Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγω πρωτη φορα ακουω οτι κλαίνε αν και εχω διαβασει πολλά σχετικα με τα εμβρυα...:roll:

Βρε κοριτσια οχι δεν χρειαζεται να πλύνετε καροτσια, καρεκλάκια και πάντες..Πακεταρισμενα δεν θα τα παρετε??ετσι κι αλλιως στην αρχη και μεχρι να ξεπεταχτουν με σεντονακι θα τα βαζετε μεσα..εγω πάντως δεν τα επλυνα,το βρισκω λίγο υπερβολικο

Ploegisi καλως μας ηρθες!!Και του χρονου με υγεια!!!

Τσιπουρα μου αφου τα βολεψατε με αδειες, δικες σου και του συζυγου, δεν πειραζει να φυγετε λίγο αργοτερα αν αυτο σε κανει να εισαι ηρεμη και χαλαρη...Τα γατακια να ειναι καλά για να εισαι και εσυ ξεγνοιαστη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια, χθες δεν μιλήσαμε πολύ γιατι είχε το αμόρε απαλλαγη απο την δουλειά και κάναμε δουλίτσες στο σπίτι, να ναι καλα το μαναράκι μου έκανε ολη τη χαμαλοδουλεια.

Νενάκι υπόμονή καλή μου και είσαι στην τελική ευθεία, σε καταλαβαίνουμε ολοι πως νιώθεις αλλα σκέψου οτι θα είσαι η πρώτη που θα κρατήσεις την μπεμπούλα στην αγκαλιά σου και εμείς θα ζηλευουμε.

Αγγελικουλα σουπερ οι εξετάσεις σου, όσο για τη διατροφή δεν χρειαζονται υπερβολές νομίζω οτι μπορεις να τρως απ ολα απλώς με μέτρο. Αντε τελειώνει και η δουλεια και μετα διακοπούλες.

Πηνελόπη λίγο υπομονή ακόμη, ο περισσότερος καιρός πέρασε.

Ploegisi καλως ήρθες, χαιρομαι που πέρασες καλά.

Χρύσα για το θέμα σου με τις κατσαρίδες νομίζω οτι υπάρχει ενα GEL που το έχουν και στα φαρμακεία και είναι ακίνδυνο για μας.

Βασω κι εγω εχω ραντεβου με το γιατρό στις 26/8 και μου φαίνεται αιώνας ευτυχως στις 9/8 εχουμε το υπέρηχο τρίτου τριμήνου και ντόπλερ και μοιράζεται λίγο το διαστημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

vasdeli μου εγώ ποτέ μου δεν έκανα ένεση στην κοιλιά (χεσμεντέν) μόνο στο πόδι. Ο γυναικολόγος μου όμως - οχι ο αιμοτολόγος - μου είχε πει ότι μέχρι την 15η εβδομάδα να κάνω στην κοιλιά, μετά μόνο πόδι...

Βέβαια της Ειρήνης δεν της είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός της...

Πάρε τηλ τον γιατρό σου και ρώτα τον. Βέβαια έτσι όπως σε ξέρω, στο πόδι θα αρχίσεις να βαράς είμαι σίγουρη γι' αυτό...

Βάσω μου αφού το μωρό κλωτσάει, γιατί να κάνεις υπέρηχο στο ενδιάμεσο?? Αν έχεις πολύ άγχος να πας να κάνεις, δεν το συζητάμε, αλλά να ξέρεις πως ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα πια για εμάς... Για πότε θα έρθει η 27/8, ούτε θα το καταλάβουμε...

Τσιπούρα μου το βράδυ πλένω στο πλυντήριο τα ρουχαλάκια, σεντονάκια κλπ. Αυτό είναι το μόνο που δεν με κουράζει :D. Από ρούχα έχω ήδ 2 σακούλες τεράστιες, αυτές έχουν ρουχαλάκια από 0 μέχρι δεν ξέρω και εγώ πόσο χρονών. Όλα τα πλένω, σκασίλα μου. (Χάρηκα πολύ με αυτό που έγραψες για τις ακτινογραφίες, δεν σχολιάζω παραπάνω!!)

Πάντως πριν τελείωσα με το πλύσιμο του καροτσιού, 45' το πολύ μου πήρε αλλά δεν κουράστηκα. Καθόμουν συνέχεια, άσε που έχουμε ένα καταπληκτικό λάστιχο το οποίο είναι πιστολάκι-καταβρεχτήρι. Απίστευτα εξυπηρετικό. Το καρότσι το έκανα καινούριο, δεν το περίμενα τόσο εύκολο. Τα υφασμάτινα μέρη του δεν είναι τόσο υφασμάτινα όσο νόμιζα η άσχετη. Είναι το ύφασμα που είναι σαν αδιάβροχο (οι έμπειρες ξέρουν, αλλά και όσες ήδη αγόρασαν καροτσάκια) και όσο βρώμικο και να είναι με βούρτσα και απορρυπαντικό καθαρίζει αμέσως...

Είμαι πολύ άξια!!

