Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!πως παει?

μαγειρευω μπαμιες με κοτοπουλο και χαζευω τηλεοραση.τιποτα δεν εχει φυσικα...

ζεστη εχει σημερα!

εσεις που γυρνατε?πως τα περνατε?

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα τζουτζούκες!!!

Ειρηνάκι μην αγχώνεσαι βρε με το δωμάτιο!! Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα το κάνεις τέλειο, όπως και όλο το σπίτι αρχιτεκτόνισά μου!!

Τσιπούρα όταν δίνω χάπι στο πατσαβουροσκυλάκι το κρύβω σε φέτα τυρί, ζαμπόν κλπ. Δεν χαμπαριάζει ούτε έτσι ο γατούλης να μπερδευτεί να το φάει??

χα χα!!!γελασα με το κολπακι που του κανεισ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι κλελουκω μου τι να σου πω.....αρχιτεκτονισσα σουπερ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ουτε μια ισια γραμμη δεν μπορω να κανω στον τοιχο!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειρηνιω εμενα μου αλεσει και τωλα ακομα που ειμαι ολοκληρη γαιδουρα πολυ η μπεμπα μινι:oops: μην σου πω την εβαζα και στο δικο μου δωματιο εαν μπορουσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτο που δεν μου αρεσει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα τα κοριτσακια μολις μεγαλωσουν θελουν το ιδιο ειναι αυτο με τις πριγκηπισες!!!αμαν πια μα ολα τα κοριτσακια με τις πριγκιπισες:evil:τι παθαινουν δεν ξερω....και εμεις ετσι ειμασταν λες???δεν θυμαμαι:roll::mrgreen:

μαλλον ετσι ημασαταν χρυσουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θυμασαι τισ barbie,sindy, bibi bo κτλ??????:tongue:

Μην τα βάζεις με την τύχη σου διότι πιστεύω (βάσει των τελευταίων δειγμάτων) ότι έχει γυρίσει για σένα και όλα σου πηγαίνουν καλά!! Τώρα κάποια θεματάκια που τυχαίνουν, θα τα λύσουμε μαζί!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΣΙΠΟΥΡΑ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!!και χτεσ σε εφαγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ησουν πεντανοστιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Κοριτσάκια!

Χαθηκα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Έφυγα απρογραμμάτιστα για διακοπούλες και για αυτό χάθηκα και δεν κατάφερα να έρθω στην συνάντηση μας! Πήγα Άνδρο και τώρα είμαι Νάξο! Επιστρέφω σε λίγες μέρες και θα σας διαβασω και θα σας γράψω αναλυτικα! Φιλάκιααααααααα

καλα να περνατε λιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα διαλεξα χρωματακια!!!!!πιστευω πιο ωραια απο αυτα που ειχα βρει εδω!!!!οταν το τελειωσει ο χασμπαντ θα βαλω φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλό Καλό Μήνα!!!!!!!!

αγαπούλες μου γλυκιές το γατόνιο δείχνει να είναι καλύτερα!!! Αμήν Θεε μου!

Αλλά επειδή το πρωί είχαμε αγχωθεί + δεν ξέραμε αν μπορεί να ουρήσει ή όχι τον πήγαμε σε κλινική. Του έκαναν εξετάσεις, δεν έξειξαν κάτι το ανησυχητικό, μάλλον ουρολοίμωξη ή αιμοραγική κυστίτιδα. Του έβαλαν ορό με αντιβίωση για 2 1/2 ώρες + ενέσεις κλπ. Εγώ ήμουν στα κλαδιά, τον λυπόμουν και φοβόμουν απίστευτα! Οταν μας είπαν ότι δεν φαίνεται να έχει κάτι άσχημο και ότι μπορούμε να το πάρουμε στο σπίτι λαλαλαλαλαλαααα !!!!!!

Αύριο θα ξαναπάμε να του κάνουν έναν υπέρηχο και καμιά ένεση ακόμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά :)

Είμαι εντελώς καλά σήμερα, αλλά το έπαιζα "πονεμένη" για να μην πάω τον σκύλο βόλτα (είπαμε, όχι με το που νιώθω καλύτερα να πριζώνομαι!!). Αραχτή ναι είμαι, όπως επίσης και εκνευρισμένη, αλλά σκασίλα μου!!

