Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vasdeli μέτρησα την ηλικία της κύησής σου βάσει του δικού μου ticker, και μου έβγαλε ότι σε 2 εβδομάδες θα μπεις στον 5ο μήνα. Ο υπολογισμός των μηνών είναι λίγο περίεργος: να φανταστείς ο 5ος μήνας έχει 5 εβδομάδες :confused:... Γι' αυτό άραγε ο 5ος μήνας μας φαίνεται βουνό??? Μετά κυλάει ο χρόνος σαν νεράκι... Σαν το σχολείο ένα πράγμα, που μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα μας φαινότανε αιώνας και μετά πάει... τελείωνε η χρονιά...

Δεν θα βάλω στο πλυντήριο τα υφασμάτινα μέρη από καρότσια κλπ (άλλωστε δεν ξέρω και αν όοοοοοοολα μπορούν να αφαιρεθούν): με το λεκανάκι που θα έχει προδέρμ θα τα πλύνω και με ένα σφουγγαράκι...

Τα ρουχαλάκια και σεντονάκια του μωρού θα τα πλύνω στους 30 βαθμούς, όπως κάνω τα τελευταία χρόνια (για το περιβάλλον ρε γμτ). Άλλωστε καθαρά είναι, απλά τα ξανα-πλένω... Είπαμε: ξεχωριστά τα του μωρού από τα δικά μας, αλλά να ξεχωρίσουμε και τα χρώματα σε άσπρα-χρωματιστά?? Βλακείες ρωτώ??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παλι που σκεφτομουν να τα πλυνω στους 60 ειμαι υστερικη????!!! (και αντι-οικολογα, μην βαρατε καλεεεεεε κανω ανακυκλωση!!!!)

Ελενη νομιζω οτι εχει μονο εδω στην Βουλιαγμενης, σου πεφτει λιγο μακρυα εσενα, αλλα θα μπορουσες να βρεις πραγματακια για ολη την οικογενεια σε πολυ πολυ καλες τιμες. Ισως το συνδυασετε καποιο απογευμα με βολτα στην Γλυφαδα, μπαμπας παιρνει τα μικρακια για παγωτο και αφηνει εσενα και την πεθερα στο μαγαζι, 2 ωριτσες ειναι ο,τι πρεπει ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερα!!!!!!!!

Πολλα τα νεα σας ..τι να πρωτοπω παλι!!!Βλεπω ειστε καλα ολες..Κατι μικροθεματακια αντιμετωπιστηκαν...μπραβο@

Εγω επιτελους αδεια στο σπιτι!!!Αλλα δεν το εχω συνηθισει ακομα!!Ετρεχα Ικα ολο το πρωι Και τωρα παω να παιξω με την μπουμπου!!Μην με δει να καθομαι.....

Φιλακια!!

ΥΓ...ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Vasdeli μέτρησα την ηλικία της κύησής σου βάσει του δικού μου ticker, και μου έβγαλε ότι σε 2 εβδομάδες θα μπεις στον 5ο μήνα. Ο υπολογισμός των μηνών είναι λίγο περίεργος: να φανταστείς ο 5ος μήνας έχει 5 εβδομάδες :confused:... Γι' αυτό άραγε ο 5ος μήνας μας φαίνεται βουνό??? Μετά κυλάει ο χρόνος σαν νεράκι... Σαν το σχολείο ένα πράγμα, που μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα μας φαινότανε αιώνας και μετά πάει... τελείωνε η χρονιά...

Δεν θα βάλω στο πλυντήριο τα υφασμάτινα μέρη από καρότσια κλπ (άλλωστε δεν ξέρω και αν όοοοοοοολα μπορούν να αφαιρεθούν): με το λεκανάκι που θα έχει προδέρμ θα τα πλύνω και με ένα σφουγγαράκι...

