν έχουν περάσει ας πούμε 6 μήνες!:P. Είμαι σίγουρη πως πριν γεννήσω εγώ θα έχεις χάσει τα κιλά που θέλεις και θα είσαι ήδη έγκυος!!! Η Κλέλια θα έχει γίνει κορμάρα, εγώ θα το παλεύω κι εσύ θα αρχίσεις να βάζεις.....:mrgreen:. Και τώρα που τα είπα αυτά, έφαγα και μια κλωτσίτσα από το kindervasdelaki μιας και χαίρεται και αυτό!!!!:D:tongue:

Ellain, η πατρίδα είναι η Αλεξανδρούπολη...Λείπω από τα 18 μου που έφυγα για σπουδες στη Θεσσαλονίκη και μετά όργωσα όλα σχεδόν τα νησιά των Κυκλάδων και των 12νήσων όντας αναπληρώτρια μέχρι που γνώρισα τον καλό μου στο εξωτικό νησί των Λειψων, παντρεύτηκα και νοικοκυρεύτηκα...:D:tongue:

Κατά τα άλλα όλα καλά εδώ, ανυπομονώ πότε θα ξαναδώ το μωράκι μου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasdeli μου!! Σε ξέχασα το απόγευμα και δεν σου μίλησα :tongue:

Πήγες στα πάτρια εδάφη?? Τώρα θα τρως μαμίσιο φαγάκι δλδ?? Ποιος την χάρη σου!! Κοίτα να το απολαύσεις τώρα που βρήκες την ευκαιρία!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli μου!! Σε ξέχασα το απόγευμα και δεν σου μίλησα :tongue:

Πήγες στα πάτρια εδάφη?? Τώρα θα τρως μαμίσιο φαγάκι δλδ?? Ποιος την χάρη σου!! Κοίτα να το απολαύσεις τώρα που βρήκες την ευκαιρία!!

Ναι, ναι!!! μανού ανθού που έλεγε και ο Καρράς!!!:D:D:D

Ετοιμάζεις την φωλίτσα, ε;:tongue:

qwlrp3.png

σας έβαλα και φωτογραφιούλα στο fb! ελπίζω όταν γεννηθεί να κάθεται καλύτερα για να φωτογραφίζεται τσαχπίνα σαν τη μανούλα! xixiixixi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κοριτσάκια <3 <3 <3 <3 <3 και νοιώθω άσχημα που σας έκανα να κλαψ κλαψ στην κατάσταση σας κλπ ... ξεχάστηκα και μου βγήκε.... αλλά είστε power εσεις δεν μασάτε!:wink:

κουμπαρουλα μπήκα να δω τα νεάκια της γκουγκουφκίτσας ... όλα σούπερ!

τώρα ειδική διατροφή με ΣΚΟΡΔΑ καθημερινά!!!!!!!!!!!!!!!

+6 μόνο??? μπράβο βρε ματάκια είσαι πρότυπο!!!!! το λέω γιατί ξέρω ότι κάνεις προσπάθεια από την αρχή!!!!!!!!

ειρήνη μου εξακολουθώ να προτιμώ μια μικρή ναζιάρα τσιπούρα..... αλλά ότι έρθει με το καλό θα είμαι εντελώς ξετρελαμένη και ευγνώμων :D:D:D

κλέλια άντε το πολύ + 2 ακόμα, σε βλέπω μονΔελότατη στο μαιευτήριο!!!!!!!!!

είσαι όντως ανωμαλάρα....θυμάσαι που τσάκιζες τα γαμοπίλαφα στην αρχή; μου έτρεχαν τα σάλια!!!!τώρα είσαι μπλαζέ! εύγε!

vasdelaki μου τρελό κλώτσο τρως εε;;;; έτσι μπράβο μπράβο!!!!! να περάσεις σούπερ!

η <3 λλλίνα μου έφερε λελούδια σήμερα - τριαντάφυλλα - για την 6μηνη διακοπή του καπνίσματος, με συγκίνησε. θα τον βγάλω για μαμ, κερνάω σήμερα είναι σημαντική ημέρα!!!!

κερνάω κι εσάς ότι τραβάει η όρεξή σας και από ένα παγωτό <3

να γελάσετε και λίγο, μου λεει:

μπράβο τσιπούρα μου (όντως τσιπουρα με λεει) 6 μήνες χωρίς τσιγάρο, είδες που είναι όλα στο μυαλό κλπ κλπ (βαρετά...) και του λέω:

- λοιπόν άκου, έτσι θα το κάνω, 6 μήνες χωρίς τσιγάρο, 6 μήνες με τσιγάρο!!!! χαχαχαχαχαααα

τρελάθηκε !!!!!

