Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα να πω οτι είμαι καλά!!!Και εγώ και ο μπέμπης!!!!!Είδα οτι σας ανησύχησα!!!!!Συγνώμη συγνώμη!!!!!Δεκτές οι επιπτώσεις!!!!Είμαι στην αθήνα και δεν έχω ιντερνετ γι'αυτό δεν έχω μπει τόσο καιρό!!!!Θα καθίσω αν μπορέσω το βράδυ να σας διαβάσω!!!!Εμείς μεγαλώνουμε κανονικά και είμαστε 1.5 κιλό!!!Φιλάκιααααααααααααααααααααααααα

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΩ ?????

ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΑΡΗ ΗΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ???? ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟΥΛΗ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΩ !!!!!!!!!!!!!!! <3

ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα! έχει πλέον επικοινωνία, αντιδρά κανονικά, βέβαια δε μιλάει, αλλά γι αυτό οι γιατροί λεν ότι ακόμα είναι νωρίς! δόξα τω θεώ!!

Μπράβο του !!!!!! να είναι καλά ο άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν έχω καθόλου βοήθεια τώρα και τρέχω όλη μέρα, πρήστηκε το χεράκι του καλού μου και το έδεσε και είναι το δεξί γαμ@το, μέχρι τις 6:00 πανικός στη δουλειά, μετά όλο και κάπου πάμε να τακτοποιήσουμε δουλειές, το βράδυ μαγείρεμα (λόγω διατροφής) και καθόλου ξεκούραση, έχω φτάσει να μην ξαπλώνω καθόλου, αλλά 3 μερούλες έμειναν… κάνω υπομονή.

/QUOTE]

περαστικά στον καλό σου!!!!! μικρή υπομονή και φεύγεις καλό μου! να μην κουράζεσαι πολύ! όσο για το μαγείρεμα ρίξε κανένα πατατοκολοκυθομπρόκολο στον άτμό και ξεμπέρδεψες!!!!!!!! μην ξεχνάμε και το εμβλημα! ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ!

καλημέρα!!! τι μου κάνετε;

χτες έκανα τις αγορές μου πήρα πυτζαμούλες και παντοφλίτσες για το μαιευτήριο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή.:D

:

με γειά σου μαράκι!!!! καλοφόρετα!!!!!!!!!!!!!

Το παπι εχει δωσει ρεστα σημερα, παει απο την μια μερια της κοιλιας στην αλλη, πολυ γελιο... Λοιπον χθες σκεφτομουν τι δουλειες εχω να κανω τον επομενο 1-1,5 μηνα και τραβαγα τα μαλλια μου, εκτος απο τα του μωρου και παιδικου δωματιου, εχουμε και τα του σπιτιου και μαλιστα σαν να στηνουμε τωρα το σπιτι μας απο την αρχη (εχουμε ενα σωρο πραγματα απο τον γαμο που ειναι ακομα στα κουτια τους! απο πετσετες και σεντονια μεχρι φωτιστικα και διακοσμητικα...), πρεπει να αγορασουμε και 2-3 κομματια επιπλων που τα ειχαμε αφησει για μετα την επιστροφη απο Κυπρο... Γενικα προβλεπεται πολυυυυ τρεξιμο και δεν ξερω ποτε θα γινει. Εχω γινει πολλλλυυυυ γκρινιαρα λεμεεεε, εεε?? Καλα σταματαω μην βαρατε!

Πειτε κανενα μαγαζι που να βρω πιατα κουζινας σε λογικες τιμες, εχω στο μυαλο μου το Ανδρεαδης Homestores και το Notos Home, σκεφτεστε τιποτα αλλο ??

1) μπράβο στο παπί!!!!!!!!

