Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειρήνη μου γιατί κοπέλα μου έπεσες έτσι? δεν κάνει! σκέψου! πρώτα τον εαυτό σου και το μωράκι μέσα σου και μετά την αγγελικούλα και τον άντρα σου! αλλά πρώτα πρώτα τον εαυτό σου! εσύ πρέπει να είσαι καλά και με ανεβασμένη ψυχολογία και όλα τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια τούμπανα!!! και κουραφέξαλα!!!

φρόντισε λιγάκι τον εαυτό σου και ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ επιτέλους!!! άντε μη βάλω τις φωνές και φωνάξω την κουμπάρα για τα υπόλοιπα...!!!

και μια χαρά θα πάνε όλα και η μικρή θα γεννηθεί σούπερ! τι έμεινε? τον φάγαμε το γάιδαρο! όλες μας!!!

γιώτα να περάσετε τέλεια!!! και περιμένουμε νέα από τον υπέρηχό σου!

κλέλια μου καλά να περάσεις!

ποιον να φωνάξω να δώσει κανα δυο σκαμπίλια στην τσιπουροκουμπάρα μου??? καλέ τι είναι αυτά? για να συνερχόμαστε σιγά σιγά!!!

εγώ αυριο το πρωί έχω υπέρηχο, να δούμε τη μικρούλα μας και να μπορέσει να μας τη βγάλει μια καλή φωτογραφία γιατί μας έχει σκάσει!

δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σας πω τα νέα μου γρήγορα γιατί μετά έχω στο καπάκι μαθήματα μέχρι τις 2.30, αλλά αν προλάβω σε κανα διάλειμμα να μπω... πάντως θα τα μάθετε όσο πιο σύντομα μπορέσω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

maraki μεγεια τα πιτζαμάκια!!!

ellain έχουν ορεξούλα τα μπουμπούκια μας σήμερα!!! Εσύ το δικαιούσαι κι όλας, στο χρωστάει το παπάκι! Καλή αναζήτηση-ανανέωση με τα πιάτα και να μην αγχώνεσαι με το σπίτι!

ploegisi μόνο Πελοπόννησο θα πάμε φέτος, στα πατρικά μας, δεν κανονίσαμε κάτι, είπαμε να το πάμε χαλαρά! Αν και εκεί μια χαρά είναι έχει γύρω-γύρω θάλασσες και στο χωριό του άντρα μου θα έχουμε και παρέα από την Αθήνα, οπότε πιστεύω καλά θα περάσουμε. Κανονίζουμε τσιμπούσια κλπ κάθε φορά που βρισκόμαστε…. έχει γέλιο

Με το καλό αύριο να δείτε το γκουγκουφκάκι σας και να το πετύχετε σε super πόζα!!!

clelia βγήκε νόμος για ΦΠΑ +11% οπότε σε αυτά που υπολόγιζες για τη γέννα, βάλε και ένα 11% επί του ποσού. Το έμαθα λόγω δουλειάς….

vasdeli μήπως έχει καλλιτεχνική φλέβα το kinderaki σου;

chrisaki είναι της bayer το maxforce white ic, παλιά είχα ένα αντίστοιχο πολύ καλό αλλά καταργήθηκε. Κι αυτό μια χαρά είναι θα το διαπιστώσεις, θα σηκώνεσαι το βράδυ για νερό και θα τις βλέπεις ανάσκελα… και σε λίγο καιρό τίποτα, θα το ανανεώνεις ανά 3-4 μήνες δε θυμάμαι, θα σου πει ο φαρμακοποιός και τέρμα οι σκατούλες…. adios

tsipouraki ευχαριστώ για το σύζυγο! Όσο για το κολοκυθάκι, μπρόκολο, καροτάκι και βλίτο τα βαρέθηκα αυτή την εβδομάδα, το πάω κρέας-κοτόπουλο με συνοδευτικό τα παραπάνω, αφού βγαίνει σκέτη πρασινάδα (ξέρεις που… να μην το συνεχίσω)… σήμερα όμως με έπιασε νευρική κρίση – άγχος – στέρηση; δεν ξέρω πώς να το πω και χτύπησα ένα σουβλάκι με κοτόπουλο…. και θα φάω και παγωτό…… έχω νεύρα λέμε… Α έχασα κι ένα κιλάκι αυτή την εβδομάδα!

renah να πας Αθερίδη-Σμαράγδα και να περάσεις καλά. Και θα βρεις τις ισορροπίες με τη ζουζούνα σου, είμαι σίγουρη!