Ελπίζω να είσαι μόνο αραχτή πλέον και καθόλου εκνευρισμένη <3

Εμεις οχι και τοσο καλά καθως ο βηχας του μικρου επεστρεψε δυναμικα και ο δικος μου καλα κρατει εδω και μια εβδομαδα..Μιας πιανει περισσότερο το βραδυ και χτες κατα τις 3.30 το βραδυ ειχαμε ξενυχτια...

Περαστικά σας Πετρούλα μου!!!!!!! Να γίνεται γρήγορα περδίκια και να περάσατε όμορφα <3

Καλημέρα Κοριτσάκια!

Χαθηκα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Έφυγα απρογραμμάτιστα για διακοπούλες και για αυτό χάθηκα και δεν κατάφερα να έρθω στην συνάντηση μας! Πήγα Άνδρο και τώρα είμαι Νάξο! Επιστρέφω σε λίγες μέρες και θα σας διαβασω και θα σας γράψω αναλυτικα! Φιλάκιααααααααα

Μπράβο Λιάνα μου για τις διακοπούλες!

γεια σας κοριτσια!πως παει?

μαγειρευω μπαμιες με κοτοπουλο και χαζευω τηλεοραση.τιποτα δεν εχει φυσικα...

ζεστη εχει σημερα!

εσεις που γυρνατε?πως τα περνατε?

Γειά σου Βασιόλα προκομένη!!!!!!

τελικα διαλεξα χρωματακια!!!!!πιστευω πιο ωραια απο αυτα που ειχα βρει εδω!!!!οταν το τελειωσει ο χασμπαντ θα βαλω φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είμαι σίγουρη ότι διάλεξες σούπερ!!!!!!!!! εσύ θα μας φας τη δουλειά βρε σε λίγο, ταλεντάρα! φωτό οπωσδήποτε!!!!! <3

φιλιά σας και στην κοιλιά σας!!!!!!!

Καλό καλό μηνα σε όλες! <3

Αχ βρε Τσιπουρίτσα!! Καταλαβαίνω ολόψυχα το άγχος σου για το γατόνιο, απλά να ξέρεις ότι τα περισσότερα που του κάνουν στην κλινική είναι για να σας τα πάρουν χοντρά!!

Χαλάλι του βέβαια, δεν λέω... Απλά όταν τον βλέπεις με ορούς κλπ δεν είναι κάτι απαραίτητο, το κάνουν για τα ευρά... Μην τρελλαίνεσαι δλδ...

Και πάλι περαστικούλια, όλα καλά!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Γύρισα κι εγώ!!!

Και διαβάζω όλα καλά σε γενικές γραμμές....:D

Δωμάτια ετοιμάζονται, κύστες εξαφανίζονται:), ντόπλερ :)γίνονται, γατιά γιατρεύονται....:P

Στη Σάμο περάσαμε σούπερ, μέχρι και βόλτα στη Σαμιοπούλα πήγαμε με σκάφος....Ίσως ανεβάσω φωτό(Η εγκυούλα με το κατάρτι αγκαλιά...:rolleyes:).

Σήμερα μέχρι να ακούσω 'το μωρό' έπαθα μια ψύχωση....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vasdelόπαιδο τι κάνεις?? Καλά πέρασες?? Χαίρομαι σκατούλα μου!!

Κοίτα πόσο μεγάλωσε το νινί σου!! Στην εβδομάδα που είσαι το έχουν αυτό, μία κλωτσούν, μία κοιμούνται... Τι σου λέω τώρα, τα ξέρεις...

Σοκολάτα και ξάπλα για να το ακούσεις (ουδέτερα είπαμε, ουδέτερα!!)

Έχω σκάσει... Πάω για ξάπλα, θα ανάψω και το αρκουδίσιον!!!

Καλό μήνα!!!!

(δεν το είπα από το πρωί η γαϊδούρα)

GEXxp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, Καλό Μήνα και ευχαριστώ για τις συμβουλές. Δεν έχω δει ξανά πρήξιμο. Αλάτι δεν τρώω, αλλά είναι το λιγότερο, δεν με απασχολεί προς το παρόν... Δυστυχώς άδεια δεν μπορώ να πάρω γιατί αν δεν πάω θα μείνει κλειστό το γραφείο... πάντως φεύγοντας απ' τη δουλειά την Παρασκευή πήρα τα τηλέφωνα των αφεντικών κινητά-εξοχικά (αφού όλοι λείπουν με άδεια) μόνο για περίπτωση μεγάλης ανάγκης. Θα κάνω υπομονή 5 ημέρες ακόμη. Αύριο μετά τις 6:00 θα πάρω τ' αποτελέσματα από τις εξετάσεις και θα περάσω απ' το γιατρό να τις δουν... Για να δούμε....

