Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

1 + σήμερα !!!!!!!!!

Γι’ αυτό πήρα την απόφαση και βρήκα το θάρρος-θράσος να αφήσω για λίγο τη δουλειά και να μπω να σας καλημερίσω!!!!!

Νενάκι μου, το φυλακτό σου είναι τέλειο, μα πάνω απ’ όλα είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αυτό έχει σημασία!!!!!!!!

Ειρηνάκι ετοιμάζεις κι εσύ τα πραγματάκια σας!!! Με το καλό να έρθει το νινάκι σας το οποίο θα είναι μια χαρά. Είναι φυσικό να σε πιάνει πελάγωμα και να ξεσπάς όταν ακούς κάτι τέτοια, αλλά στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Να ξεκουράζεσαι και να μην ανησυχείς/στενοχωριέσαι γιατί δε βοηθάει! Άλλωστε έχεις τη θετική ενέργεια του October power, έτσι θα σε αφήσουμε εσένα; <3

Clelia έχεις προμηθευτεί όλη την προίκα του μωρού. Μπράβο σε ξαδέρφη, αδερφή, φιλενάδες, αλλά είπαμε λάου-λάου / προσέχουμε!

Ελένη μπράβο και σε σένα που ήρθαν τα πραγματάκια σας και θα αρχίσεις τις ετοιμασίες. Με μέτρο όμως γιατί έχεις και 2 παιδάκια από πίσω, να μην μου κουράζεσαι πολύ, υπάρχει χρόνος!

Vasdelaki ποια είναι η «μαμά πατρίδα»; Είχες να δεις τόσο καιρό την κορούλα σου;;; Πως το άντεξες βρε ηρωίδα;

Μαράκι κι εγώ μετά τις διακοπές θα πάρω τα πραγματάκια για το νινί και θα αρχίσω πλυσίματα κλπ. Προς το παρόν μόνο τη ντουλάπα έχουμε παραγγείλει η οποία θα αργήσει λίγο, θα έρθει κάπου 14/9, αν θυμάμαι καλά.

Ploegisi καλά νεάκια να μας φέρεις από τη γκουγκουφκίτσα!!!

Τσιπουρίτσα έχεις αγκαλίτσα. Ευχαριστούμε για το φιλάκι και ανταποδίδουμε την ευχούλα σου!

Chrisaki μου συγκινήθηκες με το Νενάκι μας μωρέ; Πάρε μια αγκαλίτσα κι εσύ!

Το Γκετόνιο που εξαφανίστηκε;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχχχ ... διαβαζοντας σας και βλεπω την αγωνια μερικων κοριτσιων εδω ... σκεφτομαι πως δεν ειμαι η μονη και ηρεμω καπως...

βρε κοριτσια την βαλιτσουλα ποτε πρεπει να την ετοιμασουμε?

εχω παρει μερικα πραγματακια για την μικρη μου τα εχω αφησει στην μητερα μου να μαζευτουν κι αλλα που φερνουν συνεχεια και να τα πλυνει μια και καλη ... σπιτι θα τα παρω λιγο πριν παω να γεννησω.

Σε λιγες μερες θα παμε να δουμε για κρεβατακι αλλαξιερα και ψιλοπραγματακια κι αλλα.... οχι πολλα γιατι ετοιμαζομαστε για μετακομιση ξανα μεσα σε 4 μηνες :tongue::tongue::tongue: οποτε θελω να δω τι θα χωρεσει στο σπιτι που θα διαλεξω...

Αγχωνομαιιιιιιι..........

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κοριτσαρες καλημεραααααααα!!

Οπως λεει και η Κλειω, το μυαλο μου ειναι πουρες και ειλικρινα δεν θυμαμαι τι γραφουν ολα τα κοριτσια για να τα σχολιασω ολα. Γι' αυτο σε ολες τις φιλεναδες παγωτακια κερασμενα με πολλη αγαπη!!!