Ειρηνάκι προσπάθησε να μην κουράζεσαι όσο γίνεται για να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, απλά η εσωτερική μπουμπού συναγωνίζεται την Αγγελικούλα, μην της πάρει την πρωτιά κάτι πρέπει να κάνει κι αυτή για να της δίνετε σημασία. Να μη μου στενοχωριέσαι και να ακολουθείς πιστά ότι σου λέει ο γιατρός. <3

Γιωτίτσα μου καλά να περάσετε και καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο!!!!!! Εμείς θα αργήσουμε να τα πούμε, γιατί όταν επιστρέψετε θα έχω φύγει!!! Φιλάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

γεια σας κοριτσακια μου.

Ας πω αυτα που θυμαμαι,

Ηρω καλως μας επεστρεψες...να μας λες τα νεακια σου μπορεις!

Ειρηνη καλο μου,μη αγχωνεσαι και νευριαζεσαι..σε καταλαβαινω απολυτα,και η δικια μου τα ιδια κανει..οσο για τον τραχηλο ο γιατρος τι ακριβως σου ειπε?ψυχραιμια,ολα καλα θα πανε.

Καλο υπερηχο στα κοριτσακια που θα δουνε τα ζουζουνια τους!Εμεις εχουμε την αλλη τεταρτη,αχ ποτε θα ερθει εκεινη η μερα????εχω τοση αγωνια...

Σιγουρα ξεχναω αρκετα να σχολιασω ,συγχωρεστε με....

Τα δικα μου τα νεακια :

Σημερα το πρωι εριξα ενα κλαμα αλλο πραγμα...καλο το στιφαδο αλλα να τα καθαριζεις εκεινα τα κρεμμυδια σου βγαινει η ψυχη.

Επισης σημερα σχεδον τελειωσα με την βαλιτσα του νοσοκομειου (οταν βρω χρονο θα γραψω τι εβαλα μεσα ωστε να εχετε μια ιδεα αλλα και να μου πειτε αν ξεχασα τιποτα),συγκινηθηκα παρα πολυ με τα μωρουδιακα καθως επισης συγκινηθηκα με την νυχτικια που γεννησα την χριστιαννα οπου την ιδια θα φορεσω και τωρα.την θεωρω πολυ γουρικη και ειμαι δεμενη μαζι της συναισθηματικα.δε ξερω αν με καταλαβαινετε..

επισης εκανα και μια παραμανα-φυλακτο για να το κρεμασω στο μαξιλαρακι που θα εχω μεσα στο πυρεξ για το καρδουλακι μου.σας την βαζω να την δειτε..

DSC02738.jpg

ααα θελω να σημειωσω και τα κινητα σας στο κινητο μου μεσα απο το γκρουπακι για να σας ενημερωσω οταν παω να γεννησω!!!σας νιωθω πολυ δικα μου ατομα!!

αυτα μου ερχονται προς το παρον...ειμαι παλι πολυ συγκινημενη ρε γμτ...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ειρήνη μου δεν είχα εγώ κάποιο θέμα με τον τράχηλο, κάποια άλλη ήταν (δεν θυμάμαι ποια) οπότε δεν ξέρω τι να σου πω σχετικά με αυτό...

Μπορώ όμως με σιγουριά να σου πω να σου πω ότι: θα πάνε όλα καλά!! Σε λίγες ώρες μπαίνεις στον 8ο!! Δεν θα σου ανοίξει ο τράχηλος, δεν θα γεννήσεις νωρίτερα (άντε, το πολύ 1-2 εβδομάδες) και το μωρό σου δεν θα μπει θερμοκοιτίδα!!

Τι σου είπε ο γιατρός? Ξάπλα? Να ξαπλώσεις, να μην κουράζεσαι και να μην συγχίζεσαι! Στην τελική να αναλάβει άλλος το τάισμα της μικρής!!

Γιωτούλα με το καλό να μας έρθεις!!

Ετοιμάζομαι διότι πάω επίσκεψη στην ξαδελφούλα μου..

Ειρήνη κράτα γερά, όλα καλά!!