Τα ρουχαλάκια και σεντονάκια του μωρού θα τα πλύνω στους 30 βαθμούς, όπως κάνω τα τελευταία χρόνια (για το περιβάλλον ρε γμτ). Άλλωστε καθαρά είναι, απλά τα ξανα-πλένω... Είπαμε: ξεχωριστά τα του μωρού από τα δικά μας, αλλά να ξεχωρίσουμε και τα χρώματα σε άσπρα-χρωματιστά?? Βλακείες ρωτώ??

Δηλαδή με το που θα τελειώσει και η 19 εβδ; Τότε τελειώνει ο 4ος και αρχίζει ο 5ος;:roll: Πράγματι, πολύ κουλή η μέτρηση μηνών-εβδομάδων!!! Ευχαριστώ ωστόσο!!!

Τώρα, μωρέ τα μωρουδιακά εγώ τα έπλενα στους 40, όπως λέει και η Ελενούσκαγια!!! Δεν τα ξεχώριζα σε άσπρα και χρωματιστά, εκτός και αν ήταν τίποτα πολυ σκούρο...:-D (Και δεν ρωτάς βλακείες!)

Καλησπερα!!!!!!!!

Πολλα τα νεα σας ..τι να πρωτοπω παλι!!!Βλεπω ειστε καλα ολες..Κατι μικροθεματακια αντιμετωπιστηκαν...μπραβο@

Εγω επιτελους αδεια στο σπιτι!!!Αλλα δεν το εχω συνηθισει ακομα!!Ετρεχα Ικα ολο το πρωι Και τωρα παω να παιξω με την μπουμπου!!Μην με δει να καθομαι.....

Φιλακια!!

ΥΓ...ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Καλή ξεκούραση!!! Καιρός για αραλίκι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ρένα, θα χρειαστείς περίπου μία εβδομάδα για να τελειώσεις τις δουλειές σου και να πεις: Τώρα κάααθομαιαιαιαι... Και μετά πάλι θα τρέχεις για πλυσίματα κλπ κλπ.

Vasdeli όταν θα είσαι 18+ μπαίνεις στον 5ο μήνα... Θύμισέ το μου όταν θα είσαι 18 εβδ ώστε να το κοιτάξω στο σύστημα και να σου πω

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli όταν θα είσαι 18+ μπαίνεις στον 5ο μήνα... Θύμισέ το μου όταν θα είσαι 18 εβδ ώστε να το κοιτάξω στο σύστημα και να σου πω

Οκ! σε μια βδομάδα δηλαδή!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

πω κοριτσια δε παλευεται αλλο η κατασταση,εχω σαραβαλιασει πραγματικα.

Δε μπορω να κατσω σε μια πλευρα,εκτος οτι πιανομαι και μουδιαζω σαν την γιωτα,με πιεζει το μικρο οτι οργανο μου βρει,δε μπορω να καθησω γιατι με φερνει δυσποια και νομιζω οτι αυτο που εφαγα ειναι στο λαιμο ακομη,δε μπορω να μαι ορθια γιατι νιωθω πιεση και συσπασεις κατευθειαν...εχω λυτρωμο?????πως το βλεπετε?????

απαπα ετσι δεν ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη..αχ αχ αχ...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Καλησπερα κοριτσια μου, πως ειστε???

Εγω καίγομαι και εκει που δεν ηθελα να ξεσηκωνομαστε πάλι για διακοπές τελικα δεν βλέπω την ωρα να ερθει η Τεταρτη και να φυγουμε για 4 μερες..

Κατα τα αλλα ο μικρος ακομη βηχει, πήγαμε ξανα στην παιδιατρο και ξεκινησαμε μασκουλες aerolin και βλέπουμε..

Εγω πήρα τηλ. τον γιατρο μου να του πω για τον δικο μου βηχα που με θυμαται που κ' που και μου ειπε να πάρω bisolvon, αλλα το θυμηθηκα οταν ηρθα σπίτι και αφου ημουν κανενα τεταρτο στο φαρμακειο και χαζευα τι αλλη βλακεια θα πάρω μαζι με το φαρμακο του μικρου...:roll::roll:

Επίσης του ειπα και για τις τιμες της καμπύλης (μετα απο ενα μηνα) που εκαναν βουτια στο κενο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικό και να τρωω καλά..

