Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια φουσκωτα και ταλαιπωρημενα!!

Νενακι ελα μωρε κανε υπομονη, εφαγες τον γαιδαρο!Ποσο σου μενει? 4-5 εβδομαδες?? για σκεψου ποσο κοντα εισαι, καταλαβαινω ειναι μεγααααλη ταλαιπωρια να μην μπορεις να ξεκουραστεις πουθενα αλλα αφου δεν εχεις επιλογη, κανε απλα υπομονη....

Κλελια ντονκευ ο συζυγος?? Ασε τα εκει παιδι μου να τα σιδερωσει εκεινος, σιγα μην κατσεις να σκασεις! Παντως κι εγω σιγα σιγα συνηδειτοποιω οτι τελικα ο χρονος που απομ ενει ειναι λιγος και κυλαει γρηγορα. Και φυσικα το χειροτερο για μας ειναι οτι δεν εχουμε καν σπιτι! Καλο ε???????????? Γελαω για να μην βαλω τα κλαμματα!

Αγγελικακι αντε κι εσυ τελειωνεις, με ρεγουλα τις δουλειες. Δεν τελειωνουν ποτε ετσι κι αλλιως... Οσο για το tres jolie, εχεις δικιο πως εχει 2 στην Βουλιαγμενης αλλα εγω μιλαω για το μεγαλο στο υψος της Αργυρουπολης. Αυτο εχει απαιχτες τιμες και ποικιλια. Οσο για τις εξετασεις, εισαι δυνατη!!!

Μαρακι εγω που αγορασα ηδη πυζαμακια οπως ανεφερα, τα πηρα με μακρυ αλλα πολυ λεπτο παντελονι και αμανικο ή κοντομανικο μπλουζακι. Αν νιωσω ψυχρα ή θελω να κανω καμια βολτιτσα, εχω και την ρομπιτσα μου. Επισης σκεφτομαι να παρω και ενα νυχτικο, μηπως την πρωτη μερα με βολεψει καλυτερα. Θα δουμε!

Χρυσακι σε βλεπω μια χαρα με τις δακοπουλες, καλα που μας το ειπες για να μην αγχωθουμε, η μπεμπουλα τελεια! Κοντευει το δικιλο!!! αντε να κοντυεουμε! Οσο για τις κατσαριδες δεν ξερω τιποτα πρακτικο, εμεις παντως που ειχαμε προβλημα με μυρμηγκια ριξαμε detol και εμειναν επι τοπου τα βρωμερουλια μυνρηγκακια....

Πετρουλα το βηχαλακι συνεχιζεται βλεπω, παρε το bisolvon αλλα να εισαι και προσεκτικη, μην ιδρωσεις και κατσεις σε κανενα ρευμα, μην το γυρισει σε τιποτα πιο σοβαρο και τρεχουμε τελευταια στιγμη... Αντε καλες ετοιμασιες κι σε εσενα με τις διακοπες!

Τα αλλα κοριτσακια πού ειναι, εκτος απο αυτα που διακοπαρουν??? Αχ ποσα πραγματα πρεπει να κανουμε κι εχει μεινει τοσο λιγος χρονος. Και τελικα το μωρο μαλλον δεν θα ερθει την Παρασκευη, αλλα την Τριτη :(:( Εχω βαρεθει να περιμενω, να με φωναζετε Πηνελοπη απο δω και μπρος....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια φουσκωτα και ταλαιπωρημενα!!

Νενακι ελα μωρε κανε υπομονη, εφαγες τον γαιδαρο!Ποσο σου μενει? 4-5 εβδομαδες?? για σκεψου ποσο κοντα εισαι, καταλαβαινω ειναι μεγααααλη ταλαιπωρια να μην μπορεις να ξεκουραστεις πουθενα αλλα αφου δεν εχεις επιλογη, κανε απλα υπομονη....

Κλελια ντονκευ ο συζυγος?? Ασε τα εκει παιδι μου να τα σιδερωσει εκεινος, σιγα μην κατσεις να σκασεις! Παντως κι εγω σιγα σιγα συνηδειτοποιω οτι τελικα ο χρονος που απομ ενει ειναι λιγος και κυλαει γρηγορα. Και φυσικα το χειροτερο για μας ειναι οτι δεν εχουμε καν σπιτι! Καλο ε???????????? Γελαω για να μην βαλω τα κλαμματα!

