Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα να πω οτι είμαι καλά!!!Και εγώ και ο μπέμπης!!!!!Είδα οτι σας ανησύχησα!!!!!Συγνώμη συγνώμη!!!!!Δεκτές οι επιπτώσεις!!!!Είμαι στην αθήνα και δεν έχω ιντερνετ γι'αυτό δεν έχω μπει τόσο καιρό!!!!Θα καθίσω αν μπορέσω το βράδυ να σας διαβάσω!!!!Εμείς μεγαλώνουμε κανονικά και είμαστε 1.5 κιλό!!!Φιλάκιααααααααααααααααααααααααα

ntes069iqp11kvcq.pnghq545zdpsvak4vme.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε παλιοηρωωωωωωωωωωωωωωωω που εισαι παιδι μου???τσιπουρα ελα για ξυλο, εμφανιστηκε!!! αλλα επειδη τωρα στην κατασταση σου δεν μπορουμε να σου κανουμε τιποτα θα στο φυλαξουμε για μετα!! μας ανησυχησες δεν θα πει τιποτα! Αφου ομως εισαι καλα, σε συγχωρουμε...μας ελειψες βρε τρελοκρητικακι! και το μπομπιρακι βλεπω μεγαλωνει!!ο μπαμπας σου πως ειναι? το μωρο? αντε γραψε μας νεα σου οποτε μπορεις! φιλακιαααααα

υ.γ. Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ΗΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

άντε από κει! παλιοκόριτσο!!! σκατό! σκασμένο! ουφ!!!

και το ξερα ότι θα άκουγα νέα σήμερα, δεν το περίμενα με τίποτα από σενα βέβαια!!!

δε σε μαλώνω... φιλάκια στην κοιλίτσα σου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Άντε βρε Ηρώ μου!! Το μυαλό μας πήγε σε ό,τι χειρότερο θα μπορούσαμε να φανταστούμε!! Μα και εσύ, ούτε 5' σε κάνα ίντερνετ καφέ δεν μπορούσες να μπεις να γράψεις "Είμαι καλά"... Μην διανοηθείς να διαβάσεις τα νέα μας, θα βαρεθείς να διαβάζεις, είμαστε παρλαδούρες. Πώς είναι ο μπαμπάς?? Η παλιοπεθερά σε πρήζει ακόμα ή την έβαλες στην θέση της??

Ploegisi τι κάνει ο φίλος σας??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα! έχει πλέον επικοινωνία, αντιδρά κανονικά, βέβαια δε μιλάει, αλλά γι αυτό οι γιατροί λεν ότι ακόμα είναι νωρίς! δόξα τω θεώ!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Άντε βρε Ηρώ!!!!!! Ευτυχώς είναι όλα καλά και αυτό έχει σημασία, αλλά μας ανησύχησες δεν θα πει τίποτε.

Ploegisi καλώς ήρθες γλυκιά μου! Πολύ ενεργή σε βρίσκω, μπράβο βρε θηρίο. Είδα και κοιλίτσα στο φβ, φτου φτου!

chris μου μπράβο για το πουλάκι σου, όλα καλά!!! Όσο για τις σιχαμένες… υπάρχει ένα φάρμακο αποτελεσματικό στα φαρμακεία αλλά έχει γύρω στα 25-30 ευρώ, παραπάνω; δε θυμάμαι, είναι σε μορφή σύριγγας και κάνει δουλειά. Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω μάρκα, αν δεν το έχεις βρει ήδη.

ellain κατάλαβα πιο λες, δεν έχω ψωνίσει απʼ αυτό, μόνο απʼ το πρώτο. Θα φροντίσω να το επισκεφτώ όμως, μετά τις διακοπές, γιατί αύριο είναι κλειστά λογικά, την Πέμπτη έχουμε κλείσει κομμωτήρια με το σύζυγο και Παρασκευή τελευταίες δουλειές και φύγαμε! Με το καλό να δεχτείς τον αντρούλι σου την Τρίτη, τουλάχιστον θα μείνει καθόλου ή θα φύγει άρον άρον;

Τσιπουράκι μπράβο για το γατούλι και όσο μπορείτε τα ΣΚ να ξεδίνετε, μέχρι να πάτε Σπέτσες, άλλωστε η Αθήνα έχει πολύ όμορφα μέρη.

vasdeli κλαίνε τα σκατούλια μας…

clelia χρυσοχέρα, με πολύ προσοχή όλα όμως. Όσο για τα μωράκια μας που κλαίνε κι εγώ τα ίδια έλεγα όταν το διάβασα. Να κλαίει το μωράκι σου και να μην το ξέρεις, να είναι μοναχούλι του και να μην μπορείς να τα παρηγορήσεις…. και κάτι τέτοια, αλλά προτιμώ την εκδοχή του συζύγου που λέει ότι δεν είναι μόνο του το μωράκι μας αφού είναι συνέχεια στην αγκαλιά μου!!!!! Τι γλυκός!