Επειδή βρεχόμουν και εγώ δεν με έπιασε η ζέστη και σκέφτηκα να πλύνω άλλο ένα ρηλάξ, αλλά είπα να αφήσω τις ταρζανιές... Και αύριο μέρα είναι και το βράδυ έχω σιδέρωμα (καθιστή!!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!! εύχομαι και σε όσες δεν έφυγαν ακόμη να μπορέσουν να φύφουν και να περάσουν τόσο καταπληκτικά όσο κι εγώ!

την πέμπτη έχω γιατρό να δούμε την μπεμπούλα μας! με τον ενδικρινολόγο μιλάω στο τηλέφωνο και είναι πολύ ικανοποιημένος με τις μετρήσεις μου. συνεχίζω την ινσουλίνη μου κανονικά, από κιλάκια σύμφωνα με τη ζυγαριά μου είμαι στα ίδια με αυτά που έφυγα...

αχ ελενάκι πόσες φορές σε θυμήθηκα... που έλεγες ότι διακοπές είναι πολύ μπάνιο πολύ φαΐ και πολύ σεχ... τελικά με ένα παγωτάκι στις 9 μέρες την έβγαλα! μπάνιο έκανα άλλά όχι όσο θα ήθελα. και σεχ... 3 φορες στις 9 μέρες είναι καλό ποσοστό για την περίσταση, δε νομίζετε?

βασούλα σου έκενα friend request στο facebook... καλά να περάσεις κα κάνε όσα μπανάκια μπορείς! βοηθάει!

τελικά κλέλια η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη από τη δική σου... ρε γαμώτο και δε μου φαινόταν... μάλλον είναι το σύνολο που κλέβει τις εντυπώσεις! γιατί παντελόνια δεν αγόρασα... φοράω αυτά που είχα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Κλειώ βλεπω εχεις κάνει καλό προγραμματισμό καλά κάνεις, μην κουράζεσαι γιατι τα πονάκια παραμονευουν.

Πετρούλα μου ξέχασα να πω περαστικά σε σένα και το μικρούλι σου, τωρα με τις μασκούλες θα στρώσει γρήγορα.

Τσιπουρίτσα ετσι οπως το πάς να δω πότε θα πας διακοπές.

Τσιπουρίτσα ετσι οπως το πάς να δω πότε θα πας διακοπές.

τί να κάνω βρε κοριτσάκι μου; πρώτα ο Θεουλης λέμε για την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου + πρώτη εβδομάδα σεπτεμβρίου, δεν θα είναι άσχημα :)

εύχομαι να μην υπάρξουν ανατροπές !

τί να κάνω βρε κοριτσάκι μου; πρώτα ο Θεουλης λέμε για την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου + πρώτη εβδομάδα σεπτεμβρίου, δεν θα είναι άσχημα :)

μέχρι τότε, δεν έρχεστε καμιά βόλτα κι από δω???

στο γκρουπάκι εννοείται ότι ζημιά δεν κάνατε, σας είδα και ξασαλώσατε πάντως!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Και τότε θα είναι πολυ ωραία και με λιγότερο κόσμο αλλα άλλες καθυστερήσεις δεν δεχόμαστε γιατι μετα θα αρχίσουν σιγα σιγα οι γέννες και δεν μπορείς να λείπεις εσυ, ποιός θα μας στηρίζει ψυχολογικα;

το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φύγω τώρα γιατί πρέπει να δίνω αντιβίωση στον γάτουλα 2 φορές την ημέρα, εκτός κι αν σου έρθω για γρήγορο καφεδάκι χιχιχιχιχιιι

φιλί και <3

Διαφημίσεις

Τσιπουρακι μια χαρα θα ειναι τελος Αυγουστου. Ειναι η καλυτερη περιοδος για διακοπες! Θα περασετε σουπερ, κατσε να γινουν καλα τα γατονια και ποιος σας πιανει!

Ισουλα ποσοστο μπανιου δεν μας ειπες, αλλα υποψιαζομαι οτι ηταν ικανοποιητικο, ποσοστο παγωτου χαλια, ποσοστο σεχ καλη σε βρισκω δεδομενης της καταστασης!!! Σημασια εχει οτι φορτισες μπαταριες και εισαι ετοιμη για την μεγαλη περιπετεια!

Κλελια ασε τις ταρζανιες με τις πολλες δουλειες παιδι μου. Κι αυριο και μεθαυριο μερα ειναι, μην μου αγχωνεσαι!!

Λοιπον αν σας πω τι μαγειρεψα απο το πρωι και προλαβα και εκανα και πεντικιουρ, δεν θα το πιστεψετε! Εκανα σουτζουκακια κοκκινιστα, με πουρε για τον μπαμπα μου, ρυζι για τον αδερφο μου και τουρλου κατσαρολας για την μαμα και την γιαγια λογω νηστειας! Καλα που ηρθα να ξεκουραστω! χιχιχιχιχιχ Δεν το φανταζομουν οτι θα ειχα τοση ορεξη για μαγειρεμα. Παντως η μαμα μου τους εχει πολυ καλο(κακο)μαθημενους και θα αρχισω να βαζω τις φωνες!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Βρε ellain!! 1 φαγητό και 3 συνοδευτικά?? Δεν ανοίγεις καμιά ταβέρνα λέω εγώ να κερδίσεις κανά φράγκο?? Όντως αυτό το πράγμα με κάποιες οικογένειες που στον ένα κάτι του ξυνίζει, στον άλλο κάτι του βρωμάει και η νοικοκυρά καταλήγει να μαγειρεύει 15 φαγητά την ημέρα, εγώ δεν αντέχω ούτε να το ακούω!! Εδώ θέλω να φτιάξω σουπιές με σπανάκι και το σκέφτομαι, βαριέμαι λίγο...