Αγγελικακι αντε κι εσυ τελειωνεις, με ρεγουλα τις δουλειες. Δεν τελειωνουν ποτε ετσι κι αλλιως... Οσο για το tres jolie, εχεις δικιο πως εχει 2 στην Βουλιαγμενης αλλα εγω μιλαω για το μεγαλο στο υψος της Αργυρουπολης. Αυτο εχει απαιχτες τιμες και ποικιλια. Οσο για τις εξετασεις, εισαι δυνατη!!!

Μαρακι εγω που αγορασα ηδη πυζαμακια οπως ανεφερα, τα πηρα με μακρυ αλλα πολυ λεπτο παντελονι και αμανικο ή κοντομανικο μπλουζακι. Αν νιωσω ψυχρα ή θελω να κανω καμια βολτιτσα, εχω και την ρομπιτσα μου. Επισης σκεφτομαι να παρω και ενα νυχτικο, μηπως την πρωτη μερα με βολεψει καλυτερα. Θα δουμε!

Χρυσακι σε βλεπω μια χαρα με τις δακοπουλες, καλα που μας το ειπες για να μην αγχωθουμε, η μπεμπουλα τελεια! Κοντευει το δικιλο!!! αντε να κοντυεουμε! Οσο για τις κατσαριδες δεν ξερω τιποτα πρακτικο, εμεις παντως που ειχαμε προβλημα με μυρμηγκια ριξαμε detol και εμειναν επι τοπου τα βρωμερουλια μυνρηγκακια....

Πετρουλα το βηχαλακι συνεχιζεται βλεπω, παρε το bisolvon αλλα να εισαι και προσεκτικη, μην ιδρωσεις και κατσεις σε κανενα ρευμα, μην το γυρισει σε τιποτα πιο σοβαρο και τρεχουμε τελευταια στιγμη... Αντε καλες ετοιμασιες κι σε εσενα με τις διακοπες!

Τα αλλα κοριτσακια πού ειναι, εκτος απο αυτα που διακοπαρουν??? Αχ ποσα πραγματα πρεπει να κανουμε κι εχει μεινει τοσο λιγος χρονος. Και τελικα το μωρο μαλλον δεν θα ερθει την Παρασκευη, αλλα την Τριτη :(:( Εχω βαρεθει να περιμενω, να με φωναζετε Πηνελοπη απο δω και μπρος....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:αχ μωρε την Πηνελοπη μας!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τρελοκομειο μην θελεις μονο το ονομα πιασε να πλεξεις και τιποτα!!!

Ξεκινησα την διαδικασια απολυμανσης αν και με αυτην την λογικη εγω καθε μερα πρεπει να πλενω ποτηρια και πιατα και παγκους και ....και ....τελειωμο δεν εχουν....σας μισω απαισιες κατσαριδες!!!!!!!!!γκρ γκρρρρρρρρρρρ!!!!!!1:twisted::twisted::twisted:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημέρες στις γκαστροκοπέλες!!!!!!!

διάβασα τα νεάκια σας, προτείνω ηρεμία και χαμόγελο!

νενάκι μου κουράγιο, λίγη υπομονή ακόμα και έρχεται η μπέμπα σου!

αγγελικούλα μου όλα μια χαρά λοιπόν!!!! λίγη προσοχή στο αλατάκι και σούπερ!!!!!! φιλί!

μαρηκρισάκι μου εύγε για την σχεδόν 2κιλη!!!! 8ος??? σκόρδα!!!!! (λες να διώχνουν και τις κατσαρίδες; εμεις όταν είχαμε φωνάξαμε εξολοθρευτή δεν ψέκασε γιατί δεν ήθελα λόγω γατιών κλπ, έβαλε ένα πράγμα στα αλοιφή- κόλα... στα "περάσματα" των κατσαριδών, ντουλάπια, πόρτες κλπ, ρώτα)

κλέλια πες του καλού σου να σε βοηθήσει όσο μπορεί, αλλά χαλάρωσε βρε αγαπούλα μου κι εσύ, δεν κάνει να συγχίζεσαι! αν μπορεί να σε βοηθήσει και η μανούλα λίγο, ή φώναξε την κοπέλα που σου καθαρίζει να στα κάνει με την δική σου επίβλεψη! σιγά μην στεναχωριέσαι για τέτοια!

κοριτσάκια όσο περνάει ο καιρός τα νεύρα σας θα είναι..... λογικό είναι!