Αποκτήσαμε και ένα νέο ανιψάκι εξ Αμερικής στις 29/7 που το περιμέναμε Αυγουστιάτικο! Επίσης περιμένουμε και 2 «εγγονάκια» Αυγουστιάτικα από το σόι του άντρα μου (από 2 αδερφές), πάλι εξ Αμερικής και μια μπουμπού από συνεργάτιδα (Ελληνάκι αυτή τη φορά). Πολλές αφίξεις θα έχουμε τον Αύγουστο!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλέέέ....

πήγα και είδα τώρα τις φωτό με τις κοιλούμπες!

Τι όμορφες που είστε όλες!!!!:D

Κλειώ μου, καλά είμαι απλά μέχρι να το ακούσω φρίκαρα...

Αγγελική έχεις τη δεύτερη μεγαλύτερη κοιλιά μετά την Κλειώ!:D Εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις σου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

:D Ευχαριστώ vasdelaki!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημερες, καλε εβδομαδα και καλο μηναααα!!! Τι κανετε πεπελαρες??

Τσιπουριδιονννννννννν μπραβο μπραβο, εφυγε η βρωμοκυστουλα!!!! Αντε να γινει και ολοτελα καλα το γατονιο και μετα ποιος μας πιανει!!!!

Ιρινι τελικα τι γινεται με τα χρωματα? Ποτε θα το τελειωσετε το δωματιο να το δουμε?? Μας εβαλες στην πριζα κι εχουμε αγωνια!!!

Πετρουλα δεν καταλαβα, το βηχαλακι το εχεις εσυ ή ο μικρος σου?

Vasdeli παμε και βολτες με πλεουμενο????? Εχω και κοτερο, παμε μια βολτα?!

Αγγελακι τι επαθες παιδι μου??? Οπως ειπαν και τα κοριτσακια, αυτα θα τα εχουμε απο δω και περα, αρκει να μην εχουμε πιεση, λευκωμα κτλ. Για το πρηξιμο ειπαμε, παγωμενο ποδολουτρο, τα ποδια ψηλα και μπορεις να βαλεις και καμια κρεμουλα για κουρασμενα ποδια, εχουν ολες οι εταιριες (εγω πηρα μια της apivita, πολυ καλη!!)

Ελενη, καλο κουραγιο με την πεθερουλε σου, εσυ εισαι ηρεμο ατομο και ευγενικο οποτε καλα θα τα πατε, απλα σε καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να λειτουργεις οπως επιθυμεις στο ιδιο σου το σπιτι οταν εχεις φιλοξενουμενους.

Λιαναααα πουλακι μου, διακοπουλες ξαφνικες ακουω, κι εμεις σε αναζητουσαμε στην συναντηση! Καλα να περνας και οταν ερθεις με το καλο να μας γραψεις λεπτομερειες!

Εγω το Σαββατο ημουν χαλια, δεν ειχα ακουσει το παπι απο το πρωι καθολου και το απογευμα ετοιμαζομουν να παω σε καποιο μαιευτηριο για υπερηχο γιατι θα εσκαγα, αλλα επενεβη ο θειος ο ντοκτορ και το ακουσε με το στηθοσκοπιο απο το πιεσομετρο. Μαλιστα τον πιεσε απαλα και σταθερα απο μια μερια και αρχισε τις κωλοτουμπες! Φαινεται κοιμοταν το παλιοπαπακι μου! Σημερα ευτυχως ολα καλα!

Πηγα για μπανακι χθες Πορτο Ραφτη, τι χαμος ηταν αυτος ρε παιδια! Η θαλασσα υπεροχη, αλλα πολυς κοσμος, και νομιζα οτι ηδη ειχε φυγει πολυς κοσμος για διακοπες, αλλα μαλλον εκανα λαθος.

Επισης πηγα στον Σταυροπουλο στην Βουλιαγμενης (μπορει να το ξερετε ως tres jolie)και πηρα μαγουδακι, αλλα το κυριοτερο πηρα πυζαμακια για το μαιευτηριο, βαμβακερα, τα 2 στυλ φορμα (μαλιστα το 1 εχει μακρυ παντελονι, αμανικο μπλουζακι και ζακετακι, ειναι γλυκα!) , το 1 ροζουλι ρομαντικο, 3 ζευγαρια μονο 50 ευρω! Επισης εχει φορμακια για τα μωρουδακια της disney με 25% εκπτωση, εγω δεν πηρα ακομα, αλλα αν καποια ενδιαφερεται εχει πολυ καλες τιμες. Αλλα ΜΗΝ πατε Σαββατο, καλυτερα οποιαδηποτε αλλη καθημερινη.

