Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλήμέρα

Τσιπουρα όλα καλά με το γατούλη σου τελικά, αντε να φυγεις και για διακοπές χωρίς αγχος.

Αγγελικούλα καλα αποτελέσματα σημερα απο τις εξετάσεις και περιμένουμε και τα νέα απο το γιατρό το απόγευμα, όσο για την δουλεια μιας και είσαι και μόνη σου με ρέγουλο.

Ellain μεγια τα ψώνια και εγω απο το tre jolie τα εχω πάρει τα πυτζαμάκια για το μαιευτηριο αλλα προχθες μου εκανε και ενα δωρο η μανούλα μου απο τα Mothercare, έκανες και το πρώτο σου μπανάκι.

Vasdeli καλως ηρθες και πέρασες και τέλεια. Δεν είναι πανέμορφα στη Σάμο, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.

Στα υπόλοιπα κορίτσια φιλάκια πολλα.

Εμεις χθες το απογευματάκι πήγαμε μια βόλτα για καφεδάκι στο Φλοίσβο, χαμός γινότανε ολο μωρα με καροτσάκια. Βρε κορίτσια εχω ενα θεμάτάκι και θέλω να μου πείτε αν το παθαίνει και καμία αλλη κοπέλα, επειδη κοιμάμαι στο πλάι και συνήθως στο αριστερό πλάι, συνήθως ξυπνάω απο πόνο απο μουδιασμα στο γοφό μου, είναι τώρα λιγές μερες που το παθαίνω είναι μάλλον απο το βάρος και θα συνεχιστεί μεχρί το τέλος αλλα είναι πολύ ενοχλητικό γιατι δεν μπορω καθόλου να κοιμηθώ διαφορετικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια γιωτιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο που λεσ...δηλαδη μαλλον απο το βαροσ που ολο το βραδυ ειναι σε ενα σημειο...απο το αλλο πλευρο δεν σε διευκολυνει?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γιώτα, είναι που πιάνεται το ποδαράκι βρε!! Μα και εσύ, όλο το βράδυ στο ίδιο πλευρό?? Δεν πιάνεσαι?? Εγώ κάνω σαν την σβούρα: μία αριστερά, μία δεξιά, λίγο ανάσκελα (θέλω να πιω βότκα και να κοιμηθώ μπρούμυτααααα!!).

Ειρηνάκι βλέπω ξεκινάς πλυσίματα και εσύ εεε? Εγώ σήμερα έχω την καθαρίστρια, από αύριο θα αρχίσω να πλένω κλπ... Μου είπε μία γειτόνισσα πως όταν πλύνω καρότσια κλπ να τα σκεπάσω με μία πετσέτα για να μην σκονιστούν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη... Το θεωρείτε λογικό?? Αφού θα είναι σε ένα δωμάτιο, ποιος ο λόγος για τόσο προσοχή??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο που λεσ...δηλαδη μαλλον απο το βαροσ που ολο το βραδυ ειναι σε ενα σημειο...απο το αλλο πλευρο δεν σε διευκολυνει?

Eιρήνη μου γυρίζω αλλα αργεί πολυ να με πάρει ο υπνος, δεν με διευκολύνει καθόλου αυτο το πλευρό αλλα θα το συνηθίσω που θα πάει.

Περιμένουμε φωτο απο το δωματιο μολις ετοιμαστεί και η Αγγελικούλα θα την συνηθίσει την αλλαγη σιγα σιγά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Γιώτα, είναι πολύ φυσιολογικό αυτό το μούδιασμα...Εδώ το παθαίνω εγώ που και που! Πόσο μάλλον εσύ που η κοιλίτσα είναι μεγαλύτερη! Απλά, προσπάθησε να αλλάζεις πλευρό για να μην επιβερύνεσαι...