έρχεται η μέρα .... λαλαλαλαλαλαααα <3

πηνελοπίτσα με το καλό να τον δεχτείς, όσο για το σπίτι κλπ είσαι μπλαζέ και σε γουστάρω :) έτσι βρε!

ρενάκι φτου ξελευθερία!

μαράκι μια εβδομάδα ακόμα και μετά ξαμολιέσαι κι εσύ!

πετρούλα περαστικά σας και να περάσετε σούπερ!!!! για τον βήχα σου να πίνεις πολύ νερό, διαλύει τα φλέγματα, το πιο απλό από όλα!

ο γατούλης μου δείχνει καλύτερα. έκανε υπέρηχο, έδειξε χρόνια κυστίτιδα (προφανώς ασυμπτωματική γιατί δεν είχαμε δει το παραμικρό ενώ στον άλλον γατούλη είχαμε δει και τον είχαμε πάει στον γιατρό στο παρελθόν για το ίδιο θέμα) και πετρούλες αμμούλες κλπ.... (κύστη και νεφράκια).

μας είπαν ότι θα γίνει καλά , δοξα τω Θεούλη! Αντιβίωση για 10 -12 μέρες ακόμα και την ειδική τροφή που βοηθάει να λιώνουν οι πετρούλες. δεν θα φύγουμε τώρα για διακοπές, μακάρι να καταφέρουμε προς το τέλος του μήνα! ας είναι καλά το γατόνιο και δεν με νοιάζει!

αυτά τα δικά μου, σας φιλώ να έχετε μια όμορφη ημέρα :)

καλημέρα!!!

καλό μήνα! καλό χειμώνα για μένα από δω και πέρα! και με το καλό να έρθει η μικρούλα που θα αλλάξει τη ζωή μας!!! πως και πως την περιμένω! δυο μήνες έμειναν!!!

τι κάνετε κοπερλάρες μου? 2 ώρες διαβάζω και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!! πανικός! 13 σελίδες!!! σας βρίσκω όλες μια χαρα, χαίρομαι που βρεθήκατε, πηρε το μάτι μου και κάτι φωτογραφίες... καλέ τι κούκλες είστε εσεις??? μπράβο!!!

εμείς περάσαμε καταπληκτικά! ξεκουραστήκαμε, χαλαρώσαμε, μαυρίσαμε, μπιριμπιαστήκαμε και επιστρέψαμε! και από σήμερα μέχρι τέλος εβδομάδας να βρούμε το ρυθμό μας στη δουλειά, και από την επόμενη... να μαστε καλα, ψώνια! ήρθε ο καιρός!

δεν ξέρω τι άλλο να σας γράψω, θα ανεβάσω φωτό στο fb...

σας φιλώ προς το παρόν και τα λέμε αργότερα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Τσιπουριδιον μπραβο στο γατουλινακι σου!! Θα γινει περδικος σε 10 μερες! Βεβαια πανε πισω οι διακοπες αλλα δεν πειραζει, προεχει η υγεια (κι ας ειναι και του γατονιου).

Μαρη Χρυσακι σιγα μην κανω και σταυροβελονια επειδη περιμενω τον Οδυσσεα! Καλα προς το παρον παω να φτιαξω νυχι...

Ισουλα καλως ηρθες!!!! γεματη μπαταρια βλεπω και χαιρομαι!! μπραβο, αντε και του χρονου με το γκουγκουφκακι παρεουλα!και ψωνια ακουω την αλλη εβδομαδα.... :) αντε κοντευουμε, περιμενουμε φωτο στο φατσοβιβλιο!

Ακουστε κι ενα καλο που ειπε η γιαγια μου. Στο σαλονι εχουμε μια ψηφιακη κορνιζα την οποια ομως εδω και 2 μερες βγαλαμε απο την πριζα. Ξεσκονιζει η γιαγια και μου λεει "καλα αυτη η μανα σου δεν αφηνει τιποτα σε μια μερια, καθε μερα αλλαζει φωτογραφιες στην κορνιζα και σημερα την εβγαλε τελειως!!!" χαχαχχαχαχαχαχα ε την γιαγιουλα μου....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?????

γεια σας κοριτσια!!!

πω κοριτσια δε παλευεται αλλο η κατασταση,εχω σαραβαλιασει πραγματικα.