ναι κλελουκακι μου μπηκα στον 8 ο!!!!!!!!!!!αχ βρε κοριτσακια σασ ευχαριστω οσο δεν φανταζεστε για τα υπεροχα λογια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολεσ μια μια ξεχωριστα ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με συγκινησατε..(ερριξα κ ενα κλαμα διαβαζοντασ τα...:rolleyes:)προφανωσ ειναι και τα ορμονολογικα απο οτι καταλαβα κ σε συνδιασμο με την αποτομη αλλαγη τησ αγγελικησ κ τα οσα ειπε το ντοκτορι ηλθα και εδεσε!!!!!!!!!!!!!!

σκευτομαι κιολασ μηπωσ το ντοκτορι γινεται υπερβολικο για να με φοβησει λογω ιστορικου κτλ...τι να πω!!!!!παντωσ στο ντοπλερ ο υπερηχογραφιστησ ειπε οτι ειναι μια χαρα τραχηλοσ κτλ...τι να πω..

σασ ευχαριστω παντωσ ολεσ σασ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νενακι υπεροχο αυτο που εφτιαξεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω χτεσ βραδυ επλυνα ολα τα ρουχαλακια του μωρου κ τα νυχτικα τα δικα μου...σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε!!!!

καλο σασ βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Νένα ΤΕΛΕΙΟ το γούρι-φυλαχτό!! Ετοιμάζεσαι βλέπω, μπράβο!!! Να βάλεις το κινητούλι σου για να μιλάμε και να στέλνουμε μνμ όσο καιρό θα λεχωνιάζεις!!

Ειρηνάκι πολύ χάρηκα που ανέβηκε η ψυχολογία σου!! Δεν υπάρχει λόγος για πισωγυρίσματα λέμεεε!! Θα κάνεις ένα μωρό τελειόμηνο, τέλειο, άψογο, ροζ!! Έπλυνες τα ρουχαλάκια του μωρού?? Πλάκα με κάνεις??? Εγώ έχω βάλει 2 πλυντήρια, έχω άλλα 5-6 αν δεν απατώμαι!!

Η ξαδελφούλα μου με φόρτωσε με της παναγιάς τα μάτια!! Μου έδωσε ΚΑΙ καθισματάκι-αυγό για νεογέννητο!!! 8 σακούλες πράγματα!! ΚΑΙ παπουτσάκια αγκαλιάς, σπορτέξ κλπ είναι ΤΕΛΕΙΑ!! ΚΑΙ ring sling ροζ με λαχανί (άλλο που δεν ήθελα με χρωματάκια τρελλά έντονα). Μου έδωσε μην τα πολυλογώ πράγματα που θα χάλαγα τουλάχιστον 1500 ευρά και είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα και σκασίλα μου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κλελουκο το εχω ηδη γραψει εκει το κινητο μου!!

σιγουρα θα μιλαμε!!!εεε μη με ξεχασετε μετα...

τελεια με τα πραγματακια που σου εδωσαν.πραγματικα θελουν πολλα λεφτα.εγω επλυνα αυτα που θα βαλει τον πρωτο καιρο και οχι τα πιο μεγαλα.πιο μετα.δε εχω κουραγιο.γιατι τι εχουν τα μεταχειρισμενα?μια χαρα ειναι ,εγω ειμαι υπερ!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Ειρήνη όλα θα πάνε καλά! Λίγη ακόμα υπομονή, ξεκούραση όσο γίνεται και σε λίγο θα έρθει και η δεύτερη πριγκίπισσά σας! Τα μικρά περνάνε από διάφορες φάσεις και η δική μας ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη πάντα.

Νένα όλα καλά να πάνε και με το δικό σας υπέρηχο και την άλλη εβδομάδα θα έχεις μόνο ευχάριστα να ανακοινώσεις! Η παραμάνα σου υπέροχη και περιμένουμε τη λίστα για τη βαλίτσα!

Αγγελική μια χαρά θα περάσετε!!! Άντε υπομονή λίγες μέρες ακόμα!