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλή εβδομάδα :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!

Αγγελικουλα μου αφου χρειάζεται να είσαι στο γραφείο κι εφόσον είσαι μοναχούλα βάζε τα ποδαράκια ψηλά για να ξεκουράζονται :) Οι εξετασούλες θα είναι σούπερ!!!!!!!

Αντε αυτή η εβδομάδα έμεινε και adios κι εσύ!!!! :)

Kinderovasdelaki εχεις ξεσαλώσει ή μου φαίνεται;;;; και πολύ καλά κάνεις!!!!!!

Οσο πιο καλά περνάς τόσο πιο χαρούμενο είναι το kinder! :)

Ελενα με γειά και με χαρά τα ψωνάκια!!!! :)

Κλέλια πολύ πιθανό αυτό που λες για τις χρεώσεις κλπ ... αλλά ειδικά τέτοια εποχή δεν έχω και πολλές εναλακτικές ή περιθώρια (αύγουστος, λείπουν οι περισσότεροι γιατροί, κλπ κλπ....) Ας είναι καλά ο γάτουλας μου και χαλάλι!

Κρισάκι είδατε την μπουμπού χθες ????? :)

Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ να κάνω δουλίτσα, μιας και εμεινα ας είμαι και λίγο παραγωγική :) Να έχετε μία υπέροχη Gastroεβδομάδα!!!!!!!

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα μου πολυ ευχαριστα τα νεακια απο τον γατουλη!!!!!!!ευχομαι να γινει συντομα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασδελακιον καλωσ μασ ηλθεσ!!!!!!!φανταζομαι θα περασεσ τελεια ε?!!!!!!!παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι πωσ εισαι?ξεπρυστηκαν τα ποδαρακια?το ευχομαι!!!!!!

σημερα θα ταχτοποιησουμε το πριγκιποδωματιο και απο εκει και περα θα βαλω 1-2 πλυντηριακια με τα πριγκιπορουχα νουμερο 2...,θα πλυνω στην βεραντα καροτσια ,ριλαξ,στρατουλεσ κτλ και ολα ετοιμα!!ελπιζω να προλαβω μονο!!!!

α δεν σασ ειπα τωρα με το βαψιμο η κουνια μεταφερθηκε στο δικο μασ δωματιο.....ε δεν τησ αρεσει ομωσ τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:κι ετσι εχει κοψει ολουσ τουσ υπνουσ τησ και την νυχτα πρεπει να παει 2 για να πεσει αναγκαστηκα πλεον ξερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αγγελική μου να σας ζήσουν τα μωρά που ήρθαν ή που αναμένονται να έρθουν!! Τελικά πολύ καρπερό το α' τρίμηνο του 2010 (σε αντίθεση με το β' τρίμηνο του 2009 που σημειώθηκαν πολλές αποβολές κλπ)... Άντε λοιπόν! Άρχισε να μετράς και εσύ: 4 και σήμερα :D !!

vasdeli το έχω απορία: τελικά έχω μεγάλο μωρό ή απλά (απλούστατα) μεγάααααλη κοιλιά :tongue:?? Θα το λύσουμε στις 24 Αυγούστου που έχω το doppler :D...

ellain μου φαίνεται ότι αυτό το αγοράκι θα σε αποτρελλάνει!! Από τώρα άρχισε!! Ώστε μπορούμε και από το στηθοσκόπιο του πιεσόμετρου να το ακούσουμε?? Γμτ δεν το σκέφτηκα να πω στην μαμά μου να το φέρει σε λίγο που θα έρθει!! Θέλω να ακούσω την καρδούλα μουουουου!!! Θυμίστε μου τι νούμερο πιτζαμάκια πρέπει να πάρουμε στο μαιευτήριο?? Για κοιλιά 5 μηνών, καλά θυμάμαι?? Νομίζετε ότι θυμάμαι τι φορούσα στον 5ο μήνα?? Αφού όλα εφαρμοστά και φαρδιά είναι... Τι νούμερο να πάρωωωωωωωωωωωω???

τσιπούρα καλή δουλίτσα και πάλι σιδερένιος ο γάτος!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...