νανακι λιγο κουραγιο ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγο μπενεισ στον μηνα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen:

Ξεκινησα την διαδικασια απολυμανσης αν και με αυτην την λογικη εγω καθε μερα πρεπει να πλενω ποτηρια και πιατα και παγκους και ....και ....τελειωμο δεν εχουν....σας μισω απαισιες κατσαριδες!!!!!!!!!γκρ γκρρρρρρρρρρρ!!!!!!1:twisted::twisted::twisted:

αχ κουραγιο χρυσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγουρα κατι θα υπαρχει που να τισ εξολοθρευει κ να μην ενοχλει στην κατασταση σου!!!!!!!!δεν λεει καθε μερα να απολυμαινεισ!!

δεν θα φύγουμε τώρα για διακοπές, μακάρι να καταφέρουμε προς το τέλος του μήνα! ας είναι καλά το γατόνιο και δεν με νοιάζει!

αυτά τα δικά μου, σας φιλώ να έχετε μια όμορφη ημέρα :)

αχ πολυ ωραια τα νεακια του γατουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!δεν μου λεσ οταν θα φυγετε με το καλο που θα τουσ αφησεισ?δεν γινεται να φυγεται απο τωρα ,για να μην χαλασετε τα σχεδιακια σασ κ οπου ηταν να τουσ αφησεισ να τουσ αφησεισ να δινουν αυτοι την αντιβιωση...

Ειρήνη, δέσαμε στο νησί σου καθώς ταξιδέψαμε για Σάμο! Τα πήρες τα χερετίσματα;:-D

αχ βασδελουκακι μου αλληλοφλερταρουμε τα νησακια ...μια σου ερχομαι εγω ,μια εσυ που θα παει καποια στιγμη θα πιουμε το καφεδακι μασ ε?!!!!!!!!!!!φανταζομαι οτι ειδεσ πανω στο καραβι μονο ε?λογικα το καστρο και τισ καφετεριεσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νένα υπομονή έφτασες στα τελευταία!!!Πάντα μια 2η εγκυμοσύ νη είναι πιο δύσκολη από την πρώτη από την άποψη ότι έχεις και ένα μικράκι να φροντίζεις και αυτό κουράζει παραπάνω(που να δεις στην τρίτη!!!)

Και εγώ πλέον δεν μπορώ όρθια και σιχτιρίζω το ξυπνοπούλι που παντρεύτηκα και με άφησε τελευταία στιγμή να πλένω και να σιδερώνω πράγματα!!! Μέχρι πριν από λίγο είχε την εντύπωση ότι "έχουμε 2 μήνες μπροστά μας!! Σιγά μωρέ!!". Τι να του πεις... Ότι στην ουσία έχουμε έναν μήνα καθώς αρχές Σεπτέμβρη μπαίνω στον μήνα μου?? Ότι υπάρχει περίπτωση να γεννήσω σε 1,5 μήνα?? Ότι εκτός από το δωμάτιο και το βάψιμο, τα πράγματα θέλουν πλύσιμο πριν να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν??? Κατά τα άλλα "Μην μου συγχίζεσαι...". Τώρα τον έπιασε ο πόνος!! Να δω πώς θα τα καταφέρω ασύγχιστη!!!!

Εμένα οι τιμές ζαχάρου βαράνε κάτι 140 και σκασίλα μου!! Έχω διαβάσει ότι τα νεύρα ανεβάζουν το ζάχαρο!! Αν είναι αλήθεια, τότε εγώ με τα νεύρα που έχω, ακόμα και το 150 θεωρείται υπογλυκαιμία!!!!!!

Κλειώ,καλά κάνεις και τα ετοιμάζεις όλα από τώρα!! Κι εμένα ο vasdeloσύζυγος όταν περιμέναμε το πρώτο μας παιδάκι τα ίδια μου έλεγε...αφού να φανταστείς εγώ είχα πάρει τα πρώτα απαραίτητα φανελάκια τα οποία τα έπλενα και τα έβαζα στα συρταράκια τους και εκείνος έλεγε:"Τι αγοράζεις τώρα, ένα σωρό θα μαζέψουμε στο μαιευτήριο από δώρα". Τελικά έτσι και δεν τα είχα έτοιμα θα τρώγαμε μια παπάρα καθώς στο μαιευτήριο μαζέψαμε ένα σωρό φορμάκια, σεντονάκια, χρυσαφικά...εσώρουχα όμως γιοκ! αλλά και εσωρουχα να μας έφερνε κανείς θα ήταν άπλυτα!!!Άντρες παιδί μου, τι περιμένεις....