Κάτι λέτε για σεχ?? Είναι αυτό που έκανα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν δεν απατώμαι ?? Αλήθεια είναι σαν το ποδήλατο?? Θα το ξαναθυμηθώ μετά ??

:tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

vasdeli μου εγώ ποτέ μου δεν έκανα ένεση στην κοιλιά (χεσμεντέν) μόνο στο πόδι. Ο γυναικολόγος μου όμως - οχι ο αιμοτολόγος - μου είχε πει ότι μέχρι την 15η εβδομάδα να κάνω στην κοιλιά, μετά μόνο πόδι...

Βέβαια της Ειρήνης δεν της είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός της...

Πάρε τηλ τον γιατρό σου και ρώτα τον. Βέβαια έτσι όπως σε ξέρω, στο πόδι θα αρχίσεις να βαράς είμαι σίγουρη γι' αυτό...

Kαλά λες, αυτό θα κάνω...θα πάρω τον γιατρούλη μου αλλά θα με τσατίσει αν μου πει να τις κόψω τελείωσ! Δεν θέλω λέμεεεεεεεεε!!!!!

Άξια με τις δουλειές εύγε! με ρέγουλα όμως όπως λες κι εσύ και αύριο μέρα είναι!

Εγώ σήμερα άπλωσα αφού πρώτα μάζεψα την χθεσινή μπουγάδα(εγώ απογευματινό σίδερο-θα σιδερώνω και θα σε σκέφτομαι ότι κάνεις το ίδιο!), μαγείρεψα φασολάκια, βγήκα έξω για κάτι εξωτερικές δουλειές και αγόρασα και 2 εισιτήρια για την σημερινή συναυλία Κότσιρα και Μαχαιρίτσα που έχει εδώ στο γήπεδο του νησιού...Μαμώτο, έρχονται αύριο και οι Stavento αλλά θα τους χάσω(κλαψ!:() αφού το μεσημέρι πετάω για Αλεξανδρούπολη, πάω στα παιδάκια μου!)

Λοιπον αν σας πω τι μαγειρεψα απο το πρωι και προλαβα και εκανα και πεντικιουρ, δεν θα το πιστεψετε! Εκανα σουτζουκακια κοκκινιστα, με πουρε για τον μπαμπα μου, ρυζι για τον αδερφο μου και τουρλου κατσαρολας για την μαμα και την γιαγια λογω νηστειας! Καλα που ηρθα να ξεκουραστω! χιχιχιχιχιχ Δεν το φανταζομουν οτι θα ειχα τοση ορεξη για μαγειρεμα. Παντως η μαμα μου τους εχει πολυ καλο(κακο)μαθημενους και θα αρχισω να βαζω τις φωνες!

Ρε συ Ελενούσκαγια, πόσα θες να μας τρελλάνεις; Τόσα φαγητά παιδί μου;:|...Κράτα δυνάμεις!!! Εγώ μέχρι να μαγειρέψω τα φασολάκιαείδα κι έπαθα!!!

Κάτι λέτε για σεχ?? Είναι αυτό που έκανα μέχρι 20 Ιανουαρίου αν δεν απατώμαι ?? Αλήθεια είναι σαν το ποδήλατο?? Θα το ξαναθυμηθώ μετά ??

:tongue: :tongue: :tongue:

Βεβαίως και θα το θυμηθείς πάλι(αν και μετά τη γέννα με καισαρική θέλει λίγο καιρό)! Κι εγώ το ξαναθυμήθηκα, πρόσφατα!!!!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχ ρε kinderovasdelaki ο μαχαιρίτσας είναι η μεγάλη μου αδυναμία!!!!! να περάσετε σούπερ και με το καλό να δείτε τα παιδάκια σας αύριο

έλενα εγώ θέλω σουτζουκάκια με πουρέ παρακαλώ πολύ (και μετά ξύπνησα έχω πήξει στο μπρόκολο αλλά αποδίδει!!!!yes!!!!!)

κλέλια δεν είναι καν σαν το ποδήλατο που πρέπει να ισσοροπήσεις ...

είναι σαν το κολύμπι ;) οπότε το΄χεις καλά!!!!

σημερα δε βγηκα καθολου απο το σπιτι...μεσα,αγκαλια με το κλιματιστικο!εφαγα μακαρονια με τυρακι και τωρα περιμενω τον αντρα μου να γυρισει απο τη δουλεια.καμια ομελετα λεω να του ετοιμασω...

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...