Κλειώ, ειλικρινά πιστεύω πως η μεγάλη κοιλιά δεν έχει να κάνει με μεγάλο μωρό. Είναι στον σωματότυπο κάθε γυναίκας. Κι επειδή κι εγώ θα κανω τεράάάστια κοιλιά σου λέω πως το ένα παιδάκι το γέννησα 3400 και το άλλο 3200!:P

Ειρήνη, δέσαμε στο νησί σου καθώς ταξιδέψαμε για Σάμο! Τα πήρες τα χερετίσματα;:-D

Τσιπούρα, άσε το γατί και πιάσε το νινί(τον τσιπούρο, εννοώ!):wink:

Όσο για το στηθοσκόπιο και τους χτύπους του μωρού....το έχω επιχειρήσει άπειρες φορές με το στηθοσκόπιο του dr. vasdeloσυζύγου αλλά ρε μαμώτο μια ζωή ακούω την δικιά μου καρδιά!!! Και δεν μιλάω για τώρα που είναι σπόρι ακόμα, μιλάω για τις προηγούμενες τελειόμηνες εγκυμοσύνες μου...΄΄Οσες φορές ζητούσα δε από τον husbant να το ακούσει αυτός μια χαρά το άκουγε εγώ χαμπάρι....Τι να πω...πρέπει να έχεις εκπαιδευμένο αυτί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γιώτα, είναι που πιάνεται το ποδαράκι βρε!! Μα και εσύ, όλο το βράδυ στο ίδιο πλευρό?? Δεν πιάνεσαι?? Εγώ κάνω σαν την σβούρα: μία αριστερά, μία δεξιά, λίγο ανάσκελα (θέλω να πιω βότκα και να κοιμηθώ μπρούμυτααααα!!).

Ειμαι ησυχο παιδί στον ύπνο εγω μπορεί να μην γυρίσω καθόλου όλο το βράδυ, ασε που είμαι κι εγω του μπρούμητου και μου εχει λείψει απίστευτα.

Καλό είναι να τα σκεπάσεις λίγο τα πράγματα γιατι όσο να ναι η Αθήνα εχει λίγο παραπάνω σκονη και είναι αρκετός ο καιρός μεχρι να τα χρησιμοποιήσεις.

Μου είπε μία γειτόνισσα πως όταν πλύνω καρότσια κλπ να τα σκεπάσω με μία πετσέτα για να μην σκονιστούν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη... Το θεωρείτε λογικό?? Αφού θα είναι σε ένα δωμάτιο, ποιος ο λόγος για τόσο προσοχή??

Κι εγώ έτσι έκανα!:P Καρότσι, πορτ μπεμπε, καθισματάκι τα είχα σκεπάσει με ένα σεντόνι γιατί δεν είχα χώρο να τα κλείσω στην ντουλάπα! Είναι για να μην κάθεται πάνω τους η σκόνη που ίπταται!!! (Αν και να σου πω περισσότερο νομίζω ότι εγώ προσωπικά το έκανα από τρυφερότητα και στοργή επειδή εκεί θα καθόταν τα μωρά μου!:tongue:)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι!

Γιωτίτσα μου προσπάθησε να ξαπλώνεις κι από την αλλη πλευρά για να μην μουδιάζει το ποδαράκι :) Πες το και στον γιατρό σου γιατί μπορεί να σου πει να κάνεις κάποιες ασκησούλες για το πιάσιμο (η αδελφή μου πάθαινε κάτι αντίστοιχο αλλά σε πολύ έντονο βαθμό, καμία σχέση με σένα, οι ασκησούλες την βοήθησαν πάρα πολύ)

Vasdelaki μου να πάνε όλα καλά με το γατί... και σου λέω εγώ μετά ;)

άλλαξε πάλι το μωράκι στο τικεράκι σου!!!!! ΣΚΟΡΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ μου αρέσει που είστε νοικοκυρές κι ετοιμάζεται τις φωλίτσες για τα μωρουδέλια!!!!!!! φτου φτου σκόρδα!!!!! <3

Γιωτιτσα νομιζω ολες το παθαινουμε αυτο λιγο πολυ, κι εμενα πιανεται ο αριστερος γοφος, καθως ο γιατρος μου συστησε τον υπνο στην αριστερη πλευρα γιατι ετσι δεν πιεζεται η κατω κοιλη φλεβα, γινεται καλυτερη αιματωση στο σωμα και δεν πιεζονται τα οργανα. Αλλα δυσκολο να βγαλεις ολο το βραδυ στο ενα πλευρο... Υπομονη 2 μηνες εμειναν....

Κλελια, ειναι δυσκολο να ακουσεις τον χτυπο της καρδιας του μωρου με το στηθοσκοπιο. Οσες φορες το ειχα προσπαθησει μονη δεν το καταφερα, ο θειος ως ντοκτορ το επιασε ομως, μου εδωσε μαλιστα να το ακουσω, ειναι απλα πιο γηγορος χτυπος απο τον δικο σου (καθως το μωρο εχει μ.ο. 130-140 χτυπους/λεπτο), μην περιμενεις να ακουσεις ο,τι ακους στον υπερηχο.

