Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν μόλις ήρθαμε από τη γιατρό είδαμε το νινί και ακούσαμε καρδούλα :D:D

όλα μια χαρά μου είπε μόνο που η φεριτίνη μου είναι αρκετά πιο κάτω από το όριο οπότε αρχίσαμε σίδηρο και ασβέστιο.

κανονίσαμε και για αυχενική αμέσως μετά το πάσχα.

πολυ κουραστικη η εγκυμοσυνη οταν εχεις και αλλο παιδι ρε γμτ...και τοσο μικρο...τα εχω παιξει... παει τελος!!! μετα θα το σφραγισω!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συμφωνώ αυτή τη στιγμή με το ζόρι περπατάω και ο γιος μου θέλει να κάτσουμε στο χαλί να παίξουμε και άντε να του πεις όχι με βλέπω να κοιμάμαι στο πάτωμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα Η&Μ έχουν ειδικό τμήμα με ρούχα και νομίζω και εσώρουχα εγκυμοσύνης. Τουλάχιστον τα H&Μ στο Avenue, είχα πάει τελευταία φορά μέσα στο 2010 για να δω ρουχάκια για τα παιδιά. Δεν τα πρόσεξα ιδιαίτερα γιατί τότε δεν ενδιαφερόμουνα αλλά σίγουρα θα τα επισκεφτώ κάποια στιγμή.

Δε συμφέρει καθόλου να αγοράσετε ρούχα εγκυμοσύνης και μάλιστα ακριβά. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες είχα πάρει μόνο ένα -δυο παντελόνια, για τα υπόλοιπα βολεύτηκα με φορεμάτια, φαρδιές μπλούζες, παντελόνες, κτλ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι επειδή δε δούλευα δε χρειαζόταν να σκεφτώ κάθε μέρα τι θα φορέσω!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

αχ ο αντρούλης μου δεν μπορώ να πω με ξεκουράζει και παίζει πολλές ώρες μαζί του αλλά αυτό το παιδί είναι ώρες ωρες που μόνο μαμά φωνάζει και ας τρέχουν όλοι γύρω του

εγώ ρε κορίτσια βαφτίζει και ο κουνιάδος μου τον ιούνιο τα δίδυμα μωράκια του τι θα φορέσω μου λέτε που θα φαίνεται και η κοιλιά μέχρι τότε

Μα τι λες τώρα maraki? Φορεματάκι (κατά προτίμηση κοντούλικο) να φαίνεται η κοιλίτσα και εσύ να χαίρεσαι!

Τι να πω και εγώ που στις 29 Μαΐου βαφτίζω αγοράκι?? Θα φαίνομαι αλλά δεν με νοιάζει :D.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Τα H&M είναι πολύ ωραία μαγαζάκια, δεν έχει ρούχα εγκυμοσύνης, απλά ρούχα τα οποία θα μας κάνουν (ριχτά, άνετα κλπ). Έτσι νομίζω δλδ, τελευταία φορά που τα κοίταξα ήταν πέρυσι τον Απρίλη.maraki για πες, είδατε την μωράκλα σας??

Εχει ρουχα εγκυμοσυνης! τα h&m mama!! μονο στην αιόλου και στο anenue. εχει ψωνισει μια γνωστη μου (φιλη φιλης δηλαδη) απο εκει και μου ειπαν οτι ειναι ωραια (εγω δεν τα εχω δει...)

Aααα! Πολύ χαίρομαι τότε!! Από ό,τι είδα στο site, οι τιμές στο H&M είναι φθηνούλες...

Μάλλον θα πάω το Σάββατο στο Avenue να πάρω κάνα ρουχαλάκι!! :)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε;;Πως ειστε σημερα;;

Καλέ τι διαβαζω;;Αγχωθηκατε πως θα εμφανιστείτε σε εκδηλώσεις και δεξιώσεις;;Εχει η αγορα "πραμα" να καλύψει ακομη και τα πιο περιεργα γουστα!!Ελπίζω να μην εννοειται το θεμα της κοιλιάς γιατι θα σας μαλώσω..Υπάρχει πιο ωραιο πράγμα απο μια εγκυο γυναίκα που όλοι την καμαρώνουν και την εχουν στα όπα-όπα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα στο october power!!

Γιωτιτσα και Μαρακι μπραβο για τους ωραιους υπερηχους σας, τωρα καλη συνεχεια στην αυχενικη!!