Θα πω ομως στην Ειρηνη, καλα που συνηλθες γιατι δεν σε εσωζε κανεις απο το χαστουκισμα-μαστιγωμα!!! Κοιτα να δεις τι λεω εγω, κατσε και ξεκουρασου και ακομα κι αν υπερβαλει ο γιατρος παλι κερδισμενη θα βγεις. Ξερω οτι με ενα παιδι δεν ειναι ευκολο να ταβλιαστεις, αλλα τουλαχιστον προσπαθησε να κουραζεσαι λιγοτερο κι ετσι ουτε λογος για ανοιχτο τραχηλο και προωρο μωρο και θερμοκοιτιδες!!! Οσο για την μικρη σου με το φαγητο, οπως ειπαν ολες φαση ειναι θα περασει! Αντε σε θελουμε ετσι :)

Αγγελικουλα τελειωνεις κι εσυ την δουλιτσα, αντε μια μια να ησυχαζει! Οσο για τον σχολιασμο σου, παιρνεις το βραβειο της σχολιαστρας, δεν ξεχνας καμια. Μωρε μπραβο μυαλο!!! :)

Μαρακι αντε τελειωνεις κι εσυ διαβαζω και πας διακοπες, ποιος την χαρη σου!

Κλειω, καλε ποσες σακουλες μαζεψες? Μηπως εχεις για ξαδερφη τα Λητω???? Μια χαρα ειναι τα μεταχειρισμενα, ειδικα οσο ειναι μικρουλια που μεγαλωνουν αστραπιαια, ειναι ο,τι πρεπει. Αλλα κι απο οργανωση σκιζεις, τα βαζεις ολα κατα ηλικια...Καλα πλυσιματα λοιπον!

Ελενη καλα πλυσιματα κι σ'εσενα, ειδα πως παρελαβες δεματακι με ενα σωρο πραγματακια! Με το καλο!

Νενακι συγκινηθηκες κι εσυ, μας συγκινησες κι εμας με τις ετοιμασιες σου και τις γουρικες νυχτικιες σου.... Οσο για την παραμανιτσα, φτιαγμενη απο την μαμα με αγαπη και φροντιδα, θα ειναι το καλυτερο φυλαχτο για την μικρη σου...

Γιωτιτσα καλες διακοπες, ξεκουρασου και σε περιμενουμε με το καλο με χαλαρωτικες φωτο!

Ισουλα, περιμενουμε νεακια σου απο τον υπερηχο!

Χρυσακι, vasdeli, τσιπουρακι (αληθεια πώς ειναι το γατονιο??), φιλακια!!

Φωτεινη καποια κοριτσακια πλενουν σιγα σιγα νυχτικα και πυζαμακια για το μαιευτηριο αλλα νομιζω κατα τα τελη Αυγουστου-αρχες Σεπτεμβρη θα ηταν καλο να ειναι ετοιμη. Ας πουν μια γνωμη και οι βετερανες καλε! Οσο για τα υπολοιπα, μην αγχωνεσαι, αφου εχεις κι εσυ μετακομιση, σιγα σιγα θα τα κανεις ολα. Στο λεω εκ πειρας! ;)

Εγω χθες πηγα για μπανακι, ωραια ηταν, ζεστη η θαλασσιτσα μια χαρα. Σημερα θα παω για να ριξω μια ματια σε τραπεζαριες και κουνιες (ειναι κοντα τα μαγαζια) και επ' ευκαιριας θα κανω το περπατημα μου. Την εχω δει fit, απο τοτε που ηρθα Αθηνα κανω ελαφρια βαρακαι στα χερια, περπατημα για τα ποδια και τις kegel μου για αποφυγη ολων των δυσαρεστων. Και νιωθω μια χαρα! Επισης να σας πω οτι εσεις πλενετε μωρουδιακα, εγω πλενω πετσετες και σεντονια που ηταν στα κουτια τους, απο τον γαμο δεν τα ειχα ανοιξει. Ειχα παρει λιγα στην Κυπρο και καποια καλα, επωνυμα που μας δωρισαν τα αφησα για τωρα. Απιστευτο ποσα πλυντηρια βγαινουν. Καλα που σιδερωνει η γιαγιουλα μου....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

εξαφανιζόλ?????