Όχι μόνο τα ρούχα πρέπει να είναι έτοιμα αλλά και όλα τα υπόλοιπα,πάνες στη θέση τους, μωρομάντιλα, αφρόλουτρα, σφουγγαράκια, κτλ...σαν να υπάρχει ήδη μωρό γιατί με το που θα καταφτάσει το μωρό στο σπίτι πρέπει να ξέρεις πού και πως θα κινείσαι...Θυμάμαι ακόμη όταν πρωτομπήκαμε στο σπίτι με την Ηλέκτρα νεογέννητο από το Ιασώ το γοερό της κλάμα....Βρε τι έχει το παιδί, να θηλάσει δεν ήθελε, τελικά μετά από πολλά καταλάβαμε ότι ήταν λερωμένη και έπρεπε να της αλλάξουμε πάνα.....που είναι οι πάνες, πού είναι οι πάνες....ψάχναμε όλα τα ντουλάπια πανικόβλητοι....Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να είναι όλα στη θέση τους πριν έρθει το μωρό στο σπίτι....:wink:

Γλυκές μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την πάντα θετική σας ενέργεια. Πήρα τις εξετάσεις και τις πήγα στο γιατρό.

Η καμπύλη είναι καλή μου είπε η βοηθός του:

0 – 80

60 – 144

120 – 137

180 – 120

Α κάτι ακόμα: Κάπου διάβασα ότι τα μωράκια μας κλαίνε μέσα στην κοιλιά, χωρίς ήχο βέβαια, αλλά συμβαίνει. Ανατριχιαστικό...Το έχει ακούσει καμιά σας;

Τέλεια η καμπύλη σου, φτου,φτου, κορίτσι μου!

Όσο για το ενδομήτριο κλάμα ναι, το έχω διαβάσει κι εγώ....Συγκλονιστικό!

να σας ρωτήσω από πυτζάμες τι θα πάρετε καλοκαιρινές εντελώς ή το παντελόνι θα είναι μακρύ και κοντομάνικο το πάνω γιατί και ο καιρός φαντάζομαι θα είναι καλός ακόμη τον οκτώβρη και απ' την άλλη στα μαιευτήρια κάνει και αρκετή ζέστη.

Όταν γέννησα την Ηλέκτρα ήταν 23 Οκτωβρίου και είχα την φαϊνή ιδέα να πάρω χειμωνιάτικα νυχτικάκια...Παιδιά μαρτύρησα στη ζέστη!!! Κάνει υπερμετρη ζέστη στα μαιευτήρια, πάρτε κοντομάνικες οπωσδήποτε!!!:wink:

και κλεινω με το καλυτερο...εχθες που σηκωθηκε ο αντρας μου για νερο το βραδυ τι βρηε στην κουζινα????να σας πω τι βρηκε.......κατσαριδες:twisted::twisted::twisted: και μαλιστα δυο απο αυτες τις αηδιαστικοτατες ξανθιες!!!!!

και για πειτε τωρα τι κανουμε???γιατι για σπρει που ρωτησα ουτε τα αοσμα δεν κανει......πως τις διωχνουμε πριν παθω κανενα εγκεφαλικο???σιχαινομαι τα παντα αυτην την στιγμη και βαλε οτι πρεπει να πλυνω οτι υπαρχει στην κουζινα:-(:sad::-(

εχετε καμια ιδεα???

Αχ, αυτές οι παλιοκατσαρίδες!!! Είναι τόσο αηδιαστικές....και είναι μερικές που έχουν και φτερα...εκεί να δεις αηδία! Μπλιάξ!!!!:evil::evil::evil::evil:

Αυτό που μπορείς να κάνεις αν δεν θέλεις να ψεκάσεις είναι να πάρεις κάτι παγίδες άοσμες(από το σουπερμάρκετ) και να τις τοποθετήσεις σε γωνίες των δωματίων. Κάνουν δουλεια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αχ βασδελουκακι μου αλληλοφλερταρουμε τα νησακια ...μια σου ερχομαι εγω ,μια εσυ που θα παει καποια στιγμη θα πιουμε το καφεδακι μασ ε?!!!!!!!!!!!φανταζομαι οτι ειδεσ πανω στο καραβι μονο ε?λογικα το καστρο και τισ καφετεριεσ..