Πηγαμε κι εμεις στον γιατρο εχθες, μεγαλωσε το σπορι, τωρα το φωναζουμε βλασταρι, 1,6 εκατοστα δεν ειναι λιγο!!Καρδια χτυπαει αψογα, ολα τελεια! Τωρα παμε για 24 Μαρτιου για την αιματολογικη και μαλλον καμια εβδομαδα αργοτερα η αυχενικη. Αντε παλι υπομονη...

Τι ωραια τα ρουχαλακια!! Με το Asos εχω ενθουσιαστει αλλα εχει παραγγειλει καμια βρε κοριτσια? Ειναι οκ?Με εξοδα αποστολης τι γινεται? Καθε πληροφορια δεκτη.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!!!!!

2 μέρες σας άφησα και λυσάξατε!!!! χιχιχιχιχι

Μαράκι, Γιωτίτσα και Ellain μπράβο σας!!!!!!!

άντε με το καλό και οι αυχενικές (μάλλον μετά το πάσχα με βλέπω)

Clelia είσαι μια χαρά, αποκλείεται να έχετε και οι 2 στίγμα με τέτοιους αιματοκρίτες!!!!!!!! ήμαρτον

εγώ είμαι μάξ με αιματοκρίτη 36!!!!! (δεν έχω στίγμα, αλλά παραπαίω....)

όσο για τα ρούχα, ευτυχώς θα είναι καλοκαιράκι και θα την βγάζουμε με σαλβάρια κλπ :)

όσο για τις κρέμες, δύο μου κουμπάρες και η αδελφή μου έβαζαν την SALBA MAMA 1 που δεν είναι πολύ ακριβή

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10604&itmid=3071

την έχει στα φαρμακεία. αλλά να βάζουμε λεει παντού!!!!!!! να μην ξεχνάμε τα μπρατσάκια!!!!!!

δεν έχω αρχίσει ακόμα να βάζω, πρέπει όμως

σας φιλώ να έχετε μία υπέροχη GASTRO - MERA!:)

λοιπόν μόλις ήρθαμε από τη γιατρό είδαμε το νινί και ακούσαμε καρδούλα :D:D

όλα μια χαρά μου είπε μόνο που η φεριτίνη μου είναι αρκετά πιο κάτω από το όριο οπότε αρχίσαμε σίδηρο και ασβέστιο.

κανονίσαμε και για αυχενική αμέσως μετά το πάσχα.

Μπραβο maraki μου τρελα η καρδουλα ε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν πειραζει σχεδον ολες περνουμε σιδηρο, αντε με το καλο στην αυχενικη τωρα!!!:P:p:p

Εχει ρουχα εγκυμοσυνης! τα h&m mama!! μονο στην αιόλου και στο anenue. εχει ψωνισει μια γνωστη μου (φιλη φιλης δηλαδη) απο εκει και μου ειπαν οτι ειναι ωραια (εγω δεν τα εχω δει...)

Αχ κοριτσια λετε να εχει και στη Θεσσαλονικη???δεν εχω ακουσει ουτε μια γνωστη μου να εχει βρει εκει ρουχα εγκυμοσυνης:cry:θα τους δειρω εαν δεν εχουνε!!!μολις σηκωθ με το καλο θα παω:mrgreen:

Καλημερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε;;Πως ειστε σημερα;;

Καλέ τι διαβαζω;;Αγχωθηκατε πως θα εμφανιστείτε σε εκδηλώσεις και δεξιώσεις;;Εχει η αγορα "πραμα" να καλύψει ακομη και τα πιο περιεργα γουστα!!Ελπίζω να μην εννοειται το θεμα της κοιλιάς γιατι θα σας μαλώσω..Υπάρχει πιο ωραιο πράγμα απο μια εγκυο γυναίκα που όλοι την καμαρώνουν και την εχουν στα όπα-όπα;;

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ξερω που θα τα βρω κατι μπλουζακια που εχουν στην κοιλιτσα μωρακια ή γραφουν διαφορα για την εγγυμοσυνη!!!ξερει καμια πο υα πουλανε???

ΚΑΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ξερω που θα τα βρω κατι μπλουζακια που εχουν στην κοιλιτσα μωρακια ή γραφουν διαφορα για την εγγυμοσυνη!!!ξερει καμια πο υα πουλανε???

Chris μονο σε ξενα site εχω δει αρκετα..Για Ελλάδα δεν ξερω, ισως σε μαγαζια που τυπώνουν μηνυματα σε μπλουζάκια;;

Κατι τετοιο δεν εννοείς;;http://www.maternityinbloom.com/

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...