είπα να δω τί κάνετε αλλά... διαλυση το μαγαζί μας....

βαριέμαι αλλά πρέπει να ολοκληρώσω κάτι αρκετά περίπλοκο!

ελενάκι μου καλές βολτίτσες κοριτσάκι :)

κουμπαρούλα μου ?

τσιπουρινα μου ολεσ εξαφανιζολ...κ εγω μπηκα για λιγο να δω τι κανετε!!

αυριο θα φαω παλι ξαδελφακια σου!!!!!!(προχτεσ εφαγα εσενα αν θυμασαι...:tongue::tongue::tongue:).πεντανοστιμο παντωσ ολο το σοϊ σου...:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα..κυριωσ για τισ πρωτομανουλεσ ....τωρα που θα αγοραζετε ρουχαλακια να προτιματε τα 03 μηνων...παρετε και κανενα +0 αλλα πολυ λιγα!!!!γιατι μεχρι και το αγγελικιδιον που γεννηθηκε 2550 (κ τον επομενο μηνα πηρε μονο 120 αν θυμαμαι καλα) και παλι τα αφησαμε γρηγορα τα +0.ενω τα +03 τα βαζετε και μικροσωμο να ειναι κ μεγαλουτσικο αν ειναι το μπεμπε!!!

κλελουκακι τα ρουχαλακια που ειναι +6,+9-12 μην τα πλενεισ βρε συ απο τωρα και παιδευεσαι....ασ τα τοτε που η μπεμπουλινα θα φτασει σε αυτην την ηλικια να ειναι και φρεσκοπλυμενα...

αχ κι εγω χτεσ ειδα οτι τα ριλαξ-πορτμπεμπε ,καροτσακι κτλ σε ολα οτι βγενουν τα υφασματα και πλενονται!!!!...δεν το ηξερα κ ειχα σκοπο να τα πλυνω επι τοπου με τριψιμο στο χερι..:rolleyes:

καλο μεσημερακι!!!!!!!

τσιπουριτσα καλο κουραγιο με την δουλιτσα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!

Άργησα να μπω επειδή το πρωί έκανα την μικρή καμπύλη (50ml γλυκόζη, 3 τρυπήματα σε 1 ώρα). Μετά πήγα με την μανούλα να δούμε κούνιες-κρεβατάκια. Μάλλον θα πάμε σε μια πρώην συμμαθήτριά μου σε συνοικιακό μαγαζί που μας δίνει κούνια τέλεια μετατρεπόμενη σε μονό κρεβατάκι:360 ευρά + στρώμα polyflex (από τα καλύτερα της αγοράς, πιο καλό από latex):170 ευρά, σύνολο μετά από πρώτη προσφορά 500 ευρά!! Πιστεύω ότι είναι πολύ-πολύ καλή τιμούλα. Πήγαμε και σε έναν άλλο δίπλα αλλά αφενός δεν ήταν τόσο συμπαγείς οι κούνιες όσο της συμμαθήτριας - δεν είχαν καν τραβέρσα, αφετέρου φαινόντουσαν οι βίδες στα κρεβατάκια ρε κορίτσια!! Και μας δίνει τιμή 480 με στρώμα που κοστίζει 80 ευρώ (όχι Polyflex). Επίσης μου είπε ότι στην δικιά του κούνια που μετατρέπεται σε μονό μπορεί να κοιμηθεί παιδί μέχρι 12 χρονών :confused:. Είναι δυνατόν??? Όπου έχω διαβάσει στο ίντερνετ (αλλά και στην συμμαθήτρια) τα μετατρεπόμενα σε μονά είναι μέχρι 5-6 ετών με βία όμως!! Αυτός τι είναι? Μάγκας?? Και η κούνια δεν ήταν τόοοοοοοοοοσο τεράστια!! Θα κοιτάξω τον κατάλογο του asterias που είναι στην Μεταμόρφωση, και αν είναι θα πάμε αύριο. Αν οι κούνιες-κρεβάτια είναι όπως του 2ου που πήγαμε, δεν πάω καν, δεν μου άρεσαν...