Βάσω καλά να περάσεις!

Γιωτίτσα για μια ακόμα φορά μπράβο στο σύζυγο! Εγώ δεν έχω καθόλου βοήθεια τώρα και τρέχω όλη μέρα, πρήστηκε το χεράκι του καλού μου και το έδεσε και είναι το δεξί γαμ@το, μέχρι τις 6:00 πανικός στη δουλειά, μετά όλο και κάπου πάμε να τακτοποιήσουμε δουλειές, το βράδυ μαγείρεμα (λόγω διατροφής) και καθόλου ξεκούραση, έχω φτάσει να μην ξαπλώνω καθόλου, αλλά 3 μερούλες έμειναν… κάνω υπομονή.

Κορίτσια μάθατε για το 11% ΦΠΑ στις κλινικές; Να το έχετε υπόψη σας, γιατί μπήκε ήδη σε εφαρμογή….

Σήμερα κλείσαμε και τη ντουλάπα, τελικά δεν μας έβγαινε όπως τη θέλαμε και μετά την τοποθέτηση, (μέσα Σεπτέμβρη) θα φέρουμε έξτρα μαραγκό να μας την προσαρμόσει… για να δούμε τι θα βγει…

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!!! τι μου κάνετε;

χτες έκανα τις αγορές μου πήρα πυτζαμούλες και παντοφλίτσες για το μαιευτήριο για να μην τρέχω τελευταία στιγμή.:D

ploegisi καλωσήρθες απ' τις διακοπούλες σου που φαίνεται ότι πέρασες τέλεια. :D

ηρώ αφού είσαι καλά δεν θα σε μαλώσουμε που εξαφανίστηκες τόσο καιρό.:tongue:

Καλημερα στην παρεα!

μαρακι με γεια και με χαρα τα καινουρια σου πυζαμονυχτικακια και με το καλο να ερθει εκειν η η ωρα!

Αγγελικη δεν κανεις καλα ετσι καλη μου, πολλη κουραση, μην βασιζεσαι στο οτι θα ξεκουραστεις στις διακοπες, καθε μερα χρειαζεσαι ξεκουραση, ριξε λιγο τους ρυθμους.

Μπραβο στον φιλο σας Ισουλα και σιδερενιος το συντομοτερο!

Το παπι εχει δωσει ρεστα σημερα, παει απο την μια μερια της κοιλιας στην αλλη, πολυ γελιο... Λοιπον χθες σκεφτομουν τι δουλειες εχω να κανω τον επομενο 1-1,5 μηνα και τραβαγα τα μαλλια μου, εκτος απο τα του μωρου και παιδικου δωματιου, εχουμε και τα του σπιτιου και μαλιστα σαν να στηνουμε τωρα το σπιτι μας απο την αρχη (εχουμε ενα σωρο πραγματα απο τον γαμο που ειναι ακομα στα κουτια τους! απο πετσετες και σεντονια μεχρι φωτιστικα και διακοσμητικα...), πρεπει να αγορασουμε και 2-3 κομματια επιπλων που τα ειχαμε αφησει για μετα την επιστροφη απο Κυπρο... Γενικα προβλεπεται πολυυυυ τρεξιμο και δεν ξερω ποτε θα γινει. Εχω γινει πολλλλυυυυ γκρινιαρα λεμεεεε, εεε?? Καλα σταματαω μην βαρατε!

Πειτε κανενα μαγαζι που να βρω πιατα κουζινας σε λογικες τιμες, εχω στο μυαλο μου το Ανδρεαδης Homestores και το Notos Home, σκεφτεστε τιποτα αλλο ??

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα κοπελάρες!

τι έγινε σήμερα? λούφα? που εξαφανιστήκατε?

καλημέρα μαράκι και ελενάκι!

μαράκι μεγειά τα ψώνια σου! έλενα μη γκρινιάζεις πολύ (ποια μιλάει τώρα...) όλα θα γίνουν! κι εγώ έλεγα θα επιστρέψω από τις διακοπές και θα είμαι χαλαρή, αλλά από ότι φαίνεται, θα φάω ακόμη μια μπάμια μέχρι τέλος αυγούστου με τη δουλειά... να 'μαστε καλά!

αγγελική μου καλώς σας βρήκα!! και τώρα που ήρθα θα φύγεις εσύ! για που με το καλό?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίνες!!

Αγγελική δεν το κατάλαβα αυτό με το 11% στις κλινικές, για εξήγησέ το Please!! Και όντως πρέπει να ξεκουράζεσαι, το φαγητό μπορείς να το ετοιμάσεις μετά τις 19.00...