Γιωτίτσα καλά να περάσετε και εσείς και τη Δευτέρα με το καλό ο υπέρηχος! Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Ρένα επιτέλους σπίτι! Ξεκουράζεσαι καθόλου τώρα ή κουράζεσαι περισσότερο; Πάντως βλέπω η πόλη σας μια χαρά πάει από εκδηλώσεις. Και αφού έχεις κάποιον να σου κρατήσει τη μικρή και πηγαίνετε σούπερ! Να πάτε και θέατρο και όπου αλλού μπορείτε!

ploegisi με τα μούτρα στη δουλειά πάλι! Σούπερ οι φωτογραφίες σας, πρέπει να περάσετε υπέροχα από ό,τι διάβασα. Άντε να δείτε αύριο και τη μπουμπού και να βγάλετε και τη φωτογραφία που θέλετε! Θα περιμένουμε και τα δικά σου νέα!

ellain σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα για σένα μια και είσαι σε μεταβατική περίοδο αλλά όλα αργά ή γρήγορα θα γίνουν. Λίγο καλός προγραμματισμός και βοήθεια χρειάζεται και φυσικά να βάλεις προτεραιότητες. Με το καλό να επιστρέψει και ο σύζυγος και να βρείτε σύντομα το σπιτάκι σας!

tsipouraοι διακοπές αναβάλλονται για λίγο αλλά όταν θα πάτε δε θα έχετε αφήσει τίποτα πίσω να σας απασχολεί και θα περάσετε σούπερ! Άλλωστε το καλοκαίρι δεν τελείωσε!!!

vasdeli καλά να περάσεις στη μαμά πατρίδα!!!

Clelia άρχισες τις ετοιμασίες; Με το μαλακό!!! Να προσέχεις και να μην εκνευρίζεσαι!

Chris καλή επιτυχία με τις κατσαρίδες! Τις συχαίνομαι πάρα πολύ!!!

Ηρώ ευτυχώς είσαι καλά και εσύ και το μικρό επομένως όλα καλά! Μας ανησύχησες αλλά χαλάλι!

Σήμερα ήρθαν και τα δικά μας πραγματάκια και ήδη ξεκίνησα τα πλυντήρια. Δεν ταιριάζουν όλα τα ρουχάκια αλλά από φανελάκια, κουβερτούλες, πάνες, σαλιάρες, πανάκια είμαστε υπερκαλυμμένοι! Μόλις μπουν τα ρούχα σε μια σειρά θα συνεχίσω και με τον υπόλοιπο εξοπλισμό(κούνια, ριλάξ, καρεκλάκι, κ.α).

Καλό βράδυ σε όλες και καλό ξημέρωμα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Όντως Νένα το είχες βάλει το κινητό σου και μάλιστα αμέσως το καταχώρησα στο κινητό μου και στην ομάδα "Οctober Power" βεβαίως-βεβαίως!! Αλλά το μυαλό μου είναι λίγο πουρές τώρα τελευταία και δεν θυμάμαι!!

Εγώ πλένω όοοοοοοοοοοοολα τα ρουχαλάκια, τα βάζω ανά ηλικία (μήνες) στο ραφάκι τους στην ντουλάπα και αυτά που είναι μεγαλύτερα τα σκεπάζω με πετσετούλα. Στην αρχή τα κάνω όλα άναρχα, εύχομαι αργότερα να βρω τα ταίρια στα σετάκια, αλλιώς το μωρό μου θα το κυκλοφορώ ντυμένο σαν το ουράνιο τόξο :D

Από βαριά πράγματα (καρότσια κλπ) πλένω τώρα τα περισσότερα και θα τα σκεπάσω με σεντονάκι. Θα πλύνω ακόμη και ριλάξ. Θα αφήσω για αργότερα τα καρεκλάκια αυτοκινήτου που είναι για μεγαλύτερα νινιά, το πάρκο, τα καθισματάκια φαγητού (δεν θυμάμαι κάτι άλλο, έχω γεμίσει το σαλόνι σακούλες και κούτες)...

Ό,τι έχω απορία θα σας ρωτάω κορίτσια μου!

Ελένη, βλέπω όλες πλένουμε οι προκομμένες εεεε?? :D

Σας καληνυχτίζω, έχω να μαζέψω απλωμένα, να βάλω πλυντήρια κλπ

Φιλιάααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Γεια σας από την μαμά πατρίδα!

Με κλεμένο ιντερνετ και οντας στο μπαλκόνι διάβασα ό,τι μπορούσα.....

Ειρήνη, όλα θα πάνε καλά, ξεκουράσου!!!

Κλειώ, τι πλύσιμο έχεις κάνει ρε παιδάκι μου!!!