Την μωρουδιακή προικα ενα απλό φρεσκαρισμα καντε την στους 30 ή στους 40 βαθμους, μην τα βρασετε απο τωρα...Να κρατησουν την απαλότητα και τη ζωντανια τους :P

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

παλι διακοπουλες πετρουλα εεε???μια χαρα σας βρισκω!!!

αυτος ο βηχας ομως δε λεει να σας αφησει ε?τωρα με τις μασκες θα στρωσετε,ο μικρος δηλαδη.αντε να γινεται γρηγορα καλα..το εχεις ψαξει μηπως ειναι τιποτα αλλεργικο?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Νενάκι μου, κοντεύεις, σε 1 εβδομάδα μπαίνεις στον μήνα σου (καλά δεν λέω)? Λογικότατο είναι, είσαι στην ουρά του γαϊδάρου. Φαντάσου ότι έχεις ένα τεράστιο μωρό 2,5-3 κιλά (αν και το πρώτο σου το γέννησες 4κιλο, οπότε μπορεί να είναι και παραπάνω)...

Και εγώ πλέον δεν μπορώ όρθια και σιχτιρίζω το ξυπνοπούλι που παντρεύτηκα και με άφησε τελευταία στιγμή να πλένω και να σιδερώνω πράγματα!!! Μέχρι πριν από λίγο είχε την εντύπωση ότι "έχουμε 2 μήνες μπροστά μας!! Σιγά μωρέ!!". Τι να του πεις... Ότι στην ουσία έχουμε έναν μήνα καθώς αρχές Σεπτέμβρη μπαίνω στον μήνα μου?? Ότι υπάρχει περίπτωση να γεννήσω σε 1,5 μήνα?? Ότι εκτός από το δωμάτιο και το βάψιμο, τα πράγματα θέλουν πλύσιμο πριν να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν??? Κατά τα άλλα "Μην μου συγχίζεσαι...". Τώρα τον έπιασε ο πόνος!! Να δω πώς θα τα καταφέρω ασύγχιστη!!!!

Stone πήγαινε διακοπέεες!!! Εδώ εμείς βράζουμε!!! Αύριο πήγαινε να πάρεις και το bisolvon (αν δεν μπορείς εσύ, στείλε τον άνδρα!!).

Εμένα οι τιμές ζαχάρου βαράνε κάτι 140 και σκασίλα μου!! Έχω διαβάσει ότι τα νεύρα ανεβάζουν το ζάχαρο!! Αν είναι αλήθεια, τότε εγώ με τα νεύρα που έχω, ακόμα και το 150 θεωρείται υπογλυκαιμία!!!!!!

GEXxp3.png

κλελια μη μου λες για 4κιλο και παραπανω....δε μπορω...απο που θα το βγαλω?????καλα ολοι οι αντρες βρε παιδι τα ιδια ειναι,πω πω τα δικα μου νευρα να δεις που ειναι,ασε δραμα η κατασταση.κ εγω αυριο θα πλυνω τα της βαλιτσας που θα εχουμε στο νοσοκομειο..

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Γλυκές μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την πάντα θετική σας ενέργεια. Πήρα τις εξετάσεις και τις πήγα στο γιατρό.