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 8ο!!!!!!!!!!!!! :D

Εμένα στο καροτσάκι και στο ρηλάξ που έχω πλύνει πάντως δεν βγαίνουν τα υφασμάτινα, θέλει χεράτο!! Επίσης προτιμώ να πλύνω τώρα τα ρουχαλάκια και να τα έχω προφυλαγμένα, παρά σε 4 μήνες κοκ. Αφού θα είναι προφυλαγμένα!! Τότε θα έχω ξεσκατίσματα, ξεβυζιάσματα, πλυσίματα με το βρωμιάρικο νινί μου... θα πλένω τότε και τα ρουχαλάκια που μου έχουν δώσει??? Μπαααααααααα...

Φωτεινή εγώ λογικά όταν μπω στον μήνα μου (σε 30 ημέρες :D ) θα φτιάξω την βαλιτσούλα. Τις νυχτικές κλπ θα τις παραγγείλω σε καμιά 15αριά μέρες... Πού χάθηκες βρε ψυχή??

ellain δεν έχεις ιδέα τι έχω μαζέψει από ρούχα αλλά και πράγματα, δεν το περίμενα, έχω μείνει έτσι :shock: (αλλά στο πιο χαρούμενο - σιδέρωνε και πλένε τώρα δουλάρα clelia).

Ειρήνη έτσι ανεβασμένη θέλω να σε διαβάζω!!

Ploegisi περιμένουμε νέα σου με λεπτομέρειες κλπ!!

Σε όλες τις υπόλοιπες φιλούρες (με 2 επιπλέον στην τσιπούρα επειδή της έχω αδυναμία!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλέλια και Ειρήνη μπήκατε στον 8ο!!!!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!

τρελή συγκίνηση!!!! σνιφ σνιφ!!!!! με το καλό και στον 9ο... σε 1 μήνα δηλαδή!!!!!!! όλα καλά όλα ανθηρά!

κλέλια η αδελφή μου είχα κάνει ένα κολπάκι, τα είχε πλύνει όλα όπως εσύ και τα φύλαξε σε σακουλάκια ναίλον :) γιατί είναι εντελώς υστέρω... και όπως βλέπω κι εσύ.... χιχιιιι μπορεί να σε βολέψει λοιπόν το σύστημα :P

σήμερα κλείνω 6 μήνες χωρίς τσιγάρο!!!!!

ακούω για πραγματάκια που ετοιμάζετε κλπ και σκέφτομαι...με το καλό τα μπεμπάκια και μετά θα μου τα δώσετε όλα!!!! χιχιχιχιι

το σκεφτόμουν και συγκινήθηκα! θέλω από όλες σας κάτι για να το φοράω στο μωρό μου και να του λέω: αυτό είναι από την γκουσγκούνα, αυτό από την πριγκίπισσα Νο2, αυτό από το παπάκι, αυτό από την γκουγκουφκίτσα, αυτό από το Αγγελικόπαιδο, από το ταρζανάκι της Πετρούλας, από τον ταλιμπαν της Μαρίας, την κουκλίτσα της Ελένης, την Μαρηκρισάκι junior, το kinder της vasdeli μας, το βασιόπουλο, τη γιωτοπούλα , τη μικρή της νένας, της ηρους, οποια ξεχνώ δεν σημαίνει ότι την ξέχνω το ξέρετε

γιατί θέλω να ξέρετε ότι μετά από λίγο καιρό που έφυγε το μωράκι μου (μάλλον γιατί έπρεπε να φύγει.....για να έρθει μια άλλη μέρα γερό και δυνατό) τα δικά σας μωράκια τα νοιώθω κάπως σαν δικά μου, σαν κομμάτι της ψυχής μου

μεγαλώσαμε μαζί .... αυτους τους μήνες και θέλω να τα ευχαριστήσω για το κουράγιο και την αισιοδοξία που μου έδωσε η ύπαρξη τους, η όμορφη εξέλιξη τους και με το καλό η γέννησή τους

και ναι εννοείτε πως έχω βαλαντώσει στο κλάμα αυτή τη στιγμή αλλά δεν είναι απο στεναχώρια, ειλικρινά είναι από συγκίνηση και ευγνωμοσύνη προς τα συγκεκριμένα μωρά και τις υπέροχες μανάδες τους που εχω την τιμή να έχω φίλες μου!