Ελένη έχεις κάνει στην Μυτιλήνη, πουλάκι μου;

Σήμερα πήρα ξανά αγκαλιά τα παιδάκια μου...ειδικά την κόρη μου είχα να τη δω ένα μήνα!!! Πώς μεγαλώσανε έτσι τα πουλάκια μου!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Καληνύχτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημέρα κορίτσια!

Γεια σας από την μαμά πατρίδα!

Με κλεμένο ιντερνετ και οντας στο μπαλκόνι διάβασα ό,τι μπορούσα.....

Ειρήνη, όλα θα πάνε καλά, ξεκουράσου!!!

Κλειώ, τι πλύσιμο έχεις κάνει ρε παιδάκι μου!!!

Ελένη έχεις κάνει στην Μυτιλήνη, πουλάκι μου;

Σήμερα πήρα ξανά αγκαλιά τα παιδάκια μου...ειδικά την κόρη μου είχα να τη δω ένα μήνα!!! Πώς μεγαλώσανε έτσι τα πουλάκια μου!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Καληνύχτα!

vasdeli δεν χρειάζεται να κλέβεις ιντερνετ. Ο δήμος παρέχει δωρεάν!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

καλημέρα.

όλες πλένετε τα μωρουδιακά ε;; εγώ είπα να σταματήσω τη δουλειά την άλλη βδομάδα να πάω τις διακοπούλες μου και από σεπτέμβρη να ξεκινήσω τα πλυσίματα γιατί τώρα δεν έχω και πολλά κουράγια. έτσι και αλλιώς 18 σεπτέμβρη μπαίνω στο μήνα μου οπότε έχω λίγο καιρό.

ειρηνάκι μην σε παίρνει από κάτω. όλα καλά θα πάνε θα δεις άλλωστε δεν έμεινε και πολύ καιρός λίγη ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά. όσο για την αγγελικούλα μην στεναχωριέσαι φάσεις περνάνε και αυτά μωρέ, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το φαγητό και τώρα δεν τον προλαβαίνω. άσε που εμένα τον τελευταίο καιρό έχει πάθει μια μαμακίαση άλλο πράμα και όλη την ώρα χαιδεύεται.

ploegisi εσύ δεν θα σταματήσεις καθόλου την δουλειά μέχρι το τέλος;

νενάκι η παραμανούλα σου είναι τέλεια φαίνεται η χρσοχέρα γυναίκα παιδί μου πως να το κάνουμε

Καλημερα τσουπρες μου παλι ενα σωρο γραψατε αλλα θα επικεντρωθω σε μια σκατουλα σημερα:

Ειρηνηηηηηηηηηηηηηηηηη......μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη(φωναζω τωρα) τι ριγμενη ψυχολογια ειναι τ ουτη???καλα μαρη τοσες συζητησεις εχουμε κανει για τον ριμαδιασμενο τραχηλο τιποτα δεν σου εμεινε????ε???τραχηλος παει να ανοιξει...ξαπλα....τραχηλος κλεινει...απλα τα πραγματα!!!ακους μαρη η τζαμπα ξελαρυγγιαζομαι??ε???αιντε δεν ακουω χαζομαρες μια χαρα στην ωρα σου θα γεννησεις απλα το ξεσκησες λιγο παραπανω επειδη εχεις ενα σωρο πραγματα να κανεις και τωρα ειπε το νινι να σε συμμαζεψει απο μονο του:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια με τις σιχαμενες ετσι μου ερχεται να τα βαλω ολα αυτα που μου ειπατε μαζι τοσο τις σιχενομαι:roll::roll::roll:

Αντζελικα μου θα θα ρωτησω σημερα κιολας στο φαρμακειο:-D

Αχ Νενακι μου πλησιαζεις και ηδη εχω συγκηνηθει ...δηλαδη μολις γεννησεις τι θα κανουμε θα βαλαντοσουμε στο κλαμα???:roll::roll::roll:

κοριτσακια μου τελος τα ψεματα οι ετοιμασιες μας αρχισαν....γιουπιιιιιιι...γιουπιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Τσιπουριτσα μας σε αγαπαμε πολυ πολυ πολυ!!!!!!και δες ποσα πραγματα θα εχεις ετοιμα οταν ερθει και η δικη σου ωρα με το καλο(συντομα βεβαιως βεβαιως):P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσακια ποσο με συγκινησατε δεν λεγετε.....

σασ ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!απο χτεσ αρχιζω και ειμαι καλυτερα...να σασ πω το καλοσκευτηκα ...ισωσ το ντοκτορι να θελει να με τρομαξει..