Η καμπύλη είναι καλή μου είπε η βοηθός του:

0 – 80

60 – 144

120 – 137

180 – 120

Η κρεατινίνη και η ούρων μια χαρά, λεύκωμα αρνητικό, το ουρικό οξύ μόνο είναι προς τα ανώτατα φυσιολογικά, αλλά εντός ορίων. Μου είπε να μειώσω το κρέας και τα ψάρια όπως σαρδέλα. Της είπα ότι ο γιατρός μου έχει πει να τρώω κρέας και λαχανικά, λόγω σιδήρου-αιματοκρίτη, διότι δεν θέλει να μου δώσει συμπληρώματα για την ώρα τουλάχιστον. Οπότε κι αυτή μου είπε να τρώω κοτόπουλο που δεν επηρεάζει και ας περιορίσω το μοσχάρι, (δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει λέει διότι δεν έχω ξεπεράσει τις τιμές). Να συνεχίσω να παρακολουθώ την πίεση και να τρώω ανάλατα μέχρι τέλους, λόγω πρηξίματος (το οποίο ευτυχώς δεν έχει επανεμφανιστεί) καθώς επίσης και για να μην βάλω κιλά. Τελείως ανάλατα δεν θα τα τρώω, αλλά σίγουρα θα περιορίζομαι στο 1/5 της ποσότητας, αφού δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Ξέρω ότι αν με ενημέρωνε ο γιατρός δεν θα μου έλεγε τίποτα από τα παραπάνω, αφού είναι πολύ large τύπος, η βοηθός όμως είναι πιο αυστηρή.

Τώρα να είμαι σε διακοπές και να τρώω ανάλατα δεν πάει…. έξω δεν γίνεται να εφαρμοστεί με τίποτα, μέσα στο σπίτι οκ.

Κατά τʼ άλλα μετράω 4 μερούλες δουλειάς ακόμα και μετά επιτέλους τέλος.

Όσο για τα απογεύματα, θα είναι κλεισμένα για τις τελευταίες δουλειές που πρέπει να γίνουν πριν φύγουμε όπως και τα βράδια επίσης κλεισμένα με μαγειρέματα μιας και δεν θα τρώω ούτε τοστ αυτές τις ημέρες.

Και ένα ακόμα νέο μου, σήμερα είχαμε τον πρώτο μας λόξυγκα. Περίεργα ένιωθα γιατί δεν ήξερα αν είναι τόσο σπαστικό μέσα στην κοιλιά όπως είναι σε μας…

Α κάτι ακόμα: Κάπου διάβασα ότι τα μωράκια μας κλαίνε μέσα στην κοιλιά, χωρίς ήχο βέβαια, αλλά συμβαίνει. Ανατριχιαστικό...Το έχει ακούσει καμιά σας;

Προσπάθησα να σας διαβάσω λίγο:

ellain σε τάραξε το παπάκι σου, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Απʼ ότι θυμάμαι έχει 2 tres jolie στη Βουλιαγμένης, πιο λες; Το ένα στην αγορά (αριστερά) και το άλλο πιο κάτω (δεξιά), Ηλιούπολη είναι εκεί;

clelia ευχαριστώ για τις ευχές για το αμερικανο-ανιψάκι. Είχες θεματάκια κι εσύ, κάτι για πονάκια διάβασα, τώρα είσαι καλύτερα έτσι δεν είναι;

Γιωτίτσα αυτό το μούδιασμα που λες το παθαίνω στον κόκκυγα όταν κοιμάμαι ανάσκελα. Λογικά είναι φυσιολογικό, δεν έχει συνηθίσει το σώμα μας το επιπλέον βάρος. Προσπάθησε να αλλάζεις θέση για να ξεκουράζεσαι καλή μου.

Νενάκι σε σένα θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα πριν φύγω για διακοπές. Μιας και είσαι πολύ μπροστά σε σχέση με εμάς. Και όταν γυρίσω…. ποιος ξέρει! μπορεί να κρατάς ήδη την κορούλα σου στα χέρια σου. Όλα με το καλό κοπέλα μου κάνε μόνο λίγη υπομονή ακόμα!!!!!

ειρήνη μου ωραία η mini σου!

τσιπουράκι πως πάει η γατούλης σου;

Βίκυ μεγαλώνει το νινάκι σου!

Ελένη με το καλό να παραλάβεις τα πραγματάκια σας!!!

chris το είδατε το νινάκι σας; Όλα καλά; μπες να μας πεις κοριτσάκι μου. Περιμένουμε νέα σου! Από το ΙΚΕΑ τι πήρατε;

stone περαστικά στο μικρούλι σου.