Ναι, ναι, και κλασικά φάτσα κάρτα το μαστίχα shop!!!:-D

qwlrp3.png

κοριτσακια εχει απολυτο δικιο η βετερανα μανα βασδελουκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για πιτζαμακια ,θα σασ ελεγα να παρετε και κανενα νυχτικακι!!!!αν και δεν σασ το ευχομαι ,ισωσ χρειαστει να κανετε καμια καισαρικουλα...ε με την καισαρικη το νυχτικακι βολευει!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ίσι καλώς ήρθες!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που σε διάβασα ευχαριστημένη και ήρεμη και ενθουσιασμένη και όλα τα καλά!! Πάντα τέτοια!! Περιμένουμε φωτογραφίες!!

Αγγελική είναι σούπερ οι εξετάσεις σου!! Όσο για τα κρέατα, τα ανάλατα κλπ, αυτά είναι εύκολα για σένα να τα ακολουθήσεις...

chris τέλεια η μπουμπού σας!!! Όντως κοντεύουμε!!! Τέλειο?? Με τις κατσαρίδες τι να σου πω δεν ξέρω!! Εγώ ψεκάζω κάθε χρόνο καλοκαίρι με caothrin (το βρίσκεις στα υπαίθρια μαγαζάκια που πουλάνε μεγάλα φυτά και εντομοκτόνα και διάφορα τέτοια). Υποτίθεται ότι είναι φιλικό στα ζώα και στα μωρά, αλλά εγώ πάντα ψέκαζα λίγα λεπτά πριν φύγουμε διακοπές (με το πατσαβουράκι) και μέχρι να γυρίσουμε είχα κανονίσει και ερχόταν η καθαρίστρια (της άνοιγε η μαμά, ο γείτονας κλπ) και έριχνε ένα γερό καθάρισμα και πάνε οι κατσαρίδες... Όχι μόνο τις εξοντώνει, όχι μόνο δεν τολμάνε να πλησιάσουν, αλλά αν κάποτε τύχει να μπει κάποια σιχαμένη ιπτάμενη, την βρίσκουμε dead και πολύ το χαίρομαι!! Κρατάει 1 χρόνο περίπου. Ξέρετε πόσες μύγες και σφήκες έχουμε βρει dead στο μπαλκόνι?? Φέτος επειδή δεν φύγαμε θα ψεκάσω μόνο στα μπαλκόνια και στο μπάνιο που δεν μπαίνει το πατσουράκι μου... Πιστεύω να είμαστε καλυμμένοι...

ellain στην προκειμένη δεν έφταιγε η γιαγιάκα σου... Αυτό θα το πάθαινε οποιοσδήποτε ηλικιωμένος με τα καινούρια gadget του σατανά!!:tongue:. Εγώ πάντως δεν θα έπλενα τα καινούρια πραγματάκια (καροτσάκια κλπ). Οι υπόλοιπες τσούπρες τι λέτεεεεεεε?

Τσιπούρα δεν έχετε κάποιον συγγενή να σας φροντίζει το γατόνι όσο θα λείπετε?? Θέλουμε να πας διακοπές!!! Έχουμε λόγο!!

Όσο για τον σύζυγο, δεν σιδερώνει και δεν πρόκειται να τον βάλω να μάθει στα μωρουδιακά... Άσε που δεν θέλει κιόλας (μην κουράζεται! αν φάει καμιά μπούφλα θα του πω εγώ!!). Η καθαρίστρια έρχεται 2 φορές τον μήνα και κάνει γενική και σιδέρωμα δικό μας. Κάθεται 8 ώρες, δεν υπάρχει χρόνος για παραπάνω και δεν έχει διαθέσιμες άλλες μέρες για να έρθει (εκλείπουν οι καλές και έμπιστες καθαρίστριες τη σήμερον ημέρα). Άσε που θέλω εγώ να τα σιδερώσω τα μπεμπέ!!! Λοιπόν, κάθε βράδυ θα βάζω πλυντήριο (στο νυχτερινό ωράριο), το πρωί θα τα απλώνω, μετά θα πλένω από κάτι βαρύ στο μπαλκόνι (σήμερα το καροτσάκι) και το απόγευμα-βράδυ θα σιδερώνω τα μικρουλίνια ρουχαλάκια - κατά προτίμηση καθιστή!! Όχι τπτ άλλο, αλλά τώρα όταν κουράζομαι έστω και πολύ λίγο με πιάνει ο ίδιος πόνος χαμηλά. Σε μικρότερη ένταση βέβαια, αλλά είναι σαν να μου λέει: "Κάτσε καλά, θα σε πιάσω για τα καλά!"