θα μου πέιτε τί με έπιασε σήμερα; να σας πω....

μαζί με τους 6 μήνες που κλείνω χωρίς τσιγάρο είναι και 6 μήνες από την ημέρα που υποψιάστηκα (ήμουν σίγουρη δηλαδή .... ) οτι ήμουν έγκυος.

αλλά πραγματικά δεν στεναχωριέμαι γιατί είναι στάδια αυτά και πρέπει να τα περάσω για να ... έρθει η μέρα!!!!!!!!!

σας φιλώ και σας ευχαριστώ για όλα!

Τσιπούρα μου αυτό σκεφτόμουν χθες: με τι πράγματα θα σε γεμίσουμε όταν εσύ γεννήσεις!! Πέρα από τα μικράκια-δωράκια για το καλό, θα γεμίσεις με περισσευούμενα δικά μας και επειδή έχουμε και αγοράκια και κοριτσάκια θα έχεις και το αντίστοιχο χρώμα!!!

Αφού πέρασαν 6 μήνες από αυτή την ημέρα του Φεβρουαρίου, επέσπευσέ το να ξανα-νιώσεις αυτό το τέλειο συναίσθημα όταν είδες το +++... Όσο για το άγχος, εδώ είμαστε, θα το ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ!!

Είμαι πολύ σίγουρη πως όταν γεννήσω θα είσαι γκαστρούλα!!! Και όταν γεννήσεις θα είμαι κορμάρα διότι θα έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και άλλα 10 να ξαναπάω στα 58 κιλά να γίνω καραμονδέλα!!

ΥΓ. Πολύ καλή η ιδέα με τις νάυλον σακουλίτσες!!!

GEXxp3.png

Τσιπούρα

Είμαι πολύ σίγουρη πως όταν γεννήσω θα είσαι γκαστρούλα!!! Και όταν γεννήσεις θα είμαι κορμάρα διότι θα έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και άλλα 10 να ξαναπάω στα 58 κιλά να γίνω καραμονδέλα!!

ΥΓ. Πολύ καλή η ιδέα με τις νάυλον σακουλίτσες!!!

τα μωράκια πιστεύω έρχονται όταν θέλουν εκείνα, κι εύχομαι το δικό μου να έρθει να με βρει τη σωστή στιγμή, ελπίζω ότι εκεινο θα ξέρει καλύτερα εγώ απλά θα έχω... την πόρτα ανοιχτή :)

θα γεννήσεις με το καλό και θα τα χάσει κι εσύ όλα τα παραπανίσια ήρεμα κι όμορφα!

για τις σακούλες το ήξερα ότι θα χαιρόσουν... λοιπόν βρήκε σακουλάκια σαν αυτά που έχουν τα μαγιώ ή κάποια καλά καλσόν... δεν ξέρω πως να σου τα περιγράψω κλείνουν με το σύστημα που δεν αφήνει αέρα να περνάει

:D

Διαφημίσεις

Αχχχ clelia μου λιγο απο ολα εδω γυριζω

tsipouritsa πως τα κατεφερες?? πες μουυυυ εγω κοντευω να γεννησω και ακομα καπνιζω :(:(:(

Τωρα ετοιμαζομαι να παμε μετα συζυγου για ψωνια και μου υποσχεθηκε καφεδακι στην πλακα :tongue::tongue::tongue::tongue: καθυστερω λιγο να πεσει ο ηλιος ομως εεεεε μην σκασουμε κιολας:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αγαπούλες φεύγω πάω στο σπιτάκι!