Η Ploegisi θα περνάει καλά στις διακοπές της γιατί δεν βλέπω να έχει μπει καθόλου, νομίζω ότι θα είχε net εκεί. Καλά θυμάμαι; Εγώ πάντως δεν θα έχω στας εξοχάς, σας ενημερώνω από τώρα.

Γεια σου Βάσω, liana και renah. (Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια)

Σας φιλώ κοριτσάκια!

Καληνύχτα σε όλες και καλή ξεκούραση!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

κοριτσάκια καλημέρα και καλό μήνα δεν έχω πει. τι κάνετε;

εγώ είμαι σε αποσύνθεση έμπαινα σας διάβαζα αλλά δεν είχα κουράγιο να γράψω. η ζέστη με έχει ζαβλακώσει. άντε να περάσει και αυτή η βδομάδα και την άλλη τετάρτη τέλος και η δουλειά και μετά διακοπούλες. σήμερα λέω να πάω και για ψώνια για τη βαλίτσα μου στο μαιευτήριο να είμαι ψιλοέτοιμη.

να σας ρωτήσω από πυτζάμες τι θα πάρετε καλοκαιρινές εντελώς ή το παντελόνι θα είναι μακρύ και κοντομάνικο το πάνω γιατί και ο καιρός φαντάζομαι θα είναι καλός ακόμη τον οκτώβρη και απ' την άλλη στα μαιευτήρια κάνει και αρκετή ζέστη.

νενάκι κάνε λίγο υπομονή ακόμα δεν έμεινε και πολύ και σε λίγο καιρό θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!!

για να δουμε τι να σας πρωτο πω???:roll::roll:

Ας αρχισουμε απο την μπεμπα που εφτασε τα 1780 το σκατουλι και που ειναι μια χαρα το πουλακι μου.Ειπε οτι απο εδω και περα θα με βλεπει καθε 2 εβδομαδες γιατι μπενουμε στην τελικη ευθεια και επαθε σοκ ο κορδελας μου.βλεπεις μεχρι τωρα μονο εχουμε πολυ ακομα ηξερε να λεει!!!:mad:

Εγω και χθες ημουνα για ψωνια με γονεις βρηκα ευτυχως και νυχτικακι αλλα με μπολερο απο επανω οχι ρομπιτσα και μπιτσαμουλες αλλα με καπρι παντελονακι...λετε να κρυωσω???:roll:

Εμεις μπηκαμε στον 8ο.....και ειμαι μες την τρελη χαρα και μεσα στο αγχος επισης!!!τα καινουρια καροτσια, σακους, καρεκλακι αυτοκινητου τα πλενουμε???:roll:

Παρασκευη φευγουμε κοριτσακια θαλασσιτσα και γυρναμε την αλλη τριτη στις 17 αν δεν κανω λαθος τοσο θα ειναι.το λεω να μην ανησυχησετε:mrgreen:

Αντζελικα μου μπραβο κοριτσακι μου που ειναι καλες οι εξετασεις σου ειναι πολυ σημαντικο που δεν βρεθηκε τιποτα ανησυχητικο!!!φτου φτου!!

και κλεινω με το καλυτερο...εχθες που σηκωθηκε ο αντρας μου για νερο το βραδυ τι βρηε στην κουζινα????να σας πω τι βρηκε.......κατσαριδες:twisted::twisted::twisted: και μαλιστα δυο απο αυτες τις αηδιαστικοτατες ξανθιες!!!!!

και για πειτε τωρα τι κανουμε???γιατι για σπρει που ρωτησα ουτε τα αοσμα δεν κανει......πως τις διωχνουμε πριν παθω κανενα εγκεφαλικο???σιχαινομαι τα παντα αυτην την στιγμη και βαλε οτι πρεπει να πλυνω οτι υπαρχει στην κουζινα:-(:sad::-(

εχετε καμια ιδεα???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...