Μαρία καλοφόρετα!! Να δω τι νούμερο θα αγοράσω τις δικές μου, ιδέα δεν έχω, συνέχεια ρωτώ όλο τον κόσμο, τους έχω πρήξει και ακόμα να καταλάβω!!

ellain και εγώ θα σου έλεγα να πας στα μαγαζιά που ήδη είπες. Αν θες για πιο φθηνά μπορείς να πας ΙΚΕΑ ή στο PRAKTIKER, αν και με τις εκπτώσεις μία η άλλη θα σου έρθουν... Όσο για τις ετοιμασίες του σπιτιού, δεν νομίζω να τα προλάβεις (εκτός αν θες να τρέχεις με ποναλάκια και υπερκόπωση - όχι δεν σε αφήνουμε, δεν σου το επιτρέπουμε!!). Φτιάξε τα απαραίτητα, τα του μωρού τα πρώτα (καλαθούνα ή λίκνο ή ό,τι άλλο θες) και μετά που θα το έχεις στο σπίτι (το νινί) και θα έχεις χρόνο να φτιάξεις το δωμάτιό του. Επίσης για φωτιστικά, έπιπλα κλπ σπιτιού αυτά μετάαα το παιδικό δωμάτιο, μην τρελλαίνεσαι!! Όταν παντρεύτηκα, παρ' όλο που το σπίτι είναι ιδιόκτητο, άργησα να το "στήσω". Έκανα 2 μήνες για κουρτίνες (ναι, ήταν σαν γιαπί χωρίς κουρτίνες καθόλου) και 9 μήνες για χαλιά και φωτιστικά (κρεμόντουσαν οι λάμπες από τα ταβάνια). Δεν μπορείς να γίνεις 1000 κομμάτια για να τα φτιάξεις σε 2 μήνες, με ρέγουλα!! Όποιος παρεξηγείται να μπαίνει σε σπίτια που δεν είναι πλήρως εφοδιασμένα: ξουουουτ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ηρώ welcome back!!!

Χθες η συναυλία ήταν τέλεια!!! Το μωράκι κάθε που βαρούσανε τα ντραμσ έδινε ρεστα!!!!:D

Ωστόσο την αξιοπρεπή πρώτη κλωτσίτσα μου την έφαγα αργότερα στο σπίτι μόλις ξάπλωσα για νάνι! Μου την φύλαγε για τιμωρία μάλλον!:D:D:tongue:

Σήμερα πετάω για την μαμά πατρίδα και ακόμη δεν έχω κάνει την βαλίτσα!!!Θα βγάλω όλο τον Αύγουστο εκεί!

Κορίτσια μάθατε για το 11% ΦΠΑ στις κλινικές; Να το έχετε υπόψη σας, γιατί μπήκε ήδη σε εφαρμογή….

Ναι, δυστυχώς!:evil: Κορίτσια όλα αυτά που ακούγονται για μειώσεις τιμών απάτη είναι τελικά....τα λέγαμε και με τον γιατρό μου, τα πιστοποιούν και οι διαβεβαιώσεις όσων γέννησαν πρόσφατα, τουλάχιστον στο Ιασώ που παρακολουθώ στο άλλο φόρουμ...

Κλειώ......χθες βάρεσα στο πόδι!!!:? Τέρμα η κοιλίτσα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli πόνεσες?? Συνήθεια πάντως είναι, θα το ξεπεράσουμε και αυτό...

Ε....δεν ήταν και η καλύτερή μου!!! Αλλά τι να γίνει:(, θα περάσει και αυτό!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Ευχαριστω για την βοηθεια με τις ηλιθιες αντιπαθητικες κατσαριδες θα γεμισω ολο το σπιτι παγιδες και Αντζελικα περιμενω να μου πεις και το φαρμακο που ειναι καλο:roll:

Γυρισε και η Ισι μας βλεπω!!!ματς μουτς στα μαγουλακια:mrgreen:

Ισι μου αυτες συναντηθηκαν στην Αθηνα και εγω εσκασα απο την ζουλεια μου!!!:mrgreen:

Μαρη Ηρωωωωωωωωωωωω βρε παλιοσκατουλα μας κοψοχολιασες τρομαρα σου!!!!αφου εισαι καλα ομως και εσυ και το νινι τοτε σε συγχωρουμε γιατι ειμαστε και πολυ καλες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βασντελακι την εφαγες για τα καλα ε???γουσταρω!!!!:-D:grin::grin:"να μαθεις κυρια μου που δεν ειπες στον κυριουλη με τα τυμπανα να κανει πιο σιγα οταν προσπαθω να κοιμηθω" λεει το νινι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελαιν μου ολα θα τα προλαβεις απλα θα σε φαει λιγο το αγχος:roll:

ΙΚΕΑ οπωσδηποτε!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...