2) απαγορεύεται το άγχος! το σπίτι θα το φτιάξεις όποτε έχεις όρεξη και μπορεις! αν χρειαστείς βοήθεια θα έρθω να σε βοηθήσω και το εννοώ! (έχω κι άλλη φιλενάδα στο βόλο οπότε θα μείνω σε εκεινη!!!! )

3) εγώ τα πιάτα μου τα έχω πάρει από το home.com, μπορεί να σου αρέσει

4) φιλί

Κ

Χθες η συναυλία ήταν τέλεια!!! Το μωράκι κάθε που βαρούσανε τα ντραμσ έδινε ρεστα!!!!:D

Ωστόσο την αξιοπρεπή πρώτη κλωτσίτσα μου την έφαγα αργότερα στο σπίτι μόλις ξάπλωσα για νάνι! Μου την φύλαγε για τιμωρία μάλλον!:D:D:tongue:

!!

Σ Κ Ο Ρ Δ Α ! ! ! <3 <3 <3

Σε όλες τις κοριτσούδες μου μία μεγάλη καλημέρα και πολλά φιλιά!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια ευχαριστω για την υποστηριξη, αν και μαλλον οπως ειπε και η Κλειω δεν θα προλαβω, με στενοχωρει αλλα δεν θα σκασω κιολας. Πιστευω οτι μετα με το μωρο στο σπιτι δεν θα ειναι ευκολο να ασχοληθω με οσα θελω να φτιαξω, προβλεπεται λιγο ξεβρακωτο φετος το σπιτακι, δεν πειραζει, θα εχει πολλη αγαπη!!

Οσο για ΙΚΕΑ για τα πιατα, τετοια ειχαμε και στην Μυτιληνη και στην Κυπρο, και τα βαρεθηκα, πρωτον γιατι ειναι μονοχρωμα και δευτερον γιατι δεν ειναι πιατα αλλα πιατελες, να φανταστειτε εγω ετρωγα στου φρουτου για να βαζω κανονικη μεριδα. Τα αλλα με σχεδια ειναι οσο ακριβα θα ειναι στο notos και στον ανδρεαδη, οποτε γιατι να τρεχω ΙΚΕΑ?

tsip το home.com δεν μου το ανοιγει!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ελενάκι μου είναι του ομίλου μπενρουμπή

http://www.home.com.gr/

μπορείς να τηλεφωνήσεις να σου υποδείξουν κατάστημα

εμένα επίσης μου αρέσουν πολύ και τα ΙΟΝΙΑ, έχουν κάποια σχεδιάκια πολύ χαρούμενα και δροσερά (εκτός από τα πιο καλά)

κοριτσάκι να σκέφτεσαι το παπάκι και το σπιτάκι θα το φτιάξετε σιγά σιγά!

http://www.ionia.gr/

Γυρισε και η Ισι μας βλεπω!!!ματς μουτς στα μαγουλακια:mrgreen:

Ισι μου αυτες συναντηθηκαν στην Αθηνα και εγω εσκασα απο την ζουλεια μου!!!:mrgreen:

μαρή χρύσα!!! τι μου κάνεις? παλεύεις με τις αηδιαστικές φιλενάδες??? χιχιιχ? ρε, ότι θα χανόμασταν έτσι και δε θα μπορέσουμε (να δεις που τελικά έτσι θα γίνει) να βρεθούμε κι εμείς... σκατούλες!

βασδελάκι και κλέλια καλημερούδια!!! μουτς!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

κουμπαρούλα μου <3

ε> ε> ε> ε> ε> ε>

πολλές μικρές καρδούλες! σε ξέχασα ε?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ε> ε> ε> ε> ε> ε>

πολλές μικρές καρδούλες! σε ξέχασα ε?

όχι καλό μου δεν το είπα για αυτό, απλά μου έλειψες!!!!!

τέλειο το ξενοδοχείο; (δείχνει σουπερ!) μπορείς να στείλες το site του για να ονειρεύομαι;

μακάρι Θεε μου όλα να πάνε καλά (γιατί έχει τρομάξει το μάτι μου πλέον) και να πάμε διακοπούλες χαλαρές κι όμορφες προς το τέλος του μηνα!

θα πάνε όλα καλά και ο γατούλης σου θα γίνει καλά και εσύ θα είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς! και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! κι αν όχι, σιγά! δεν πτοούμαστε!