Φωτεινή μου πως λέει το μότο της Κλέλιας:

Εγώ για σένα γυρνώ ανάποδα όλη τη γη!

έτσι θα χάσω και τα κιλά κι ελπίζω να αξιωθώ ένα τσιπουράκι :)

Κλέλια και Ειρήνη μπήκατε στον 8ο!!!!!!

ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!

σε ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρελή συγκίνηση!!!! σνιφ σνιφ!!!!! με το καλό και στον 9ο... σε 1 μήνα δηλαδή!!!!!!! όλα καλά όλα ανθηρά!

κλέλια η αδελφή μου είχα κάνει ένα κολπάκι, τα είχε πλύνει όλα όπως εσύ και τα φύλαξε σε σακουλάκια ναίλον :) γιατί είναι εντελώς υστέρω... και όπως βλέπω κι εσύ.... χιχιιιι μπορεί να σε βολέψει λοιπόν το σύστημα :P

σήμερα κλείνω 6 μήνες χωρίς τσιγάρο!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι το πιο αξιολατρευτο ψαρακι που ξερω!!!!!!!!!!!!

ακούω για πραγματάκια που ετοιμάζετε κλπ και σκέφτομαι...με το καλό τα μπεμπάκια και μετά θα μου τα δώσετε όλα!!!! χιχιχιχιι

ολα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα θα τα στειλουμε στο τσιπουρακι...αν κ νομιζω οτι θα μασ βγει τσιπουροσ!!!

το σκεφτόμουν και συγκινήθηκα! θέλω από όλες σας κάτι για να το φοράω στο μωρό μου και να του λέω: αυτό είναι από την γκουσγκούνα, αυτό από την πριγκίπισσα Νο2, αυτό από το παπάκι, αυτό από την γκουγκουφκίτσα, αυτό από το Αγγελικόπαιδο, από το ταρζανάκι της Πετρούλας, από τον ταλιμπαν της Μαρίας, την κουκλίτσα της Ελένης, την Μαρηκρισάκι junior, το kinder της vasdeli μας, το βασιόπουλο, τη γιωτοπούλα , τη μικρή της νένας, της ηρους, οποια ξεχνώ δεν σημαίνει ότι την ξέχνω το ξέρετε

εισαι απιστευτη!το ξερεισ?κατεγραψεσ σχεδον ολα τα μωρακια του τοπικ μασ οπωσ ακριβωσ τα λεμε......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί θέλω να ξέρετε ότι μετά από λίγο καιρό που έφυγε το μωράκι μου (μάλλον γιατί έπρεπε να φύγει.....για να έρθει μια άλλη μέρα γερό και δυνατό) τα δικά σας μωράκια τα νοιώθω κάπως σαν δικά μου, σαν κομμάτι της ψυχής μου

μεγαλώσαμε μαζί .... αυτους τους μήνες και θέλω να τα ευχαριστήσω για το κουράγιο και την αισιοδοξία που μου έδωσε η ύπαρξη τους, η όμορφη εξέλιξη τους και με το καλό η γέννησή τους

και ναι εννοείτε πως έχω βαλαντώσει στο κλάμα αυτή τη στιγμή αλλά δεν είναι απο στεναχώρια, ειλικρινά είναι από συγκίνηση και ευγνωμοσύνη προς τα συγκεκριμένα μωρά και τις υπέροχες μανάδες τους που εχω την τιμή να έχω φίλες μου!

πανω απο ολα (θα συμφωνησουν και τα κοριτσια πιστευω..)ειναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ η τιμη που σε γνωρισαμε κ σε εχουμε φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μαρη τσιπουροψαρο...εγω να δεισ τωρα που σε διαβαζω πωσ βαλαντωσα....θα ελθει μεσα ο χασμπαντ και θα με περασει για τρελη...

κ κατι αλλο εσυ μασ δινει περισσοτερο κουραγιο και αισιοδοξια απο οσο φανταζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

θα μου πέιτε τί με έπιασε σήμερα; να σας πω....