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Δεν μου αρέσει που κλαίνε τα μωράκια μέσα μας!!!

Γιατί κλαίνε???? Δεν είναι χαρούμενα??? Αφού νιωθουν τρελλή ασφάλεια σε αυτό το περιβάλλον!!

Δεν μου αρέσει καθόλου να κλαίει το μωρό μου και να είναι μόνο του και να μην το παίρνω αγκαλιά!! :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεν μου αρέσει που κλαίνε τα μωράκια μέσα μας!!!

Γιατί κλαίνε???? Δεν είναι χαρούμενα??? Αφού νιωθουν τρελλή ασφάλεια σε αυτό το περιβάλλον!!

Δεν μου αρέσει καθόλου να κλαίει το μωρό μου και να είναι μόνο του και να μην το παίρνω αγκαλιά!! :(

Μαρή, Κλειώ χαλάρωσε:cool:...διάβασα ότι κλαίνε όταν ξεβολεύονται ή όταν δεν τους αρέσει κάποια γεύση...

Σε 1,5 μήνα θα την έχεις αγκαλίτσα...:-D

qwlrp3.png

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που κάνουν αντιπηκτικές ενέσεις(Κλέλια και Ειρήνη) μέχρι ποια βδομάδα τις κάνατε στην κοιλιά; Και αν σταματήσατε πού τις κάνετε τώρα; Στο πόδι;

Δεν σας κρύβω πως έχω αρχίσει να φοβάμαι στην κοιλιά....Μην καρφώσω το μωρουλίνι μου....

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!τι κανετε?

αυριο θα παω λαγονησι,στο πατρικο,για καμια 20αρια μερες περιπου.να κανουμε και κανα μπανακι!η κοιλιτσα μεγαλωνει καθημερινα και το μπουμπουκι μου ειναι ζωηροτατο!ακομα και τωρα που πληκτρολογω χοροπηδαει ολη η κοιλουμπα...ραντεβου στο γιατρο εχω 27/8...πολυ καιρος ρε κοριτσια!λετε να παω να κανω αλλο ενα υπερηχο ενδιαμεσα?το εχω ενα αγχος...αν και ολα δειχνουν οκ!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

κουμπαρουλα μου καλώς μας ήλθες!!!!!

μην πεις καλό χειμώνα γιατί δεν έχω καταφέρει να φύγω.. ακόμα... ελπίζω... παντως...... :)

εννοείτε μας έλλειψες, ελπίζω να μην κάναμε μπάχαλο το γκρουπάκι, δες αν κάναμε καμιά ζημιά!

βασουλα να πάς για τα μπανάκια σου!!!! ξεκούραση και θαλασσίτσα!

κλέλια χαλαρά με τις δουλειές! καλέ πόσα πράγματα είναι που θα πλένεις κάθε βράδυ;;;; ήρεμα παρακαλώ πολύ! :)

κοριτσάκια μου ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας!!!! δεν μπορώ να φύγω τώρα και να τον αφήσω τον γατούλη μου γιατί δεν μπορεί να του δώσει άλλος το φάρμακο, εμεις και γίνεται μάχη! άσε που θέλω να τον τσεκάρω κιόλας. μία σκέψη ήταν να τους πάρουμε μαζί, αλλά μονο διακοπές δεν θα ήταν αυτό, μέσα στην ταλαιπωρία και το άγχος (μην την κοπανήσουν κλπ κλπ) γενικά οι γάτες δεν είναι για πολλες μετακινήσεις έτσι κι αλλιώς......)

λίγη ηρεμία και χαλάρωση τώρα και προς το τέλος του μήνα με το καλό θα φύγουμε για 1 -2 εβδομάδες! θελω να πιστεύω ότι θα έχει γίνει καλά και θα νοιώσω ασφαλής να τον αφήσω, θα έρχετα ένας φίλος μας να τους ταίζει και να τους τσεκάρει :) καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν ;)

(εγώ για κάθε ενδεχόμενο έβαλα τον καλό μου να κρατήσει τον γατούλη στην ακτινογραφία για να μην φάω εγώ την ακτινοβολία και μελοντικά έχω έννοεις.... αν και δεν κάνει όταν ήδη είσαι που εγώ σίγουρα δεν είμαι ... ακόμα....... είδατε που σας ακούω κατά βάθος? )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...