το site είναι http://www.magicbalcony.com/gr και είναι στην κυριολεξία μαγικό μπαλκόνι!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Kαλημερα κοριτσακια μου

Αχ ellain και γω ψαχνω πιατα.Τοσα χρονια δεν αξιωθηκα να παρω ενα σετακι .ολα ειναι οτι να ναι..περισσευματα!!!!Αλλα πολυ ακριβα ρε παιδι μου!!!!

Vas ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ αγαπημενος!!!!Πολυ!!!

Θα ρθει ο Αθεριδης με την Σμαραγδα στη ''Στριγγλα'' και λεμε να παμε ,μια και δεν ερχεται και κατι αξιοπρεπες συχνα..(μονο κατι επιθεωρησεις....).Το εχετε δει;;;;

Πολυ μ αρεσει που μαι σπιτι...Βεβαια ολο γκρινιαζουμε με την μικρη αλλα που θα παει;;Θα τους βρουμε τους ρυθμους μας!!!

tsip μου θα πας διακοπουλες μην μου στεναχωριεσαι, ο καιρος γαρ εγγυς!!! αντε θελουμε να σε βλεπουμε ετσι :)

Οσο για τα πιατα, θα παρω τηλ τα home.com και θα παω στον Ανδρεαδη. Για Ιονια δεν τρελαινομαι, γιατι τα σχεδια ειναι καπως πιο "ρομαντικα" και το μωρο κατοπιν ερωτησεως μου τι σχεδια προτιμα μου λεει "ε μην παρεις με τιποτα λουλουδακια πολυ κοριτσιστικα", που σημαινει οτι η Ιονια απορριπτεται, θελω κατι πιο μοντερνο που να μην κοστισει κι ο κουκος αηδονι. Γιατι φυσικα εχουμε και το "καλο" σερβιτσιο το "ακριβο" (αυτο μας μαρανε, εδω δεν εχουμε σπιτι....). Θα δουμε....

Ρενακι αντε κανε κι εσυ την ερευνα σου κι ανταλλασσουμε αποψεις για τα πιατικα. Οσο για τους ρυθμους σας θα τους βρειτε σιγα σιγα, προς το παρον απολαυσε την ηρεμια σου!

Ισουλα οντως μαγικο το magic balcony.... :)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

είμαι :) , δεν αντέχω την κατσουφιά έτσι κι αλλιώς, το ξέρετε!

εγώ από το Home.com είχα πάρει ένα απλό μεν αλλά με αρέσει πολύ, επίσης να κοιτάξεις και zara home! είδα συμπαθητικά πραγματάκια, ειδικά αν σου αρέσει κάτι λιτό και γήινο

θυμήθηκα ότι η μαμά μου πήρε από το cook shop, ωραία και λιτά αλλά δεν θα έλεγα και φθηνά....

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγνωμη αλλα ενα μικρο τοσο δα χαστουκακι θα στο δωσω.................βρε μασ κοψωχολιασεσ!!δοξα τω θεω ολα ειναι πολυ καλα!!!!!!!ο μπαμπακασ σου?το μωλο σου?το αλλο μωρο σου,1.500 ε?μπραβο!!!!!

κοριτσια θυμαστε τοτε που ειχατε νταουνιασει οι περισσοτερεσ κ εγω με την χαστουκιστρα σασ χαστουκιζαμε????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ε τωρα ηλθε η σειρα μου αλλα οχι αδικα...

απο την μια εχω το αγγελικακι που μεσα σε λιγεσ μερεσ εχει αλλαξει κατα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκοψε τελειωσ τον υπνο(αυτο οι ηδη μανουλεσ θα ξερουν οτι εχει επιπτωση την διαρκη γκρινια....:rolleyes:),σκανταλεψε στο φουλ(οχι οτι δεν ηταν αλλα τωρα παραειναι...:rolleyes:)και τελοσ δεν τρωει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα καθολου!!!!!!κ χτεσ το μεσημερι κ σημερα στα φρουτα εγινε χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ξεφυγα κ αρχισα να φωναζω (να φταινε οι ορμονεσ δεν ξερω...)μετα εκλαιγα που βγηκα εχτοσ εαυτου και γενικα απο χτεσ που εγινε αυτη η φαση ειμαι χαλια .....