εψαξα και στο ιντερνετ για το μηκοσ τραχυλου κ εγραφαν οριο το 1,5 κ μαλιστα μια κοπελα που πηγαινε κ εκεινη στον δικο μου ελεγε οτι εκεινοσ εχει οριο το 2,5.θυμαμαι κ ο υπερηχογραφιστησ που μου ειπε οτι ειναι μια χαρα απλα να προσεχω τα βαρη...

τι να πω

απλα χτεσ πελαγωσα γιατι σκευτομουν οτι εαν συμβει κατι τετοιο κ τρεχουμε αθηνα για θερμοκοιτιδεσ κτλ εχω κ ενα αλλο μωρο κ ποιοσ θα μου το εχει και γενικα διαφορα τετοια...

ουφ...σασ τα ειπα κ ψιλοσυνηλθα:D:)

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημέρα!!!

σε λιγάκι θα πάω στο γιατρό για τον υπέρηχο! και είμαι αρκετά ανυπόμονη αυτή τη φορά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο βέβαια! έτσι!!!

ειρήνη μου μπράβο που συνέρχεσαι! έτσι πρέπει! άντε μωρέ, θα είναι όλα τέλεια!

χρύσα κι εσύ μπήκες στον 8ο... μεγαλώνουμε!!!

ελένη και μαράκι για μένα η δουλειά δεν είναι όπως σε όλες σας! είναι από τις φορές που θα επιθυμούσα να ήμουν υπάλληλος! αλλά έτσι είναι! ευτυχώς είμαι καλά και δε χρειάζεται να ζορίζομαι για να βγάλω τις ώρες! και ευτυχώς είμαι με το αμόρε που με στηρίζει πολύ και σε ότι χρειαστώ είναι δίπλα μου! αλλά για άδεια... από ποιον???

ελπίζω από 10 σεπτέμβρη και μετά που μπαίνω στο μήνα μου, να μην χρειάζεται να έρχομαι τόσο εντατικά (παρόλο που θα είναι περίοδος εγγραφών) για να κάνω και τις υπόλοιπες προετοιμασίες! ε! θα επιστρατεύσω και μαμά - πεθερά και όλα καλά!!!

φευγω!

θα μπω όταν μπορέσω να σας πω τα νέα από το γκουγκουφκάκι μας!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ΓκαστροΠεπελάρες μου καλημέρα!!!!!!!!!!

διαβαζα και τελειώμό δεν είχαμε πάλι......

επειδή έχω κάμποση δουλίτσα, θα δώσω σε όλες από ένα φιλί και θα αναφερθώ μόνο στην Ειρήνη προς το παρόν

Φιλενάδα μου τί πράγματα είναι αυτά;;;;;;;;;;; Ευτυχώς από ότι είδα άρχισες να συνέρχεσαι και δεν θα χρειαστεί να έρθω εκει για Χαστουκίσματα κλπ!!!!!!

Ολα θα πάνε περίφημα!!!! άκου εκει θερμοκοιτίδες και πρωορα κλπ κλπ ...τσ τσ τσ Εσύ θα πρέπει να ξεκουράζεσαι να ξαπλώνεις και να μην άγχεσαι! Οσο για την μικρή θα φάει μην στεναχωριέσαι, όλα τα παιδάκια περνάνε φάσεις τζώρας..... ήρεμα και χαλαρά και όλα θα πάνε περίφημα!!!!!!!!!!

Σε ενα μήνα καλό μου θα κουβεντιάζουμε για το πότε θα γεννήσεις!!!!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

άιντε μην τρελαθώ εντελώς! (δεν θέλω και πολύ τελευταία.... αν και αυτοχαστουκίστηκα μετά την προτροπή της κουμπάρας Ισούλας και συνήλθα αρκετά )

Με τη βοήθεια του Θεού ολα καλά θα πάνε για όλες σας και δεν δέχομαι κουβέντα!!!!!!!!!!! Εννοείτε θα προσέχετε πολύ, αλλά τώρα είναι το ροδοκοκίνισμα των μωρών σας!!!!! Για να βγούνε ΜονΔελομωρά όπως οι μάνάδες τους!!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου θα μπαίνω για να δω την φωτό της γκουγκουφκίτσας σου!!!!!

σας φιλώ όλες <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...