Οσο για τα πυζαμακια, εγω πηρα με βαση την κοιλια που εχω τωρα και μαλιστα λιγο προς το στενο... Θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις ποιο νουμερο σου κανει τωρα και να επιλεξεις 1νουμερο μικροτερο. Πιστευω πως ειναι καλυτερα να ειναι λιγο φαρδια και ανετα παρα να σε στενευουν.

Οσο για το πλυσιμο καροτσιου, καθισματος αυτοκινητου κτλ, πώς γινεται? Με νωπο πανακι ή βγαινουν και πλενονται?

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Vasdeli μπήκες σε άλλη εβδομάδα και μεγάλωσε το μωράκι!! Γι' αυτό δεν έβλεπες για λίγη ώρα το τικεράκι σου!! Εγώ συνέχεια το βλέπω το δικό σου και χαίρομαι!!

ellain ιδέα δεν έχω πώς θα τα καθαρίσω... Βλέποντας και πράττοντας! Σκέφτομαι να βάλω σε μια λεκανίτσα προδέρμ με νερό και να πλύνω τα υφασμάτινα μέρη, όσο για τα πλαστικά κλπ αυτά με wettex και προδέρμ... Τα δικά μου βέβαια μου τα έχουν χαρίσει/δανείσει... Σε καινούριο πράγμα δεν νομίζω να έμπαινα σε διαδικασία να το πλύνω. Εκτός αν μιλάμε για ρούχα-σεντόνια που αυτά όπως και να έχουν τα πλένουμε πριν τα χρησιμοποιήσουμε...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Vasdeli μπήκες σε άλλη εβδομάδα και μεγάλωσε το μωράκι!! Γι' αυτό δεν έβλεπες για λίγη ώρα το τικεράκι σου!! Εγώ συνέχεια το βλέπω το δικό σου και χαίρομαι!!

Nαι, μετά το είδα ότι άλλαξε! Να ρωτήσω κάτι; Τώρα που ολοκληρώθηκε η 17 εβδ. μπαίνω δηλαδή στον 5ο;:D

Όσο για την καθαριότητα του καροτσιού σωστά σκέφτεσαι...Αν δεν υπάρχουν πλαστικά/σκληρά μέρη μπορείς να τα βάλεις και στο πλυντήριο με παιδικό απορρυπαντικό. Διαφορετικά μπορείς και με τον ατμοκαθαριστή αν διαθέτεις, ή αν μπορείς να δανειστείς από κάπου!

qwlrp3.png

γειά σας κορίτσια και καλό μήνα να έχουμε!

Ευτυχώς τελείωσε η απεργία και περιμένω και εγώ τα δικά μας πραγματάκια να έρθουνε, να τα καθαρίσω σιγά σιγά, να τα ξεχωρίσω, να τα ταξινομήσω για να μπούμε και εμείς τώρα σε μια σειρά. Και μια που έχω και την πεθερά μου εδώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει. Μια χαρά τα πάμε προς το παρόν, κανένα πρόβλημα:D.

ΧΘες πήγαμε και για ένα μπανάκι.

Clelia κάποια μέρη από τα ριλάξ που πλένονται σκέφτομαι να τα πλύνω αλλά να τα βάλω στη θέση τους όταν με το καλό έρθει το μωρό. Προς το παρόν μάλλον θα τα αποθηκεύσω σε κάποιο ντουλάπι. Ο ατμοκαθαριστής είναι μια καλή λύση αλλά που τον έχω;

Έλενα το κατάστημα αυτό που λες είναι αλυσίδα ή υπάρχει μόνο εκεί; Σου κάνει γυμνάσια ο μικρός από τώρα; Ευτυχώς όλα είναι καλά!

Vasdeli ωραίες που είναι οι διακοπές! καλή συνέχεια!!!

Τσιπουράκι όλα μια χαρά!!!! Μπράβο!

Γιώτα, Ειρήνη, Αγγελική, Νένα, Πετρούλα, Βάσω. Λιάνα(τυχερούλα!) πολλά φιλιά σε όλες σας. Πάω να ταίσω τα μικρά τα γεμιστά που έφτιαξε η πεθερά μου!

Καλό μεσημέρι!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...