και το κερασακι στην τουρτα που με αποτελειωσε..!!!!!!!!!!!!!!!!!...........

πηγα σημερα ντοκτορι κ περιμενα οτι απλα θα μου ελεγε για τισ αυξημενεσ αντιστασεισ στην μητρα που σημαινουν σοβαροσ κινδυνοσ για εκλαμψια ,αλλα και το ζαχαρο αλλα πηγε και μου βρηκε και επιπροσθετα!!!!!!!!!!.............ενω στο β επιπεδου ο τραχυλοσ ηταν σχεδον 4 εκατοστα τωρα ειναι μολισ 2,5!!!!!!αυτο σημαινει οτι αρχισε να εξαλοιφεται κ σε συνδιασμο με τισ συσπασεισ μπορει ανετα να προκληθει γεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μωρουλακι μου ζει πλεον σε αυτην την εβδομαδα αλλα το θεμα ειναι οτι αν ω μη γενοιτω ,συμβει κατι τετοιο θα πρεπει να μπει σε θερμοκοιτιδα στην αθηνα για εναν μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκακι μου εσυ που ειχεσ ενα προβληματακι με τον τραχυλο ειχε γινει λαθοσ η μετρησητελικα ή με την ξεκουραση σου ξαναμεγαλωσε?θυμασαι?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα, μπηκα να σας πω οτι θα λείψω για λίγες μέρες, ηταν να φύγουμε αυριο το απόγευμα αλλα το μαναράκι καταφερε να πάρει αυριο απαλλαγη και το σκάμε σε λιγο για το πατρικό μου, σας φιλώ και τα υπόλοιπα νεα σας θα τα μάθω τη Δευτερα που θα γυρίσουμε γιατι το απογευμα εχουμε το υπέρηχο τρίτου τριμήνου, σας φιλώ καλα να περνάτε.

Ηρω μου με το καλό μας ξανάρθες αλλα μην μας το ξανακάνεις αυτό γιατι μας κοψοχολιασες. Ηταν πολυς ο καιρός βρε παιδί μου.

Ειρήνη μου ελπίζω να πάνε όλα καλά απο δω και πέρα και το μωράκι να μείνει για ακόμα αρκετο καίρο στη μήτρα, αλλα οτι και να γίνει το μωράκι θα είναι καλα απλώς θα ταλαιπωρειθείται λιγάκι παραπάνω. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου όλα να πάνε καλά.

Φιλάκια σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ειρήνη μου δεν είχα εγώ κάποιο θέμα με τον τράχηλο, κάποια άλλη ήταν (δεν θυμάμαι ποια) οπότε δεν ξέρω τι να σου πω σχετικά με αυτό...

Μπορώ όμως με σιγουριά να σου πω να σου πω ότι: θα πάνε όλα καλά!! Σε λίγες ώρες μπαίνεις στον 8ο!! Δεν θα σου ανοίξει ο τράχηλος, δεν θα γεννήσεις νωρίτερα (άντε, το πολύ 1-2 εβδομάδες) και το μωρό σου δεν θα μπει θερμοκοιτίδα!!

Τι σου είπε ο γιατρός? Ξάπλα? Να ξαπλώσεις, να μην κουράζεσαι και να μην συγχίζεσαι! Στην τελική να αναλάβει άλλος το τάισμα της μικρής!!

Γιωτούλα με το καλό να μας έρθεις!!

Ετοιμάζομαι διότι πάω επίσκεψη στην ξαδελφούλα μου..

Ειρήνη κράτα γερά, όλα καλά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ειρήνη τώρα είδα ότι μόλις σήμερα μπήκες στον 8ο!!!!!

Λοιπόν κοίτα το μωράκι: είναι πανέτοιμο (θερμοκοιτίδες και πράσινα άλογα... Ένα μωρό 4 κιλά θα κάνεις!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...