Διαφημίσεις

μην ξαναπείς ποτέ ότι ένιωσες άσχημα! δε νιώθουμε άσχημα εδώ μέσα, αλλά όλες χαιρόμαστε με τη χαρά η μια της άλλης και συμπαραστεκόμαστε με τον τρόπο μας (αυτόν το ουάου τρόπο του October Power) η καθεμιάσ την άλλη όποτε χρειάζεται!

και να σας πω και κάτι? θέλει από όλες μας δύναμη αυτή η ιστορία! δεν είναι κι εύκολο να εκμυστηριεύεσαι συναισθήματα σε τρίτους, όποιοι κι αν είναι αυτοί! μόνο που εδώ καταλαβαάινουμε λιγάκι καλύτερα το πως νιώθουμε! το ξέρετε ότι έχουμε συζητήσει πράγματα που δεν τολμάω καν να τα πω στο αμόρε ή στη μανούλα μου! γι αυτό και πιστεύω ότι αυτο όλο δεν είναι μια χαζοπαρεούλα, αλλά φιλία που αναπτύσεται με το δικό της τρόπο!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

μην ξαναπείς ποτέ ότι ένιωσες άσχημα! δε νιώθουμε άσχημα εδώ μέσα, αλλά όλες χαιρόμαστε με τη χαρά η μια της άλλης και συμπαραστεκόμαστε με τον τρόπο μας (αυτόν το ουάου τρόπο του October Power) η καθεμιάσ την άλλη όποτε χρειάζεται!

και να σας πω και κάτι? θέλει από όλες μας δύναμη αυτή η ιστορία! δεν είναι κι εύκολο να εκμυστηριεύεσαι συναισθήματα σε τρίτους, όποιοι κι αν είναι αυτοί! μόνο που εδώ καταλαβαάινουμε λιγάκι καλύτερα το πως νιώθουμε! το ξέρετε ότι έχουμε συζητήσει πράγματα που δεν τολμάω καν να τα πω στο αμόρε ή στη μανούλα μου! γι αυτό και πιστεύω ότι αυτο όλο δεν είναι μια χαζοπαρεούλα, αλλά φιλία που αναπτύσεται με το δικό της τρόπο!

Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι <3

Eννοείται-ται ότι συμφωνώ με την Ίσι!!

Και επίσης υποκλίνομαι στην ευγενική χειρονομία του τσιπουρο-άνδρα (κατάλαβες Ίσι?? Γι' αυτό έγραψα ό,τι έγραψα στην φωτο σου... Ας κάνουν κι εκείνοι κάτι...).

Τσιπούρα μου, δεν κατάλαβες, όταν έτρωγα τον αγλέορα στο α' τρίμηνο πήρα 1800 μόλις. Μετά που δεν πολυ-έτρωγα, καβάντζωνα 2-3 κιλά τον μήνα!! Και τώρα στο γ' τρίμηνο κόλλησε η ζυγαριά!! Ανωμαλάρα παιδί μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχχχχ παρ'ολη την ζεστη περασα καλα στο Θησειο με τον αντρουλη μου μετα απο πααααρρραααα πολυ καιρο που εχουμε να βγουμε σαν ζευγος....κουραστικα μεν αλλα δεν μιλησα δε .. το ηθελα :D:D

πλοηγισουλα εδω ειμαι δεν ξαναφευγω:):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε;

Ειρηνάκι ευχαριστούμε για τις συμβουλές για τα ρουχαλάκια, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου, για 3+, οκ άντε και κανένα από 0- αλλά τα περισσότερα μεγαλύτερα. Αλήθεια πόσα φορμάκια και εσωρουχάκια πρέπει να πάρουμε για αρχή;;;

ellain πήγες στα μαγαζιά, είδες κάτι ενδιαφέρον;

clelia καλά αποτελέσματα στη καμπύλη σου, όσο για τα κιλάκια μακάρι να καταφέρεις να μείνεις σʼ αυτά μέχρι τέλος! (δηλαδή να χάνουμε εμείς και να παίρνουν τα μπουμπούκια μας)

ακούω για πραγματάκια που ετοιμάζετε κλπ και σκέφτομαι...με το καλό τα μπεμπάκια και μετά θα μου τα δώσετε όλα!!!! χιχιχιχιι

το σκεφτόμουν και συγκινήθηκα! θέλω από όλες σας κάτι για να το φοράω στο μωρό μου και να του λέω: αυτό είναι από την γκουσγκούνα, αυτό από την πριγκίπισσα Νο2, αυτό από το παπάκι, αυτό από την γκουγκουφκίτσα, αυτό από το Αγγελικόπαιδο, από το ταρζανάκι της Πετρούλας, από τον ταλιμπαν της Μαρίας, την κουκλίτσα της Ελένης, την Μαρηκρισάκι junior, το kinder της vasdeli μας, το βασιόπουλο, τη γιωτοπούλα , τη μικρή της νένας, της ηρους