μαζί με τους 6 μήνες που κλείνω χωρίς τσιγάρο είναι και 6 μήνες από την ημέρα που υποψιάστηκα (ήμουν σίγουρη δηλαδή .... ) οτι ήμουν έγκυος.

αλλά πραγματικά δεν στεναχωριέμαι γιατί είναι στάδια αυτά και πρέπει να τα περάσω για να ... έρθει η μέρα!!!!!!!!!

σας φιλώ και σας ευχαριστώ για όλα!

ΣΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΜΕΡΑ....ΛΑ ΛΑ ΛΑ!!!!!!!ΚΑΡΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρήνη μου εμένα ήδη με πέρασε για τρελή το αμόρε! και άρχισε να με μαλώνει γιατί νόμιζε ότι διαβάζω κάτι δυσάρεστο!

ρε κουμπάρα!!! επίτηδες το κάνετε??? κι εσύ και η νένα!!! είμαι και στο γραφείο πανάθεμά σας!!! βαλάντωσα λέμε!!!

δε θα σε σχολιάσω κουμπάρα μου! τα ξέρεις τα συναισθήματα μου, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές! και να ξέρεις ότι η γκουγκουφκίτσα θα σου στείλει ότι πιο χαριτωμένο θα έχει για να τη σκέφεσαι και να της κάνεις νοητές αγκαλίτσες! <3 <3 <3

λοιπόν, τα δικά μου τώρα... το πρωί δεν πρόλαβα με τίποτα! μπήκα σας διάβασα στα πεταχτά αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω!

η μικρή μας είναι σούπερ! επανήλθε στα φυσιολογικά της μιας και το ζάχαρο ρυθμίστηκε (δε σταματώ προς το παρόν τις ινσουλίνες) και δεν έχει διαφορά στις μερούλες της! μεγαλώνει έτσι όπως πρέπει και δε χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα προς το παρόν φτάνει να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των γιατρών! όλα της τα οργανάκια δουλεύουν κανονικότατα και είναι πολύ ευτυχισμένη στην κοιλίτσα της μανούλας! έκανε χάζι ο γιατρός σήμερα με τα νάζια της! κάναμε ακόμη μια φορά doppler (θα το κάνουμε μέχρι το τέλος αρκετές φορές ακόμη). έφτασε 1470γραμμάρια! ενάμισι κιλάκι!!! μεγαλώνει και δε χωράει στην οθόνη! βγήκε και μια καλούτσικη φωτογραφία για το άλμπουμ, αν έχω λιγάκι χρόνο αργότερα θα τη σκανάρω να τη δείτε!

τα υπόλοιπα, πλακούντας, τράχηλος και αμνιακό είναι σούπερ και έχω να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος ούρων και λευκώματος (τι είναι αυτό??? ε?) δεν τον ρώτησα! επίσης έχω να δηλώσω κλέλια μου ότι το τσίμπησα το 1300!!! κοντέυω τα +6... καλά είναι! και άλλα τόσα μου είπε μέχρι το τέλος να πάρω είμαι τέλεια! αλλά δε θα πάρω τόσα! το ότι ξεφύγαμε λιγάκι στις διακοπές δε σημαίνει τίποτα!

φωτεινή καλώς μας ήρθες! είχες χαθεί κι εσύ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ίσι μπράβο κορίτσι μου!!

Μπράβο και στην γκουγκουφκίτσα μας!!!

Είδες που το ζάχαρο ρυθμίστηκε??

Όσο για το 1300: ναι, πρόσεχε μην πάθεις τπτ από τα πολλά κιλά που έχεις πάρει...

Εγώ πάντως παίζω στα ίδια κιλά εδώ και 1 μήνα (500 γραμ πάνω, 500 γραμ. κάτω). Είμαι το αποκορύφωμα της ανωμαλίας!! Βρε λέτε να γεννήσω με +10?? Εγώ που τα είχα σίγουρα τα +16?? Λέτε??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...