τσιπουράκι μου, διαβάζοντας σε, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν κάτι απʼ όλες μας με πολλή αγάπη!!!!!! Και θέλω να σου πω ότι το μωράκι σου θα βρει το δρόμο να έρθει αφού και η πόρτα μα πάνω απʼ όλα η καρδιά σου είναι ορθάνοιχτη! Τιμή μας που σε γνωρίσαμε έστω κι από δω και μακάρι κάποια στιγμή και από κοντά!!!!!! Τι γλυκούλι το αμόρε σου!!!!! Να τους χιλιάσεις τους μήνες χωρίς τσιγάρο κοριτσάκι!

ploegisi πολλά συγχαρητήρια σε σένα και στο γκουγκουφκάκι σου!!!!!!!!!!! Τα πήγατε πολύ καλά και οι δυο σας, μπράβο κοπελάρες μου (πεπελάρες)! Με το καλό να την κρατήσετε στην αγκαλιά σας, την είδα στο fb!!!!! Είσαι σκατούλα και με συγκινείς μʼ αυτά που λες περί φιλίας! Κι εσύ και τα λογάκια απʼ το τσιπουράκι μας!

vasdelaki σου εύχομαι να χαρείς με το παραπάνω την περιποίηση, τα καλούδια και την αγκαλιά της μαμάς σου!!!!!!!

Γεια σου Φωτεινούλα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα και από εμένα. Μπήκα να διαβάσω τα νέα σας αλλά είμαι αρκετά κουρασμένη για να γράψω για τη καθεμία ξεχωριστά επομένως θα με συγχωρέσετε. Χαίρομαι που όλες είστε καλά εσείς και τα μωράκια σας!

τσιπουράκι μου, διαβάζοντας σε, αυτό σκέφτηκα κατευθείαν κάτι απʼ όλες μας με πολλή αγάπη!!!!!! Και θέλω να σου πω ότι το μωράκι σου θα βρει το δρόμο να έρθει αφού και η πόρτα μα πάνω απʼ όλα η καρδιά σου είναι ορθάνοιχτη! Τιμή μας που σε γνωρίσαμε έστω κι από δω και μακάρι κάποια στιγμή και από κοντά!!!!!! Τι γλυκούλι το αμόρε σου!!!!! Να τους χιλιάσεις τους μήνες χωρίς τσιγάρο κοριτσάκι!

Αγγελική δε θα μπορόύσες να τα πεις καλύτερα!

Vasdeli ξέρω από τον αδερφό μου ότι ο δήμος παρέχει δωρεάν ιντερνετ τουλάχιστον στο κέντρο, αδερφός μου νομίζω έμπαινε παλαιότερα (μένουμε παραλία), θα τον ξαναρωτήσω να σου πω λεπτομέρειες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Vasdeli ξέρω από τον αδερφό μου ότι ο δήμος παρέχει δωρεάν ιντερνετ τουλάχιστον στο κέντρο, αδερφός μου νομίζω έμπαινε παλαιότερα (μένουμε παραλία), θα τον ξαναρωτήσω να σου πω λεπτομέρειες.

Kι εγώ παραλία μένω!!!!! Για ρώτα ρε συ Ελένη μου, γιατί είναι πολύ σπαστικό το μπαλκονάτο!!!! (με τέτοια ζέστη!)

Αγγελική, άλλο πράγμα η μανούλα!!! Κι εγώ που την έχω και τόόόσο μακρυά...:rolleyes: την λαχταράω!!!

qwlrp3.png

καλημέρα!!!

τσιπούρα μου τι έπαθες εχτές; δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί όλα τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως και μπράβο σου για το τσιγάρο μακάρι και εγώ να μην το ξαναρχίσω πάλι.

ισούλα μια χαρά η μικρή και εσύ από κιλά σουπερ μπράβο μπράβο:D

αγγελική τελευταία σου μέρα σήμερα ε; τέλειωσες και εσύ. μόνο εγώ έμεινα ρε παιδιά 3 και σήμερα.

Κοριτσακια μου σας διαβασα στα γρηγορα γρηγορα δεν εχω πολυ χρονο εχω να μαζεψω ενα σωρο πραγματα γιατι σηεμρις αναχωρουμε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα σε ολες λοιπον και να πω στην Ισι μας μπραβο για την μπεμπουλιτσα την τσακπινογαργαλιαρα:mrgreen:

Μαρη Τσιπουριτσα δεν θα σου τιποτα γιατι με καλυψαν οι αλλες:tongue::tongue::tongue:παλιοσκατουλα μας!!!

Λοιπον ζουζουνες μου σας χαιρετω τα λεμε την παρα αλλη εβδομαδουλα να μου προσεχετε ολες πολυ πολυ και να μου εχετε πολλα πολλα ομορφα νεακια!!!!!!!!!!!!

ματς μουτς!!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...